Workshops og kurser

Workshops

Kurser & uddannelser

Retreats

Foredrag & fællesspisning

Workshops

Oplev magien ved breathwork med Cenia

Søndag d. 24. september kl. 12.00-15.00

Pris: 350 kr.  –  20% rabat til pensionister og studerende

Læs mere og tilmeld

Oplev magien ved Breathwork: Mød dig selv på ny gennem åndedrættet.

Vi trækker konstant vejret, men sjældent er vi bevidste om det. Med ‘Liberating’ breathwork bliver du opmærksom på din vejrtrækning og stimulerer din hjerne med så meget ilt, at dens kontrollerende tendenser brydes. Denne praksis åbner op for dyb indre ro og kærlighed hos nogle, mens andre kan frigøre uforløste traumer eller glemte følelser, der sidder fast i kroppen og blokerer indre ro, tryghed og flow.

Mit mål er at skabe et varmt og trygt rum, hvor du kan udforske alt det, der fylder dig både i krop og sind. Med dit åndedræt som ledestjerne, vil jeg kærligt støtte dig i at give slip på det, du ikke længere har brug for, så du kan omfavne dit indre lys og stå i din autentiske pragt.

Husk at medbringe vand, en pude, et tæppe og evt. ørepropper og øjenpude. Løstsiddende tøj anbefales.

Tilmeld dig ved at skrive til mig på ceniabelineb@hotmail.com. Betaling kan ske kontant eller via mobilepay.

De varmeste hilsner,

Cenia Beline

Lidt om Cenia:
Efter sin uddannelse i psykologi opdagede Cenia, at de fleste problemer er svære at løse gennem samtale alene, da tilhørende følelser sidder fast i kroppen. Hun søgte derfor efter et effektivt redskab, der kunne hjælpe folk med at komme i kontakt med sig selv og forløse indre kvaler. Cenia opdagede, at breathwork var den perfekte hjælpende hånd og specialiserede sig i metoden samt traumeterapi.

Mediyoga & Klang ved Gry og Charlotte

Søndag d. 8. oktober kl. 13.00-16.00

Pris: 495 kr.

Læs mere og tilmeld

I en symfoni af mediyoga med chakrabalancering, klangskålenes unikke vibrationer og lyde, mantrasang og essentielle olier guides du på denne workshop ind til balancering og vitalisering på et både kropsligt og energetisk plan.

Det energetiske arbejde tager udgangspunkt i forståelsen af chakraerne og den fysiske krops sammenhæng med disse. Det er ikke en forudsætning for at deltage, at du kender til chakraerne. Charlotte vil give en kort introduktion.

Balance og flow i vores fysiske krop er altafgørende for vores fysiske og psykiske sundhed, velbefindende, livslyst, harmoni og balance i livet. Ligesom balance i vores chakrasystem er essentielt for vores energetiske centrering, balance og velvære.

På denne workshop kobler vi endvidere klangskålenes opbyggende og healende lyde sammen med mediyogaen og essentielle olier. Du vil derved få mulighed for en meget dyb og healende balancering for. både krop, sind og sjæl.

Tidligere deltagere har sammenlignet denne workshop med et wellness ophold: ”Bare meget bedre”.

Charlotte guider dig kærligt igennem mediyoga med chakrabalancering, essentielle olier, mantrasang og healing der understøtter på både kropsligt og energetisk niveau. Charlotte vil facilitere, sætte og holde rummet med hendes faglige viden om kroppen samt hendes clairvoyante klarsyn og forståelse for chakra systemet.

Gry vil under yogaen følge energien med sit healende og støttende spil på klangskålene. Ligesom Gry vil spille under den 30 minutters lange afspænding og integrering.

Praktisk:
Det er ikke en forudsætning at du har noget for kendskab til hverken yoga, healing, mantrasang etc. Blot en nysgerrighed og åbenhed. Når vi synger mantraer, er det ligeledes ikke en forudsætning at du synger med. Du vil opnå den healende effekt ved blot at være til stede i rummet.

Medbring løst afslappet tøj og gerne en vandflaske da både det kropslige og energetiske arbejde vil kalde på væske.
Vi arbejder i et 3 timers flow og der vil være en kort tissepause undervejs.
Bagefter vil vi invitere på the og nødder i favns hyggelige lounge område.

Kom gerne i god tid så du kan nå at lande i rummet.

Vi starter præcis kl. 13.00

Alt udstyr kan lånes i Favn.

Pris: 495kr

Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/LJDU

Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes eller byttes til andet. Du er velkommen til at give din plads til en anden såfremt du selv bliver forhindret i at deltage.

Transformational Breath® workshop ved Linnea

Fredag d. 13. oktober kl. 18.00-20.00

Pris: 400 kr.
Studerende, pensionister og arbejdsløse: 350 kr.

Læs mere og tilmeld

Transformational Breath® workshop ved Linnea Beek Hansen

Oplev eller genoplev Transformational Breath® åndedrætsteknik.

Transformational Breath® er en kraftfuld og sikker åndedrætsteknik, der arbejder på et dybt plan.
Traumer, chok og parkerede følelser integreres, og en ny frihed og lethed opleves.

Du vil opleve åndedrættets kraft, og hvordan det påvirker dit velbefindende på flere niveauer: fysisk, mentalt/følelsesmæssigt og spirituelt.

Der vil være intro til teknikken, en åndedrætsanalyse + en hel guidet åndedrætssession

Tilmelding:
Du reserverer en plads ved at indbetale på MobilPay 22662164. Skriv venligst dato og sted.

Medbring et tæppe, 2 puder og drikkedunk.

Begrænset antal pladser

Yderligere oplysninger hos Linnea på 22662164 eller

mail: linnea@breathwork-denmark.com

hjemmeside: https://www.dream-and-breathwork.dk/workshop/

 

Familieyoga med Ann

Onsdag i efterårsferien d. 18. oktober kl. 9.30-10.30
Lørdag d. 18. november kl. 9.30-10.30

Pris pr. gang: 1 voksen og et barn 150 kr.
Et ekstra barn 75 kr.
Bedsteforældre er også meget velkomne sammen med deres børnebørn.

Læs mere og tilmeld

“Det er så vildt sjovt at gå til yoga” William 5 år.

Familieyoga er en skøn måde at være sammen som familie. Her er nærvær, ro, glæde, grin og masser af dejlig bevægelse i centrum.Vi leger med yoga øvelserne og fortæller historier, som understøtter de forskellige øvelser. Hver time har et tema, som vi fordyber os i. Det kan feks være “Den lille hunds morgentur”, “En tur i zoo”, “Drømme søen”.Vi leger med åndedrættet på en fri og utvungen måde. Men der dikteres ikke åndedræt i øvelserne som man bruger i voksen yoga.I timen kan der også indgå elementer af massage, sanselege, musik og øvelser, hvor I arbejder sammen forældre/ barn, men også hvor hele gruppen samarbejder.Hver time afslutte med at dejlig afspænding, hvor vi putter os under tæpperne.I mine yoga timer skal alle mærke nærvær og glæde og gå herfra med en følelse af succes ved at bruge kroppen og gøre det bedste vi kunne i dag.Alt det udstyr vi skal bruge er tilstede i Favn, men hvert barn skal medbringe sit ynglings sove dyr.Det er også muligt at medbringe madpakke og spise den i Favns hyggelige lounge efter yoga timen.

Tilmelding: anngroth@mail.dk
Betaling via MobilPay til mig på 4063 7592Om Ann:
Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet med børn og unge i 35 år. I 2016 tog jeg en uddannelse i børneyoga hos YogaRollinger ved Helle Nissen og har derefter arbejdet med børneyoga i daginstitioner. Jeg har også en uddannelse i Hatayoga for voksne som jeg også underviser i, i Favn. Se Favnaarhus.dkVi ses på yogamåtten til dejlig yoga❤️Kærligst Ann Groth

OSHO Kundalini Meditation: Find dit center og væk din livsenergi

Søndag d. 22. oktober kl. 10.00-11.30

Pris: Donationer fra 40,- og op

Læs mere og tilmeld

Kære dig.

Ja, dig. Dig som er nysgerrig på meditation – og bevægelse. Dig som egentlig gerne vil en nærværspraksis.. Men finder at traditionel meditation ikke helt slår til for dig, i denne travle, vestlige verden.

Dig som længes efter det totale nærvær.. Hvor tankemylder, bekymringer, pligter og byrder blot kan observeres. Hvor du kan rumme dem og bevidne dem, uden fordømmelse.

Jeg vil gerne invitere dig med til denne meditation, hvor intentionen er at finde ind til dit center – gennem meditativ bevægelse.

Til at bevæge dig og udtrykke dig med nærvær, jordforbindelse og autenticitet.

Til at alt udspringer fra din personlige livsenergi. og dette NU.

Du vil meditere på din kundalini-energi. Den lækre, powerfulde skaberkraft der løber langs din rygsøjle. Kundalini kan sidestilles med “livs-energi”.

Den bliver dit anker – hvorfra du kan lade dit sind og krop smelte sammen.

I en dans, hvor du blot er et vidne til dét der udfolder sig.

Meditationen varer 1 time og er inddelt i 4 stadier.

🐍 Først ryster du kroppen. For at løsne spændinger, stivhed og stagneret energi, som er ophobet gennem dagen. Du stimulerer livs-energien og tillader at den kan løbe frit.

🐍 Dernæst kan du danse, bevæge dig, fejre dagen. Og dig selv – præcis som det ser ud idag. Lade dig føre af din egen life force og give den et kropsligt udtryk!

🐍 Til sidst vil du meditere stillesiddende og observere fornemmelsen af denne vækkelse. Tillade den at rejse sig og forplante sig i hele din krop. Tillade dig at MÆRKE, hvordan det føles at være i live.

Meditationen slutter med afslapning og integration.

HVEM ER DEN FOR?

Meditationen er for alle.  Du behøver ingen kendskab til meditation eller bevægelse for at deltage. It’s all about curiosity and open-mindedness~

OSHO ACTIVE MEDITATIONS

Meditationen er en del af mystikeren “OSHO”s koncept om aktive meditationer.

Filosofien bag læner sig stærkt opad Zen-traditionen og er særligt skabt til en vestlig livsstil:

Alt kan være meditation, når blot det udføres med totalt nærvær: Løb, sang, dans, tale volapyk, dreje rundt i cirkler, grine højt.. Og det at sidde stille og observere bliver bare nemmere, når du har anerkendt din krop og nervesystems respons til denne hektiske verden, vi lever i.

Meditationerne øver os i at være i balance mellem kontraster; Kropsligt, følelsesmæssigt udadrettet udtryk – og observerede sansninger og fornemmelser der opstår i stilheden efter.

PRAKTISK

Sådan tilmelder du dig:
Send mig en mail til nataschalua@gmail.com med dit navn. Du er med, når du modtager en bekræftelse fra mig.

Påklædning:
Behageligt. Noget du kan bevæge dig i.

Medbring:
Vandflaske. Evt. varme sokker og trøje til afslapningsdelen. Stedet har både måtter, tæpper og meditationspuder.

Pris:
Donationer fra 40,- og op. Betaling sker efter klassen er slut.

Vi kommer til at være maks. 10 mennesker, da jeg ønsker et rummeligt og trygt rum med plads til at vi kan bevæge os frit!

Jeg glæder mig til at møde dig, se dig og dele rummet med dig, mens vi udforsker øjeblikket sammen.

Om Natascha

Mit navn er Natascha Lua. Jeg er under uddannelse i Traume-orienteret Breathwork.
Min egen historie er en rejse fra misbrug, manipulation og dyb ensomhed mod at eje mit autentiske selv og være dén passioneret nørd, jeg virkelig er. Jeg anvender min levede, kropslige erfaring til at hjælpe mennesker med at bryde med traumatiske historier, så de kan føle sig frie til at være dem de virkelig er – i livet og i deres relationer.

Introduktion til Arketyper i Relationer ved Johannes

Fredag d. 27. oktober kl. 16.30-18.30
Søndag d. 26. november kl. 13.00-15.00

Pris: 150 kr. pr. gang

Læs mere og tilmeld

Velkommen til en kort, men berigende introduktion til emnet arketyper i relationer. På denne to timers workshop vil vi udforske de skjulte dynamikker, der påvirker relationer og åbne op for nye måder at forstå dig selv og andre på.

Arketyper er kraftfulde symbolske repræsentationer af grundlæggende menneskelige oplevelser og mønstre. De påvirker vores måde at forholde os til verden på, især i vores nærmeste relationer.

Lær at balancere de maskuline og feminine energier i dig selv og forstå, hvordan de påvirker dine forhold. Opdag, hvordan polariteter kan være både en kilde til konflikt og dybere forbindelse.

Denne workshop giver dig en smagsprøve på, hvordan arketyper og relationer hænger sammen. Vi vil udforske grundlæggende begreber og give dig praktiske værktøjer og erfaringer til at begynde din rejse mod mere bevidste og givende relationer.

• Indføring i Arketyper: Udforsk grundlæggende arketyper og deres påvirkninger på relationer.

• Meditation: Dyk ned i arketyper gennem meditation og skab bevidsthed gennem indre fordybelse.

• Bevægelse: Integrer arketype-energier kropsligt gennem bevægelse og dans.

• Inquiry øvelser: Arbejd med at opdage og forstå ubevidste relationelle mønstre gennem åbne guidede spørgsmål.

Introduktionen vil blive afholdt to gange.

Datoer og tidspunkter:

Fredag d. 27. oktober kl. 16.30 – 18.30
Søndag d. 26. november kl. 13.00 – 15.00

Pris: 150,- kr.

Tilmeld dig nu for at få indblik i, hvordan arbejdet med arketyper kan forbedre dine relationer!

Uanset om du er interesseret i personlig udvikling eller arbejder professionelt med mennesker, vil denne introduktion give dig en forståelse af, hvordan arketyper kan berige dit liv og dine relationer.

Bemærk: Dette er en introduktion, så vær forberedt på at du kan gå videre med dette omfattende emne i den fulde 3-dages workshop 19-21 januar 2024, hvis du ønsker at udforske det endnu dybere. Læs mere om den fulde workshop på facebook begivenheden eller på Favn’s hjemmeside.

Om underviseren:
Johannes Asmund Hansen er mindfulnessinstruktør og har praktiseret meditation i 20 år. Han er dybt dedikeret til selvudvikling og indre fordybelse. Uddannet højskolelærer, yogalærer, Master Practitioner i NLP og integreret udvikling samt workshopleder. Har undervist grupper siden 2007. Studerer SE® kropsterapi og drager inspiration fra Jes Bertelsen og Vækstcenteret i Nørre Snede, hvor han bor til dagligt.

Spørgsmål og kontakt rettes til:
Johannes Asmund Hansen
Tlf. 60666125
johannes@naturligfrihed.dk
www.naturligfrihed.dk

Udtalelser fra tidligere kursister:

“Jeg er dybt taknemmelig for at have lært en anden måde at leve livet på, som ikke blot handler om at overleve.”

“Johannes’ undervisning er simpelthen fantastisk smuk og rørende. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.”

“Johannes’ indlevende tilstedeværelse er det bedste ved undervisningen. Han er en meget troværdig person og professionel underviser.”

“Jeg er vild med Johannes’ undervisningsmetoder og tilgang til meditation og mindfulness. Det var en fantastisk oplevelse.”

“Jeg oplevede en dyb afslapning af mit nervesystem. Det var den ‘naturlige frihed’, jeg har længtes efter i lang tid. Tak for denne oplevelse.”

“Efter kurset følte jeg en dyb forvandling. Jeg har fået en mere naturlig og nærværende indstilling til livet.”

“Det var simpelthen fantastisk! Jeg følte mig lettere og fyldt med energi efter kurset. En dejlig kombination af bearbejdelse og afslapning.”

“Jeg er ‘Hooked for life’.”

Se også begivenheden på Facebook.

Dansen med Dybden i Relationer ved Johannes

Lørdag d. 11. november kl. 10.00-16.00

Pris: 795 kr.

Læs mere og tilmeld

Dansen med dybden i relationer – workshop med Johannes Asmund Hansen

Skab balance i relationer gennem udforskning af dybden i det inderste og nervesystemet via bevægelsesøvelser, hjertets intelligens, autentisk samvær, meditation og fordybelse. 

Ved at lære os selv og vores nervesystem bedre at kende, vil vi på en legende, udforskende måde finde veje til at skabe mere balance i relationer. Vi vil arbejde med balancen mellem yderpolerne udfordringer og ressourcer via en simpel model der udforsker de forskellige funktioner i det autonome nervesystem (kamp, flugt, ligge død, dissociation) og gennem bevægelse, kropslige og relationelle øvelser udforske veje mod de kvaliteter der er til stede når vi bevæger os ud af overlevelsestilstande nemlig: tillid, åbenhed, fokus og opmærksomhed. Disse kvaliteter fører os tættere på dybden i vores inderste hjerte-intelligens, hvorfra vi vil udforske muligheder for autentisk samvær, der kan strække sig hinsides sproget mod udvidet og dybere samhørighed og derfra at se og blive set. Altsammen vævet sammen med en fordybet meditativ indstilling.

Om underviseren:
Johannes Asmund Hansen er mindfulnessinstruktør og har praktiseret meditation i 20 år. Han er dybt dedikeret til selvudvikling og indre fordybelse. Uddannet højskolelærer, yogalærer, Master Practitioner i NLP og integreret udvikling samt workshopleder. Har undervist grupper siden 2007. Studerer SE® kropsterapi og drager inspiration fra Jes Bertelsen og Vækstcenteret i Nørre Snede, hvor han bor til dagligt. 

Mere detaljeret program og infomail vil blive sendt ud inden workshoppens start.

Tilmeldingsfrist: 9. november 2023

Tilmelding via dette link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/em6yh4wvi5 

Spørgsmål og kontakt rettes til:
Johannes Asmund Hansen
Tlf. 60666125
johannes@naturligfrihed.dk 
www.naturligfrihed.dk

En ny tids mand ved Torben

Lørdag og søndag d. 2. og 3. december  kl. 9.30-17.00 begge dage

Pris: 1.800 kr.

Læs mere og tilmeld

“En ny tids mand” ved Torben

Der er opbrud i kønsrollerne, og det kræver klarhed og kreativitet at finde sin egen version af, hvad det vil sige at være mand i dag. Tør man overhovedet definere sig som mand, når den glidende skala af køn er sat så tydeligt på dagsordenen, og det gamle binære verdensbillede er udskældt? Og er der egentlig nogen særlig psykologi eller væremåde tilknyttet det at være født som biologisk hankøn?

Erfaringen siger ja, i praksis er der livserfaringer, som er givet af det at være hankøn. Der er derfor også visse menneskelige kvaliteter eller væremåder, som er mere nærliggende end andre. Men samtidig giver vor tid en invitation til at undersøge de kvaliteter, som førhen blev tilskrevet det modsatte køn. Også på en mere nuanceret måde end ‘den bløde mand’ fra halvfjerdserne og den metroseksuelle fra halvfemserne. En mand hvor klarhed, kraft og skabertrang godt kan harmonere med blødhed, omsorg og plads til andre.

På kurset vil vi undersøge, hvad væsener af hankøn bærer med sig fra fortiden, og hvordan du med fodfæste i det kan bringe en ny mand ind i verden – dig selv. Vi opbygger det som en kreativ proces, der er til for den enkelte, som er fri til at finde sin egen version. Vi bruger kropsøvelser, både dynamiske og rolige, meditationsøvelser, visualiseringer, fantasi og leg. Og vi udveksler undervejs for at finde inspiration hos hinanden.

Underviser: Torben Guldberg

Torben er forfatter, underviser og selvstændig, oprindeligt uddannet skuespiller.
Derudover er han uddannet mindfulnessunderviser fra Skolen for Anvendt Meditation.
Han skriver pt. på en bog om kreativitet, der henvender sig både til den professionelt kreative og den, der gerne vil være kreativ med livet.

Tilmelding via hjemmesiden:

Mere om kurset på:

Arketyper i Relationer ved Johannes

Fredag d. 19. januar – 21. januar 2024

Fredag kl. 19-21 – Lørdag kl. 10-17 – Søndag kl. 10-16

Pris: 1.900 kr.
Mulighed for reduceret pris (lavindkomst, studerende etc.) se mere under tilmelding.
Tilmeldingsfrist: 10. januar 2024

Læs mere og tilmeld

Arketyper i Relationer: Udforsk de skjulte dynamikker der påvirker relationer

Workshop med Johannes Asmund Hansen

Velkommen til en dybdegående workshop og legeplads, hvor vi vil dykke ned i det indviklede samspil mellem arketyper og relationer. Vi vil afdække nogle af de skjulte dynamikker, der påvirker al form for kontakt (især de intime relationer). Arketyper, både i deres maskuline og feminine positive og negative former, har en dybdegående indflydelse på vores relationelle oplevelser. Ved at udforske og integrere disse skjulte kræfter, uden at blive opslugt af dem, kan vi få adgang til den energi de rummer og dermed transformere og forbedre kvaliteten af vores relationer, oplevelser og væren.

Arketyper er kraftfulde symbolske repræsentationer af fundamentale menneskelige oplevelser og mønstre, som er forankret i det kollektive ubevidste og har været tidløst tilstede i alle de store kulturer og religioner. De repræsenterer altså nogle stærke kræfter bestående af både lys og mørke, som vi er påvirkede af, og som rækker ud over vores umiddelbare personlige sfære.

Som C.G. Jung sagde: “Man bliver ikke oplyst ved at forestille sig lysfigurer, men ved at gøre mørket bevidst. Den sidstnævnte procedure er imidlertid ubehagelig og derfor ikke populær.” I denne workshop omfavner vi visdommen i Jungs ord, og erkender, at ægte oplysning og vækst også kommer af at udforske og omfavne skyggeaspekterne i os selv og vores relationer.

Polariteter tilbyder nemlig både livskraft og er samtidig det brændstof der skal til for, på et mere grundlæggende plan, at opdage en dybere helhed. I stedet for at gentage de samme gamle mønstre, kan mødet med de udfordrende sider i andre blive katalysator for et indre opvågnings- og oprydningsarbejde. Når vi tager ejerskab for polariteterne i os selv, fører de til mere bevidsthed, klarhed og energi og dermed kvalitativt dybere og mere balancerede relationer!

Workshoppen inviterer til et praksislaboratorium, der vil give konkrete erfaringer, som kan anvendes i det daglige liv. Centrale aspekter i workshoppen vil være:

 • Indføring i arketyper: Vi vil udforske Selvet som en grundlæggende arketype, der manifesterer sig i forskellige former: det negative kvindelige, det negative mandlige, det positive kvindelige og det positive mandlige. Dette inkluderer arketyper som “elskerinden”, “moderen”, “søsteren”, “datteren”, “elskeren”, “faderen”, “broderen” og “sønnen”. Og forvrængede dynamikker i dramatrekanten (offer, bøddel og redderstrukturer). Ved at tage ejerskab for disse dynamikker i vores eget sind og krop kan vi reducere vores projektion af dem på andre og opnå større frihed.
 • Meditationsøvelser: Meditationerne har til hensigt at udvikle en dybere forbindelse med dit indre, og udforske de arketypiske energier indefra.
 • Bevægelsesøvelser: Oplev kraften i kropsforankrede praksisser som et middel til at udforske arketypiske energier. Vi vil lave opstillinger af de forskellige aspekter af arketyperne, bevæge os med musik, dans og ekspressive øvelser, for at åbne op og integrere arketype-energierne kropsligt.
 • Inquiryøvelser (selvundersøgelse og refleksionspraksisser): Relationer opretholdes af ubevidste dynamikker, som skaber vores oplevelse af dem. Derfor vil vi arbejde med at blive mere bevidste om og tage ansvaret for disse dynamikker gennem guidede spørgsmål – også kaldet “Inquiry”.

Workshoppen drager inspiration af bl.a. Vækstcenteret, Jes Bertelsen og Neel Fasting, Jungiansk Dybdepsykologi og Tibetansk Buddhisme, Social Presencing Theater, SE Terapi, A.H. Almaas’ inquiry-metode samt underviserens egen livserfaring og træning i arbejdet med disse områder.

Weekenden kombinerer således en række kraftfulde praksisser med formålet at skabe mere balance og frihed i den enkelte, og gennem en dynamisk struktur at invitere til en helhedsorienteret og transformerende udviklingsrejse! Workshoppen giver deltagerne værktøjer til at træne evnen til at navigere i relationelle udfordringer. Ved at lære at se klart og balanceret kan vi forbedre vores relationer og skabe ægte og kærlige forbindelser med andre. Omfavn arketypernes transformative kraft, udforsk de skjulte dybder i dig selv, og begiv dig ud på en rejse mod indre vækst og transformation i dine relationelle oplevelser.

Workshoppen henvender sig til mennesker med lyst til selvudvikling og lyst til at lave et stykke dybere indre arbejde. Desuden henvender workshoppen sig til fagprofessionelle (psykologer, psykoterapeuter, kropsterapeuter og folk der arbejder med andre mennesker) som ønsker at inkorporere arbejdet med arketyper og relationsdynamikker i deres arbejde. Det er en god ide hvis du har erfaringer fra terapi, mindfulness, selvudvikling, dans, bevægelse, yoga etc. Men lysten og motivationen er det vigtigste.

NB. Bemærk, at temaerne kan være intense, og deltagerne forventes at tage ansvar for deres egne oplevelser. Workshoppen er ikke terapi, men integrerer metoder fra traumebehandling for at skabe balance og rummelighed.

Om underviseren:
Johannes Asmund Hansen er mindfulnessinstruktør og har praktiseret meditation i 20 år. Han er dybt dedikeret til selvudvikling og indre fordybelse. Uddannet højskolelærer, yogalærer, Master Practitioner i NLP og integreret udvikling samt workshopleder. Har undervist grupper siden 2007. Studerer SE® kropsterapi og drager inspiration fra Jes Bertelsen og Vækstcenteret i Nørre Snede, hvor han bor til dagligt.

Mere detaljeret program og infomail vil blive sendt ud inden workshoppens start.

Dato: d. 19. januar – 21. januar 2024

Fredag kl. 19.00 – 21.00
Lørdag kl. 10.00 – 17.00
Søndag kl. 10.00 – 16.00

Pris: 1.900 kr.
Mulighed for reduceret pris (lavindkomst, studerende etc.) se mere under tilmelding.
Tilmeldingsfrist: 10. januar 2024
Max deltager antal: 16 personer

Udfyld denne formular (herefter modtager du en faktura med betalingsinfo hvorefter tilmeldingen er bindende): https://forms.gle/tqfbRHjP8dv3cUeA9

Du kan også deltage i en af de to “introduktioner til Arketyper i Relationer” og få en smagsprøve på hvad dette arbejde handler om d. 27. oktober eller d. 26. november. Se mere her

Spørgsmål og kontakt rettes til:
Johannes Asmund Hansen
Tlf. 60666125
johannes@naturligfrihed.dk
www.naturligfrihed.dk

Udtalelser fra tidligere kursister:

“Jeg er dybt taknemmelig for at have lært en anden måde at leve livet på, som ikke blot handler om at overleve.”

“Johannes’ undervisning er simpelthen fantastisk smuk og rørende. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.”

“Johannes’ indlevende tilstedeværelse er det bedste ved undervisningen. Han er en meget troværdig person og professionel underviser.”

“Jeg er vild med Johannes’ undervisningsmetoder og tilgang til meditation og mindfulness. Det var en fantastisk oplevelse.”

“Jeg oplevede en dyb afslapning af mit nervesystem. Det var den ‘naturlige frihed’, jeg har længtes efter i lang tid. Tak for denne oplevelse.”

“Efter kurset følte jeg en dyb forvandling. Jeg har fået en mere naturlig og nærværende indstilling til livet.”

“Det var simpelthen fantastisk! Jeg følte mig lettere og fyldt med energi efter kurset. En dejlig kombination af bearbejdelse og afslapning.”

