Workshops og kurser

Her på siden kan du læse mere og booke:

Workshops

Kurser & uddannelser

Retreats

Foredrag & fællesspisning

Workshops

Klanghealing – mærk lyden

23. januar kl 14-15.30

Pris: 190 kr.

Læs mere og tilmeld

Klanghealing – mærk lyden

Oplev et blidt, sanseligt lydbad, der renser og skaber rum for dyb afslapning.

Harmoniske svingninger fra gong og klangskåle skaber et felt, hvor vi kan mærke fornyet sjælsforbindelse i krop og sind. 
I denne tilstand styrkes kroppens selvhelbredende egenskaber. Spændinger kan give sig til kende og sættes fri. Man kan opleve at lagene mellem det fysiske, emotionelle og æteriske bliver mere flydende; at en indre kommunikation imellem disse strømmer naturligt og bringer mere helhed i din væren.

At arbejde med lydens kraft er en ældgammel praksis, kendt i vidt forskellige kulturer. Skålene der bruges her er specialbygget til klangmassage på og omkring kroppen. Deres lyd vibrerer fysisk mærkbart med mange subtile lag af overtoner, som øret kan læne sig meditativt ind i, og undertoner der befordrer grounding. 

Lydterapi tilbyder bevægelse i os selv på celleniveau. Det er en ikke-invasiv tilgang, hvor det der resonerer, svarer indefra. 
Der vil være gong og klangskåle, stemme hvis rummet kalder på det.
Stilheden er det essentielle omdrejningspunkt.

Gry er uddannet klangmassør ved Nordlys 2009-2012 og
vokal lydterapeut ved Githa Ben-David 2017-2019

Læs mere på facebook.com/levendelyd     
Tilmelding senest 21. januar : levendelyd@gmail.com 

Der er måtter og tæpper på stedet. Medbring evt pude.
Klangbadet modtages liggende eller siddende.

“THE SOUND OF THE SINGING BOWL TOUCHES OUR INNERMOST SOUL AND BRINGS IT INTO VIBRATION. THE SOUND BREAKS TENSION, MOBILIZES SELF HEALING FORCES, AND SETS FREE CREATIVE ENERGIES.”

– PETER HESS

Slow-aging med ansigtsyoga

Tirsdag d. 1. februar Kl. 19-21

Pris: 250 kr.

Læs mere og tilmeld

”Slow-aging med ansigtsyoga” Kunne du tænke dig at give dit ansigt et naturligt løft og få en pænere hud med mere glød – uden brug af botox, fillers eller skrappe peeling-behandlinger?  Hvis ja, så er ansigtsyoga sandsynligvis lige noget for dig. Lige som vi holder vores krop i form med løb, fitness og yoga, kan vi også træne og vedligeholde vores ansigt, som indeholder over 50 muskler. Når vi ældes, mister musklerne styrke og fylde. Samtidig har vi ofte en tendens til at spænde i vores ansigt, når vi oplever vrede, bekymring, travlhed og fokus, og det medfører furer, fastlåst mimik og nogle gange spændingssmerter. Med en vedholdende ansigtsyoga-praksis på blot 5-10 minutter om dagen, kan du selv forebygge og afhjælpe tab af fylde og overspændt ansigtsmuskulatur.  Du vil opleve følgende positive effekter med ansigtsyoga:* Løft af ansigtet – fx tunge øjenlåg, hængende/flade kinder, ”hamsterposer” ved kæben og furet hals* Afspænding af overspændte muskler – fx lodrette og vandrette furer i panden, kragetæer og nedadvente mundvige* Øget opmærksomhed omkring uhensigtsmæssig mimik og dårlige vaner* Positive sideeffekter såsom pænere hud, mindre hovedpine, bedre søvn, m.fl. På workshoppen skal vi skal tale om ovenstående, og vi kommer også ind på:* Ansigtet opbygning og dets betydning for vores velvære* Forskellige aldringstyper og målrettet træning* Hvad er ansigtsyoga?* Sådan træner du dit ansigt: Vi gennemgår sammen et basisprogram, og du får programmet inkl. grundig instruktion med dig hjem, så du kan fortsætte på egen hånd Lene Urban Tjærby er uddannet Ansigtsyoga Trainer hos Holistisk Hudpleje Institut og har selv dyrket ansigtsyoga i 2 år. Fremadrettet vil Lene tilbyde:* 1:1 sessioner i Favn eller online (inkl. facemapping, skræddersyet program, der følger din progression og opfølgning)* Workshops med forskellige temaer inden for ansigtsyoga Dato: 1. februar 2022Tidspunkt: Kl. 19 – 21 Varighed: 2 timerIntro.pris: 250 kr. Der kan tilmeldes max. 8, så skynd dig, hvis du gerne vil have en plads.

Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/zteJ

Shake The Dust og Fredagsvin

Fredag d. 4. februar Kl. 17-20

Pris: 250 kr.

Læs mere og tilmeld

Start din weekend med vennerne, kollegaer og fællesskabet i Favn med en sjov og svedig “Shake The Dust” workshop efterfulgt af lækkert fredagsvin og let tapas snack fra “Forlæns og Baglæns” i Favns hyggelige lounge område.

Alle kan deltage.

Favn inviterer indenfor til en sjov og anderledes Fredagsbar, hvor vi starter med 1 times lækker “Shake The Dust”, hvor du får rystet al støv af fra arbejdsugen og efterfølgende er klar til at nyde lækkert vin, tapas snack og fællesskab.
Program:
kl 17.00 – 18.00 Shake The Dust workshop
kl 18.00 – 20.00 Vin, snacks og hygge
Hvad er Shake the Dust:
Shake The Dust er en vanvittig skøn blanding af yoga, pilates, fri bevægelse, dans og hvile – alt sammen vævet sammen af en kick-ass playliste. Det er sjovt, det er nemt, det er hårdt og det er rørende. Du kan se frem til en fantastisk workout, en fornemmelse af frihed, SVED, et åbent hjerte og en stærk, robust krop. Kom og få rystet støvet af dig og hop ind i din fredag aften med god energi.
Underviser: Thea Green
Værtinde: Charlotte Holm, Favn
Sted:
Favn, Jærgergaardsgade 14.2, 8000 Aarhus C
Pris:
250kr. Du får workshop incl et glas vin og let tapas snack fra Tapas restauranten “Forlæns og Baglæns”.

For spørgsmål kontakt Charlotte Holm
mobil: 50931914
mail:charlotte@favnaarhus.dk

Workshop ‘De 5 tibetanere’

Lørdag d. 5. februar kl. 10 – 12.15

Pris: 300 kr.

Læs mere og tilmeld

Introduktion til ‘De 5 tibetanere’

I workshoppen kontakter vi vores indre styrke gennem både Hatha Yoga og det ældgamle værktøj ‘De 5 tibetanere’.

Workshoppen vil indeholde en indførsel i ‘De 5 tibetanere’, som er en stærk sekvens på fem øvelser, der virker både styrkende, vitaliserende og foryngende. 

Riterne, som de kaldes, er blevet ekstremt populære her i Vesten siden der i 90’erne udkom en tysk bog om dem. Der vil blive udleveret materiale, så de bliver lette at gå til derhjemme efterfølgende. 

De kræver blot 10 – 20 min. dagligt.

Da riterne er dynamiske og tempofyldte, vil workshoppen også byde på en rolig Hatha Yoga session inkl. healende meditative stræk og guidet afspænding til sidst.

Program:

Kl. 10 – 11: Introduktion til ‘De 5 tibetanere’

Kl. 11 – 11.15: Lille te-pause

Kl. 11.15 – 12.15: Rolig Hatha Yoga session

Pris: 300,- kr.

Tilmelding:
www.tofteyogacoaching.dk/arangementer

Betaling:
Sparekassen Kronjylland
Reg. nr: 6180
Konto: 0015187077

Gravid workshop

Lørdag d. 5. februar Kl. 13-15.30

Pris: 250 kr.

Læs mere og tilmeld

Graviditeten er en vigtig og foranderlig tid, som medfører både fysiologiske og indre forandringer. Dette kan kræve en ekstra egenomsorg, hvilket skaber de bedste forudsætninger for både dig og dit barn. 

Derfor inviteres du til en velfortjent eftermiddag med tid til dig selv, og muligheden for at forbinde dig til dit spirende liv, som vokser inde i dig.

Giv dig selv lov til at hive en eftermiddag ud af kalenderen, hvor der ingen forventninger er til dig. Du guides trygt gennem bløde bevægelser, afslappende hvilestillinger og en opmærksomhed på åndedrættet. Du kan komme præcis som du er, med eller uden erfaring. 

Praktisk

Hvor: Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, Aarhus C

Hvornår: 5. februar, kl. 13.00-15.30

Pris: 250 kr. (inkl. the og forfriskning)

Underviser: Sofie, certificeret yogalærer og jordemoderstuderende

Medbring gerne egen vandflaske. Ikke nødvendigt med egen yogamåtte, da salen er med fuldt yogaudstyr. Mød gerne op i det tøj du føler dig tilpas og afslappet i.