“Jeg er ‘Hooked for life’.”

Se også begivenheden på Facebook.

Retreats og yogarejser

Yogaretreat & vandreferie til Portugal
med Charlotte Holm

Afrejse til Porto Santo fredag d. 20. oktober 2023
Afrejse til Porto Santo fredag d. 19. januar 2024
Afrejse til Porto Santo fredag d. 12. april 2024

Særtilbud for yogarejse 7 dage med All Inclusive: kr. 9.547

Læs mere og tilmeld

Yogarejse med vandring på Porto Santo

Tag med på yogaferie i fantastiske omgivelser med sand mellem tæerne og udsigt til havet.

Særtilbud for yoga- vandreferie med All Inclusive: kr. 9547

Forkæl dig selv med en uges yoga, mindful vandring i smuk natur, wellness, ro og tid til dig.

Rejsen er for alle, bare lysten er der til at deltage.

Prisen inkluderer:

 • Fly direkte fra Billund Lufthavn t/r
 • 15 kg. bagage på flyet t/r
 • Mad på flyet t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Indkvartering i delt standard Dobbeltværelse på Vila Baleira
 • Ophold med All Inclusive
 • 12 yogasektioner á 1,5 time
 • 4 mindful vandreture
 • Tur til byens hyggelige lille by med spisning på restaurant – egen betaling
 • Gratis lån af cykler
 • Tillæg for eneværelse kr. 1000,-
 • Fri golf på Porto Santo

Du kan læse mere og booke din plads på yogarejsen her

 

Kurser og uddannelse

Healeruddannelse ved Birgitte Bertelsen 2023/2024

Bliv ekspert i kroppens sprog og udlev dit unikke potentiale

8 moduler med opstart november 2023

Læs mere og tilmeld

HEALERUDDANNELSE VED BIRGITTE BERTELSEN 2023/2024

Bliv ekspert i kroppens sprog og udlev dit unikke potentiale

 • Få unik viden om hvordan energi arbejder i og uden for kroppen
 • Forstå hvordan vores evne til at lære det vores sjæl har ønsket, har betydning for vore liv og helbred
 • Bliv guidet og støttet i din egen personlige proces og udlev dit unikke potentiale

Indholdet af uddannelsen er nøje sammensat så du både får unik viden om energi og universets sammenhænge og samtidig bliver støttet i den egen personlige og spirituelle udviklingsproces.

Uddannelsen består af 8 moduler, hvor du får unik viden om energi, hvordan det arbejder i og uden for kroppen og hvordan vi selv påvirker vores energi og dermed vores helbred og balance i livet. Du vil skulle arbejde med øve klienter undervejs, og der er indlagt 3 supervisioner med Birgitte Bertelsen i forløbet, som støtter dig i din personlige og spirituelle udviklingsproces.

Uddannelsen afsluttes med eksamen med ekstern censor, som gør dig i stand til at bruge Birgitte Bertelsens metoder i behandlingen af dine egne klienter.

Om Birgitte Bertelsen
Birgitte Bertelsen har, i arbejdet med sine klienter, tilegnet sig unik viden om, hvordan energi arbejder i og uden for kroppen, hvad der gør, at vi bliver syge og hvad der skal til for at genskabe balancen, hvis vi har mistet den. Hun har arbejdet som leder i det private erhvervsliv i mere end 20 år, men har nu valgt at arbejde med mennesker på nye måder. Hun har klinik i Højbjerg ved Aarhus og afholder løbende kurser og foredrag i samspillet mellem krop, sind og sjæl.

Tilmelding sker ved optagelse og du er meget velkommen til at booke Birgitte Bertelsen til en gratis og uforpligtende samtale for at høre mere https://ezme.io/c/x5n/kSbj

Du kan læse mere på https://birgittebertelsen.com

Tidligere arrangementer

Nærvær i Relationer ved Johannes

Søndag d. 17. september kl. 10.00-16.00

Pris: 795 kr.

Læs mere og tilmeld

Nærvær i relationer – workshop med Johannes Asmund Hansen

Opdag dybere nærvær og autentisk samvær i denne workshop. Udforsk meditation, empatitræning og regulering af nervesystemet for at frigøre gamle vaner. Skab forankring, stilhed og frihed i relationer.

I denne workshop om nærvær i relationer vil vi arbejde med meditation og empatitræning og opdage hvordan det kan åbne til dybere og mere forankrede måder at være tilstede på, hvor indre stilhed og frihed er gennemgående kvaliteter. Vi vil udforske hvad autentisk samvær er og hvordan det kan strække sig hinsides sproget mod muligheder for udvidet og dybere samhørighed. Vi vil også arbejde med at rumme svære følelser og mønstre i det relationelle og finde veje til at frigøre gamle tyngende vaner ved at arbejde med regulering af nervesystemet og derigennem bevæge os mod mere balancerede måder at være sammen på.

Workshoppen vil indeholde:

 • Mindfulness og meditation
 • Empati Øvelser
 • Stilhed
 • Meditativ bevægelse
 • Inquiry Øvelser
 • At rumme svære følelser
 • Regulering af nervesystemet

Om underviseren:
Johannes Asmund Hansen er mindfulnessinstruktør og har praktiseret meditation i 20 år. Han er dybt dedikeret til selvudvikling og indre fordybelse. Uddannet højskolelærer, yogalærer, Master Practitioner i NLP og integreret udvikling samt workshopleder. Har undervist grupper siden 2007. Studerer SE® kropsterapi og drager inspiration fra Jes Bertelsen og Vækstcenteret i Nørre Snede, hvor han bor til dagligt.

Mere detaljeret program og infomail vil blive sendt ud inden workshoppens start.

Tilmeldingsfrist: 15. september 2023

Tilmelding via dette link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/lnwybcddsn

Spørgsmål og kontakt rettes til:
Johannes Asmund Hansen
Tlf. 60666125
johannes@naturligfrihed.dk
www.naturligfrihed.dk

Introduktion til Fascial Flow® med Sigrid

Lørdag d. 16. september kl. 10.00-11.20

Pris: 160 kr.
Læs mere og tilmeld

Fascial Flow® er en ny bevægelsesform, der har fokus på at revitalisere bindevævet og væskesystemerne i kroppen.

Med blide bevægelser sættes der skub i de indre processer og der løsnes op i stagnerede områder i vores indre, både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

På rolig vis udforsker vi vores indre kompasser, regulere nervesystemet, løsner smerter og øger mobiliteten, så du får mulighed for at opbygge en indre ro og vakt tillid til dig selv i din krop igen.

I workshoppen med Fascial Flow® er det din mobilitet, kropsholdning, sansning og vitalitet, som er i fokus. Mød dig selv indefra og give dig tid til en ugentlig fordybelse med stimulering af nervesystemet og ny balance i dig selv.

Workshoppen er en måde hvorpå du kan gøre dig bekendt med bevægelsesformen Fascial Flow®, underviseren og se om et holdforløb kunne være noget for dig.

Der starter to nye hold efter workshoppen – fredag formiddag og onsdag aften  Læs mere om holdene

Bonusinfo: Favns elever får 10% på mad i cafeen Fika, som ligger på Jægergaardsgade, så du kan nyde en dejlig aftensmad i forbindelse med workshoppen.

Favn yogastudie ligger på 2. sal med gode brede trapper og en hyggelig hvileplads på vej op.

Tilmelding: skriv til solvaer.naturligpleje@gmail.com og overfør betaling – enten via MobilePay 22447080 eller bank 4871  440149324770.

Når email og betaling er landet hos mig, får du en bekræftelsesemail og din plads er booket.
Det er ikke muligt at få refunderet pengene, men du er velkommen til at sende en anden i stedet.

Yoga som er tilgængelig for alle

Fredag d. 9. juni kl. 9.00-16.30

Pris: 1995 kr. ekskl. moms.

Læs mere og tilmeld

Kursus: Yoga som er tilgængelig for alle

På dette kursus vil hovedvægten vil blive lagt på, at give deltagerne et indblik i en form for yoga, som er tilgængelig for alle, uanset fysisk formåen og mental udviklingsalder – alle kan lave yoga!

Indhold:– Introduktion til tilgængelig yoga, hvor stole, vægge, måtter bruges, så undervisningen er individuel og tilpasset den form, der passer til dig eller mennesker med handicap, som du ønsker at lave yoga med.

– Hvad indgår i et godt program?

– Pranayama – vejrtrækningen som porten til øget ro og afspænding som beroligende virkemiddel til krop og sind .

Med i kurset følger en manual og en æske med 30 yogakort med fotos og beskrivelser af yogastillinger særligt udviklet af underviseren til mennesker med udviklingshandicap.

Om Underviseren:
Dorte Eifer har siden 2014 lavet yoga med mennesker med særlige behov og har siden 2019 undervist personale i tilgængelig yoga.

Hun har uddannelser i børneyoga, senioryoga, stoleyoga, accessible yoga, hatha yoga, yin yoga og har taget Life- og Mindfulness Practioner-uddannelsen. Dorte er oprindeligt uddannet cand.mag. og har været ansat på Center for Oligofrenipsykiatri siden 2004.

Kurset kræver ingen forudgående kendskab til yoga, men deltagere med forudgående erfaring vil også kunne få noget ud af forløbet.

Pris: 1995 kr. ekskl. moms. inkl. kaffe / te og frugt.

Læs mere om kurset og tilmelding her: https://oligo.nu/kurser/kursusforloeb-yoga-og-mindfulness-som-paedagogisk-redskab/

Træn dit ansigt med ansigtsyoga ved Lene

Søndag d. 20. august kl. 13.00-14.30

Pris: 225 kr.

Læs mere og tilmeld

Træn dit ansigt med ansigtsyoga

På denne workshop lærer du bl.a.:

 • hvor lille en indsats det kræver at træne og vedligeholde ansigtets muskulatur
 • at kende forskel på aldersbetingede linjer og spændingsfurer
 • at udføre basale ansigtsyogaøvelser, der styrker og balancerer hele ansigtet
 • hvordan du kan afspænde overspændte og ømme ansigtsmuskler (fx. pande, kæbe)
 • at du med simpel ansigtsmassage og gua sha sten kan opnå pænere og fastere hud med mere glød

Tilmelding kan ske på lene@tjaerby.dk

Pris for workshop inkl. basis ansigtsyoga-program: 225 kr.

Ved tilmelding betales deltagergebyr på MobilePay: 51256130. Først ved betaling er din plads reserveret.

Klanghealing – mærk lyden med Gry

Søndag d. 13. august kl. 10.15-11.45

Pris: 260 kr.

Læs mere og tilmeld

Klanghealing – mærk lyden

Oplev et blidt, sanseligt lydbad, der renser og skaber rum for dyb afslapning.

Harmoniske svingninger fra gong og klangskåle skaber et felt, hvor vi kan mærke fornyet sjælsforbindelse i krop og sind.

I denne tilstand styrkes kroppens selvhelbredende egenskaber. Spændinger kan give sig til kende og sættes fri. Man kan opleve at lagene mellem det fysiske, emotionelle og æteriske bliver mere flydende; at en indre kommunikation imellem disse strømmer naturligt og bringer mere helhed i din væren.

At arbejde med lydens kraft er en ældgammel praksis, kendt i vidt forskellige kulturer. Skålene der bruges her er specialbygget til klangmassage på og omkring kroppen. Deres lyd vibrerer fysisk mærkbart med mange subtile lag af overtoner, som øret kan læne sig meditativt ind i, og undertoner der befordrer grounding.

Lydterapi tilbyder bevægelse i os selv på celleniveau. Det er en ikke-invasiv tilgang, hvor det der resonerer, svarer indefra. Der vil være gong og klangskåle, stemme hvis rummet kalder på det.
Stilheden er det essentielle omdrejningspunkt.

Gry er uddannet klangmassør ved Nordlys 2009-2012 og vokal lydterapeut ved Githa Ben-David 2017-2019

Læs mere på facebook.com/levendelyd
Tilmelding: levendelyd@gmail.com

Der er måtter og tæpper på stedet. Medbring evt pude.
Klangbadet modtages liggende eller siddende.

“THE SOUND OF THE SINGING BOWL TOUCHES OUR INNERMOST SOUL AND BRINGS IT INTO VIBRATION. THE SOUND BREAKS TENSION, MOBILIZES SELF HEALING FORCES, AND SETS FREE CREATIVE ENERGIES.”

– PETER HESS

Afrodans, vin og så er det weekend! – med Ida Malene

Fredag d. 16. juni kl. 18.00-19.00 dans og derefter vin

Pris: 150 kr. inkl. 1 glas vin

Læs mere og tilmeld

Afrodans, vin og så er det weekend!

Skyd weekenden i gang med energisk og grounded dans, der blander traditionel vestafrikansk og moderne afrobeat. Efterfølgende er der hygge i loungen med et glas vin.

Det er intet krav at have danset før. Det er til dig som har lyst til at mærke tyngden i din krop, komme i kontakt med din sensualitet og bare have det sjovt.
Vi danser både til traditionelle trommer fra Vestafrika og til de svedige afrobeat rytmer fra fx Yemi Alade, Rema og Omah Lay.

Workshoppen består hovedsageligt af grundbevægelser, der får os ind i rytme og bounce, så vi mærker tyngden. Der guides gennem bevægelser, der primært koncentrerer sig om hofter og ben, hvor rytmen skal sætte sig, men hele kroppen er i gang. Derefter vil vi sammensætte en række bevægelser til en lille sekvens, vi danser sammen.
Der vil også være plads til fri dans indimellem.

Målet er at vi skal have det sjovt, komme i kontakt med vores sensualitet, og så kan vi også garantere sved på panden.

Hvem er jeg:

Jeg er en åben og nysgerrig kvinde på 27, der elsker rytme og bevægelse. Jeg har danset i en Vestafrikansk danse,- og trommegruppe gennem ca. otte år, lavet shows og holdt workshops. Jeg har også været med i dansegrupper og fået undervisning i Ghana, Senegal og Guinea.

Hvornår:

Fredag den 16. juni  – Vi danser kl 18.00 – 19.00 og derefter er der hygge og vin i favn loungen.

Pris: Dans inkl 1 glas vin: 150,-

Tilmelding og betaling via link:

https://ezme.io/c/xNC/WBMM

På glædelig gensyn

Ida Malene

Detox yoga workshop ved Anne

Lørdag d. 10. juni kl. 10.00-12.00

Pris: 200 kr.

Læs mere og tilmeld

Detox yoga workshop

Vi er ved at lægge vinteren bag os og vi har allerede flyttet vores tanker, mod den kommende sommer. Vi har måske allerede pakket vinterjakken væk, lavet en forårsrengøring i hjemmet og stillet havemøblerne frem. De fleste af os, kan nemlig ikke vente meget længere.

Men hvad med kroppen og sindet? Har den fået sin forårsrengøring? Sin udrensning, så den er klar, til at modtage sommerens nye energi?

Det vil vi gøre ved at starte med et mere fysisk yoga flow også kaldt vinyasa yoga.  Vi vil efterfølgende sænke tempoet og mødes i yin yoga. I yin yoga arbejder vi med vores bindevæv og er derfor i stillingerne, i længere tid afgangen. Fra start til slut vil vi have fokus på vores åndedræt, som spiller en stor rolle, når man skal rense kroppen. Det sunde åndedræt har nemlig en positiv effekt på ens naturlige udrensning af kroppens affaldsstoffer. Derudover hjælper det sunde åndedræt på din energi i hverdagen og på forebyggelse af stress.

Du er mere end velkommen til at deltage på min workshop.

Alle kan være med, men der er dog begrænset pladser.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til workshoppen, er du velkommende til at skrive til mig på mail, anne@ayogi.dk eller instagram AYOGI.DK

Tilmelding sker via mail: anne@ayogi.dk

Kærlig hilsen Anne Sønderskov

Et anker i livets svingninger med etHELLE

Søndag d. 28. maj kl. 9.00-13.00

Pris: 350 kr.

Læs mere og tilmeld

Et anker i livets svingninger

På denne workshop vil du blive støttet til at finde dit anker i livets svingninger, samt få værktøjer til at regulere dit system, så det ikke koger over i sommerens hede af indtryk.Du vil blive guidet til at mærke, hvilken melodi du ønsker at danse sommeren ind med.Du vil opleve, hvordan det føles, at bære hjertet forrest. Hvordan det føles at samle din styrke og energi, når følelsen af overvældelse rammer.En workshop for alle, som har lyst til at gå sommeren i møde med mere ro og styrke.  Alle kan deltage (kræver ingen erfaring).

Indhold:Meditation, feminin bevægelse, refleksionsøvelser, oplæg om at trække energien hjem i overvældelsen, Sharing circle, hjemmeøvelser, pause med økologiske The og snacks.

Pris: 350kr – tilmelding via betaling på mobile pay 28943425, med tekst: workshop.

Kærligst os alle bag Ethelle

Livfuld fri forårsdans med Maria Rose

Fredag d. 26. maj kl. 16.15-17.45

Pris: 150 kr.

Læs mere og tilmeld

Livfuld fri forårs dans

I dansen kan vi genfinde den livfuldhed og urkraft, som får planeten til at bevæge sig, blomsten til at springe ud, mennesker til at skabe liv og elske. Vi skal fordybe os ned i kroppen. Vi skal skabe forbindelse mellem krop og hoved. Vi skal vække glæde, vitalitet og forbundethed. Vi skal undersøge det nydende og uforpligtende i bevægelse. Vi skal fremme en følelse af at være hjemme i os selv. Jeg glæder mig til at skulle invitere til nærende bevægelse i Favn.

Fredag d. 26 maj 2023

Kl. 16.15- 17.45

Pris: 150 kr

Tilmeld dig her

 – der er ingen forkerte trin.

Alle kan danse med!

Lad os vække forår blomstring i krop og sind!

Self Care workshop for moms with Nancy

Saturday May 20th 9.00-12.00

Price: 499 kr.
Læs mere og tilmeld

Self Care workshop for moms (in english)

Come join us for a special health and wellness workshop.

The workshop will consist of:

 • Mindfulness and Meditation
 • Sound Bath
 • Core and Pelvic Floor Connection
 • Restorative Stretch

For booking:

Mobile Pay: 93 83 24 75

Or Email: femmfit.to@gmail.com

Fascial Flow® for balance og vitalitet med Sigrid

Fredag 12. maj kl. 10.00-12.30

Pris: 460 kr.
Læs mere og tilmeld

Fascial Flow® er en ny bevægelsesform, der har fokus på at revitalisere bindevævet og væskesystemerne i kroppen.

Med blide bevægelser sættes der skub i de indre processer og der løsnes op i stagnerede områder i vores indre, både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

På rolig vis udforsker vi vores indre kompasser, regulere nervesystemet, løsner smerter og øger mobiliteten, så du får mulighed for at opbygge en indre ro og vakt tillid til dig selv i din krop igen.

I workshoppen med Fascial Flow® er det din mobilitet, kropsholdning, sansning og vitalitet, som er i fokus. Mød dig selv indefra og give dig tid til en ugentlig fordybelse med stimulering af nervesystemet og ny balance i dig selv.

Workshoppen er en måde hvorpå du kan gøre dig bekendt med bevægelsesformen Fascial Flow®, underviseren og se om et holdforløb kunne være noget for dig.

Der starter et hold ugen efter workshoppen og forløber over 6 gange, varighed 1 time og 20 minutter, samme starttid og sted som workshoppen. Læs mere om holdet

Bonusinfo: Favns elever får 10% på mad i cafeen Fika, som ligger på Jægergaardsgade, så du kan nyde en dejlig morgenmad eller frokost i forbindelse med workshoppen.

Favn yogastudie ligger på 2. sal med gode brede trapper og en hyggelig hvileplads på vej op.

Tilmelding: skriv til solvaerd@gmail.com og overfør betaling – enten via MobilePay 22447080 eller bank 4871  440149324770.

Når email og betaling er landet hos mig, får du en bekræftelsesemail og din plads er booket.
Det er ikke muligt at få refunderet pengene, men du er velkommen til at sende en anden i stedet.

Manifestation – At skabe fra hjertet med Lone Allison

Søndag d. 7. maj kl. 13-16.30

Pris: 650 kr.

Læs mere og tilmeld

En transformerende workshop i høje vibrationer og universets ubetingede kærlighed
Med baggrund i min Manifestations Model, fører jeg dig gennem manifestationsprocessen og viser dig, hvordan du kan manifestere fra hjertet og komme til at samskabe med din sjæl. Vi arbejder med et konkret ønske du har for dig selv og manifesterer ønskerne i 7. dimension / plan, hvilket øger virkeliggørelse med 80-90%.

Du får healing og slipper dermed forhindringer, der står i vejen for, at du kan realisere dit ønske. Du får højkvalitets downloades fra universets rene klare lys. Du får aktiveret din energi, dvs. din vibration hæves, så du kommer tættere på dit ønske. Og du får en ekstra gave.

Din underviser Lone Allison, er som spirituel guide, energiarbejder, healer og aktivator, dedikeret til at højne bevidsthed og bidrage til at frigøre kærlighed, frihed, fred, power, visdom, glæde, lykke og overflod for mennesker på jorden.

Jeg ser at menneskeheden bevæger sig mere og mere derhen og vi er her alle med et potentiale for at bidrage til det, på hver vores unikke måde. Jeg brænder for at hjælpe mennesker, med at se deres fantastiske potentialer og heale det der står i vejen og manifestere drømmene, så de kan udfolde det og GØRE, VÆRE og FÅ, alt det de gerne vil.

Ved spørgsmål kontakt Lone Allison på mail@loneallison.dk eller tlf. 30134316

Yogaworkshop om bevægelsesfrihed med Merete

Søndag d. 30. april kl. 13.00-17.00

Pris: 550 kr.

Læs mere og tilmeld

YOGAWORKSHOP OM BEVÆGELSESFRIHED

Sammen skal vi på denne søndag undersøge hvordan vi kan bevæge os – frit.

Vi vil prøve, at betragte hvordan vores mentale og emotionelle tilstand kan være til hindring for vores følelse af frihed.

Verden vil så gerne, at vi alle kan passe ind i systemer og kasser og dette kan ofte sætte sig os som en følelse af, at vi selv er begrænset eller låste som mennesker.

Kan vi sætte sindet fri så vi kan sende kroppen på en bevægelsesrejse, der ikke handler om, at være perfekt, korrekt eller at passe ind nogen andre steder end i os selv?

Workshoppen indeholder:
Meditation
Kreativt yogaflow
Yogadans
Skrivemeditation
Yin flow
Soundhealing

UNDERVISER:
Merete Smedegaard er uddannet moderne danser og yogalærer og vil guide dig på rejsen, hvor der ikke er noget der hedder “rigtigt eller forkert” og hvor alle, uanset alder eller niveau kan deltage.

Medbring: notesbog og skriveredskab

Tilmelding til Merete på mail: ms@mereyoga.dk

 

Qi Gong – leg og fordybelse med Roselina

Søndag d. 30. april kl. 12.30-14.30

Pris: 230 kr. pr. gang – alle 4 søndage 775 kr.

Læs mere og tilmeld

Qi Gong – leg og fordybelse

Søndags Nærvær

Med udgangspunkt i Qi Gong øvelser bliver du inviteret ind i en legende undersøgelse af, hvordan vi kan sanse og bevidst lade energien hjælpe os til øget vitalitet, dybere ro og balance i livet.

Vi laver qi gong med fokus på balance både indad og udad med verden omkring os. Vi kommer til at veksle mellem øvelser, der skaber flow og øvelser der giver ro. Vi leger med energi, fordyber os i sansning og hver gang også i en længere meditativ sekvens.

Et lille tema vil blive slået an hver gang og der vil både være gennemgående elementer af øvelser, men også afveksling i indholdet fra gang til gang.

“Nature doesn´t hurry – yet everything is accomplished” – Lao Tzu

Qi Gong – leg og fordybelse er for dig

Det er for dig der er nysgerrig på Qi Gong – for dig, der gerne vil lege og fordybe dig i kroppens energi også i relation med verden omkring dig. Og der er for dig der gerne vil give dig selv et par dybt nærværende timer.

Mkh. Roselina

Søndage 12.30 – 14.30

Datoer: 29. januar – 26. februar – 26. marts og 30. april

Du er velkommen til 1 eller til alle 4 søndage i den skønne store sal i Favn.

Pris: 230 kr pr gang – alle 4 søndage 775 kr.

Tilmelding på mobil 22 77 73 79 eller mail: now@groundinyou.com

Betaling på konto 5370 318105 eller mobilepay på 60145

Nærende forårsworkshop i restorativ yoga og ayurveda

Lørdag d. 29. april kl. 13.00-16.00

Pris: 350 kr.

Læs mere og tilmeld

Nærende forårsworkshop i restorativ yoga og ayurveda
– Indre ild og bløde rytmer

Ved Maria Bennedsgaard og Anne-Lill Brok

Land i dig selv i en nærende forårsworkshop i restorativ yoga og ayurveda. Workshoppen er for dig, der trænger til en egenkærlig stund med tid til at mærke ind i dig selv. Du vil blive guidet ind i beroligende vejrtrækningsøvelser og hvilende praksisser og få en introduktion til de grundlæggende principper i det holistiske sundhedssystem ayurveda samt nogle konkrete selvomsorgspraksisser, som du kan integrere i din hverdag. Træd ind i et nærende rum for blid ro og afspændende hvile og bliv inspireret af ayurveda til at skabe et liv i samklang med døgnets og årstidernes rytme.

Før workshoppen vil du få tilsendt et spørgeskema, der giver indsigt i din unikke sammensætning af energier, også kaldet doshaer. Tag gerne resultatet med, så du kan få en større forståelse for din egen konstitution i løbet af workshoppen.

Tilmelding til Maria på mabennedsgaard@gmail.com hvorefter du modtager link om betaling.

Living Yolates Workshop – FORÅRSRENGØRING – med Mille

Lørdag 15. april kl. 13-16

Pris: 335 kr.

Læs mere og tilmeld

Living Yolates Workshop – FORÅRSRENGØRING

Fra mit spirende forårshjerte, til dit spirende forårshjerte
Jeg inviterer dig til min workshop – FORÅRSRENGØRING
En hyldest til fornyelse og kreativ vækst

Vinterens dvale stilner langsomt af. Luften bliver blidere. Solen mærkes varmere.
Tiden er lige nu til,
at rense ud og lave en indre hovedrengøring
at plante de frø du ønsker skal vokse
at mærke din indre visdom
at handle på dine visioner og drømme
at skabe det liv du virkelig ønsker dig

Min intention er, at skabe et rum, hvor du kan nære dig selv og dine drømme. Give energi ind i det du ønsker, ikke fordi andre forventer det af dig, men fordi DU har lyst til at se det gro. Det er din tid.
Din tid til næring, tid til at udfolde dig. Tid til at skifte vinterens energi, og læne dig ind i længere og lysere dage, for at se hvad de guider dig til.
Hvad skal have plads til at spire og blomstre i dig?

Vi skal bl.a. andet være sammen om:
Guidet meditation
Energigivende åndedrætsøvelse
Spirende bevægelsesflow
Reflekterende øvelser
Sharing Circle – faciliteret deling
Nærende visualisering
Dyb afspænding

Denne workshop er til dig, som har lyst til, at skabe gennemstrømning, at åbne dine kanaler, at rense ud for at mærke din spirende friske forårs energi
Dine drømme og ønsker må så gerne have en plads ind i dit liv

Medbring:
En notesbog/dagbog og noget du kan skrive med
Dejligt tøj, du kan bevæge dig i
Eventuelt en drikkedunk

Du får dejlig varm te og snacks under workshoppen

Tilmelding: https://www.millevedsted.com/book-tid

Jeg glæder mig sådan til at møde dig, og lade foråret spire

Kærligst Mille

Afrodans, vin og så er det weekend! – med Ida Malene og Camilla

Fredag 14. april kl. 17.30-19.00 + vin

Pris: 175 kr. inkl. et glas vin

Læs mere og tilmeld

Afrodans, vin og så er det weekend!

– med Ida Malene og Camilla Aneto

Skyd weekenden i gang med groundede dans, der blander traditionel vestafrikansk dans med moderne afrobeat.

Efterfølgende er der hygge i loungen med et glas vin.

Det er intet krav at have danset før. Det er til dig som har lyst til at mærke tyngden i din krop, komme i kontakt med din sensualitet, og bare have det sjovt.

Vi danser både til traditionelle trommerytmer fra vestafrika og til de svedige afrobeat rytmer fra fx Yemi Alade, Rema og Omah Lay.

Workshoppen vil bestå at nogle basic bevægelser til at få os ind i rytme og bounce, hvor vi grounder og mærker tyngden. Vi guider gennem bevægelser, der primært er koncentreret omkring hofter og ben, hvor rytmen skal sætte sig.

Derefter vil vi sammensætte en række bevægelser til en lille sekvens, vi danser sammen.

Der vil også være plads til fri dans indimellem.

Målet er at vi skal have det sjovt, komme i kontakt med vores sensualitet, og så kan vi også garantere sved på panden.

Hvem er vi:

Vi er to friske unge kvinder på 27 og 29, der elsker rytme, bevægelse og høj energi. Vi har danset i en Vestafrikansk danse,- og trommegruppe gennem ca. otte år med shows og workshops. Vi har også været med i dansegrupper og fået undervisning i Ghana, Mali, Senegal og Guinea.

Tilmelding og betaling via link:

https://ezme.io/c/xNC/L589

Ro på nervesystemet med Agnethe

Tirsdag d. 4. april kl. 17.00-19.00

Favns fødselsdags Pris: 100 kr

Læs mere og tilmeld

Ro på nervesystemet

I en verden, med konstant stimuli fra telefonen, pres fra arbejdet eller studiet, skyhøje forventninger til forældreskabet, eller bare en generel glorificering af travlhed og high arousal-aktiviteter, kan det være svært at finde fodfæstet.

At forstå nervesystemet, hvordan det fungerer og hvordan vi selv kan regulere det, er et fantastisk redskab at have med sig i livets rygsæk, så du kan stå stærkt hos dig selv.Dette vil give dig en helt ny forståelse for, hvorfor du oplever stress, angst, søvnproblemer, overvældelse mm., og konkrete redskaber til, at håndtere dette.

På workshoppen “Ro på nervesystemet”, gennemgår vi basal, men vigtig, viden om nervesystemets fysiologi, for at give dig en større forståelse for, de kropslige oplevelser du kan have, når du retter blikket indad. Du får konkrete redskaber og øvelser til at selvregulere og skabe større balance, mentalt såvel som fysisk, hos dig selv.

Mit navn er Agnethe Piilgaard, og til dagligt læser jeg til psykomotorisk terapeut, som er en sundhedsvidenskabelig professionsbachelor fra Københavns Professionshøjskole. Jeg har undervist i yoga siden 2017, og har faciliteret diverse mindfullness-, åndedræts-, håndstands-, meditations-, peakposes-, nervesystems- og danse-workshops igennem årene.

Jeg elsker at nørde krop-psyke-sammenhænge og bevægelse, og nyder at få lov til at formidle min passion om netop dette.

Medbring:

 • Behageligt og bevægeligt tøj
 • Notesbog og pen til refleksioner

Tilmelding via favns mobilpay: 222366
– skriv navn + “Ro på 4/4”

Transformational Breath® workshop med Linnea

Mandag d. 3. april kl. 17.00-20.00

Intro pris: 350 kr.

Læs mere og tilmeld

Transformational Breath® workshop

Ved Linnea Beek Hansen

Mandag den 3. april kl. 17.00-20.00

Oplev eller genoplev Transformational Breath® åndedrætsteknik.

Transformational Breath® er en kraftfuld og sikker åndedrætsteknik, der arbejder og integrerer på et dybt plan; og bringer dig tilbage til din naturlige måde at trække vejret på.

Åndedrættet sætter dig i stærkere kontakt med din krop, dine følelser, det mentale og spirituelle. Disse niveauer kan åbnes mere gennem et godt åndedræt.

I løbet af vores ca. tre timers workshop lærer du om åndedrættets kraft, og hvordan det påvirker dit velbefindende på flere niveauer: fysisk, mentalt/følelsesmæssigt og spirituelt. Her kan du deltage aktivt i din egen helingsproces, lære at ændre restriktive vejrtrækningsmønstre og helt konkret mærke, hvordan et dybt og forbundet åndedræt kan give dig bl.a. mere ro og glæde.

Workshoppen indledes med en gennemgang af Transformational Breath®. Desuden vil der være en åndedrætsanalyse, der viser potentialet af et stærkere åndedræt. Herefter vil en times faciliteret åndedrætssession hjælpe dig til at få en bedre fornemmelse af din vejrtrækning. Der afsluttes med mulighed for at stille spørgsmål.

Medbring:

1-2 puder, 1-2 tæpper og evt. øjenpude. Vandflaske. Vi anbefaler løstsiddende tøj.

Pris inkl. te, frugt og snack: 350,- kr.

Du reserverer en plads ved at betale via MobilePay på 22 66 21 64. Begrænset deltagerantal

Yderligere oplysninger hos Linnea på 22662164 eller linnea@breathwork-denmark.com https://www.dream-and-breathwork.dk/workshop/

Om Linnea

Linnea har hele hendes voksenliv været optaget af at formidle, guide, inspirere og støtte mennesker i at være den bedste udgave af sig selv. Hun er altid ambassadør for dem, der deltager i det, hun tilbyder. Hun kan rigtig godt lide at kombinere det dybe og letheden på fineste vis.

Linnea er uddannet lærer fra Den Frie Lærerskole, hun er lifecoach, drømmetyder og Transformational Breath® seniortræner.

Familieyoga med Charlotte

Lørdag d. 1. april kl. 10.30-11.30

Pris: 1 voksen og et barn 175 kr.
Har du mere end 1 barn med, kan der tilkøbes en ekstra plads til 75 kr.

Læs mere og tilmeld

“Det der yoga, det kan bare noget i mig” – Emil 4 år.

Yoga kan nemlig rigtig meget, og meget som vores børn så gerne vil have mere af.

Yoga giver nemlig blandt andet ro, energi, glæde, styrke og harmoni og ikke mindst giver familieyoga en mulighed for at være sammen med dit barn på en dejlig fri og glædesfyldt måde, hvor I både kommer til at grine, fantasere, være koncentrerede og stille sammen.

I familieyoga leger vi yogaøvelser ind ved at tage på en rejse sammen og besøger fjerne spændende steder.
Vi slutter af med, at I giver hinanden en skøn malerpensel massage inden den afsluttende afspænding.

Gennem familieyoga er det muligt at invitere mere nærvær, glæde og fællesskab ind i familien til stor gavn for både børn og voksne.

Børnene skal være mellem 4-11 år.

Underviser Charlotte Holm er ejer af favn og er bl.a. uddannet børneyogalærer og har været medunderviser på børneyogalærer uddannelsen ved Lille Yogahus. Derudover er Charlotte tidligere folkeskolelærer og har arbejdet i specialområdet. Læs mere om Charlotte.

Tilmelding en forældre og et barn: https://ezme.io/c/xNC/LJDc

1 ekstra barn:https://ezme.io/c/xNC/LJDH

Sense-it Reiki uddannelse ved Bjørn Morel

Fredag d. 24. marts kl. 16.30-22.30

Pris: 14.500 kr. – 6 måneders uddannelse d. 24. marts – 20. oktober

Læs mere og tilmeld

Sense-it Reiki er for dig der ønsker en kortere uddannelse i personlig og spirituel udvikling, hvor der er ekstra tryk på udvikling, spirituelle oplevelser, og intensitet!

Uddannelsen er meget dybdegående, og vi tager derfor kun 8 elever ind på et hold, da vi vægter højt at der skal være tid til hver enkelte elev, og tid til den proces som sættes igang…

Sense-it Reiki er bygget op omkring Reiki-energien, hvor du vil blive indviet i Reiki 1, 2 og 3.

Du vil yderligere blive klædt på med powerfulde selvhjælpsværktøjer for livet, samt lære om mange andre forskellige healings energier, -former, -metoder, -og teknikker, og derved lære om dig selv, (og din spiritualitet), på et meget dybt plan.

Du vil blive trænet i brug af terapeutiske nøgler, (-og “genveje”), så du altid kan heale og løfte dig selv, og altid forsvarligt vil kunne hjælpe andre, i det de skulle stå i.

Herudover vil du selvfølgelig få clairvoyant rådgivning gennem hele forløbet, så du aldrig står alene.

Reiki-grenen vi uddanner i, stammer helt tilbage fra Reiki Master Teacher Dr. Mikao Usui, som er den oprindelige budbringer, af denne fantastiske, og powerfulde energi.

At have Reiki med i baggagen, betyder at du kan være i et renere, mere ærligt, og mere autentisk selv, og passe på dig selv, vha. healing, energi-arbejde, og bevidsthed omkring dig selv…

At være Reiki-indviet gør at vi kan mærke os selv tydeligere, og derfor have en større kontakt til den power og renhed, som vi alle er født med. Dette betyder at vi kan være i flow med os selv, på alle 3 planer, (fysisk, psykisk, og følelsesmæssigt), -og med universet, som vi jo selv er en del af, og omvendt..

Vi arbejder med autencitet, og med vores essens, som er nøglen til at kunne guide os selv, og skabe det liv vi ønsker, videre frem.

I forståelsen og indvielsen i Reiki, er vi stillet til at kigge mere ærligt på os selv, og på andre, -og vi vil kunne heale os selv, og andre, på et meget dybt plan, i både det fysiske, det følelsesmæssige, og det mentale, -hvilket er væsentligt, da det hele hænger sammen, og afhænger/påvirkes af hinanden.

I Reiki indvielsen får vi et stærkt boost i vores vibration/frekvens, hvilket betyder at vi skærper vores intuition, vores kontakt til vores, (ærlige), følelser, -og de (10/”11”) sanser, som vi alle er født med.. Vi får en større forståelse af os selv, og andre, -som en sjæl i en krop, og af universet omkring os, som en helhed.

Sense-it Reiki er en aften-uddannelse, som finder sted over 8 aftener, (oftest fredage/lørdage), fordelt over 6 måneder.

Reiki 1 vil være 2 aftener i træk, mens de resterende 6 skoledage vil finde sted over en aften, med en måneds interval.

Læs mere om uddannelsen og tilmelding her

Datoer for uddannelsen i Aarhus:

1. Skoledag – Fredag d. 24 marts – 2023 – kl. 16:30 – 22:30
2. Skoledag – Lørdag d. 22 april – 2023 – kl. 16:30 – 22:30
3. Skoldage – Søndag d. 23 april – 2023 – kl. 16:30 – 22:30
4. Skoledag – Fredag d.26 maj – 2023 – kl 16:30 – 22:30
5. Skoledag – Fredag d. 23 juni – 2023 – kl. 16:30 – 22:30
6. Skoledag – Fredag d. 25 august – 2023 – kl. 16:30 – 22:30
7. Skoledag – Fredag d. 22 september – 2023 – kl. 16:30 – 22:30
8. Skoledag – Fredag d. 20 oktober – 2023 – kl. 16:30 – 22:30

Priser og betaling:

Prisen for uddannelsen er 14.500,- som evt. kan betales via. månedlig afbetaling, over de 6-7 måneder som uddannelsen forløber sig over.

Ved valg af afbetalingsløsningen betales et startgebyr på 4.000,- hvorefter du vil blive opkrævet et månedligt beløb på 1.500,- (x 7 mdr).

Værd at vide:

Har man gennemført Sense-it Reiki uddannelsen, og ønsker at fortsætte på den 3-årige uddannelse til Spirituel Terapeut, hos Sense-it, vil man automatisk få 50% i rabat på startgebyret for denne uddannelse.

For spørgsmål er du velkommen til at kontakte Bjørn på mail: senseitfeelit@gmail.com eller tlf.: 28141815

Træn dit ansigt med ansigtsyoga – med Lene

Lørdag d. 25. marts kl. 13-15

Pris: 265 kr.

Læs mere og tilmeld

Træn dit ansigt med ansigtsyoga

På denne workshop lærer du bl.a.:

 • hvor lidt tid det kræver at træne og vedligeholde ansigtets muskulatur
 • at kende forskel på aldersbetingede linjer og spændingsfurer
 • at udføre basale ansigtsyogaøvelser, der træner hele ansigtet
 • hvordan du kan afspænde overspændte og ømme ansigtsmuskler (fx. pande, kæbe)
 • hvordan du med simpel ansigtsmassage og gua sha kan opnå pænere og fastere hud med mere glød

Workshoppen varer 2 timer inkl. pause
Tilmelding kan ske på lene@tjaerby.dk
Pris for workshop inkl. basis ansigtsyoga program: 265 kr.

Yoga og Gongbad ved Ida Brieghel og Vivi Færch

Fredag d. 17. marts kl. 14.00-17.00

Pris: 495 kr.

Læs mere og tilmeld

Breathwork & traumeforløsningskursus

Fredag d. 20. – søndag d. 22. januar kl. 9-17 alle dage

Pris: 3299 kr.

Læs mere og tilmeld

Breathwork & Traume Kursus

Mangler du værktøjer til at arbejde mere i dybden med dine klienter? Og vil du lære hvordan du sikkert og effektivt kan arbejde med Traumer gennem Breathwork?

Så kom med på dette 3 dages Breathwork & Traume Foundation kursus, hvor du lærer at hjælpe dine klienter af med fysiske spændinger, stress og tankemylder.  Du vil også øve dig i at få kontakt med undertrykte følelser & traumer.

På kurset vil vi både arbejde med en klient på en måtte på gulvet og ved briksen.

Det du lærer i weekenden kan du tage direkte med hjem i din klinik efterfølgende.

I løbet af de tre dage vil du bla. lære om følgende:

Hvorfor Åndedrættet er nøglen til vores helbred.
Hvordan traumer sætter sig i kroppen.
Hvordan undertrykte følelser som f.eks. vrede, sorg, skam & skyld låser vores krop.
Hvordan åndedrættet påvirker os.
Betydningen af at “give slip” og hvorfor det er vigtigt.

Du vil også komme til at arbejde med:

Hvordan du kan berolige et nervesystem.
Hvordan du ser “låste” spændinger i kroppen.
Vigtigheden af pendulering af åndedrættet.
Hvornår skal der aktiveres / beroliges hos en klient.
Hvornår det ikke er hensigtsmæssigt at arbejde med Traumeforløsning via det kraftfulde åndedræt.
Hvordan du åbner op for kroppens undertrykte følelser & traumer i en session.
Hvordan du løsner op for kropslige spændinger.
Hvordan du skaber et trygt og tillidsfuldt rum med din klient.

Praktisk info:

Tid: 9-17 alle dage (ca. sluttidspunkt).
Pris: kr 3299,-
Inkl. snacks og the/kaffe

Medbring frokost eller køb i de omkringliggende cafeér eller indkøbsmuligheder (Brugsen ligger lige ved siden af)

Tilmelding: 
Tlf.: 6172 8076 eller via mail: kontakt@honestbodytalk.dk

Kontakt mig inden tilmelding, såfremt du får medicin (antidepressiv og lignende, eller har fået stillet en diagnose).

Klangbad for mor og baby

Mandag d. 9. januar kl. 10 og kl. 11

En 30 minutters lydterapi-session for mødre med børn i 0-1,5 års alderen.

Pris: 125 kr.

Læs mere og tilmeld

Klangbad for mor og baby

Kom med til en 30 minutters lydterapi-session for mødre med børn i 0-1,5 års alderen.

Vi inviterer mødre og deres babyer til sammen at gå på opdagelse i et spændende lydlandskab med bl.a. syngeskåle, gong’er og klokkespil, der skabes af Gry Buhrkall, uddannet Klangmassør og vokal lydhealingsterapeut.

Vi sørger for at skabe et trygt og kærligt rum, hvor vi som mødre kan slappe af, tanke op og give vores børn plads til at opleve lydene sammen med os.

Der er plads til 8 mødre med børn pr. session.

Det første hold starter kl. 10 og det andet hold kl. 11.

Medbring eget tæppe til at ligge/sidde på.Vi byder på te og en snak i loungen efter klangsessionerne. Vi vil glæde os til at se jer og nyde eventet sammen!

Kærlige hilsnerSarah Brüning og Ane Olesdatter fra Mødrefællesskabet

Pris: 125 kr.
Tilmelding: på mail aneolesdatter@gmail.com
tilmeldingen er gældende ved overførsel af beløbet på MobilePay til Ane Olesdatter 60146744

5 dages Nytårstreat i favn

Tirsdag d. 27. december kl. 16.30-17.45 – Kropsbevidstheds træning ved Henriette

Onsdag d. 28. december kl. 16.00-17.30 – Yin yoga ved Maria Sophia

Torsdag d. 29. december kl. 16.30-18.00 – Feldenkrais ved Heidi

Fredag d. 30. december kl. 10.00-11.30 – Qi Gong ved Gry

Lørdag d. 31. december kl. 10.00-11.15 – Mindful yoga ved Charlotte

Pris: 450 kr. for alle 5 gange inkl. et glas Nytårsbobler og en snack den 31.12

Læs mere og tilmeld

Nytårstreat den 27. – 31.12 2022

 – Yin yoga, Qi Gong, Mindful yoga, Feldenkrais og Kropsbevidstheds træning –

Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer dig til at komme ind i roen og varmen hos favn i dagene mellem Jul og Nytår.

Overgangen fra Jul til årsskiftet kan både kalde på at få bevæget kroppen godt igennem ovenpå julemiddage og familiesammenkomster og måske også et behov for ro og fordybelse til at mærke ind i afskeden med året, der er gået, og det nye, der kommer.

Vi har sammensat et spændende og varieret program, så du kommer til at opleve 5 forskellige bevægelsesformer og undervisere.

Du kommer til at opleve både Yin yoga, Qi Gong, Mindful yoga, Feldenkrais og Kropsbevidsthedstræning.

Alle hold er både for nybegyndere og øvede, idet alle undervisere vil tilpasse undervisningen til deltagerne.

Pris: 450 kr. for alle 5 gange inkl. et glas Nytårsbobler og en snack den 31.12 efter Mindful yoga.

Program:
Den 27.12 kl. 16.30 – 17.45: Kropsbevidstheds træning – Bevægelse i kroppen ved Henriette
Den 28.12 kl. 16.00 – 17.30: Yin yoga ved Maria Sophia
Den 29.12 kl. 16.30 – 18.00: Feldenkrais ved Heidi
Den 30.12 kl. 10.00 – 11.30 Qi Gong ved Gry
Den 31.12 kl. 10.00 – 11.15 Mindful yoga ved Charlotte. Efterfølgende nytårsskål.

Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/LeTc

Kropsbevidsthedstræning ved Henriette
Bevægelse i kroppen – fra tå til top
Vi dykker ned i kroppen og kommer hele vejen rundt. Træningen er dynamisk – og afsluttes med lange, dybe stræk, hvor vi udfordrer smidigheden. Åndedrættet er vores anker igennem hele træningen.

Læs mere om Henriette

Yin Yoga ved Maria Sophia
Yin yoga er det feminine aspekt af yoga, hvor det handler om at være frem for at gøre. Om ro frem for bevægelse. Og at være med det, der er, i stedet for at ændre på noget. Vi ligger i behagelige, udstrækkende stillinger i 3-4 minutter og holder mange integrationspauser. Vi bringer opmærksomheden indad og lander i os selv oven på en travl og hektisk juleperiode.

Feldenkrais ved Heidi
Hvis du er ude efter noget, der kan hjælpe dig med at bryde fri fra gamle, begrænsende mønstre, så få en oplevelse af det til denne særlige Nytårs-Feldenkrais-session. Her bliver du guidet i bevægelse og meditation til at finde ind til mere af dit potentiale og din indre fred.

Læs mere om Feldenkrais

Qi Gong ved Gry
Bevæg dig kærligt ind i det nye år med styrket grounding. Du vil blive guidet igennem bevægelser fra den klassiske BaMai QiGong. Desuden arbejder vi med grundstilling og kroppens grundlæggende kraftcenter for øvelserne. At finde balancepunkt her, kan videre bruges i alle hverdagens bevægelser. Der afrundes med en meridian-meditation. Ingen forkundskaber er nødvendige. BaMai beskriver de 8 (ba) dybereliggende meridaner (mai), der fungerer som en slags reservoir for de 12 yderliggende (jing).

Læs mere om Gry

Mindful yoga ved Charlotte
Med åndedrættet som dit anker guides du ind i yogaøvelser, der både styrker og blødgører hele kroppen. Yogaøvelserne vil primært være fra hatha yoga og vinyasa yoga med mindfulnesstilgangen som ramme.

Mindfulness betyder et kærligt, bevidst nærvær fri for præstation og krav.
Gennem både åndedrætsøvelser og yogaøvelser inviteres du til at give kærligt slip på det, der ikke gavner dig at tage med ind i det nye år, og fra centreringen i din krop og hjerte at sætte en kærlig intention for dit nye år.

Læs mere om Charlotte og Mindful yoga

Har du spørgsmål til arrangementet kan du kontakte Charlotte på charlotte@favnaarhus.dk

Tea and Yoga event – in english

Søndag d. 18. december kl. 14-16

Pris: 220 kr.

Læs mere og tilmeld

Join us for our HERBAL TEA and YOGA event!

The festive Christmas season and the end of the year is approaching, which can also bring some chaos and stress into our everyday lives.

That is why it is a great idea to come and join our event. Let us guide you through some mindful yoga, teach you the secrets of herbs, indulge in a cup of herbal tea, reflect and journal on the past year and perhaps even draw up few gentle New Years resolutions.This all will take place in the span of two relaxing hours.WHO?-The hosts are Nanna Marie, who has her own little herbal shop @moder.urt and a certified yoga teacher and artist Dominika @dominika_yoga . DID I HEAR “GOODIE BAG”?It includes a bag of tea from Nanna’s herbal shop, you get to keep the printed template from our journaling exercise and a little Christmas card created by Dominika /@dominique_finn/  WHEN?-Sunday 18.12.2022, 14:00WHERE? – Favn Yoga studio Aarhus, Jægergårdsgade 14, 2HOW DO I RESERVE MY SPOT? -Transfer 220dkk to +45 30 53 67 75 /Nanna Mondrup/ and write your e-mail in the transaction comment.AFTER YOU RESERVE YOUR SPOT…-You will receive an e-mail with more information provided, when we get closer to the event. -If you cannot attend, the payment is NOT refundable, you CAN however transfer your spot to another person.-If the event gets cancelled from the hosts’ side, payment is refunded. We both are sincerely looking forward to seeing you all!Nanna and Dominika

Et eftermiddagsåndehul med URTER og YOGA

Mørket og decembers travlhed er snart over os og det er vigtigere end nogensinde før at trække vejret dybt og nyde en rolig stund. Derfor inviterer vi dig indenfor til to timers blød selvomsorg. Lad os guide dig gennem en blid yogasekvens og lære dig om urternes hemmeligheder. Efterfølgende byder vi på en kop beroligende urtete og reflekterer over året, der gik. Måske sætter vi også intentioner for året, der kommer?

OM VÆRTERNE

– Dominika er en passioneret og entreprenant kunstner og yogaunderviser @dominika_yoga

Nanna Marie er indehaver af en lille urteshop, der skaber naturpoesi og velvære med urter @moder.urt

GOODIE BAG

– Inkluderer en teblanding fra Nannas urteshop, skabelon til refleksionsøvelsen og et julekort kreeret af Dominika /@dominique_finn/

HVOR OG HVORNÅR

– Søndag d. 18.12.2022, 14.00-16.00 – Favn Yoga Studio Aarhus, Jægergårdsgade 14, 2. sal

SÅDAN SIKRER DU DIN PLADS

– Overfør 220 kr. på MobilePay til +4530536775 /Nanna Mondrup/Tilføj din mailadresse i kommentarfeltet.

– Når vi nærmere også arrangementet, vil du modtage en mail med yderligere information.

VED SYGDOM, AFLYSNING MM.

– Beløbet refunderes ikke ved sygdom etc., men du er velkommen til at videregive din plads til en anden.

– Aflyses arrangementet refunderes betalingen.

Vi glæder os til at se jer og skabe en dejlig eftermiddag sammen,

Dominika og Nanna

OBS! DETTE ARRANGEMENT FOREGÅR PÅ ENGELSK

Favns Jule krea stue

Torsdag d. 15. december kl. 14-16

GRATIS – åbent for alle

Læs mere og tilmeld

Favns Jule krea stue

Torsdag den 15.12 kl. 14-16 inviteres du til gratis jule krea stue i Favns hyggelige lounge.

Du er velkommen både til hygge og snak og til at tage materiale med, hvis du har lyst til at sidde med noget kreativt, f.eks. fremstilling af dine julegaver eller julepynt.

Vi har the på kanden og et stort hjerterum at varme sig med❤️

Jule Krea stuen er åben for alle aldre, børn under 12 år skal dog være i følge en voksen. Så ta’ din nabo, barnebarn, veninde etc med ned til en hyggelige og nærværende stund i favns rolige og hjertevarme omgivelser.

Vi bor på Jærgergaardsgade 14.2 ovenpå Super Brugsen.

For tilmelding send sms til Charlotte Holm på 50931914.

På glædelig gensyn Charlotte, ejer af favn

Aftenklang med Gry

Onsdag d. 14. december kl. 20-21.30

Pris: 260 kr.

Læs mere og tilmeld

Klanghealing – mærk lyden

Oplev et blidt, sanseligt lydbad, der renser og skaber rum for dyb afslapning.

Harmoniske svingninger fra gong og klangskåle skaber et felt, hvor vi kan mærke fornyet sjælsforbindelse i krop og sind.

I denne tilstand styrkes kroppens selvhelbredende egenskaber. Spændinger kan give sig til kende og sættes fri. Man kan opleve at lagene mellem det fysiske, emotionelle og æteriske bliver mere flydende; at en indre kommunikation imellem disse strømmer naturligt og bringer mere helhed i din væren.

At arbejde med lydens kraft er en ældgammel praksis, kendt i vidt forskellige kulturer. Skålene der bruges her er specialbygget til klangmassage på og omkring kroppen. Deres lyd vibrerer fysisk mærkbart med mange subtile lag af overtoner, som øret kan læne sig meditativt ind i, og undertoner der befordrer grounding.

Lydterapi tilbyder bevægelse i os selv på celleniveau. Det er en ikke-invasiv tilgang, hvor det der resonerer, svarer indefra. Der vil være gong og klangskåle, stemme hvis rummet kalder på det.
Stilheden er det essentielle omdrejningspunkt.

Gry er uddannet klangmassør ved Nordlys 2009-2012 og vokal lydterapeut ved Githa Ben-David 2017-2019

Læs mere på facebook.com/levendelyd
Tilmelding: levendelyd@gmail.com

Der er måtter og tæpper på stedet. Medbring evt pude.
Klangbadet modtages liggende eller siddende.

“THE SOUND OF THE SINGING BOWL TOUCHES OUR INNERMOST SOUL AND BRINGS IT INTO VIBRATION. THE SOUND BREAKS TENSION, MOBILIZES SELF HEALING FORCES, AND SETS FREE CREATIVE ENERGIES.”

– PETER HESS

Workshop for mænd med kombineret yoga og TRE®.

Søndag kl. 9-13

Pris: 400 kr.

Læs mere og tilmeld

Workshop for mænd med kombineret yoga og TRE®.

Workshoppen er designet til at styrke din indre konge, gøre krigeren kampklar, lade drengen lege og få healeren til at skabe ro.