Tilmelding: sker til mail sofie.zinck@hotmail.com. Du bedes heri oplyse:

 • Navn
 • Graviditetslængde (OBS! du skal være fra uge 12 i din graviditet)
 • Andet jeg bør vide

Herefter vil du modtage en bekræftelse på om der er plads på holdet, og få tilsendt et kontonummer, hvor pengene overføres. Tilmelding er bindende, når betalinger gennemført.  

Program

13.00-13.15 ankomst

13.15-14.00 blid yoga med fokus på åndedrættet

14.00-14.15 pause med te og nærende forfriskning

14.15-15.00 afspænding og hvilestillinger

15.00-15.30 hensyntagende shavasana og afslutning.

Yoga og Gongbad

25. februar kl. 14-17

Pris: 495 kr.

Læs mere og tilmeld
Yoga og Gongbad.
Start weekenden med tre timers skøn forkælelse for krop og sjæl.
Gennem en blid, men aktiv, yogaklasse gør vi krop og sind klar til at modtage gongens fantastiske vibrationer. Yogadelen rundes af med pranayama (åndedrætsøvelser) samt afspænding. I skiftet vil der være stilhed. Under gongbadet ligger vi i Savasana (afspænding). Bagefter serveres der the og lidt sunde snacks, til dem der har lyst. Så afsæt gerne en halv time ekstra.
Gongmeditation er en helt unik form for lydmeditation og kaldes også for et “gongbad”, fordi deltagerne “bades” i gongens lydbølger. Gongen frembringer lydbølger, der transcenderer vores krop og får kroppens celler til at vibrere. Gongmeditation bruges ofte som lydterapi til at løsne for spændinger og til at forløse traumer. Gongens lyd siges at repræsentere universets lyd og dens vibrationsenergi er et urgammelt og kraftfuldt værktøj, der bruges til at stilne sindet og hjælper kroppen til at give slip og til at opnå en dyb form for afslapning. Giv slip og overgiv dig til gongens lyd.
Medbring evt. sokker og en varm trøje til gongdelen. Der er tæpper og andet udstyr på stedet. Vi glæder os rigtig meget til at forkæle dig. 
Yogadelen undervises af Vivi Færch.
Gongbadet udføres af Ida Naja Michell Brieghel
Maks. 10 deltagere.
Sted: Favn, Jærgergaardsgade 14.2, 8000 Aarhus C
Pris: 495 kr.
Tilmelding:

Gå foråret i møde med glæde og energi – Gratis workshop om essentielle olie med Charlotte

Torsdag d. 10. marts kl. 18.30-21.00

Pris: Gratis

Læs mere og tilmeld

Kom og smag, duft, mærk og lyt hvordan du med 100% plante-power kan få endnu mere glæde og energi til dit efterår.

Jeg er forelsket og føler mig på alle måder, som var jeg noget yngre end dåbsattesten fortæller;

doTERRA`s essentielle olier hjælper min familie og jeg til at styrke kroppen, berolige nervesystem, stå stærkt og centreret i forhold til tanker og følelser, krydder vores mad, gør vand smagfuldt at drikke, muliggør lækker Gin&Tonic uden GIN, og så vil jeg påstå, at jeg har fået en strammere ansigtshud, efter jeg er begyndt at bruge olierne i mine cremer. Derudover er slik og chips stort set aldrig på indkøbslisten længere, så tøjstørrelsen er gået et nummer ned.

Bliver du nysgerrig?

Så kom helt gratis og smag og prøv og hør om doTERRAs essentielle olier.

Du får endda en gratis lille prøve med hjem af din ynglings olie.

Workshoppen er også for dig, der allerede er i gang med olierne.

Du tilmelder dig ved at sende mig en sms på 50931914

Selv om workshoppen er gratis, er det en bindende tilmelding af hensyn til pladser.

På glædelig gensyn

Charlotte

TRE® – Ryst dig til indre ro, fokus og balance med Louise

3 workshop-datoer
Lørdag d. 9. april kl. 10-15.30
Lørdag d. 30. april
kl. 10-15.30
Lørdag d. 4. juni kl. 10-15.30

Pris: 1350,- pr. workshop

Læs mere og tilmeld

Ryst dig til din indre ro, fokus og balancen mellem krop og sind med TRE® – Tension and Trauma Release Excercises.