Vi skaber et rum med teori og praksis, hvor du nysgerrigt kan lege med dine indre 4 dimensioner.

Alle kender Yoga – eller har hørt om det. Yoga er meditation i bevægelse og højeste mål er egentlig at finde frem til dig selv.

TRE® (Trauma Release Exercises) er af lidt nyere dato, og ser mere på kroppens ordløse sprog. TRE® handler om at regulerer nervesystemet ved kroppens rystelser, vibrationer eller bindevævsstræk. Igennem TRE® vil du kunne opnå en frisættelse af energi og finde ro.

Giv slip og lad din indre dreng lege.

Medbring evt. sokker og behagelig tøj. Der er tæpper og andet udstyr på stedet.

Bagefter serveres der the og lidt sunde snacks, til dem der har lyst.

Yogadelen undervises af Morten Damgaard
TRE® guides af Louise Møldrup

Pris for workshop er 400 kr. Tilmelding på mobilepay 51240080

Satsang – åben sangaften med guidet meditation

Søndag 11. december kl. 18-19.30

GRATIS – åbent for alle

Læs mere og tilmeld

I samarbejde med Art of Living i Århus byder vi nu velkommen til Satsang hver anden søndag i Favn.

Satsang er sangaftener der er åbne for alle, hvor vi synger sammen og har guidet meditation.

Vi mødes hver anden søndag kl. 18 og synger Bhajans. Sangene er mantraer og ganske enkle.
Peter spiller guitar til og du er velkommen til at tage et instrument med også.

Arrangementet er ganske gratis og alle er velkommen.

Der plejer at være en dejlig energi ved at synge sammen : )

The word bhajan is very precious. Bhaj means to share. Sharing all that the Divine is. It is not necessary to know the words or meaning to any song. Singing helps to bring serenity. Singing is simply merging into the sounds, floating on its waves with a sense of contentment and meditation. In satsang, both the left and right hemispheres of the brain get balanced. The wandering mind comes back to the present moment and experiences a deeper dimension to life.
~ Sri Sri Ravi Shankar

TRE® INTRO Workshop

Søndag d. 4. december kl. 10-16

Pris: 950 kr. /650 kr. for nedsat indkomst

Læs mere og tilmeld

Med TRE® aktiverer du en blid og tryg ryste mekanisme i kroppen, der frigiver adrenalin fra musklerne og gen-regulerer dit nervesystem til balance.

I trygge og nysgerrige rammer, kan du undersøge din krops automatiske livsmønstre uden at skulle fortælle historierne, placere ansvar og konkludere.

Ved at lytte nærværende til kroppens udtryk og afspænde og styrke de blokader, der har sat sig – opbygges en rummelighed, hvor du tager kraften hjem i dig selv med frihed og tillid til livet.

TRE® er for alle også som almindelig afspænding i hverdagen. Man behøver ikke have dybe traumer for at få gavn af det. Det hele vil foregå i et trygt rum med plads til den enkeltes behov.

På workshoppen vil du

 • Lære de 6 simple øvelser, som aktiverer denne naturlige mekanisme
 • Prøve 2 omgange af TRE® med efterfølgende deling af oplevelse
 • Få indsigt i den viden, der ligger bag vores organismes smukke evne til at forløse og regulere sig selv. Herunder forklaringer omkring psoasmusklen, vagusnerven, fight/flight/ freeze og vores særlige samspil mellem vores 3 hjernedele: Reptil, mammal og menneske.
 • Opleve TRE® i en gruppe, hvor kroppen lader sig inspirere af andre og muligheden for at mærke dine mønstre i relation til andre.
 • Modtage materiale, du kan tage med hjem, inkl. teori og beskrivelse af øvelserne

Efter workshoppen vil du som udgangspunkt selv kunne fortsætte hjemme.

Har du dybere blokeringer og traumer såsom PTSD, fibromyalgi, depression, angst, epilepsi, Sclerose, udviklingstraumer el.l. kan du have brug for et mere dybdegående forløb i individuelle sessioner, der møder dig mere specifikt.

Workshoppen er for maks 6 deltagere, så der er et trygt og intimt rum. Jeg stiller måtter, puder, the, vand og lidt frugt til rådighed, så medbring blot dig selv og madpakke. Tag løstsiddende tøj på, så kroppen kan bevæge sig frit.

*****

Tid: Søndag d. 4.12. kl. 10 – 16

Pris: 950 kr. 650 kr. for nedsat indkomst (kontakt ved særlige omstændigheder)

Tilmelding: Skriv en besked til 24636861 med dit navn, mailadresse og telefonnummer. Beløbet overføres via mobilepay, som din endelige bekræftelse.

Skulle du efter tilmelding blive forhindret i at komme, bedes du give besked hurtigst muligt. Ved sygdom refunderes der ikke. 

*****

Alle deltagere vil få et kort opkald inden workshoppen, så der er mulighed for at dele privat, og jeg kan høre om den enkeltes udgangspunkt.

Er du i tvivl og har brug for at stille nogle spørgsmål vedr. TRE® eller fortælle om din specifikke situation inden du tilmelder dig, er du meget velkommen til at kontakte mig via tlf. eller mail tre.mariadueholm@gmail.com

Læs mere på www.facebook.com/mariadueholmTRE

Om Maria Fich Dueholm

Maria er Uddannet TRE® Provider hos Fiona Soma i Rumænien i 2016-2018. Hun har derefter deltaget i Advanced moduler, herunder specialisering i Childhood Traumas/ development trauma hos Melanie Salmon. Til daglig har hun klinik på Trøjborg, hvor hun udbyder individuelle TRE® forløb. 
Maria har derudover en baggrund som lærer i 12 år og heraf tilegnet sig viden og erfaring med udviklingspsykologi, gruppe facilitering, formidling og inddragelse af det legende, kreative og nysgerrige aspekt. 

Foredrag: Basisk kost og holistisk sundhed

Torsdag d. 17. november
Kl. 19-20.30

Pris: 100 kr.

Læs mere og tilmeld

Basisk kost og holistisk sundhed

 • Alkaline kost og livsstil
 • Vigtig viden om syre-base-balance i krop
 • Tips til at integrere det essentielle i din hverdag
 • Holistisk sundhed
 • Q&A sessioner

I 2011 lærte jeg om planternes helende kraft og en livsstil, der transformerede min krop til vitalitet, styrke og en 10 år yngre krop.

Jeg deler min historie og viden om, hvordan du kan opnå en optimal sundhed.

Alkaline livsstil har en holistisk tilgang til sundhed, hvor kost og livsstil lægger grundlaget for en optimal syre-base-balance. Fordelene med Alkaline (basisk) kost er, at det ikke er en kur eller diæt, men energirig mad, som har en utrolig hurtig og positiv effekt på din krop, dit sind og dit energiniveau.

Jeg gennemgår syre-base-balance i krop og kost.

Viden om forebyggelse og vedligeholdelse af kroppens naturlige balance er baseret på teorien, The New Biology:

Hvorfor diæter og kalorietællinger ikke virker i det lange løb.

Sundhed er mere end mad.

Holistisk tilgang vil hjælpe dig til at blive mere bevidst og nærværende og forstå sammenhængen mellem krop, sind og kost.

Et nyt spændende samarbejde omkring yoga og kost med Charlotte vil blive præsenteret under foredraget.

Du får viden, der sætter gang i tankerne og der er tid til spørgsmål og svar.

Underviser: Simonne Holm,
Alkaline Livsstils coach med speciale i syre-base-balance

Tilmelding:
https://learn.alkaline-institute.dk/order-form275585481659629787472

 

Yoga som pædagogisk redskab med Dorthe Eifer

Mandag d. 31. oktober kl.10-15.30.

Tilmeldingsfrist: 30. september
Pris: 1695 kr. / medlemspris 1495 kr. ekskl. moms.
Max 9 deltagere.

Læs mere og tilmeld

Yoga som pædagogisk redskab med Dorte Eifer

Mandag 31. oktober kl.10-15.30.
Tilmeldingsfrist: 30. septemberPris: 1695 kr. / medlemspris 1495 kr. ekskl. moms.Max 9 deltagere.

På denne temadag vil deltagerne få teoretisk og praktisk kendskab til, hvordan man kan lave yoga sammen med mennesker med udviklingshandicap. Som deltager får du et indblik i en form for yoga, som er tilgængelig for alle, uanset mental udviklingsalder og fysisk formåen – alle kan lave yoga!

Kursusdagens indhold:

• Introduktion til tilgængelig yoga, hvor stole, vægge, måtter bruges, så undervisningen er individuel og tilpasset den form, der passer til dig eller de borgere, som du ønsker at lave yoga med.
• Yogafilosofi i forhold til udviklingshandicap – hvad kan vi bruge yogaens tankegang til i en pædagogisk ramme?
• Pranayama – vejrtrækningen som porten til øget ro og mindfulness som beroligende redskab
• Hvad indgår i et godt program?

• Afsluttende forum og afspænding

Med i kurset følger en manual og en æske med 30 yogakort med fotos og beskrivelser af stillinger. Yogakortene er udgivet af Center for Oligofrenipsykiatri .Mere info og tilmelding

 

Børneyogalærer-uddannelse

Modul 2  – “Det hele barn” – for skolebørn/tweens (7-11 år) & børn med særlige behov

Den 6.-9. oktober – 33 timer

Pris: 6.500 kr.

Læs mere og tilmeld

BØRNEYOGALÆRER-UDDANNELSE

MODUL 2 – 33 TIMER

”DET HELE BARN”- FOR SKOLEBØRN/TWEENS (7-11 år)
& BØRN MED SÆRLIGE BEHOV

Overgangen fra børnehave til skole er en af de første store milepæle i barnets udvikling. Det er en alder, hvor børns bevidsthedsniveau og impulskontrol langsomt øges, men også en overgang som kræver nye færdigheder og præstationer. Yoga kan hjælpe og støtte børns koncentrationsevne, forebygge stress, afhjælpe nervøsitet samt styrke sunde vaner, selvtillid, selvomsorg, empati og sociale kompetencer.

I denne alder begynder vi at ”øve” yoga med børnene og dermed en god og sikker kropsholdning. Der vil være fokus på, hvordan vi kan fremme respekt for sig selv og hinanden, positiv opførsel, gruppeånd og samarbejde gennem forskellige aktiviteter, samt ”hands on”

INDHOLD & FOKUS

Almen udviklingsteori: vestlig og østlig perspektiv: Socialt, kognitivt, motorisk, emotionelt og sanseintegrativt. Du lærer, hvordan yoga kan spille en støttende rolle ift. lærings og udviklingsmæssig kompetence i skoleregi og hverdag.

Yogapraksis: Fokus yoga i skolen/SFO, læring i bevægelse, yoga breaks, solhilsen, små flow, partner- og gruppeøvelser, åndedrætsteknikker, musik/chants, meditationslege/mindfulness, guidede visualiseringer, afspændingsøvelser.

Særligt emne: Yoga til børn med særlige behov og såkaldte “urolige/krævende børn”. Tips til hvad du med fordel kan tage hensyn til ved planlægning af undervisning af børn med særlige behov. Fokus på sanseintegration, terapeutisk tilgang.

Undervisningsmetodik: Du lærer, hvordan du opbygger og tematiserer en interessant og lærerig time. Komponenter, kreative læringselementer. Opbygning af små sekvenser med forskellig effekt (beroligende, balancerende mm). Temaer: Nada yoga, lingvistik, myter/historier, stilhed/mindfulness.

Klasseledelse: Hvordan du motiverer og engagerer børn og skaber en fredfyldt og tillidsfuld atmosfære. Gyldne regler og ritualer.

Basis anatomi og fysiologi: Hvordan du lærer børn om deres krop i en yogastund – samt at passe på deres krop og opbygge sunde vaner samtidigt med, at det også er sjovt. Sikkerhed ift. børns voksende kroppe.

Yogafilosofi: Børn lærer om verden og sig selv via historier og myter. Hvad er et yogatræ? Og hvor yoga kommer fra diskuteres her. Sanskrit (yogasprog) kan så småt inkorporeres.

Etik: Yogaetik for undervisere, Do´s/Dont´s, sunde livsværdier. Hvordan taler vi med børn om yoga samt deres voksne

Praktik: Under træningen får du lejlighed til at overvære en undervisningssession samt at udarbejde en undervisningsplan og selv undervise.

Karma Yoga – min. 4 timer efter endt modul er en obligatorisk del af hovedopgaven for endelig certificering. Du vil i den forbindelse blive vejledt i, hvordan du kan planlægge og undervise dine første timer, starte en egenpraksis og føre “dagbog” over udviklingen.

TILMELDING & PRIS

· Pr. modul DKK 6.500 – hvilket inkluderer omfattende manual på 300 sider. Betaling ved optagelse og aftale om dato for modulstart. /Ved tilmelding til hele uddannelsen, alle 3 moduler på én gang, fratrækkes samlerabat kr. 1.500,-

· Afbetalingsordning á 2-3 rater kan aftales.  Der tilkommer administrationsgebyr på kr 250,- Kontakt os herom.

· Vilkår for ændring/afbestilling fremgår ved optagelse

· Samlet timeantal på alle 3 kursusmoduler , hvilket svarer til en hel uddannelse, udgør godt 120 timer. Dette indbefatter karmayoga mellem hvert modul, samt egenpraksis og fordybelse i relevant litteratur, inklusiv manualen. I manualen er små opgaver som kan løses løbende.

· Efter 3 kursus moduler, kan man indstille sig til eksamen og de afsluttende opgaver, hvorefter man modtager certifikat som Børneyogalærer, registreret og eksamineret fra en International yogaskole. ( Yoga Alliance International.)

· Eksaminationsprocessen tilmeldes og betales særskilt. Honorar udgør pr. 1/1-22, Kr.1.500,- Processen er normeret til 5 mdr. fra det sidste modul man tager.

Tilmelding: https://lilleyogahus.dk/vare/boerneyogalaerer/

UNDERVISER

Emmamaria Padma & gæsteundervisere

For Emmamaria er yoga for børn og unge et kald. Med 18 års erfaring er hun en pionér i børneyoga i Danmark og specialist i yoga for børn og unge, samt i yogaterapi for børn med særlige behov. Hun er en ildsjæl med en bred vifte af kompetencer og en lang række yogalærer- og terapeutiske uddannelser bag sig fra ind- og udland; bl.a. hos ”Yogakids” og ”Yoga for the Special Child” i USA. Livsdrømmen er at hjælpe ethvert barn og deres voksne med at vokse og gro til sit fulde potentiale og leve i samklang og harmoni med hinanden.

KONTAKT

Kontakt os gerne med spørgsmål på: mail@lilleyogahus.dk

Tlf: 6178 8090 – www.lilleyogahus.dk

Urban retreat i Favn med Charlotte og klaverkoncert med Jacob Mateo

Lørdag den 5. november kl 9.30 – 16.00

Pris: 650 kr.

Læs mere og tilmeld

Urban retreat med Charlotte og afsluttende klaverkoncert med Jacob Mateo

Lørdag den 5.11 kl. 9.30 – 16.00 inviteres du indenfor i Favns varme til fordybelse ind i din egen indre varme, flow og fred i krop, sind og hjerte.

Alle kan deltage, uanset om du har prøvet yoga tidligere.

Program:

Kl 9.30 – 12.00 Mediyoga med fokus på at vække varmen, livsflowet og freden på din inderside

Kl 12.00 – 13.00 Fælles vegetarisk frokost. Er med i prisen

Kl 13.00 – 14.30 Yin yoga for at ære og værdsætte dit hjerte

Kl 14.30 – 15.00 The/kaffe og snack pause

Kl 15.00 – 16.00 Liggende klaverkoncert som healing, integrering og afspænding med Jacob Mateo samt afrunding på dagen.

Max 15 deltagere.

Pris: 650 kr. incl. Yoga, frokost, snack og klaverkoncert.

Alt udstyr forefindes i favn.

Du er velkommen til at kontakte Charlotte for spørgsmål på: charlotte@favnaarhus.dk

Læs mere om Charlotte Holm, ejer af favn og yogalærer og terapeut.

Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/kqiR

Om Jacob Mateo:
Jeg er musiker og producer. Min store passion er at skrive klavermusik og sange til en ny begyndelse. Musik der vækker hjertet og minder om stilheden bagved ordene; virkeligheden bagved tankerne. Jeg har udgivet musik på bl.a. Spotify siden 2010 og spiller af og til live her i Danmark og omkringliggende lande. Jeg glæder mig til at spille min klavermusik for jer i Favn. Jeg kan ikke forestille mig en bedre anledning og setting“.

Groundende Mediyoga med chakrabalancering, klanghealing og understøttende essentielle olier.

Fredag d. 28. oktober kl. 14.00-17.00

Pris: 495 kr.

Læs mere og tilmeld

I en symfoni af mediyoga med chakrabalancering, klangskålenes unikke vibrationer og lyde, mantrasang og essentielle olier guides du på denne workshop ind til balancering og vitalisering på et både kropsligt og energetisk plan.

Det energetiske arbejde tager udgangspunkt i forståelsen af chakraerne og den fysiske krops sammenhæng med disse. Det er ikke en forudsætning for at deltage, at du kender til chakraerne. Charlotte vil give en kort introduktion.

Balance og flow i vores fysiske krop er altafgørende for vores fysiske og psykiske sundhed, velbefindende, livslyst, harmoni og balance i livet. Ligesom balance i vores chakrasystem er essentielt for vores energetiske centrering, balance og velvære.

På denne workshop kobler vi endvidere klangskålenes opbyggende og healende lyde sammen med mediyogaen og essentielle olier. Du vil derved få mulighed for en meget dyb og healende balancering for. både krop, sind og sjæl.

Tidligere deltagere har sammenlignet denne workshop med et wellness ophold: ”Bare meget bedre”.

Charlotte guider dig kærligt igennem mediyoga med chakrabalancering, essentielle olier, mantrasang og healing der understøtter på både kropsligt og energetisk niveau. Charlotte vil facilitere, sætte og holde rummet med hendes faglige viden om kroppen samt hendes clairvoyante klarsyn og forståelse for chakra systemet.

Gry vil under yogaen følge energien med sit healende og støttende spil på klangskålene. Ligesom Gry vil spille under den 30 minutters lange afspænding og integrering.

Praktisk:
Det er ikke en forudsætning at du har noget for kendskab til hverken yoga, healing, mantrasang etc. Blot en nysgerrighed og åbenhed. Når vi synger mantraer, er det ligeledes ikke en forudsætning at du synger med. Du vil opnå den healende effekt ved blot at være til stede i rummet.

Medbring løst afslappet tøj og gerne en vandflaske da både det kropslige og energetiske arbejde vil kalde på væske.
Vi arbejder i et 3 timers flow og der vil være en kort tissepause undervejs.
Bagefter vil vi invitere på the og nødder i favns hyggelige lounge område.

Kom gerne i god tid så du kan nå at lande i rummet.

Vi starter præcis kl 14.00

Alt udstyr kan lånes i Favn.

Pris: 495kr

Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/kQKe

Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes eller byttes til andet. Du er velkommen til at give din plads til en anden såfremt du selv bliver forhindret i at deltage.

Ansigtsyoga med fokus på afspænding af pande- og kæbeområde

Torsdag d. 27. oktober kl. 19.30-21

Pris: 195 kr.

Læs mere og tilmeld

Denne workshop er for dig, der gerne vil lære, hvordan du:

 • træner de muskler i dit ansigt, som med alderen har en tendens til at miste styrke og fylde
 • afspænder de muskler, som ofte bliver overspændte og ømme 

Der vil være særligt fokus på afspænding af kæbe- og pandeområde, da spændinger her kan resultere i hovedpine samt spændingsfurer omkring mund, kæbeparti og i panden.

På workshoppen gennemgår vi en række opstrammende ansigtsyoga-øvelser sammen, og herefter er der fokus på afspænding af muskler og bindevæv i pande og kæbe. Til afspænding vil der bl.a. blive anvendt gua sha sten, tennisbolde og kinesiotape. Alt nødvendigt udstyr vil være tilgængeligt, men du er velkommen til at medbringe din egen gua sha, hvis du foretrækker dette.

Dato: 27. oktober 2022

Tidspunkt: Kl. 19:30

Varighed: 1,5 time

Pris: 195 DKK

Der er plads til 9 deltagere på workshoppen.

Tilmelding kan ske på lene@tjaerby.dk og mobilepay: 51256130

AT KOMME HJEM med Torunn Schei

Lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 10-15

Pris: 1900 kr.

Læs mere og tilmeld

KROPsbevidsthed, HJERTEkontakt og NÆRvær

Når vi er hjemme i vores levende krop, har vi en forankring og en centrering, der giver os den indre tryghed som vi har brug for, for at kunne give slip på gamle, begrænsende ideer om hvordan vi skal være. Vi kan slappe af med os selv, og bare være – uden at skulle lave noget om.
Herfra opstår flow og nærvær.

På dette kursus skal vi bevæge kroppen en del – både kraftfuldt og mere stille. Så vi kan åbne til den dybere stilhed i os, og til et mere udækket nærværsrum med hinanden.

Vi skal mærke vores rødder i mulden, og vi skal tage bad i vores helt egen unikke lysende energi. Vi skal kontakte og ære den kraftfulde vild-kvinde eller -mand i os, og også den bløde, åbne hengivelses-del i os. Og mærke energien i at lade dem være der på samme tid. Vi skal lave energi-øvelser ud fra Bob Moores lære, og vi skal heale os selv og hinanden. Vi skal stå som stjerner. Vi skal dele vores erfaringer undervejs. Vi skal lave lyde sammen, og vi skal sidde stille sammen.

Kurset er åbent for alle.

Pris: 1900 kr. (inkluderet i prisen er te og snacks, frokost kan man selv medbringe eller finde på en af de mange cafeer udenfor)

Tilmelding inden den 5. oktober
– Ved at skrive en mail eller sms til Torunn på torunnschei@yahoo.dk  eller Tlf. nr.: 30246027
– Og ved indbetaling på MobilePay nummer 44399, eller på kontonr.: 8401- 1070657 .

Se mere her: https://torunnschei.dk/kurser/blidhedens-vej-til-indre-styrke/

Klar mand – med Torben Guldberg.

Lørdag og søndag kl. 9.30-17.00

Pris: 1800 kr.

Læs mere og tilmeld

Der er et potentiale i det mandlige for at være klar. Både i form af fysisk parathed og af mental klarhed. Kraft, målrettethed og evnen til at gennemskue og skære igennem. Et potentiale, som er til stor gavn for den, der vil være kreativ med livet, skabe sin egen vej igennem det, frem for blot at hænge på.

Det er en klarhed, der let kan være sløret af tankernes mylder af for og imod eller hæmmet af, at man ikke vil være ’for meget’, gerne vil passe ind og ikke krænke nogen. Men der behøver ikke at være en modsætning mellem at være klar og kraftfuld og at finde sig til rette med andre; tværtimod.

På kurset vil vi udforske det mandlige igennem kroppen, følelseslivet og det mentale med fokus på de resurser af klarhed og kraft, der er at hente der. Vi veksler mellem meditative øvelser, bevægelse, oplæg og udveksling og giver plads til, hvad der dukker op undervejs.

Underviser: Torben Guldberg (forfatter, mindfulnessunderviser mm.)

Dato og tid: 29. og 30. oktober kl. 9.30 – 17.00

Pris inklusiv the og snacks: 1800 kr.

Tilmelding: https://livskreativitet.dk/Kurser/klar-mand.html

Fortælleyoga-workshop for familier

Lørdag 1. oktober kl. 9.30 – 13.30

Pris: 250 kr. for den 1. voksen og 150 kr. for det første barn. Derefter 150 kr. for ekstra voksne og 125 for ekstra børn.

Læs mere og tilmeld

Fortælleyoga-workshop for familier i Favn

For familier med skolebørn fra 7 – 11 år.

I fortælleyoga fortæller vi historier med yogaøvelser for børn og voksne sammen. Der er både helt klassiske yogaøvelser, solhilsner, åndedrætsøvelser og hvilestillinger samt fokus- og koncentrationsøvelser.

I fortælleyoga bærer historien yogaen – og kroppen hjælper med at få historien fortalt. Laila Elisabeth har samlet nogle rigtigt gode historier, som vi skal begynde med at lave yoga til. Yogastillingerne indgår i fortællingen og vi er igang med at fortælle med hele kroppen.

Efter frokost finder hver familie også selv på historier og stillinger til. Laila Elisabeth hjælper undervejs.
Vi runder af med at sige tak til hinanden og god yogafornøjelse.

Praktisk

Tøjet skal man kunne bevæge sig i, der er yogaudstyr på stedet.

Medbring en drikkedunk, en madpakke og en sund snack, som vi spiser sammen i pausen.
Der er te og kaffe på stedet.

En familie kan være:
Et eller flere børn og een forælder.
Eet barn og flere forældre.
Børn og bonusforældre
Børn og bedsteforældre
Det vigtigste er, at I har lyst til at have en god dag sammen.

I får:
En dejlig dag med både sjov og fordybelse.
De yogaprogrammer, som undervises i på dagen, sendes efterfølgende til deltagerne på mail. 

Varighed: kl. 9.30 – 13.30 

Pris: 250 kr. for den 1. voksen og 150 kr. for det første barn. Derefter 150 kr. for ekstra voksne og 125 for ekstra børn.

Tilmelding til: le@leyoga.dk

Minimum 10 deltagere

Max 20 deltagere i alt.

Gå efteråret i møde med glæde og energi – Gratis workshop om essentielle olie med Charlotte

Torsdag d. 22. september kl. 17.30-18.30

Pris: Gratis

Læs mere og tilmeld

Kom og smag, duft, mærk og lyt hvordan du med 100% plante-power kan få endnu mere glæde og energi til dit efterår.

Jeg er forelsket og føler mig på alle måder, som var jeg noget yngre end dåbsattesten fortæller;

doTERRA`s essentielle olier hjælper min familie og jeg til at styrke kroppen, berolige nervesystem, stå stærkt og centreret i forhold til tanker og følelser, krydder vores mad, gør vand smagfuldt at drikke, muliggør lækker Gin&Tonic uden GIN, og så vil jeg påstå, at jeg har fået en strammere ansigtshud, efter jeg er begyndt at bruge olierne i mine cremer. Derudover er slik og chips stort set aldrig på indkøbslisten længere, så tøjstørrelsen er gået et nummer ned.

Bliver du nysgerrig?

Så kom helt gratis og smag og prøv og hør om doTERRAs essentielle olier.

Du får endda en gratis lille prøve med hjem af din ynglings olie.

Workshoppen er også for dig, der allerede er i gang med olierne.

Du tilmelder dig ved at sende mig en sms på 50931914

Selv om workshoppen er gratis, er det en bindende tilmelding af hensyn til pladser.

På glædelig gensyn

Charlotte

Stabiliserende Mediyoga med chakrabalancering, klanghealing og understøttende essentielle olier.

Søndag d. 18. september kl. 14.00-17.00

Pris: 495 kr.

Læs mere og tilmeld

I en symfoni af mediyoga med chakrabalancering, klangskålenes unikke vibrationer og lyde, mantrasang og essentielle olier guides du på denne workshop ind til balancering og vitalisering på et både kropsligt og energetisk plan.

Det energetiske arbejde tager udgangspunkt i forståelsen af chakraerne og den fysiske krops sammenhæng med disse. Det er ikke en forudsætning for at deltage, at du kender til chakraerne. Charlotte vil give en kort introduktion.

Balance og flow i vores fysiske krop er altafgørende for vores fysiske og psykiske sundhed, velbefindende, livslyst, harmoni og balance i livet. Ligesom balance i vores chakrasystem er essentielt for vores energetiske centrering, balance og velvære.

På denne workshop kobler vi endvidere klangskålenes opbyggende og healende lyde sammen med mediyogaen og essentielle olier. Du vil derved få mulighed for en meget dyb og healende balancering for. både krop, sind og sjæl.

Tidligere deltagere har sammenlignet denne workshop med et wellness ophold: ”Bare meget bedre”.

Charlotte guider dig kærligt igennem mediyoga med chakrabalancering, essentielle olier, mantrasang og healing der understøtter på både kropsligt og energetisk niveau. Charlotte vil facilitere, sætte og holde rummet med hendes faglige viden om kroppen samt hendes clairvoyante klarsyn og forståelse for chakra systemet.

Gry vil under yogaen følge energien med sit healende og støttende spil på klangskålene. Ligesom Gry vil spille under den 30 minutters lange afspænding og integrering.

Praktisk:
Det er ikke en forudsætning at du har noget for kendskab til hverken yoga, healing, mantrasang etc. Blot en nysgerrighed og åbenhed. Når vi synger mantraer, er det ligeledes ikke en forudsætning at du synger med. Du vil opnå den healende effekt ved blot at være til stede i rummet.

Medbring løst afslappet tøj og gerne en vandflaske da både det kropslige og energetiske arbejde vil kalde på væske.
Vi arbejder i et 3 timers flow og der vil være en kort tissepause undervejs.
Bagefter vil vi invitere på the og nødder i favns hyggelige lounge område.

Kom gerne i god tid så du kan nå at lande i rummet.

Vi starter præcis kl 14.00

Alt udstyr kan lånes i Favn.

Pris: 495kr

Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/kQ47

Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes eller byttes til andet. Du er velkommen til at give din plads til en anden såfremt du selv bliver forhindret i at deltage.

Favn i Festugen – Morgenyoga på Ingerslevs Plads

Søndag d. 28. august – fredag d. 2. september

Gratis

Læs mere og tilmeld

Morgenyoga ved Favn på Ingerslevs Plads.

Søndag den 28.8 kl 10-10.45
Morgen flow ved Marika fra Favn. Der undervises på engelsk.

Mandag den 29.8 kl 8.00 – 8.45
Krop og Nærvær ved Sonja fra Favn

Tirsdag den 30.8 kl 8.30-9.15
Blid Mindful yoga ved Charlotte fra Favn

Onsdag den 31.8 kl 8.30-9.30
Morgen vinyasa flow ved Amina fra Favn
Der undervises på engelsk.

Torsdag den 1.9 kl 8.30-9.15
Morgenflow ved Maria fra Favn.

Fredag den 2.9 kl 9.00 – 9.45
Hatha yoga ved Berit fra Favn

Yogaen er for alle; alle aldre, dig der aldrig har prøvet yoga før og dig, der har din daglige praksis. For alle hold vil det være glæden ved fællesskabet, der er i fokus. Vær obs på at der 2 morgener undervises på engelsk.

Medbring din egen yogamåtte og behageligt tøj at bevæge dig i.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Charlotte på mobil: 50931914

Hjertets glæde og livets lyst
– en fordybelse i kærlighedsliv og tantra for par

Weekenden d. 26.-28. august

Start fredag kl. 18 – slut søndag kl. 15.30

Pris: 1800 pr. person

Læs mere og tilmeld

Søger I inspiration til udfoldelse & udvikling sammen, har I lyst til at få en dybere forbindelse, eller til at opdage hinanden lidt på ny? 

Her har I en mulighed for at give jeres forhold et lille frirum, en lille tidløs oase, hvor det I har sammen kan få næring og plads.

Hvordan våger vi at komme fuldt og helt tilstede i vores parforhold, og at vise os som vi er, med det hele? At vise vores sårbarhed og styrke, at åbne vores hjerter og hengive os til hinanden, i tillid til kærligheden?

Det er det, dette kursus handler om. Når vi tør møde os selv og hinanden med det hele, bliver parforholdet mere autentisk og livfuldt. Kontaktfladen udvides – både indeni den enkelte og i parforholdet – og baner vej for at vi kan forholde os til vanskelighederne som vigtige anledninger til fordybelse og fornyelse i parforholdet.

Vi vil arbejde med lyst og livsglæde i kroppen, og forbinde den med hjertekontakt og nærvær. Vi vil lege med den livfulde dans mellem adskillelse og sammensmeltning i parforholdet.  Vi vil bruge meditative og dynamiske øvelser der hjælper til at udvikle sanselighed og energimæssig opbygning og cirkulation i kroppen. Kontakt- og nærværsøvelser, samt bevægelse, dans og nærværende berøring.

Tantraen tager mange former i dag. Vi tager udgangspunkt i tantra som den praktiseres på Vækstcenteret. Vækstcentertantraens grundlæggende indstilling er at det hele skal med – det lyse og det mørke, hverdagen og det spirituelle, det lystfyldte og det kedelige, skænderierne og elskoven. I tantra arbejder vi med at vække, bevidstgøre og rumme de instinktive kræfter, og gennemvæve dem med nærvær og kærlighed.

Det hele foregår med tøj på, og vi lægger vægt på at skabe et trygt rum. Arbejdet foregår først og fremmest i rummet mellem jer som par, men der vil også være udveksling og dialog i gruppen.

Kurset kræver ingen særlige forudsætninger, udover at I vil hinanden.

Undervisere:
Karsten Skipper og Torunn Schei.
Vores arbejde med par udspringer af vores passion for parforholdets store muligheder.
Vi trækker bl.a. på inspiration fra flere års træningsgrupper og supervision i kærlighed, seksualitet & tantra med Neel Fasting, flere års træning i energiarbejde med Helen Gamborg, undervisningen fra Jes Bertelsen på Vækstcenteret, samt fra Process Work ved Process Work Institute i Oregon.
Vi har været sammen siden 2000, og bor på Vækstcenteret i Nørre Snede, med vores to drenge på 9 og 6 år.

Dato: 26. – 28. august 2022

Fredag kl. 18 – 21
Lørdag kl. 9:30 – 17
Søndag kl. 10 – 15.30

Sted: Favn, Jægergårdsgade 14.2, Århus C

Pris: 1800 kr. per person

Tilmeldingsfrist:  25. juli
Bindene tilmelding ved indbetaling på kontonr.: 8401- 1070657 eller via Mobile Pay, på nummer 44399.

Slow-aging med ansigtsyoga og Gua Sha bindevævsmassage

Torsdag d. 25. august kl. 19-20.30

Pris: 195 kr.

Læs mere og tilmeld

Denne workshop er for dig, der gerne vil inspireres til, hvordan du med kun få minutters ansigtsyoga ca. 5 gange/ugen, kan bevare eller genvinde et friskt og alderssvarende udseende.

 På workshoppen lærer du at:

 • kende forskel på aldersbetingede linjer og spændingsrelaterede furer (sidstnævnte kan ofte være forbundet med smerter og ømhed)
 • udfører grundlæggende ansigtsyoga-øvelser, der afhjælper og løsner både linjer og spændingsfurer
 • sammensætte øvelser, så du kan nøjes med 3-5 min. træning pr. gang
 • inkorporere øvelserne i løbet af dagen, så du ikke behøver at afsætte sammenhængende tid træning
 • massere dit ansigt både med hænder og gua sha sten, så du øger blodgennemstrømning og skaber mere glød

Med fra workshoppen får du en række øvelser, så du kan træne videre på egen hånd derhjemme.

Varighed: 1,5 time

Pris: 195,00 kr.

Der er plads til 9 deltagere på workshoppen, så skynd dig at reservere din plads ved at skrive til lene@tjaerby.dk. Betaling foregår pr. Mobilepay

Workshoppen er også en optakt til det ansigtsyoga-hold, der starter op i Favn til september. Læs mere herom her:

Du kan læse mere om Urban Face Yoga på IG: urban_faceyoga

Vitaliserende Mediyoga med chakrabalancering, klanghealing og understøttende essentielle olier.

Søndag d. 21. august kl. 11.00-14.00

Pris: 495 kr.

Læs mere og tilmeld

I en symfoni af mediyoga med chakrabalancering, klangskålenes unikke vibrationer og lyde, mantrasang og essentielle olier guides du på denne workshop ind til balancering og vitalisering på et både kropsligt og energetisk plan.

Det energetiske arbejde tager udgangspunkt i forståelsen af chakraerne og den fysiske krops sammenhæng med disse. Det er ikke en forudsætning for at deltage, at du kender til chakraerne. Charlotte vil give en kort introduktion.

Balance og flow i vores fysiske krop er altafgørende for vores fysiske og psykiske sundhed, velbefindende, livslyst, harmoni og balance i livet. Ligesom balance i vores chakrasystem er essentielt for vores energetiske centrering, balance og velvære.

På denne workshop kobler vi endvidere klangskålenes opbyggende og healende lyde sammen med mediyogaen og essentielle olier. Du vil derved få mulighed for en meget dyb og healende balancering for. både krop, sind og sjæl.

Tidligere deltagere har sammenlignet denne workshop med et wellness ophold: ”Bare meget bedre”.

Charlotte guider dig kærligt igennem mediyoga med chakrabalancering, essentielle olier, mantrasang og healing der understøtter på både kropsligt og energetisk niveau. Charlotte vil facilitere, sætte og holde rummet med hendes faglige viden om kroppen samt hendes clairvoyante klarsyn og forståelse for chakra systemet.

Gry vil under yogaen følge energien med sit healende og støttende spil på klangskålene. Ligesom Gry vil spille under den 30 minutters lange afspænding og integrering.

Praktisk:
Det er ikke en forudsætning at du har noget for kendskab til hverken yoga, healing, mantrasang etc. Blot en nysgerrighed og åbenhed. Når vi synger mantraer, er det ligeledes ikke en forudsætning at du synger med. Du vil opnå den healende effekt ved blot at være til stede i rummet.

Medbring løst afslappet tøj og gerne en vandflaske da både det kropslige og energetiske arbejde vil kalde på væske.
Vi arbejder i et 3 timers flow og der vil være en kort tissepause undervejs.
Bagefter vil vi invitere på the og nødder i favns hyggelige lounge område.

Kom gerne i god tid så du kan nå at lande i rummet.

Vi starter præcis kl 11.00

Alt udstyr kan lånes i Favn.

Pris: 495kr

Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/kQ4m

Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes eller byttes til andet. Du er velkommen til at give din plads til en anden såfremt du selv bliver forhindret i at deltage.

Medicinsk BaMai QiGong – Sommerkursus

Pris: 2370 kr.
Læs mere og tilmeld

Medicinsk BaMai QiGong Sommerkursus

Lær 8 klassiske qigong-bevægelser, der effektivt bruges til at styrke fysisk og psykisk sundhed.

Hver bevægelse relaterer til en af de 8 ekstraordinære meridianer (mai), som du vil lære at kende sammen med relevante akupunkter og grundprincipper i kinesisk medicin.
Kurset består af bevægelse, meridian-meditation og teori.

Der vil være grundig fordybelse i nederste Dan Tian, vores kraftcenter og balancepunkt. Øvelserne er enkle at gå til og man kan justere intensiteten.

Sindets indstilling er vigtig i qigong. Derfor giver vi næring til et blidt befordrende fokus ind i bevægelsen samt fodrer forståelsen bag øvelsernes energetiske kontekst.

Vi tager et glimt ind i de 8 trigrammer (grundlæggende for I Ching), som ligeledes relaterer til hver øvelse. Og inddrager en sanselig tilgang til de 5 elementer.

Ingen forkundskaber nødvendige.

Tilmelding: levendelyd@gmail.com

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at sende en mail.

Pris: 2370 kr.

Early Bird frem til 3. juli: 1890 kr.

Kurset forløber over 5 dage kl 10-12 spredt over små to uger. Intentionen er en grundig introduktion til formen, så du selv kan udføre den derhjemme. Øvevideo inkluderes.

Underviser Gry Buhrkall:
Uddannet instruktør i BaMai QiGong ved Hui Zhang, Akupunkturakademiet 2020.
Livslang interesse for holistisk behandling  og shamanistiske traditioner.
Kurser i traditionel kinesisk massage TuiNa, Guangzhou 2005-2006.
Praktiserende qigong siden 2006.
Faciliterer cirkler med klanghealing og enkeltsessioner i Favn.

Fordybelse. Yin, Restorative Yoga & Chi Gong. 3 timer med Nina Pfeiffer

Tirsdag d. 5. juli kl. 11-14

Pris: 450 kr.

Læs mere og tilmeld

Forkæl dig selv en lørdag

Jeg, Nina Pfeiffer, afholder disse dejlige timer hos Favn i Århus, hvor vi sammen skal nyde en blanding af:
Yin Yoga – Restorative Yoga – Chi Gong – Afspænding

En dag med masser af fokus på vores energi, nervesystem, nærvær og åndedræt.

Jeg vil guide dig igennem øvelser der virker beroligende for din krop, dit sind og dit nervesystem.

Samtidig med øvelser der slipper spændinger, og skaber mere flow i dine meridianbaner.

I Yin Yoga lægger vi vægt på den meditative og passive stil, hvor vi binder praksis sammen med mindfulness og åndedræt, og gir alle musklerne en velfortjent pause.

Vi praktiserer blide stræk i længere tid , ca. 3-6 minutter, som mødes med en holdning af medfølelse og accept, for at vække flere Yin dele af vores fysiske, følelsesmæssige og mentale dele af os selv som helhed.

Yin Yoga er en stille stil der fysisk er rettet mod bindevævet, ledbånd, led og sener.

Vi løsner også op i skuldre, arme, nakke, hænder. Stort set hele kroppen, så energien i meridianbanerne kan flyde bedre

Du bliver gjort opmærksom på hvilke meridianbaner du stimulerer, alt imens du hviler opmærksomt og meditativt i dine yin stræk.

Yin praksis giver os i alt mere smidighed og fleksibilitet, og samtidig mere flow i vores energi – livskraft.

I Chi Gong, laver vi stående blide bevægelser, hvor vi også arbejder med vores energi og samtidig forbinder os med den universelle energi, som giver os en sansende oplevelse af energi flow og velbehag.

Vi nyder også Restorative Yoga, hvor du hviler behageligt og trygt i meget blide stillinger, og samtidig får beroliget nervesystemet, og healet kroppen indefra.

En dejlig dag hvor du kan lade op, slippe gammelt og få ny energi.

Ingen anstrengelse, ingen præstationer og svære øvelser, intet du skal nå.

Kun bruge dagen til at gi´ dig hen, nyde, nære og ære dig selv.

Ta en ven under armen, og nyd begge en dejlig og hyggelig formiddag fyldt med selvforkælelse.

Alle kan være med….

Lørdag 
21. maj 2022
kl. 11.00 – 14.00

Pris kr. 450,-
inkl. te & snacks
max 11. pladser

Tilmelding:
https://mind-and-motion.dk/yoga-kalender-nina/

Med hjertelige hilsner og jeg håber at vi ses, til 3 timer fyldt med mindful yoga og selvforkælelse.
Nina

Sommer Yoga Aarhus 27.-29. Juni 2022 med Nina Pfeiffer og Vivi Færch

27.-29. juni.

Pris: 1475 kr.

Læs mere og tilmeld

Kom og vær med til 3 dage, hvor vi dyrker yoga, der fremmer fysisk og psykisk velvære.

3 dage, hvor alle kan være med, uanset niveau.

Dagene er opdelt i 2 dejlige yoga stilarter, som supplerer hinanden godt og skaber de bedste betingelserne for mere balance i krop og sind.

Alle 3 dage består af en Yin Yoga klasse ved Nina Pfeiffer og en Patanjali Yoga klasse ved Vivi Færch.

Vi vil arbejde hele kroppen godt igennem og hver dag afsluttes med en guidet dybdeafspænding, hvor din krop får mulighed for at integrere virkningerne fra alt det, du har lavet.

Læs mere om kurset nedenfor.


Program:

Mandag: kl. 16.30 – 20.30

Tirsdag:  kl. 11.00 – 15.00

Onsdag: kl. 15.00 – 19.00

Der vil være te og lidt sunde snacks i pauserne.
Medbring evt. madpakke (der er køleskab i studiet). Du er meget velkommen til at spise din medbragte madpakke efter yogaklasserne, hvor der også vil blive serveret te, vand og fugt i Loungen.

Meditativ Yin Yoga –Nina Pfeiffer, Yin Yang Yogalærer

Ved at fremme strømmen af Energi/Prana/Chi gennem energibaner i vores dybe Yin kerne, kan vi bidrage til at bringe sundhed til vores krop og balance i vores travle Yang livsstil.

Yin Yoga er rettet mod bindevævet, knogler og led samt energien i kroppen.  Yin er en passiv meditativ yogastil, her med mindfulness som fundamentet for praksis. Undersøgelser viser, at vores energi løber i bindevævet, så vi frisætter samtidig blokeret energi og få mere flow i kroppen, når vi dyrker Yin.

Flow, som hjælper til mere balance mellem det maskuline yang og det feminine yin, vi alle indeholder.

Yin yoga er et perfekt supplement til de dynamiske og muskuløse Yang stilarter, der lægger vægt på indre varme og aktivt brug af vores muskler. Vi vil i løbet af de 3 dage supplere med dybere slip.

I form af meditative bevægelser med små bolde, hjælper vi kroppen til at give endnu mere slip på spændinger – og stimulerer energibanerne dybere end en yin stilling gør alene. Den sidste dag, vil vi runde af med lidt Restorative Yoga.


Aktiv styrkende Patanjali Yoga –
Vivi Færch, Patanjali Yogalærer

Aktiv yoga i et roligt tempo, hvor alle kan følge med.

Du vil få brugt hele kroppen og få mulighed for at lade op i både krop og sind. Vi arbejder aktivt og koncentreret med yogastillingerne. Der vil være fokus på symmetri og lige linjer, på detaljen, åndedrættet og hensynet til den enkelte krop. Alle, uanset smidighed og fysiske skavanker, kan udføre stillingerne korrekt og få det fulde udbytte.

Læs mere om Vivi her. 

Tilmelding her https://www.viviyoga.dk/vare/sommer-yoga-27-29-juni-2022-aarhus/

Kontakt os endelig,  hvis du har spørgsmål

Vivi Færch vivifaerch@gmail.com

Nina Pfeiffer: info@mindfulyoga.dk

Betalingsbetingelser:
Booking af plads er bindende, kan ikke refunderes, eller byttes til andre kurser og hold. – Er du forhindret er du  velkommen til at give pladsen til en anden.  Blot send en mail med info om den anden deltager til vivifaerch@gmail.com

Ved aflysning fra arrangørens side refunderes hele kursusgebyret.

Pris: DKK 1.475,00

Restorativ yoga og hvileterapi workshop

Søndag d. 26. juni kl. 10.00-12.00

Pris: 200 kr.

Læs mere og tilmeld

Restorativ yoga og hvileterapi workshop

Skal du med til en rolig formiddag hvor du har mulighed for at prøve kræfter med restorativ yoga og hvileterapi? På denne workshop vil jeg invitere dig til lidt blid yoga efterfulgt af nogle bløde og afspændende restorative yogastillinger. Du får muligheden for at vende fokus indad, forkæle dig selv, og komme ned i tempo, om sommeren står for døren.

Med restorativ yoga arbejder vi med tæpper og puder, som støtter dig og giver dig muligheden for at lande i stilhed og afspænde kroppen. Restorativ yoga handler om at finde ro og vi tillader os selv at være til stede i øjeblikket. 

Der vil være udstyr tilgængeligt i studiet, men du er meget velkommen til at medbringe dit eget tæppe og en pude.

Alle kan deltage på denne workshop.

Hvor: Favn på Jægergårdsgade 14, 2. Tv.

Pris: 200 kr. Tilmelding ved Maria på enten 22925523 eller mabennedsgaard@gmail.com. Betaling via mobilepay på 22925523.

Vær obs på, at din tilmelding er bindende, og jeg kan kun refundere pengene, hvis der er der er venteliste på workshoppen. Bliver du forhindret, må du gerne overdrage din plads til én du kender. Blot giv mig besked herom.

Klanghealing – mærk lyden

Søndag d. 19. juni kl. 14-15.30

Pris: 260 kr.

Læs mere og tilmeld

Klanghealing – mærk lyden

Oplev et blidt, sanseligt lydbad, der renser og skaber rum for dyb afslapning.

Harmoniske svingninger fra gong og klangskåle skaber et felt, hvor vi kan mærke fornyet sjælsforbindelse i krop og sind.

I denne tilstand styrkes kroppens selvhelbredende egenskaber. Spændinger kan give sig til kende og sættes fri. Man kan opleve at lagene mellem det fysiske, emotionelle og æteriske bliver mere flydende; at en indre kommunikation imellem disse strømmer naturligt og bringer mere helhed i din væren.

At arbejde med lydens kraft er en ældgammel praksis, kendt i vidt forskellige kulturer. Skålene der bruges her er specialbygget til klangmassage på og omkring kroppen. Deres lyd vibrerer fysisk mærkbart med mange subtile lag af overtoner, som øret kan læne sig meditativt ind i, og undertoner der befordrer grounding.

Lydterapi tilbyder bevægelse i os selv på celleniveau. Det er en ikke-invasiv tilgang, hvor det der resonerer, svarer indefra. Der vil være gong og klangskåle, stemme hvis rummet kalder på det.
Stilheden er det essentielle omdrejningspunkt.

Gry er uddannet klangmassør ved Nordlys 2009-2012 og vokal lydterapeut ved Githa Ben-David 2017-2019

Læs mere på facebook.com/levendelyd
Tilmelding: levendelyd@gmail.com

Der er måtter og tæpper på stedet. Medbring evt pude.
Klangbadet modtages liggende eller siddende.

“THE SOUND OF THE SINGING BOWL TOUCHES OUR INNERMOST SOUL AND BRINGS IT INTO VIBRATION. THE SOUND BREAKS TENSION, MOBILIZES SELF HEALING FORCES, AND SETS FREE CREATIVE ENERGIES.”

– PETER HESS

Yin Yoga og elementerne. Yin Yoga & Chi Gong. Sommer og Ild elementet. 3 timer med Nina Pfeiffer

Lørdag d. 18. juni kl. 11-14

Pris: 450 kr.

Læs mere og tilmeld

Forkæl dig selv i 3 timer

Hele din krop vil elske det.

Slip ugen og mød weekenden fuld af go´energi.

Jeg, Nina Pfeiffer, vil guide dig igennem øvelser der ifølge den traditionelle Kinesiske medicin stimulerer de meridianbaner og organer, som har gavn af det på bestemte tider af året.

Sommeren hører til Ild elementet og er forbundet til hjerte & tyndtarm meridianerne.
Vi vil i timerne praktisere yin stillingerne der stimulerer og skaber flow i disse baner.

I Yin Yoga praktiserer vi blide stræk i længere tid, ca. 3-6 minutter, som mødes med en holdning af medfølelse og accept. Vi vækker flere Yin dele af vores fysiske, følelsesmæssige og mentale aspekter i os selv som helhed.

Yin praksis giver os i alt mere smidighed og fleksibilitet, og samtidig mere flow i vores energi – livskraft, så den kan flyde mere frit. Vi lægger vægt på den meditative og passive stil, hvor vi binder praksis sammen med mindfulness, og giver hele vores system en velfortjent pause.

Yin Yoga er en stille stil der fysisk er rettet mod kroppens bindevæv, ledbånd, sener og led, og selv de led i kroppen, som normalt ikke udnyttes så meget i en mere aktiv yogastil.

Yin Yoga, og “ikke gøren” gir´ systemet mulighed for at finde tilbage til sit naturlige niveau, og bevæger sig henimod fysisk, mental og emotionel balance.

Vi kommer igennem hele kroppen, får løsnet op for blokeringer og fastlåst energi.

Udover det fysiske i stillingerne, har vi fokus på hvilke meridianbaner vi stimulerer i de enkelte stillinger.

Vi krydrer vores Yin praksis med et lille Chi Gong program, hvor vi laver stående blide bevægelser, hvor vi også arbejder med vores energi og samtidig forbinder os med den universelle energi, som giver os en sansende oplevelse af energi flow og velbehag. En praksis med fuld fokus på åndedrættet som flytter hjernens fokus til fuld opmærksomhed på kroppen og nuet.

Lørdag
18. juni 2022
kl. 11.00 – 14.00

Pris kr. 450,-
inkl. te & snacks
max 11. pladser

Tilmelding:
https://mind-and-motion.dk/yoga-kalender-nina/

Med hjertelige hilsner og jeg håber at vi ses, til 3 timer fyldt med mindful yoga og selvforkælelse.
Nina

Groove Dance og afspænding med Ditte Liv

Fredag d. 17. juni kl. 19.00-21.00

Pris: 160 kr.

Læs mere og tilmeld

Groove Dance og afspænding – Dans, nydelse og absolut krops-kærlighed!

Fredag d. 17. juni kl. 19-21.

Vi danser i halvanden time (inklusiv introduktion, opvarmning og afrunding på dansen). Derefter laver vi en halv times guidet afspænding. Findes en bedre fredag aften? – Ikke i min verden!

Hvad er Groove?

Groove er dans. Og har du en krop, kan du danse Groove. Det er den mest simple dansetime, du kommer til at prøve, og samtidig måske den mest frihedsskabende. Jeg kommer med simple instruktioner og guider dig og hele gruppen – men selve udførelsen gør du på DIN måde, med DIN krop og DIN personlighed! Vi kalder det “unique & united”, fordi vi danser det samme, men på hver vores unikke måde – and it’s AWESOME!

I Groove er der ikke nogen forkert måde at danse på, og du skal ikke kopiere instruktøren eller være dygtig til højre/ venstre. Jeg guider dig selvfølgelig igennem hele timen – men jeg danser ikke mere rigtigt end dig! Om du er den vilde, ekspressive danser, eller den rolige, indadvendte, den rutinerede eller helt nye – alt er velkomment, og det hele handler bare om, at du skal være dig selv.

Vi starter blidt og indadvendt, til rolig og dyb musik. Langsomt bygger vi op, og vi bliver mere udadvendte, og møder mange forskellige musikgenrer – pop, rock, top-40, latin mm. Det betyder også, at du møder forskellige udtryksmåder og forskellige basis-bevægelser. Vi leger, udforsker og giver os selv lov til at være kreative i de forskellige danse. Til sidst bliver vi rolige og mere indadvendte igen.

Hvad er afspænding?

Med min baggrund som Psykomotorisk terapeut ønsker jeg at give dig den ultimative krops-kærlige fredag aften. Derfor tager vi den sidste halve time til at lade dig synke ned i en guidet afspænding. Ingen bevægelse, ingen ekspressive udtryk, ingen krav – bare dig, din krop, dit åndedræt og tyngden mod underlaget. Vi udnytter FAVNs lækre faciliteter, så du kan få den rette understøttelse med puder, tæpper osv. under afspændingen.

Praktisk:

· Kom i lige præcis den påklædning, du har lyst til! Måske du elsker at danse i dit vildeste festlige fredags-outfit, måske du allerede er hoppet i nattøjet, eller måske du vil komme i dit blødeste træningstøj. Husk dog, at du nok kommer til både at svede ret meget OG være helt i ro, så lag-på-lag er en god idé.

· Tag en flaske vand med.

· Vi danser som udgangspunkt i bare tæer.

· Kom gerne kl. 18.45, så vi kan starte kl. 19.00.

Hvem er jeg?

Mit navn er Ditte Liv, jeg er 35 år og er uddannet Psykomotorisk terapeut og Groove facilitator. Jeg har længe haft et ben i både den frie bevægelse/ mindful moving og i fitness-branchen, og for mig er Groove den perfekte måde at forene de to. I Groove har vi en klar og tydelig ramme, tydelige instruktioner og en del af musikken kan vi endda skråle med på, fordi den er velkendt. Og samtidig får jeg lov til have MIT personlige rum til at udtrykke mig på MIN måde og med MIN energi. Det er kropslig og personlig frihed, og fællesskabsfølelse i den fineste forening, og jeg rammer altid en boble af lykke, når jeg danser Groove sammen med andre. KOM OG DANS MED MIG!

Begrænset antal pladser.
Jeg giver studie- og pensionistrabat. Skriv i så fald en direkte besked til mig via Facebook inden du køber billetten.

Billet: https://billetto.dk/e/groove-dance-afspaending-billetter-645475

 

 

Forældre og børneyoga – samme tid, men i hver sin sal

Ny dato på vej

Pris: 1 voksen og et barn 175 kr.
Har du mere end 1 barn med kan der tilkøbes en ekstra plads til 75 kr.

Læs mere og tilmeld

Skal både du og dit barn lave yoga? Kom med til en hyggelig formiddag hvor du får mulighed for at lave yoga sammen med dit barn, men i hver jeres lokale.

I Favns dejlige lokaler tager vi begge sale i brug og dit barn får mulighed for en sjov og lærerig yogatime med Ann. Imens børnene bevæger sig i det ene lokale vil der være et mindful blidt yoga flow med Charlotte for forældrene inde ved siden af. Yogatimen vil være ca 1 time, efterfølgende vil der være en lille snack og plads til hygge i Favns dejlige lokaler.

Til børneyoga rejser vi sammen på et spændende yogaeventyr. Gennem fortælling leger vi med vejrtrækning, yogaøvelser og afspænding. Det er sjovt, det er beroligende, det er fællesskabsskabende.

I mindful yoga timen for forældrene vil der være fokus på at bruge vejrtrækningen sammen med bevægelsen. Vi bevæger os igennem et mindful flow, hvorefter vi i slutningen af timen sætter tempoet ned og slutter af med rolige og blide stræk samt en afspænding.

Børn og voksne samles til fælles afslutning.

Hvornår: ny dato på vej

For hvem: Børn i alderen 3-7 år og forældre

Pladser: Der er plads til 15 børn og 9 voksne

Pris: 1 voksen og 1 barn 175
Du kan tilkøbe et ekstra barn for 75 kr.

Sted: Favn, Jærgergaardsgade 14.2, 8000 Aarhus C

Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/zSjh

Yoga og Gongbad

Fredag d. 10. juni kl. 14.00-17.00

Pris: 495 kr.

Læs mere og tilmeld

TRE® – Ryst dig til indre ro, fokus og balance med Louise

Lørdag d. 4. juni kl. 10-15.30

Pris: 1350 kr.

Læs mere og tilmeld

Ryst dig til din indre ro, fokus og balancen mellem krop og sind med TRE® – Tension and Trauma Release Excercises.

TRE® er en spændings, stress- og traumeforløsende metode bestående af 7 simple øvelser.

Lær de simple TRE®-øvelser, der afhjælper fysiske, emotionelle og psykiske blokader. Metoden er udarbejdet at Dr. David Berceli, USA.

TRE® er for alle. Du behøver ikke have dybe traumer for at få gavn af det. Det hele vil foregå i et trygt rum i FAVNs smukke omgivelser med plads til den enkeltes behov.

TRE® er en skånsom metode, der aktiverer kroppens naturlige evne til selvregulering. Kroppen kan således nemt skille sig af med stress, gamle traumer og spændinger.

Brug af TRE® metoden skærper din kropsbevidsthed, dæmper tankemylderet og du kan opnå at komme i en dybere ro og meditativ tilstand.

Tid: 10.00 – 15:30

Sted: Favn, Jægergaardsgade 14, 2.sal., 8000 Aarhus C.

Udstyr: Alt udstyr findes i salen

Tøj: Tag behagligt og løst tøj som du kan bevæge dig i.

Underviser: Louise Møldrup

Pris: 1350 kr

Dagens program:

10:00 Kort Sharing/præsentationsrunde

10:20 guidet meditativ kropsrejse

10:30 Teori omkring TRE®

11: 30 TRE® øvelser

ca 12:45 Frokost – mulighed for egen medbragt madpakke eller gå ned i byen og spise

13:30 spørgsmål/runde om reflektion

13:45 TRE ® øvelser

15:00 afrunding og sidste sharing

Tilmelding: https://ezme.io/c/x8E/z8jV

Hvad er TRE® helt præcist?

TRE® er en spændings, stress- og traumeforløsende metode bestående af 7 simple øvelser. TRE® er ikke psykoterapi, men en selvhjælpsmetode, til at forløse kroniske spændinger, stress, traumer og smerter.

Ved hjælp af stræk af muskulatur, bindevæv og nervevæv igangsættes kroppens egen evne til at vibrere eller ryste i daglig tale. Dette kaldes neurogen tremor. Den neurogene tremor er en naturlig mekanisme, som alle pattedyr besidder, til at genoprette kroppens balance.

TRE® øger kroppens modstandsdygtighed overfor hverdagens stress og giver en dybdeafspænding i muskulatur og bindevæv.

At ryste er at aktivere kroppens naturlige selvreguleringsmekanisme ift. at nedregulere stressniveauet, både kemisk og fysisk i hjerne og krop. Dyr benytter sig af at ryste stress og traumer af sig, som en naturlig del af deres selvregulering, når de er nervøse, har slået sig, er blevet jagtet m.m.

Det moderne menneske oplever ikke længere traumer som truer overlevelsen, men derimod daglig stress og ophobet spænding i muskulatur og væv. I dag anser samfundet desværre og fejlagtigt det at ryste og skælve, som værende forkert adfærd og derfor afkodet denne selvregulering og derved er de fleste mennesker i en konstant kropslig og mental stresstilstand.

Vibrationer / At ryste Kroppens respons starter typisk med en blid skælven i- og omkring bækkenet. Det hele sker pr. automatik, og er måske lidt uvant og overraskende lige i starten. Når du bare slapper af og lader kroppen gøre hvad den oprindeligt er designet til, vil du snart opleve bevægelserne som behagelige og helbredende.

Når du har lavet øvelserne en del gange, vil det blive nemmere og hurtigere at få vibrationerne i gang. Derudover oplever mange, over tid, at deres krop spontant begynder at lave bindevævsstræk og selvregulere kropslige spændinger i muskler og bindevæv.

Det er individuelt, fra person til person, hvornår kroppen starter disse rystelser. Hos nogle går kroppen i gang med det samme, mens andre må væbne sig med og udvise tålmodighed og nænsomhed overfor deres krop.

Forbehold ved brug af TRE®?

TRE bør ikke benyttes som erstatning for en psykoterapi eller medicinsk behandling af psykiske og traumatiske tilstande.

OBS: For dig, som er plaget af sværere tilstande, såsom f.eks sclerose, Parkinson’s, PTSD eller angst, så anbefales det, at du får regelmæssige supervisioner og guidning gennem hele din opstartsfase

Gå sommeren imøde med fuld power på indre balance, glæde og energi – Gratis workshop om essentielle olier med Charlotte

Tirsdag d. 24. maj kl. 19-21

Pris: Gratis

Læs mere og tilmeld

Kom og smag, duft, mærk og lyt hvordan du med 100% plante-power kan få endnu mere glæde og energi til dit efterår.

Jeg er forelsket og føler mig på alle måder, som var jeg noget yngre end dåbsattesten fortæller;

doTERRA`s essentielle olier hjælper min familie og jeg til at styrke kroppen, berolige nervesystem, stå stærkt og centreret i forhold til tanker og følelser, krydder vores mad, gør vand smagfuldt at drikke, muliggør lækker Gin&Tonic uden GIN, og så vil jeg påstå, at jeg har fået en strammere ansigtshud, efter jeg er begyndt at bruge olierne i mine cremer. Derudover er slik og chips stort set aldrig på indkøbslisten længere, så tøjstørrelsen er gået et nummer ned.

Bliver du nysgerrig?

Så kom helt gratis og smag og prøv og hør om doTERRAs essentielle olier.

Du får endda en gratis lille prøve med hjem af din ynglings olie.

Workshoppen er også for dig, der allerede er i gang med olierne.

Du tilmelder dig ved at sende mig en sms på 50931914

Selv om workshoppen er gratis, er det en bindende tilmelding af hensyn til pladser.

På glædelig gensyn

Charlotte

Hormon og chakrabalancering med hormonyoga, klanghealing og understøttende æteriske olier.

Søndag d. 22. maj kl. 14.00-17.00

Pris: 495 kr.

Læs mere og tilmeld

I en symfoni af hormonyoga, klangskålenes unikke vibrationer og lyde, mantrasang og æteriske olier guides du på denne workshop ind til balancering og vitalisering af dine hormoner og chakraer på et både kropsligt og energetisk plan.

Hormonerne er altafgørende for vores fysiske og psykiske velbefindende, livslyst, harmoni og balance.

Ligesom balance i vores chakrasystem er essentielt for vores energetiske centrering, balance og velvære.

Hver enkel af vores hormonproducerende kirtler knytter sig til hver sit chakra og det er derfor muligt gennem hormonyoga at balancere på både det kropslige og energetiske plan.

På denne workshop kobler vi endvidere klangskålenes opbyggende og healende lyde på arbejdet med hormonerne og chakraerne.

Du vil derved få mulighed for en meget dyb og healende balancering for. både krop, sind og sjæl.

Charlotte guider dig kærligt igennem hormonyoga med chakrabalancering, æteriske olier, mantrasang og healing der understøtter på både kropsligt og energetisk niveau. Charlotte vil facilitere, sætte og holde rummet med hendes faglige viden om hormoner samt hendes clairvoyante klarsyn og forståelse for chakra systemet.

Gry vil under yogaen følge energien med sit healende og støttende spil på klangskålene. Ligesom Gry vil spille under den 30 minutters lange afspænding og integrering.

Praktisk:
Det er ikke en forudsætning at du har noget for kendskab til hverken yoga, healing, mantrasang etc. Blot en nysgerrighed og åbenhed.

Når vi synger mantraer, er det ligeledes ikke en forudsætning at du synger med. Du vil opnå den healende effekt ved blot at være til stede i rummet.

Medbring løst afslappet tøj og gerne en vandflaske da både det kropslige og energetiske arbejde vil kalde på væske.

Vi arbejder i et 3 timers flow og der vil være en kort tissepause undervejs.

Bagefter vil vi invitere på the og nødder i favns hyggelige lounge område.

Kom gerne i god tid så du kan nå at lande i rummet.

Vi starter præcis kl 14.00

Alt udstyr kan lånes i Favn.

Pris: 495kr

Tilmelding:
https://ezme.io/c/xNC/zqc1

Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes eller byttes til andet. Du er velkommen til at give din plads til en anden såfremt du selv bliver forhindret i at deltage.

Fordybelse. Yin, Restorative Yoga & Chi Gong. 3 timer med Nina Pfeiffer

Lørdag d. 21. maj kl. 11-14

Pris: 450 kr.

Læs mere og tilmeld

Forkæl dig selv en lørdag

Jeg, Nina Pfeiffer, afholder disse dejlige timer hos Favn i Århus, hvor vi sammen skal nyde en blanding af:
Yin Yoga – Restorative Yoga – Chi Gong – Afspænding

En dag med masser af fokus på vores energi, nervesystem, nærvær og åndedræt.

Jeg vil guide dig igennem øvelser der virker beroligende for din krop, dit sind og dit nervesystem.

Samtidig med øvelser der slipper spændinger, og skaber mere flow i dine meridianbaner.

I Yin Yoga lægger vi vægt på den meditative og passive stil, hvor vi binder praksis sammen med mindfulness og åndedræt, og gir alle musklerne en velfortjent pause.

Vi praktiserer blide stræk i længere tid , ca. 3-6 minutter, som mødes med en holdning af medfølelse og accept, for at vække flere Yin dele af vores fysiske, følelsesmæssige og mentale dele af os selv som helhed.

Yin Yoga er en stille stil der fysisk er rettet mod bindevævet, ledbånd, led og sener.

Vi løsner også op i skuldre, arme, nakke, hænder. Stort set hele kroppen, så energien i meridianbanerne kan flyde bedre

Du bliver gjort opmærksom på hvilke meridianbaner du stimulerer, alt imens du hviler opmærksomt og meditativt i dine yin stræk.

Yin praksis giver os i alt mere smidighed og fleksibilitet, og samtidig mere flow i vores energi – livskraft.

I Chi Gong, laver vi stående blide bevægelser, hvor vi også arbejder med vores energi og samtidig forbinder os med den universelle energi, som giver os en sansende oplevelse af energi flow og velbehag.

Vi nyder også Restorative Yoga, hvor du hviler behageligt og trygt i meget blide stillinger, og samtidig får beroliget nervesystemet, og healet kroppen indefra.

En dejlig dag hvor du kan lade op, slippe gammelt og få ny energi.

Ingen anstrengelse, ingen præstationer og svære øvelser, intet du skal nå.

Kun bruge dagen til at gi´ dig hen, nyde, nære og ære dig selv.

Ta en ven under armen, og nyd begge en dejlig og hyggelig formiddag fyldt med selvforkælelse.

Alle kan være med….

Lørdag 
21. maj 2022
kl. 11.00 – 14.00

Pris kr. 450,-
inkl. te & snacks
max 11. pladser

Tilmelding:
https://mind-and-motion.dk/yoga-kalender-nina/

Med hjertelige hilsner og jeg håber at vi ses, til 3 timer fyldt med mindful yoga og selvforkælelse.
Nina

Groove Dance og afspænding med Ditte Liv

Fredag d. 20. maj kl. 19.00-21.00

Pris: 160 kr.

Læs mere og tilmeld

Groove Dance og afspænding – Dans, nydelse og absolut krops-kærlighed!

Fredag d. 20. maj kl. 19-21.

Vi danser i halvanden time (inklusiv introduktion, opvarmning og afrunding på dansen). Derefter laver vi en halv times guidet afspænding. Findes en bedre fredag aften? – Ikke i min verden!

Hvad er Groove?

Groove er dans. Og har du en krop, kan du danse Groove. Det er den mest simple dansetime, du kommer til at prøve, og samtidig måske den mest frihedsskabende. Jeg kommer med simple instruktioner og guider dig og hele gruppen – men selve udførelsen gør du på DIN måde, med DIN krop og DIN personlighed! Vi kalder det “unique & united”, fordi vi danser det samme, men på hver vores unikke måde – and it’s AWESOME!

I Groove er der ikke nogen forkert måde at danse på, og du skal ikke kopiere instruktøren eller være dygtig til højre/ venstre. Jeg guider dig selvfølgelig igennem hele timen – men jeg danser ikke mere rigtigt end dig! Om du er den vilde, ekspressive danser, eller den rolige, indadvendte, den rutinerede eller helt nye – alt er velkomment, og det hele handler bare om, at du skal være dig selv.

Vi starter blidt og indadvendt, til rolig og dyb musik. Langsomt bygger vi op, og vi bliver mere udadvendte, og møder mange forskellige musikgenrer – pop, rock, top-40, latin mm. Det betyder også, at du møder forskellige udtryksmåder og forskellige basis-bevægelser. Vi leger, udforsker og giver os selv lov til at være kreative i de forskellige danse. Til sidst bliver vi rolige og mere indadvendte igen.

Hvad er afspænding?

Med min baggrund som Psykomotorisk terapeut ønsker jeg at give dig den ultimative krops-kærlige fredag aften. Derfor tager vi den sidste halve time til at lade dig synke ned i en guidet afspænding. Ingen bevægelse, ingen ekspressive udtryk, ingen krav – bare dig, din krop, dit åndedræt og tyngden mod underlaget. Vi udnytter FAVNs lækre faciliteter, så du kan få den rette understøttelse med puder, tæpper osv. under afspændingen.

Praktisk:

· Kom i lige præcis den påklædning, du har lyst til! Måske du elsker at danse i dit vildeste festlige fredags-outfit, måske du allerede er hoppet i nattøjet, eller måske du vil komme i dit blødeste træningstøj. Husk dog, at du nok kommer til både at svede ret meget OG være helt i ro, så lag-på-lag er en god idé.

· Tag en flaske vand med.

· Vi danser som udgangspunkt i bare tæer.

· Kom gerne kl. 18.45, så vi kan starte kl. 19.00.

Hvem er jeg?

Mit navn er Ditte Liv, jeg er 35 år og er uddannet Psykomotorisk terapeut og Groove facilitator. Jeg har længe haft et ben i både den frie bevægelse/ mindful moving og i fitness-branchen, og for mig er Groove den perfekte måde at forene de to. I Groove har vi en klar og tydelig ramme, tydelige instruktioner og en del af musikken kan vi endda skråle med på, fordi den er velkendt. Og samtidig får jeg lov til have MIT personlige rum til at udtrykke mig på MIN måde og med MIN energi. Det er kropslig og personlig frihed, og fællesskabsfølelse i den fineste forening, og jeg rammer altid en boble af lykke, når jeg danser Groove sammen med andre. KOM OG DANS MED MIG!

Tilmelding: https://billetto.dk/e/groove-dance-afspaending-billetter-630877

 

Åbent Hus i Favn til Maj Marked i Jægergårdsgade

Lørdag d. 7. maj kl. 9.30-16

Gratis

Læs mere og tilmeld

Favn holder Åbent Hus i anledning af Maj Marked i Jægergårdsgade den første lørdag i maj.

I løbet af markedsdagen har du, familie og venner mulighed for at få nogle spændende og afstressende oplevelser i Favn.

Hver aktivitet varer 20 minutter og det er ganske gratis 🧘🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Døren til salen åbnes 10 minutter inden aktivitetens start og pladserne fordeles efter ‘først til mølle’-princippet 😊

Program for dagen i Favn:

9.30: Yoga for alle aldre v/ Charlotte – foregår udenfor på gaden, hvis vejret tillader det.
11.00: Manuvision træning v/ Henriette og Frank
12.00: Familieyoga v/ Charlotte
13.00: Qi Gong v/ Roselina
14.00: Patanjali yoga v/ Vivi
15.00: Klangskåle koncert v/ Gry

OBS: Til morgenyoga kl 9.30 skal I selv huske en yogamåtte ☝🏼

I er også velkomne til at kigge ind til en kop the og se vores dejlige lokaler.
Her har I også mulighed for at få en snak med nogle af vores behandlere og undervisere.

Vi glæder os!

Slow-aging med ansigtsyoga og Gua Sha bindevævsmassage

Torsdag d. 5. maj kl. 19-20.30

Pris: 250 kr.

Læs mere og tilmeld

Denne workshop er for dig, der har deltaget på basis workshoppen, og som nu har lyst til at dykke endnu længere ned i ansigts-yogaen og alle de fordele, der er forbundet hermed.

Program for workshoppen: 

 • Opsamling på basis workshoppen – spørgsmål og afklaringer ift. basisøvelser
 • Introduktion af nye og mere avancerede øvelser  
 • Idéer til sammensætning af programmer med et mix af både basis og avancerede øvelser
 • Introduktion til Gua Sha bindevævsmassage

 Det får du med dig fra workshoppen:

 • Mulighed for at variere og målrette din ansigtsyoga praksis
 • Inspiration til en super simpel og meget effektiv hudplejerutine, der strammer bindevævet op og giver glød
 • En lille prøve på en ansigtsolie, du kan bruge til ansigtsmassage 

 Varighed: halvanden time

Pris: 250 DKK.

Max antal deltagere: 8 

Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/kW2H

Medbring gerne et hårbånd/hårelastik og hav en overdel på, der ikke dækker brystkassen, da vi også arbejder med området her. 

Der vil være vand, te og snacks ad libitum.

Et liv med glæde og overskud med Jeanne Buksted

Lørdag d. 30. april kl. 13-16

Pris: 250 kr.

Læs mere og tilmeld

Forkæl dig selv ❤️ Tilbring en eftermiddag, hvor du får masser af inspiration og effektive redskaber til at skabe et liv med glæde og overskud. Evt. sammen en ven eller en veninde.

Denne workshop vil lære dig at skabe ro og glæde i din hverdag. Hvordan du kan forvalte din energi hensigtsmæssigt og hvordan du får skabt pauser i din hverdag. Du lærer, hvordan du skaber gode holdbare vaner. Du bliver bedre til at lytte til din krops signaler og passe godt på dig selv ved at kunne sige ja og nej. Du får indblik i, hvordan stress påvirker fysisk og psykisk. Du bliver bevidst om, hvor meget dine tanker påvirker dig og dit velbefindende, og hvad du selv kan gøre for at skabe ro i tankerne.

Du introduceres til afstressende åndedræts øvelser, blide yoga-stillinger, som du kan anvende i hverdagen – samt mulighed for at modtage NADA-behandling.

Varighed 3 timer

Pris  250 kr. betales på mobilpay

Du kan tilmelde dig på telefon 27 51 74 38 eller på mail. jbuksted@hotmail.com

Yin Yoga og elementerne. Yin Yoga & Chi Gong. Forår og Træ elementet. 3 timer med Nina Pfeiffer

Fredag d. 29. april kl. 16-19

Pris: 450 kr.

Læs mere og tilmeld

Forkæl dig selv i 3 timer

Hele din krop vil elske det.

Slip ugen og mød weekenden fuld af go´energi.

Jeg, Nina Pfeiffer, vil guide dig igennem øvelser der ifølge den traditionelle Kinesiske medicin stimulerer de meridianbaner og organer, som har gavn af det på bestemte tider af året.

Foråret hører til Træ elementet og er forbundet til lever & galdeblære meridianerne.

Vi vil i timerne praktisere yin stillingerne der stimulerer og skaber flow i disse baner. I Yin Yoga praktiserer vi blide stræk i længere tid, ca. 3-6 minutter, som mødes med en holdning af medfølelse og accept.

Vi vækker flere Yin dele af vores fysiske, følelsesmæssige og mentale aspekter i os selv som helhed. Yin praksis giver os i alt mere smidighed og fleksibilitet, og samtidig mere flow i vores energi – livskraft, så den kan flyde mere frit.

Vi lægger vægt på den meditative og passive stil, hvor vi binder praksis sammen med mindfulness, og giver hele vores system en velfortjent pause. Yin Yoga er en stille stil der fysisk er rettet mod kroppens bindevæv, ledbånd, sener og led, og selv de led i kroppen, som normalt ikke udnyttes så meget i en mere aktiv yogastil.

Yin Yoga, og “ikke gøren” gir´ systemet mulighed for at finde tilbage til sit naturlige niveau, og bevæger sig henimod fysisk, mental og emotionel balance. Vi kommer igennem hele kroppen, får løsnet op for blokeringer og fastlåst energi.

Udover det fysiske i stillingerne, har vi fokus på hvilke meridianbaner vi stimulerer i de enkelte stillinger.

Vi krydrer vores Yin praksis med et lille Chi Gong program, hvor vi laver stående blide bevægelser, hvor vi også arbejder med vores energi og samtidig forbinder os med den universelle energi, som giver os en sansende oplevelse af energi flow og velbehag. En praksis med fuld fokus på åndedrættet som flytter hjernens fokus til fuld opmærksomhed på kroppen og nuet.

Fredag 
29. april 2022
kl. 16.00 – 19.00

Pris kr. 450,-
inkl. te & snacks
max 11. pladser

Tilmelding:

https://mind-and-motion.dk/yoga-kalender-nina/

Med hjertelige hilsner og jeg håber at vi ses, til 3 timer fyldt med mindful yoga og selvforkælelse.
Nina

Vidunderlige hormoner – Eftertanker fra en osteopat

Mandag d. 25. april kl. 19-20

Pris: Gratis

Læs mere og tilmeld

Vidunderlige Hormoner
– Eftertanker fra en osteopat

Inspirations-aften
Mandag d. 25. april, kl. 19-20

Står du ofte op, før du egentlig er helt vågen og går i seng, længe efter de første træthedssignaler har meldt sig. Indtager du jævnligt måltiderne, samtidigt med, du taster på tastaturet, eller på vej hjem, i bilen, mens du planlægger aftenens opgaver… Det er ikke altid så mærkeligt, når kroppen gør opmærksom på sig selv, i en ellers helt almindelig hverdag.

 • Hvad kroppen fortæller
 • Hvordan møder du det
 • Små justeringer i hverdagen
 • Bliv opmærksom og skift gear

Anne Sophie N. Christensen er uddannet osteopat i 2012. Anne Sophie har en overbygning inden for behandling af før og efterfødsel. Hun videreuddanner sig kontinuerligt indenfor særligt kvinde-problematikker, samt biodynamisk kraniel osteopati.
 Anne Sophie har egen praksis, ved Klinik for Manuel behandling. www.manuelbehandling.dk

Tilmelding senest 23. april, via sms på 
Tlf. 50931914

Clairvoyance & IntuitionsKursus med Rikke Mors

Weekenden d. 23.-24. april kl. 10-17

Pris: 2.500 kr.

Læs mere og tilmeld

Clairvoyance & IntuitionsKursus
Udvikler dine spirituelle evner – Løfter dig privat & professionelt

Weekenden den 23. – 24. april 2022 – Underviser Rikke Mors

Alle har spirituelle evner! Det er med dem som med muskler. Bliver de ikke brugt, bliver de svage, men de kan til enhver tid genoptrænes.

Clairvoyance & IntuitionsKurset er for dig, der er åben og nysgerrig på dine clairvoyante og intuitive evner, og som gerne vil afprøve dem i en tryg og kærlig atmosfære.

På kurset får du blandt andet:
* Transformerende øvelser, der vil udvikle og styrke dine spirituelle evner samt give dig tillid til dem, så du kan begynde at bruge dem lige efter kurset.
* Forståelse for de forskellige spirituelle evner, og hvordan de virker for dig, så du får bedst mulig gavn og glæde af dine evner.
* En vidunderlig spirituel meditation, der både skruer op for dine clairvoyante evner, styrker din kontakt til dine spirituelle hjælpere og giver dig indre ro og balance.

Du vil på første hånd opleve dine spirituelle evner, og hvordan du kan bruge dem til at skabe positive

forandringer i dit liv.

Det sker hos Favn i Århus. Prisen er kun kr. 2.500, og du kan endda betale i 2 rater.

Du kan læse mere og booke kurset ved at klikke på:
https://www.common-sense.dk/purchase/141467-Clairvoyance-Intuitions-Kursus

Info hos Rikke på rikke@common-sense.dk eller tlf. 40 59 60 90

Hormon og chakrabalancering med hormonyoga, klanghealing og understøttende æteriske olier.

Fredag d. 22. april kl. 14.00-17.00

Pris: 495 kr.

Læs mere og tilmeld

I en symfoni af hormonyoga, klangskålenes unikke vibrationer og lyde, mantrasang og æteriske olier guides du på denne workshop ind til balancering og vitalisering af dine hormoner og chakraer på et både kropsligt og energetisk plan.

Hormonerne er altafgørende for vores fysiske og psykiske velbefindende, livslyst, harmoni og balance.

Ligesom balance i vores chakrasystem er essentielt for vores energetiske centrering, balance og velvære.

Hver enkel af vores hormonproducerende kirtler knytter sig til hver sit chakra og det er derfor muligt gennem hormonyoga at balancere på både det kropslige og energetiske plan.

På denne workshop kobler vi endvidere klangskålenes opbyggende og healende lyde på arbejdet med hormonerne og chakraerne.

Du vil derved få mulighed for en meget dyb og healende balancering for. både krop, sind og sjæl.

Charlotte guider dig kærligt igennem hormonyoga med chakrabalancering, æteriske olier, mantrasang og healing der understøtter på både kropsligt og energetisk niveau. Charlotte vil facilitere, sætte og holde rummet med hendes faglige viden om hormoner samt hendes clairvoyante klarsyn og forståelse for chakra systemet.

Gry vil under yogaen følge energien med sit healende og støttende spil på klangskålene. Ligesom Gry vil spille under den 30 minutters lange afspænding og integrering.

Praktisk:
Det er ikke en forudsætning at du har noget for kendskab til hverken yoga, healing, mantrasang etc. Blot en nysgerrighed og åbenhed.

Når vi synger mantraer, er det ligeledes ikke en forudsætning at du synger med. Du vil opnå den healende effekt ved blot at være til stede i rummet.

Medbring løst afslappet tøj og gerne en vandflaske da både det kropslige og energetiske arbejde vil kalde på væske.

Vi arbejder i et 3 timers flow og der vil være en kort tissepause undervejs.

Bagefter vil vi invitere på the og nødder i favns hyggelige lounge område.

Kom gerne i god tid så du kan nå at lande i rummet.

Vi starter præcis kl 14.00

Alt udstyr kan lånes i Favn.

Pris: 495kr

Tilmelding:
https://ezme.io/c/xNC/zqs4

Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes eller byttes til andet. Du er velkommen til at give din plads til en anden såfremt du selv bliver forhindret i at deltage.

Workshop Afrodites rytmer – sæt din indre Gudinde fri med Charlotte og Gry

Søndag kl. 14.00-17.00

Pris: 495 kr.

Læs mere og tilmeld

Afrodite er i følge græsk mytologi elskovens gudinde og gudinden for kærlighed, skønhed og frugtbarhed.

På denne 3timers workshop vil du gennem en skøn forening af blide og opbyggende yoga flows, støttende og æteriske olier, klang, sang og fri bevægelse bliver guidet ind i dyb og nærende kontakt med din indre Afrodite. Du vil støttes i at finde din centrering og balance mellem det indre og det ydre, så du herfra kan sætte kompasset for, hvordan du både på indersiden og ydersiden kan sætte din indre Gudinde endnu mere fri.

Denne workshop er også for mænd.

Charlotte og Gry vil kærligt og støttende guide dig i en både groundende og let og frisættende praksis i samklang med hinanden og deres indre Gudinder og hvad deres stærke intuitive evner viser, der skal sættes i spil for den enkelte og gruppens proces.

Praktisk:
Det er ikke en forudsætning, at du har noget for kendskab til hverken yoga, healing, mantrasang etc. Blot en nysgerrighed og åbenhed overfor hvad der må opstå inde i dig og i fælles rummet.

Når vi synger mantraer, er det ligeledes ikke en forudsætning, at du synger med. Du vil opnå den healende effekt ved blot at være til stede i rummet.
Medbring løst afslappet tøj og gerne en vandflaske da det energetiske arbejde vil kalde på væske.

Vi arbejder i et 3 timers flow og der vil være en kort tissepause undervejs.
Bagefter vil vi invitere på the og nødder i favns hyggelige lounge område.
Kom gerne i god tid så du kan nå at lande i rummet. Vi starter præcis kl. 14.00

Alt udstyr kan lånes i Favn.
Pris:
495kr
Tilmelding:

Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes eller ombyttes til andet. Hvis du er forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads videre til en anden.

 

Slow-aging med ansigtsyoga

Torsdag d. 21. april Kl. 19-21

Pris: 250 kr.

Læs mere og tilmeld

Kunne du tænke dig at give dit ansigt et naturligt løft og få en pænere hud med mere glød – uden brug af botox, fillers eller skrappe peeling-behandlinger?

 Hvis ja, så er ansigtsyoga sandsynligvis lige noget for dig. Lige som vi holder vores krop i form med løb, fitness og yoga, kan vi også træne og vedligeholde vores ansigt, som indeholder over 50 muskler. Når vi ældes, mister musklerne styrke og fylde. Samtidig har vi ofte en tendens til at spænde i vores ansigt, når vi oplever vrede, bekymring, travlhed og fokus, og det medfører furer, fastlåst mimik og nogle gange spændingssmerter. Med en vedholdende ansigtsyoga-praksis på blot 5-10 minutter om dagen, kan du selv forebygge og afhjælpe tab af fylde og overspændt ansigtsmuskulatur.  Du vil opleve følgende positive effekter med ansigtsyoga:* Løft af ansigtet – fx tunge øjenlåg, hængende/flade kinder, ”hamsterposer” ved kæben og furet hals* Afspænding af overspændte muskler – fx lodrette og vandrette furer i panden, kragetæer og nedadvente mundvige* Øget opmærksomhed omkring uhensigtsmæssig mimik og dårlige vaner* Positive sideeffekter såsom pænere hud, mindre hovedpine, bedre søvn, m.fl. På workshoppen skal vi skal tale om ovenstående, og vi kommer også ind på:* Ansigtet opbygning og dets betydning for vores velvære* Forskellige aldringstyper og målrettet træning* Hvad er ansigtsyoga?* Sådan træner du dit ansigt: Vi gennemgår sammen et basisprogram, og du får programmet inkl. grundig instruktion med dig hjem, så du kan fortsætte på egen hånd Lene Urban Tjærby er uddannet Ansigtsyoga Trainer hos Holistisk Hudpleje Institut og har selv dyrket ansigtsyoga i 2 år. Fremadrettet vil Lene tilbyde:* 1:1 sessioner i Favn eller online (inkl. facemapping, skræddersyet program, der følger din progression og opfølgning)* Workshops med forskellige temaer inden for ansigtsyoga Dato: 21. april 2022Tidspunkt: Kl. 19 – 21 Varighed: 2 timerIntro.pris: 250 kr. Der kan tilmeldes max. 8, så skynd dig, hvis du gerne vil have en plads.

Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/zMxr

MediYoga Stress & udbrændthed

Lørdag og søndag d. 26.-27. marts kl. 9-16

Pris: 2950 kr.

Læs mere og tilmeld

MediYoga Stress & udbrændthed 26 og 27. Marts 2022

Stresset? Udbrændt? Mangel på energi?
Et kursus for alle, du behøver ingen forudgående viden eller have dyrket yoga for at deltage.

MediYoga har effektive værktøjer til helbredelse. Lær dem. Brug dem. Del dem.
To spændende dage , hvor du lærer om hvordan du kan komme tilbage til en hverdag med mere energi og mindre stress.

Hjælp til både dig selv personligt og til dine eventuelle elever.

Teori og praksis varieres, så du oplever, det du lærer.

Læs mere og tilmeld her:
https://dk.mediyoga.com/uddannelse/stress-utbrenthet-1-first-aid-kit/

Et sprog for det kvindelige

Lørdag og søndag d. 26.-27. marts kl. 9.30-17

Pris: 650 kr.

Læs mere og tilmeld

Neel fastings bog ”Et sprog for det kvindelige” er udgangspunktet for et to dages forløb for kvinder.

Omdrejningspunktet vil være spørgsmålene:
Hvad er kvindelig kraft og centrering? Hvad vil det sige at lede efter et dybere sted indeni som kun svarer når vi lytter?

Vi vil undersøge hvordan vores biologiske rytmer skaber en bevægelse som laver aftryk i alle lag af tilværelsen. Derfor skal vi se på et fysisk, et astralt og et energetisk aspekt af en primær kvindelig indstilling til det at være i verden.
– og frem for alt – dele et kvindeligt rum fuld af livserfaring og nærvær med hinanden.

Vi skal blandt andet stå æbletræ, danse, arbejde med det energetiske g-punkt, se på mandala-struktur, udveksle erfaringer med andre kvinder og meditere sammen.

Vi mødes lørdag d. 26. marts og søndag d. 27. marts fra kl. 9.30 til 17.00 med indlagte pauser hvor der blir mulighed for at finde sig en frokost i Jægergårdsgade kvarteret.

Underviser: Theresa Grønning fra Laboratoriet for Livskreativitet

Jeg udvikler stadig på formen, så dette er 2. pilot hold. Derfor er prisen 650 kr. for begge dage.

Din tilmelding skal ske senest d. 20. februar og er bindende. Hvis samfundet lukker ned på grund af Corona får alle naturligvis pengene tilbage.

Tilmeldingslink: https://livskreativitet.dk/kontakt.html

Fordybelse. Yin, Restorative Yoga & Chi Gong. 3 timer med Nina Pfeiffer

Lørdag d. 19. marts kl. 11-14

Pris: 450 kr.

Læs mere og tilmeld

Forkæl dig selv en lørdag

Jeg, Nina Pfeiffer, afholder disse dejlige timer hos Favn i Århus, hvor vi sammen skal nyde en blanding af:
Yin Yoga – Restorative Yoga – Chi Gong – Afspænding

En dag med masser af fokus på vores energi, nervesystem, nærvær og åndedræt.

Jeg vil guide dig igennem øvelser der virker beroligende for din krop, dit sind og dit nervesystem.

Samtidig med øvelser der slipper spændinger, og skaber mere flow i dine meridianbaner.

I Yin Yoga lægger vi vægt på den meditative og passive stil, hvor vi binder praksis sammen med mindfulness og åndedræt, og gir alle musklerne en velfortjent pause.

Vi praktiserer blide stræk i længere tid , ca. 3-6 minutter, som mødes med en holdning af medfølelse og accept, for at vække flere Yin dele af vores fysiske, følelsesmæssige og mentale dele af os selv som helhed.

Yin Yoga er en stille stil der fysisk er rettet mod bindevævet, ledbånd, led og sener.

Vi løsner også op i skuldre, arme, nakke, hænder. Stort set hele kroppen, så energien i meridianbanerne kan flyde bedre

Du bliver gjort opmærksom på hvilke meridianbaner du stimulerer, alt imens du hviler opmærksomt og meditativt i dine yin stræk.

Yin praksis giver os i alt mere smidighed og fleksibilitet, og samtidig mere flow i vores energi – livskraft.

I Chi Gong, laver vi stående blide bevægelser, hvor vi også arbejder med vores energi og samtidig forbinder os med den universelle energi, som giver os en sansende oplevelse af energi flow og velbehag.

Vi nyder også Restorative Yoga, hvor du hviler behageligt og trygt i meget blide stillinger, og samtidig får beroliget nervesystemet, og healet kroppen indefra.

En dejlig dag hvor du kan lade op, slippe gammelt og få ny energi.

Ingen anstrengelse, ingen præstationer og svære øvelser, intet du skal nå.

Kun bruge dagen til at gi´ dig hen, nyde, nære og ære dig selv.

Ta en ven under armen, og nyd begge en dejlig og hyggelig formiddag fyldt med selvforkælelse.

Alle kan være med….

Lørdag 
19. marts 2022
kl. 11.00 – 14.00

Pris kr. 450,-
inkl. te & snacks
max 11. pladser

Med hjertelige hilsner og jeg håber at vi ses, til 3 timer fyldt med mindful yoga og selvforkælelse.
Nina

3 timers workshop Fuldmåne ceremoni med blid yoga, klanghealing, mantrasang og essentielle olier med Gry og Charlotte

Fredag d. 18. marts kl. 14.00-17.00

Pris: 495 kr.

Læs mere og tilmeld

På denne workshop guides du kærligt og støttende ind i en transformerende fuldmåne ceremoni.

I en symfoni af blid yoga, klangskålenes unikke vibrationer, mantrasang og essentielle olier guides du i første del ind til din sjæls grounding og forankring i det der virkelig betyder noget for dig.

Herfra inviteres og guides du i kontakt med din iboende indre ild og styrke så du med din indre autoritet kærligt og let kan give slip på det der ikke længere gavner dig og måtte stå i vejen for det din sjæl længes efter.

I den sidste del guides du i kontakt med hvad dit sjælsgrundlag skal næres med, hvad du har brug for, for at transformationen og integreringen lander solidt og trygt i dig.

Charlotte guider dig kærligt igennem ceremonien med støttende og opbyggende ord, essentielle olier der understøtter din proces, mantrasang og healing. Charlotte vil facilitere, sætte og holde rummet med blandt andet sin stærke intuitive sans og fornemmelse for energi.

Gry bringer det melodiske aspekt med i rummet. Der vil være live koto, japansk harpe, under yogaen og ceremonien integreres med en 30 min lang afspænding med klangskåle og gong.

Praktisk:
Det er ikke en forudsætning at du har noget for kendskab til hverken yoga, healing, mantrasang etc. Blot en nysgerrighed og åbenhed overfor hvad der må opstå inde i dig og i fælles rummet.

Når vi synger mantraer, er det ligeledes ikke en forudsætning at du synger med. Du vil opnå den healende effekt ved blot at være til stede i rummet.

Medbring løst afslappet tøj og gerne en vandflaske da det energetiske arbejde vil kalde på væske.

Vi arbejder i et 3 timers flow og der vil være en kort tissepause undervejs.

Bagefter vil vi invitere på the og nødder i favns hyggelige lounge område.

Du er meget velkommen til allerede i dagene optil at begynde at mærke ind i hvad du måtte ønske at give slip på.

Det kan ligeledes være en ide at medbringe din dagbog/notesbog til eventuelle ord eller visuelle billeder, der måtte lande hos dig i løbet af eller umiddelbart efter ceremonien.
Kom gerne i god tid så du kan nå at lande i rummet.

Vi starter præcis kl. 14.00
Alt udstyr kan lånes i Favn.
Max 10 pladser.

Pris: 495kr

Tilmelding:
https://ezme.io/c/xNC/zqJn

 

Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes eller byttes til andet. Du er velkommen til at give din plads til en anden såfremt du selv bliver forhindret i at deltage.

Slow-aging med ansigtsyoga

Tirsdag d. 15. marts Kl. 19-21

Pris: 250 kr.

Læs mere og tilmeld

Kunne du tænke dig at give dit ansigt et naturligt løft og få en pænere hud med mere glød – uden brug af botox, fillers eller skrappe peeling-behandlinger?

 Hvis ja, så er ansigtsyoga sandsynligvis lige noget for dig. Lige som vi holder vores krop i form med løb, fitness og yoga, kan vi også træne og vedligeholde vores ansigt, som indeholder over 50 muskler. Når vi ældes, mister musklerne styrke og fylde. Samtidig har vi ofte en tendens til at spænde i vores ansigt, når vi oplever vrede, bekymring, travlhed og fokus, og det medfører furer, fastlåst mimik og nogle gange spændingssmerter. Med en vedholdende ansigtsyoga-praksis på blot 5-10 minutter om dagen, kan du selv forebygge og afhjælpe tab af fylde og overspændt ansigtsmuskulatur.  Du vil opleve følgende positive effekter med ansigtsyoga:* Løft af ansigtet – fx tunge øjenlåg, hængende/flade kinder, ”hamsterposer” ved kæben og furet hals* Afspænding af overspændte muskler – fx lodrette og vandrette furer i panden, kragetæer og nedadvente mundvige* Øget opmærksomhed omkring uhensigtsmæssig mimik og dårlige vaner* Positive sideeffekter såsom pænere hud, mindre hovedpine, bedre søvn, m.fl. På workshoppen skal vi skal tale om ovenstående, og vi kommer også ind på:* Ansigtet opbygning og dets betydning for vores velvære* Forskellige aldringstyper og målrettet træning* Hvad er ansigtsyoga?* Sådan træner du dit ansigt: Vi gennemgår sammen et basisprogram, og du får programmet inkl. grundig instruktion med dig hjem, så du kan fortsætte på egen hånd Lene Urban Tjærby er uddannet Ansigtsyoga Trainer hos Holistisk Hudpleje Institut og har selv dyrket ansigtsyoga i 2 år. Fremadrettet vil Lene tilbyde:* 1:1 sessioner i Favn eller online (inkl. facemapping, skræddersyet program, der følger din progression og opfølgning)* Workshops med forskellige temaer inden for ansigtsyoga Dato: 15. marts 2022Tidspunkt: Kl. 19 – 21 Varighed: 2 timerIntro.pris: 250 kr. Der kan tilmeldes max. 8, så skynd dig, hvis du gerne vil have en plads.

Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/zMpM

1-dags workshop i yoga og ayurveda til dit forår

Pris: 850kr.

Læs mere og tilmeld

Gå vinteren i møde med en skøn yogapraksis og en masse viden om daglige, ayurvediske rutiner i den kølige tid. Ayurveda er yogaens lægevidenskabelige søster og læren om hvordan vi holder balancen i vores livsstil, gennem alle livets omskifteligheder, så vi er mest muligt sunde, glade og tilfredse.

Forår 2022 – dato kommer snart

Kl. 9.00 – 16.00

Sted: Favn, Jægergaardsgade 14, 2.sal., 8000 Aarhus C.

Alt udstyr findes i salen

Underviser: Yogalærer og vejleder i ayurveda Laila Elisabeth Møller-Rasmussen.

1- dags workshop om anvendelse af ayurvediske tips til afbalancering af vores livsstil, herunder vores yogapraksis, i vintermånederne. Der er fokus på vinterens betydning for vores velvære og hvad vi kan gøre, for at øge dette i den kolde og mørke tid. I ayurveda er der fokus på alle elementer af livsstilen; kost, søvn og aktiviteter mv. Vi kommer ind på alle delene med særligt fokus på hvordan vi indretter vores døgnrytme og  tilpasser vores yogapraksis til årstiden. Vi kommer også rundt om hvordan man med enkle redskaber kan øge energiniveauet og velværet, fordøjelsen og søvnen ud fra hver enkelt deltagers udgangspunkt.

Ayurveda betyder ‘viden om livet’. Ofte er de ting vi skal gøre for skabe balance i livet enkle, men virkningsfulde. Som en meget gammel sundhedsvidenskab, har ayurveda samlet og systematiseret viden om alle de redskaber vi har til at skabe denne balance. Måske har du hørt om de ayurvediske kropstyper og doshaerne,  men det går videre end det. Med ayurveda kan du skabe balance og velvære i alle aspekter af dit liv. Alt det vil du blive introduceret til og få viden om på dagen.  Ayurveda er med sit fokus på især livsstil og forebyggelse anerkendt af WHO som en af de typer traditionel medicin, der har en positiv betydning for folkesundheden i verden.

Workshoppen er for alle, der ønsker indsigt i hvordan vi bruger yoga ayurvedisk samt hvordan vi kan balancere livsstilen med ayurveda gennem vinteren til eget og familiens brug. Måske kender du allerede lidt til de ayurvediske grundbegreber såsom elementer og doshaerne, og får ny viden på workshopppen, men du får også denne viden på dagen, hvis du endnu ikke kender til ayurveda.

Tiden på workshoppen er delt mellem 2/3 praksis i yoga og ayurveda og 1/3 basisviden om ayurveda, enkel filosofi og forskning. Frokosten er en del af den praktiske udøvelse og vil være vegetarisk. Der vil også være vand, te og snacks. Dagsprogram tilsendes 10 dage forud for workshoppen sammen med et spørgeskema, som du bedes udfylde og medbringe.

Underviser er yogalærer og vejleder i ayurveda Laila Elisabeth Møller-Rasmussen.  Hun underviser kommende yogalærere og almindelige hold samt workshops. Laila Elisabeth har en stor viden og erfaring med yoga og ayurveda baseret på uddannelser, egne studier og en egenpraksis tilbage fra 14-årsalderen. Læs mere om hende på: www.leyoga.dk

Tilmelding til Laila Elisabeth på e-mail: lailaelisabeth@leyoga.dk, hvorefter betalingsinfo tilsendes.

Du kan også skrive eller ringe 28511042, hvis du har spørgmål.

FASCIAL FLOW® WORKSHOPmed Katja Kunimori

Lørdag og søndag d. 12. og 13. marts kl. 10-16

Pris: 2.800 kr.

Læs mere og tilmeld

FASCIAL FLOW® WORKSHOPmed Katja Kunimori (yogalærer & advanced Fascial Flow® Guide)

EN WEEKEND MED FOKUS PÅ FRED

Lørdag 12. marts kl. 10 – 16 (ca)Søndag 13. marts kl. 10 – 16 (ca)

Fascial Flow® er bevægelse for bindevæv og fascia.

Lær at møde din krop med åben nysgerrighed, blide bevægelser og tid til ro. Oplev hvordan kroppen får det bedre når der arbejdes via fascia og bindevæv.

Når du sætter tempoet ned hjælper du dit bindevæv til bedre flow, ro i nervesystemet og fornemmelsen af mere fred indeni.

Fascial Flow® kan både ændre dine tanker, din bindevævsstruktur og din kropsholdning.

Fantastisk til dig der:– ønsker følelsen af fred– trænger til ro i hovedet– føler dig klemt i kroppen– gerne vil vække din kreativitet– søger bedre kropsfornemmelse– er terapeut og er nysgerrig på at få mere “krop” ind i dit arbejde.

Dette er en oplevelsesorienteret workshop.

Jeg glæder mig meget til en weekend hvor opmærksomheden kan lande dybt i kroppen.

Skriv endelig hvis du har spørgsmål.

Lidt om Katja:Katja er yogalærer, YogaBreath® instruktør og Advanced Fascial Flow® Guide.Du kan følge hende her: https://www.instagram.com/kunimori_yoga/

Praktisk info:

Undervisning: Favn, Jægergårdsgade 14, 2. Sal, 8000 Århus.

Lørdag 12. marts kl. 10 – 16 (ca)
Søndag 13. marts kl. 10 – 16 (ca)

Pris: kr. 2.800.-

Tilmelding: https://lu.ma/qfuour4z

Bemærk: denne workshop kan tælle som del af adgangskravet til selve uddannelsen til Fascial Flow® Guide.

Gå foråret i møde med glæde og energi – Gratis workshop om essentielle olie med Charlotte

Torsdag d. 10. marts kl. 18.30-21.00

Pris: Gratis

Læs mere og tilmeld

Kom og smag, duft, mærk og lyt hvordan du med 100% plante-power kan få endnu mere glæde og energi til dit forår.

Jeg er forelsket og føler mig på alle måder, som var jeg noget yngre end dåbsattesten fortæller;

doTERRA`s essentielle olier hjælper min familie og jeg til at styrke kroppen, berolige nervesystem, stå stærkt og centreret i forhold til tanker og følelser, krydder vores mad, gør vand smagfuldt at drikke, muliggør lækker Gin&Tonic uden GIN, og så vil jeg påstå, at jeg har fået en strammere ansigtshud, efter jeg er begyndt at bruge olierne i mine cremer. Derudover er slik og chips stort set aldrig på indkøbslisten længere, så tøjstørrelsen er gået et nummer ned.

Bliver du nysgerrig?

Så kom helt gratis og smag og prøv og hør om doTERRAs essentielle olier.

Du får endda en gratis lille prøve med hjem af din ynglings olie.

Workshoppen er også for dig, der allerede er i gang med olierne.

Du tilmelder dig ved at sende mig en sms på 50931914

Selv om workshoppen er gratis, er det en bindende tilmelding af hensyn til pladser.

På glædelig gensyn

Charlotte

Forstå dine hormoner workshop ved Charlotte

Lørdag d. 5. marts kl. 10-13

Pris: 650 kr.

Læs mere og tilmeld

Workshop for det kvindelige hormonsystem, 3 timer
lørdag den 5.3 kl 10-13

Denne 3 timers workshop er for dig der gerne vil lære hvordan du selv aktivt kan balancere dine hormoner uden brug af traditionel medicin men gennem hormonyoga, hormonbalancerende kost samt essentielle olier.
Workshoppen er for kvinder i alle aldre og du behøver ikke at have prøvet yoga før for at kunne deltage.
Uanset om du ønsker at forebygge, blive klogere på dine hormoner eller måske tænker at du har ubalance i dine hormoner kan dette forløb være noget for dig.

Program:
kl 10.00 – 11.30 Hormonyoga
kl 11.30 -11.45 Pause med the og nødder
kl 11.45 – 13.00 Oplæg om hormoner, hvordan de påvirker dig og hvordan du på en naturlig og nem måde kan balancere dem.

Pris:
650kr incl udleveret hormonyoga program og prøve på 3 essentielle olier.

Tilmelding og betaling:
https://ezme.io/c/xNC/znRo

Læs mere:
Hormonerne er alt afgørende for vores fysiske og psykiske velbefindende, livslyst, harmoni og balance.
Kost, forurening, stress, sygdom, traumer, overgangsalder mm skaber ubalance i vores hormoner, hvilket bl.a. kan give sig udslag i træthed, hovedpine, vægtøgning, svækket immunforsvar, kræft, manglende livslyst og sexlyst, tab af muskel tonus, knogleskørhed, diabetes, stofskifte ubalance, menstruations smerter, uregelmæssige menstruationer, ledsmerter, dårlig blodcirkulation, etc.

Yoga for det kvindelige hormonsystem med udgangspunkt i medicinsk yoga (mediyoga) består af åndedrætsøvelser, blide og styrkende yogaøvelser samt meditationer.
Da vores hormoner er interaktive, påvirker hinanden, arbejder vi med øvelser der stimulerer de 4 hormonproducerende kirtler; Æggestokkene, binyrerne, skjoldbruskkirtlen og hypofysen. Derudover arbejder vi med styrkelse af hele vores bækkenbund.

Underviser Charlotte Holm, LevYoga.nu samt stifter af Favn, er uddannet mediyogaterapeut med overbygning i hormonyoga fra Mediyoga Instituttet i Sverige. Derudover er hun i gang med at uddanne sig til Naturlig hormonterapeut hos NHT – Center for Naturlig hormonterapi. Charlotte er også mindfulness instruktør, ACT terapeut, hatha Yogalærer, clairvoyant samt har 3 års studier og eksaminer fra sygeplejerske uddannelsen og er tidligere Folkeskole lærer.

Se mere her: www.levyoga.nu og www.favnaarhus.dk

Er du i tvivl om det er noget for dig, eller har du haft eller har alvorlige lidelser, kan du kontakte Charlotte, og høre om forløbet er noget for dig. tlf. 5093 1914

Læs hvad andre har fået ud af Hormon yoga:

“Jeg har ikke haft det så godt som nu meget meget længe. Jeg har tabt mig nogle kilo og sover skønt” Ane, individuel hormonyogaterapi.

“Jeg startede til hormonyoga efter at have fået taget en masse blodprøver og følt mig syg og træt længe. Jeg var blevet opereret i mine tårekanaler flere gange, idet mine øjne løb i vand hele tiden. Lægerne luftede tanken om hormonforstyrrelser/begyndende overgangsalder. Efter blot 2 gange hormonyoga kunne jeg allerede mærke en forskel. Jeg følte mig let i kroppen og min væske ophobning forsvandt. Mine øjne fik det bedre og trætheden blev mindre. Det har været en fantastisk oplevelse at mærke forskellen på kroppens forandring til at komme i balance igen. Kan af hjertet varmt anbefale Charlotte og hendes flydende dejlige energi og hendes professionelle kendskab til kroppen og den kærlige måde hendes undervisning foregår på.” Marianne Lykke Bukhave kursist på Hormonyoga forløb for kvinder.

“Ikke alene har jeg fået en masse gode råd og øvelser der kan lette overgangsalderen, jeg har også fået lov til at dele mine bekymringer og oplevelser med kvinder i samme situation som mig selv. Jeg oplevede stemningen på holdet som meget omsorgsfuld og dejligt rummelig. Forløbet har faktisk ændret mit syn på hvad overgangsalderen kommer til at betyde af forandring for mig.” Nina Hauge, kursist på Hormonyoga forløb for kvinder.

Betalingsbetingelser v. tilmelding til forløb.
Booking af plads er bindende, og kan ikke refunderes eller ombyttes til andet kursus. – Er du forhindret er du velkommen til at give pladsen til en anden. Blot send en mail med info om den anden deltager på charlotte@levyoga.nu

Klanghealing – mærk lyden

Søndag d. 27. februar kl. 14-15.30

Pris: 190 kr.

Læs mere og tilmeld

Klanghealing – mærk lyden

Oplev et blidt, sanseligt lydbad, der renser og skaber rum for dyb afslapning.

Harmoniske svingninger fra gong og klangskåle skaber et felt, hvor vi kan mærke fornyet sjælsforbindelse i krop og sind.
I denne tilstand styrkes kroppens selvhelbredende egenskaber. Spændinger kan give sig til kende og sættes fri. Man kan opleve at lagene mellem det fysiske, emotionelle og æteriske bliver mere flydende; at en indre kommunikation imellem disse strømmer naturligt og bringer mere helhed i din væren.

At arbejde med lydens kraft er en ældgammel praksis, kendt i vidt forskellige kulturer. Skålene der bruges her er specialbygget til klangmassage på og omkring kroppen. Deres lyd vibrerer fysisk mærkbart med mange subtile lag af overtoner, som øret kan læne sig meditativt ind i, og undertoner der befordrer grounding.

Lydterapi tilbyder bevægelse i os selv på celleniveau. Det er en ikke-invasiv tilgang, hvor det der resonerer, svarer indefra. 
Der vil være gong og klangskåle, stemme hvis rummet kalder på det.
Stilheden er det essentielle omdrejningspunkt.

 

Gry er uddannet klangmassør ved Nordlys 2009-2012 og
vokal lydterapeut ved Githa Ben-David 2017-2019

Læs mere på facebook.com/levendelyd
Tilmelding senest 25. februar : levendelyd@gmail.com

Der er måtter og tæpper på stedet. Medbring evt pude.
Klangbadet modtages liggende eller siddende.

 

“THE SOUND OF THE SINGING BOWL TOUCHES OUR INNERMOST SOUL AND BRINGS IT INTO VIBRATION. THE SOUND BREAKS TENSION, MOBILIZES SELF HEALING FORCES, AND SETS FREE CREATIVE ENERGIES.”

– PETER HESS

Shake The Dust og Fredagsvin

Pris: 250 kr.

Læs mere og tilmeld

Start din weekend med vennerne, kollegaer og fællesskabet i Favn med en sjov og svedig “Shake The Dust” workshop efterfulgt af lækkert fredagsvin og let tapas snack fra “Forlæns og Baglæns” i Favns hyggelige lounge område.

Alle kan deltage.

Favn inviterer indenfor til en sjov og anderledes Fredagsbar, hvor vi starter med 1 times lækker “Shake The Dust”, hvor du får rystet al støv af fra arbejdsugen og efterfølgende er klar til at nyde lækkert vin, tapas snack og fællesskab.
Program:
kl 17.00 – 18.00 Shake The Dust workshop
kl 18.00 – 20.00 Vin, snacks og hygge
Hvad er Shake the Dust:
Shake The Dust er en vanvittig skøn blanding af yoga, pilates, fri bevægelse, dans og hvile – alt sammen vævet sammen af en kick-ass playliste. Det er sjovt, det er nemt, det er hårdt og det er rørende. Du kan se frem til en fantastisk workout, en fornemmelse af frihed, SVED, et åbent hjerte og en stærk, robust krop. Kom og få rystet støvet af dig og hop ind i din fredag aften med god energi.
Underviser: Thea Green
Værtinde: Charlotte Holm, Favn
Sted:
Favn, Jærgergaardsgade 14.2, 8000 Aarhus C
Pris:
250kr. Du får workshop incl et glas vin og let tapas snack fra Tapas restauranten “Forlæns og Baglæns”.

For spørgsmål kontakt Charlotte Holm
mobil: 50931914
mail:charlotte@favnaarhus.dk

Yoga og Gongbad

25. februar kl. 14-17

Pris: 495 kr.

Læs mere og tilmeld
Yoga og Gongbad.
Start weekenden med tre timers skøn forkælelse for krop og sjæl.
Gennem en blid, men aktiv, yogaklasse gør vi krop og sind klar til at modtage gongens fantastiske vibrationer. Yogadelen rundes af med pranayama (åndedrætsøvelser) samt afspænding. I skiftet vil der være stilhed. Under gongbadet ligger vi i Savasana (afspænding). Bagefter serveres der the og lidt sunde snacks, til dem der har lyst. Så afsæt gerne en halv time ekstra.
Gongmeditation er en helt unik form for lydmeditation og kaldes også for et “gongbad”, fordi deltagerne “bades” i gongens lydbølger. Gongen frembringer lydbølger, der transcenderer vores krop og får kroppens celler til at vibrere. Gongmeditation bruges ofte som lydterapi til at løsne for spændinger og til at forløse traumer. Gongens lyd siges at repræsentere universets lyd og dens vibrationsenergi er et urgammelt og kraftfuldt værktøj, der bruges til at stilne sindet og hjælper kroppen til at give slip og til at opnå en dyb form for afslapning. Giv slip og overgiv dig til gongens lyd.
Medbring evt. sokker og en varm trøje til gongdelen. Der er tæpper og andet udstyr på stedet. Vi glæder os rigtig meget til at forkæle dig. 
Yogadelen undervises af Vivi Færch.
Gongbadet udføres af Ida Naja Michell Brieghel
Maks. 10 deltagere.
Sted: Favn, Jærgergaardsgade 14.2, 8000 Aarhus C
Pris: 495 kr.
Tilmelding:

Gravid workshop

Lørdag d. 5. februar Kl. 13-15.30

Pris: 250 kr.

Læs mere og tilmeld

Graviditeten er en vigtig og foranderlig tid, som medfører både fysiologiske og indre forandringer. Dette kan kræve en ekstra egenomsorg, hvilket skaber de bedste forudsætninger for både dig og dit barn. 

Derfor inviteres du til en velfortjent eftermiddag med tid til dig selv, og muligheden for at forbinde dig til dit spirende liv, som vokser inde i dig.

Giv dig selv lov til at hive en eftermiddag ud af kalenderen, hvor der ingen forventninger er til dig. Du guides trygt gennem bløde bevægelser, afslappende hvilestillinger og en opmærksomhed på åndedrættet. Du kan komme præcis som du er, med eller uden erfaring. 

Praktisk

Hvor: Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, Aarhus C

Hvornår: 5. februar, kl. 13.00-15.30

Pris: 250 kr. (inkl. the og forfriskning)

Underviser: Sofie, certificeret yogalærer og jordemoderstuderende

Medbring gerne egen vandflaske. Ikke nødvendigt med egen yogamåtte, da salen er med fuldt yogaudstyr. Mød gerne op i det tøj du føler dig tilpas og afslappet i.

Tilmelding: sker til mail sofie.zinck@hotmail.com. Du bedes heri oplyse:

 • Navn
 • Graviditetslængde (OBS! du skal være fra uge 12 i din graviditet)
 • Andet jeg bør vide

Herefter vil du modtage en bekræftelse på om der er plads på holdet, og få tilsendt et kontonummer, hvor pengene overføres. Tilmelding er bindende, når betalinger gennemført.  

Program

13.00-13.15 ankomst

13.15-14.00 blid yoga med fokus på åndedrættet

14.00-14.15 pause med te og nærende forfriskning

14.15-15.00 afspænding og hvilestillinger

15.00-15.30 hensyntagende shavasana og afslutning.

Workshop ‘De 5 tibetanere’

Lørdag d. 5. februar kl. 10 – 12.15

Pris: 300 kr.

Læs mere og tilmeld

Introduktion til ‘De 5 tibetanere’

I workshoppen kontakter vi vores indre styrke gennem både Hatha Yoga og det ældgamle værktøj ‘De 5 tibetanere’.

Workshoppen vil indeholde en indførsel i ‘De 5 tibetanere’, som er en stærk sekvens på fem øvelser, der virker både styrkende, vitaliserende og foryngende. 

Riterne, som de kaldes, er blevet ekstremt populære her i Vesten siden der i 90’erne udkom en tysk bog om dem. Der vil blive udleveret materiale, så de bliver lette at gå til derhjemme efterfølgende. 

De kræver blot 10 – 20 min. dagligt.

Da riterne er dynamiske og tempofyldte, vil workshoppen også byde på en rolig Hatha Yoga session inkl. healende meditative stræk og guidet afspænding til sidst.

Program:

Kl. 10 – 11: Introduktion til ‘De 5 tibetanere’

Kl. 11 – 11.15: Lille te-pause

Kl. 11.15 – 12.15: Rolig Hatha Yoga session

Pris: 300,- kr.

Tilmelding:
https://tofteyogacoaching.dk/de-5-tibetanere/

Betaling:
Sparekassen Kronjylland
Reg. nr: 6180
Konto: 0015187077

Mini-retreat for dig med hjernerystelse: At bevæge sig tilbage til livet med Katrine Nørgaard

15.-16. januar Kl. 11-18 (overnatning er ikke inkluderet)

Pris: 2.400 Kr.

Læs mere og tilmeld

Et mini-retreat hvor du inviteres til at samles i et fællesskab for at sætte fokus bevægelse i dig selv og med de andre. Det starter med dig selv og med dine egne bevægelser. Med at finde de bevægelser der åbner for sammenhængen mellem krop og hoved, langt derinde i dybet hvor du længes efter at give slip. Vi undersøger om det kan blive mere ubesværet og lidt lettere at bevæge sig. Vi arbejder med åndedræt, sansemotorik og egne grænser. 

Og så undersøger vi hvordan vi kan tage den gode bevægelse med ud i livet. Vi øver os i det sociale samvær vi har med hinanden i løbet af weekenden. Vi undersøger en vekslen mellem kontakt og at trække os ind i os selv. Vi eksperimenterer med hvordan vi kan bevæge os i kontakten og hvordan vi kan være i kontakten lidt mere afspændt. 

Kan du genkende at du møder en mur af et tilbagefald når du prøver at træne eller prøver at bevæge dig ud i verden for alvor? Kan du genkende at dit liv sættes på hold derhjemme indtil du igen har et overskud? Og går du også ofte ud og brænder det overskud af hurtigere end du kan nå at stoppe dig selv, så du igen må hjem i din isolation? 

Hvis du har lyst til at eksperimentere med at bevæge dig bæredygtigt, så kom med. Vi skal bevæge os på måtten, få ro på nervesystemet, mærke vores åndedræt og åbne for nye bevægelser. Og vi skal bevæge os med hinanden i et fællesskab. Det er to hele dage, så det kan blive udfordrende for hovedet. Hvordan kan vi gøre det, så hovedet får sin ro og mulighed for at lade op OG vi kan være sammen og nyde at være sociale? Det spørgsmål synes jeg rammer ind i essensen af helbredelsesprocessen, det er trods alt målet, at komme tilbage til et levende og socialt liv. 

Tilmelding på:

61 33 32 84

www.katrinenoergaard.dk

Kursus i Afdødekontakt med Karina Graabæk

Ny dato på vej

Prisen er kr. 2.750, inkl. forplejning (frokost, kaffe, the og frugt).

Læs mere og tilmeld

Disse 2 dage er for dig, som ønsker at styrke din kontakt til den åndelige verden, og som tidligere har arbejdet med afdødekontakt.

Du vil her få muligheden for at udvikle dig fra hvor du er, og vil blive endnu mere skarp på din kommunikation med den åndelige verden, uanset om du skal bruge det privat eller professionelt.

Vi vil, gennem forskellige øvelser, arbejde med at give klare og tydelige beviser for, at den åndelige verden eksisterer, og dermed at kunne modtage og videregive et stærkt bevis og budskab.  

Prisen er kr. 2.750, inkl. forplejning (frokost, kaffe, the og frugt).

Tidspunkt: Ny dato på vej, begge dage kl. 9.00-15.30.

Tilmelding: Tilmelding skal ske til Karina på mail: kgraabaek@mail.tele.dk eller på tlf.: 25276533.

Har du spørgsmål til kurset, så kontakt mig endelig.

5 dages nytårstreat i favn

Mandag d. 27. december kl. 10-11.15

Tirsdag d. 28. december kl. 15-16.15

Onsdag d. 29. december kl. 16-17.30

Torsdag d. 30. december kl. 10-11.30

Fredag d. 31. december kl. 10-11.15

Samlet pris 375 kr. for alle timer, 125 kr. for en enkelt time

Læs mere og tilmeld

5 dages nytårstreat i favn

Kom ned i favn til fordybelse og bevægelse. Vi åbner for forskellige hold, og du kan tilmelde dig alle hold, eller vælge bare at komme på det der passer dig.

Mandag d. 27. december kl. 10-11.15:  Bevægelse og ro, for krop og sind – med Ditte

Når du træner hos mig vil du arbejde både med styrke & smidighed, ro & balance.

Træningen vækker muskler og bindevæv til live, stimulerer kredsløbet, styrker din ryg og mave og smidiggør dine led, så der kommer flow i kroppens energisystem. På den måde kommer du til at mærke alt det liv, som du har kroppen. Du mærker dig selv.

Tirsdag d. 28. december kl. 15-16.15: Flowyoga med Maria

Gennem et yoga flow får vi varmen i kroppen og arbejder på at åbne op og skabe plads til bevægelse. Der er fokus på kroppens bevægelse, vejrtrækningen og at skabe ro, som også kan tages med, når timen er slut. 

Onsdag d. 29. december kl. 16-17.30: Qi gong med Roselina

En lille fordybelse på kanten af et det nye år, hvor vi også vil lave rum til at mærke ind i intentioner fra vores sjæl – hvad kalder på os og hvad har vi brug for/lyst til at kalde på.

Jeg guider dig gennem blide Qi Gong bevægelser og invitationen til sansning i energien. Qi gong´en jeg byder ind til udspringer af WuJi Gong. En blid meditativ qi gong form, designet til at vække din selvkærlighed og dybere kontakt til din udødelige sjæl.

Torsdag d. 30. december kl. 10-11.30: Nytårsyin med Marie

Rum til at nære din krop og energi med Yin Yoga, hvor du inviteres til at sætte tempoet ned og være nærværende med dig selv. 

I Yin Yoga guides du i gennem stillinger, der inviterer til stilstand og ro, for at skabe mere flow og blødhed i kroppen gennem længerevarende, blide stræk og afspænding. 

Fredag d. 31. december kl. 10-11.15: Mindfuld yoga med Charlotte

Du inviteres til at møde dig selv med venlig opmærksomhed, medfølelse og accept af det, du mærker lige nu i din krop, dit sind og dit hjerte.

Med en mindful tilgang som ramme for yogaen guides du via dit åndedræt gennem hele kroppen med både afspændende, genopbyggende og styrkende øvelser.

Du vil både opleve dig mere rolig og afslappet og samtidig mere klar og stærk.

Ved hele tiden at have opmærksomhed på og bevæge dig i forening med dit åndedræt vil åndedrættet komme til at fungere som dit anker gennem alle øvelserne.

 

Vi følger alle anbefalinger, og der er derfor krav om mundbind til og fra yogamåtten.

Ved spørgsmål kontakt Charlotte på charlotte@favnaarhus.dk

Du kan tilmelde dig alle 5 hold til den favorable pris af 375 kr. Tilmelding her https://ezme.io/c/xNC/ztQg

Tilmelding til et enkelt hold koster 125 kr.

Tilmelding mandag d. 27. https://ezme.io/c/xNC/zt6g

Tilmelding tirsdag d. 28. https://ezme.io/c/xNC/zt6I

Tilmelding onsdag d. 29. https://ezme.io/c/xNC/zUUl

Tilmelding torsdag d. 30. https://ezme.io/c/xNC/ztev

Tilmelding fredag d. 31. https://ezme.io/c/xNC/zt64

Nytårs Yinyoga

Torsdag d. 30. december Kl. 10-11.30

Pris: 125 kr.

Læs mere og tilmeld

Nytårs Yin stund d. 30.12 kl. 10.00 – 11.30

Rum til at nære din krop og energi med Yin Yoga, hvor du inviteres til at sætte tempoet ned og være nærværende med dig selv. 

I Yin Yoga guides du i gennem stillinger, der inviterer til stilstand og ro, for at skabe mere flow og blødhed i kroppen gennem længerevarende, blide stræk og afspænding. 

Denne yoga praksis handler om, at acceptere og være med det der er, kropsligt og følelsesmæssigt – at være, frem for at handle. 

Kom som du er, afrund 2021 og byd det nye år velkomment med næring til krop og nervesystem gennem denne praksis.  

Tag gerne behageligt tøj på, der ikke strammer. 

Jeg glæder mig til at se dig, 

Marie 

Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/ztev

 

Fuldmåne efterårsretreat på Samsø med Charlotte

Torsdag d. 18.11 kl. 16.00 til søndag den 21.11 kl. 14.00

Pris incl. overnatning, fuld forplejning og undervisning: Dobbelt værelse: 5.200kr. – Tillæg for enkelt værelse: 1.300kr.

Læs mere og tilmeld

På dette Fuldmåne Efterårsretreat, vil vi omgivet af Samsøs nærende natur, Fuldmånens intense transformationsenergi og Inspiratoriets rolige og smukke omgivelser, træde ind i 4 dages healende og manifesterende hjerte og sjæls praksis. 

Samsø har en helt magisk og hjerte åbnende energi, som inviterer dig til at omfavne og lytte ind i, hvad dit hjerte og sjæl hvisker til dig.

Du inviteres til at komme i endnu dybere kontakt med de stor slående dybder og drømme dit hjerte og sjæl indeholder og, fra et kærligt og medfølende sted, frisætte det, der ikke længere tjener dig.

Med den støttende energi fra fuldmånen og kraftfulde natur omkring Besser Rev, vil du guides til større bevidsthed og indre autoritet i forhold til, hvad der er Din Sjæls Sandhed, og hvordan du udfolder et liv i overensstemmelse hermed.

Du vil blive kærligt favnet, støttet og løftet gennem yoga, meditation, vandreture i Samsøs natur, dans, healing, stilhed, nærende kost og søster fællesskab.

Det er et retreat for kvinder, så vi har mulighed for at fordybe og spejle os ind i den feminine blide og kraftfulde energi og fællesskab.

Jeg, Charlotte Holm, vil, med mine intuitive fornemmelser for energi og mit klarsyn, kærligt facilitere og undervise til hver enkeltes og fællesskabets højeste bedste.

Program:

Du har mulighed for at tjekke ind fra kl 14 om torsdagen og benytte stedets faciliteter, evt gå en tur mm.

Programmet kan ændres undervejs, alt efter hvor den enkeltes og gruppens processer bevæger sig hen.

Endvidere er det vigtigt, at du ser undervisningen som et tilbud. Det betyder i praksis, at hvis du undervejs mærker, at du har mere behov for eksempelvis at gå alene en tur i naturen, så er det vigtigt, at du følger dine behov.

Vi samles til velkomst torsdag kl 16.00, hvor der vil være the/kaffe med snack og slutter søndag kl 14.00.

Torsdag:

Indtjekning fra kl 14
Kl 16.00 Fælles velkomst
Kl 17.00 Yoga med guidning til individuel intention for retreatet
Kl 19.00 Aftensmad
Kl 20.30 Healing og afspænding
Stilhed indtil efter morgenmaden lørdag

Fredag:

Kl 7.30 Ingefærshot
Kl 7.45 Morgenyoga i stilhed
Kl 9.00 Morgenmad i stilhed
Kl 10.00 Samling med yoga mm
Kl 13.00 Frokost
Kl 13.45 Siesta. Der sættes the, kaffe og snack frem
Kl 15.15 Vandretur omkring Besser Rev
Kl 18.30 Aftensmad
Kl 20.00 Fuldmåne ceremoni
Stilhed indtil efter morgenmad lørdag

Lørdag:

Kl 7.30 Ingefærshot
Kl 7.45 Stilheds gåtur og yoga ved vandet
Kl 9.00 Morgenmad
Kl 10.00 – 16.00 Manifestationsproces. Der vil være frokost undervejs
kl 16.00 – 17.00 Yoga
Kl 18.30 Aftensmad
Kl 20.00 Aftenssamling med dans og afspænding
Stilhed indtil efter morgenmad lørdag

Søndag:

Kl 7.45 Ingefærshot
Kl 8.00 Stilheds gåtur og meditation ved vandet
Kl 9.00 Morgenmad
Kl 10.30 Samling med yoga mm
Kl 13.00 Frokost og fælles afslutning

Sted:

Inspiratoriet, Sildeballe 17, 8305 Samsø
Retreat Centret er bygget i to af de gamle staldlænger på en gammel gård, der ligger i hjertet af Samsø. Der er 10 dobbelt og 4 enkeltværelser og fælles badeværelser og toiletter, smuk meditations / undervisningssal, en stor skovhave bygget på permakultur princippet, åbne marker, høje himler og gode vandreture lige uden for dørene og ca. 15 min. gang fra gode badestrande.

Se stedet her:

http://www.inspiratoriet.org/home/

Hvordan kommer du til Samsø:

Du kan tage en færge fra Kalundborg til Ballen eller fra Hou og Aarhus til Sælvig.

For nærmere info om færger se: www.faergen.dk (Sjællandssiden) og www.tilsamsoe.dk (Jyllandssiden).

Vi booker gerne taxa fra færgerne til Retreat Centret, hvis du fortæller, hvornår du ankommer.

Vi koordinerer også gerne fælles biltransport så skriv i tilmeldingen, hvis du har ekstra plads i bilen eller ønsker et lift.

Mad:

Maden er vegansk/vegetarisk og så økologisk som muligt.

Underviser Charlotte Holm:

Mediyoga terapeut, hatha yogalærer, spirituel vejleder og clairvoyant.

Læs mere om Charlotte her:

Charlotte Holm – Favn (favnaarhus.dk)

Pris:

For dobbelt værelse; 5200,-
Tillæg for enkelt værelse; 1300,-

Prisen dækker kost og logi fra torsdag eftermidag til og med frokost søndag samt undervisning.

Tilmelding:

Skriv en mail med navn og mailadresse, samt om du ønsker dobbelt eller enkelt værelse. Herefter modtager du en faktura.

Når pengene er betalt, er pladsen din.

Send mail til: charlotte@levyoga.nu 

Du er altid velkommen til at ringe eller sende mig en mail såfremt du måtte have spørgsmål.

Betalingsbetingelser:
Betalingen er bindende ved tilmelding og ombyttes ikke til andre hold eller workshops. Du er velkommen til at videregive pladsen til en anden, hvis du selv bliver forhindret i at deltage.

 

De kærligste hilsner

Charlotte Holm

Mobil: 50931914

Mail: charlotte@levyoga.nu 

TRE® – Ryst dig til indre ro, fokus og balance med Louise

2-dages workshop
Lørdag og søndag kl. 10-15.30

Pris: 2500,-

Læs mere og tilmeld

Ryst dig til din indre ro, fokus og balancen mellem krop og sind med TRE® – Tension and Trauma Release Excercises.

TRE® er en spændings, stress- og traumeforløsende metode bestående af 7 simple øvelser.

Workshoppen er målrettet til dig, som gerne vil have en daglig TRE® praksis.

Lær de simple TRE®-øvelser, der afhjælper fysiske, emotionelle og psykiske blokader. Metoden er udarbejdet at Dr. David Berceli, USA.

TRE® er for alle. Du behøver ikke have dybe traumer for at få gavn af det. Det hele vil foregå i et trygt rum i FAVNs smukke omgivelser med plads til den enkeltes behov.

TRE® er en skånsom metode, der aktiverer kroppens naturlige
evne til selvregulering. Kroppen kan således nemt skille sig af
med stress, gamle traumer og spændinger.

Brug af TRE® metoden skærper din kropsbevidsthed, dæmper
tankemylderet og du kan opnå at komme i en dybere ro og meditativ tilstand.

Tid: 7 og 8 maj – begge dage kl 10.00 – 15:30
Sted: Favn, Jægergaardsgade 14, 2.sal., 8000 Aarhus C.
Udstyr: Alt udstyr findes i salen
Tøj: Tag behagligt og løst tøj som du kan bevæge dig i.
Underviser: Louise Møldrup
Pris: 2500 kr

Program dag 1:
10:00 Kort Sharing/præsentationsrunde
10:20 guidet meditativ kropsrejse
10:30 Teori omkring TRE® 
11: 30 TRE® øvelser
ca 12:45 Frokost – mulighed for egen medbragt madpakke eller gå ned i byen og spise 
13:30 spørgsmål/runde om reflektion
13:45 TRE ® øvelser
15:00 afrunding

Program dag 2:
10:00 Kort opsamling fra dag 1
10:20 guidet meditativ kropsrejse
10:30 gennemgang af hvordan du får en daglig TRE® praksis.
11: 30 TRE® øvelser
ca 12:45 Frokost – mulighed for egen medbragt madpakke eller gå ned i byen og spise 
13:30 spørgsmål/runde om reflektion
13:45 TRE ® øvelser
15:00 afrunding og sidste sharing

Efter workshoppen
Du vil blive tilbudt 2 opfølgende samtaler, hvor vi snakker omkring din proces med at bruge TRE® i dagligdagen.

Tilmelding:
https://ezme.io/c/x8E/z8YW

Hvad er TRE® helt præcist? 
TRE® er en spændings, stress- og traumeforløsende metode bestående af 7 simple øvelser. TRE® er ikke psykoterapi, men en selvhjælpsmetode, til at forløse kroniske spændinger, stress, traumer og smerter.
Ved hjælp af stræk af muskulatur, bindevæv og nervevæv igangsættes kroppens egen evne til at vibrere eller ryste i daglig tale. Dette kaldes neurogen tremor. Den neurogene tremor er en naturlig mekanisme, som alle pattedyr besidder, til at genoprette kroppens balance.  
TRE® øger kroppens modstandsdygtighed overfor hverdagens stress og giver en dybdeafspænding i muskulatur og bindevæv.  
At ryste er at aktivere kroppens naturlige selvreguleringsmekanisme ift. at nedregulere stressniveauet, både kemisk og fysisk i hjerne og krop. Dyr benytter sig af at ryste stress og traumer af sig, som en naturlig del af deres selvregulering, når de er nervøse, har slået sig, er blevet jagtet m.m.
Det moderne menneske oplever ikke længere traumer som truer overlevelsen, men derimod daglig stress og ophobet spænding i muskulatur og væv. I dag anser samfundet desværre og fejlagtigt det at ryste og skælve, som værende forkert adfærd og derfor afkodet denne selvregulering og derved er de fleste mennesker i en konstant kropslig og mental stresstilstand.

Vibrationer / At ryste
Kroppens respons starter typisk med en blid skælven i- og omkring bækkenet.  
Det hele sker pr. automatik, og er måske lidt uvant og overraskende lige i starten. 
Når du bare slapper af og lader kroppen gøre hvad den oprindeligt er designet til, vil du snart opleve bevægelserne som behagelige og helbredende.  

Når du har lavet øvelserne en del gange, vil det blive nemmere og hurtigere at få vibrationerne i gang. Derudover oplever mange, over tid, at deres krop spontant begynder at lave bindevævsstræk og selvregulere kropslige spændinger i muskler og bindevæv.
Det er individuelt, fra person til person, hvornår kroppen starter disse rystelser. Hos nogle går kroppen i gang med det samme, mens andre må væbne sig med og udvise tålmodighed og nænsomhed overfor deres krop.

Forbehold ved brug af TRE®?
TRE bør ikke benyttes som erstatning for en psykoterapi eller medicinsk behandling af psykiske og traumatiske tilstande.
OBS: For dig, som er plaget af sværere tilstande, såsom f.eks sclerose, Parkinson’s, PTSD eller angst, så anbefales det, at du får regelmæssige supervisioner og guidning gennem hele din opstartsfase. 

Foredrag og fællesspisning

Åbne aftener – Lad os drømme en bedre verden sammen!

I FAVN ønsker vi at blive inspireret af nye tanker og ideer, at møde nye mennesker, som kan udvide vores verdensforståelse ved at tale ud fra deres unikke perspektiv og erfaring. Vi oplever, at disse dialoger er med til at skabe menneskelige fællesskaber og forståelse for hinanden, som er afgørende i vores samfund i denne tid, hvor vi ellers kan komme til at sidde fast i vores egen lille forståelsesramme. Vi ønsker at bidrage til en mere inkluderende samfundsudvikling ved at afholde nogle åbne aftener, som er gratis at deltage i. Her sætter vi nogle af de temaer på dagsordenen, som vi og brugere af Favn finder inspirerende og er nysgerrige overfor. Noget som støtter os i at holde fast i at drømme og i det daglige af handle ud fra at skabe en bedre verden. Det kan være foredrag om livshistorier, erfaringer, forståelser af verden, tilgange til personlig udvikling eller lignende, der både kan ligge i forlængelse af eller komme med nye perspektiver i forhold til det som i dagligdagen foregår i huset.

Åbne aftener vil nogle gange kombineres med indledende fællesspisning.