TRE® er en spændings, stress- og traumeforløsende metode bestående af 7 simple øvelser.

Lær de simple TRE®-øvelser, der afhjælper fysiske, emotionelle og psykiske blokader. Metoden er udarbejdet at Dr. David Berceli, USA.

TRE® er for alle. Du behøver ikke have dybe traumer for at få gavn af det. Det hele vil foregå i et trygt rum i FAVNs smukke omgivelser med plads til den enkeltes behov.

TRE® er en skånsom metode, der aktiverer kroppens naturlige evne til selvregulering. Kroppen kan således nemt skille sig af med stress, gamle traumer og spændinger.

Brug af TRE® metoden skærper din kropsbevidsthed, dæmper tankemylderet og du kan opnå at komme i en dybere ro og meditativ tilstand.

Tid: 10.00 – 15:30

Sted: Favn, Jægergaardsgade 14, 2.sal., 8000 Aarhus C.

Udstyr: Alt udstyr findes i salen

Tøj: Tag behagligt og løst tøj som du kan bevæge dig i.

Underviser: Louise Møldrup

Pris: 1350 kr

Dagens program:

10:00 Kort Sharing/præsentationsrunde

10:20 guidet meditativ kropsrejse

10:30 Teori omkring TRE®

11: 30 TRE® øvelser

ca 12:45 Frokost – mulighed for egen medbragt madpakke eller gå ned i byen og spise

13:30 spørgsmål/runde om reflektion

13:45 TRE ® øvelser

15:00 afrunding og sidste sharing

 

Tilmelding:

9 april https://ezme.io/c/x8E/zhI7

30 april https://ezme.io/c/x8E/z8jl

4 juni. https://ezme.io/c/x8E/z8jV

 

Hvad er TRE® helt præcist?

TRE® er en spændings, stress- og traumeforløsende metode bestående af 7 simple øvelser. TRE® er ikke psykoterapi, men en selvhjælpsmetode, til at forløse kroniske spændinger, stress, traumer og smerter.

Ved hjælp af stræk af muskulatur, bindevæv og nervevæv igangsættes kroppens egen evne til at vibrere eller ryste i daglig tale. Dette kaldes neurogen tremor. Den neurogene tremor er en naturlig mekanisme, som alle pattedyr besidder, til at genoprette kroppens balance.

TRE® øger kroppens modstandsdygtighed overfor hverdagens stress og giver en dybdeafspænding i muskulatur og bindevæv.

At ryste er at aktivere kroppens naturlige selvreguleringsmekanisme ift. at nedregulere stressniveauet, både kemisk og fysisk i hjerne og krop. Dyr benytter sig af at ryste stress og traumer af sig, som en naturlig del af deres selvregulering, når de er nervøse, har slået sig, er blevet jagtet m.m.

Det moderne menneske oplever ikke længere traumer som truer overlevelsen, men derimod daglig stress og ophobet spænding i muskulatur og væv. I dag anser samfundet desværre og fejlagtigt det at ryste og skælve, som værende forkert adfærd og derfor afkodet denne selvregulering og derved er de fleste mennesker i en konstant kropslig og mental stresstilstand.

Vibrationer / At ryste Kroppens respons starter typisk med en blid skælven i- og omkring bækkenet. Det hele sker pr. automatik, og er måske lidt uvant og overraskende lige i starten. Når du bare slapper af og lader kroppen gøre hvad den oprindeligt er designet til, vil du snart opleve bevægelserne som behagelige og helbredende.

Når du har lavet øvelserne en del gange, vil det blive nemmere og hurtigere at få vibrationerne i gang. Derudover oplever mange, over tid, at deres krop spontant begynder at lave bindevævsstræk og selvregulere kropslige spændinger i muskler og bindevæv.

Det er individuelt, fra person til person, hvornår kroppen starter disse rystelser. Hos nogle går kroppen i gang med det samme, mens andre må væbne sig med og udvise tålmodighed og nænsomhed overfor deres krop.

Forbehold ved brug af TRE®?

TRE bør ikke benyttes som erstatning for en psykoterapi eller medicinsk behandling af psykiske og traumatiske tilstande.

OBS: For dig, som er plaget af sværere tilstande, såsom f.eks sclerose, Parkinson’s, PTSD eller angst, så anbefales det, at du får regelmæssige supervisioner og guidning gennem hele din opstartsfase

Forældre og børneyoga – samme tid, men i hver sin sal

Ny dato på vej

Pris: 1 voksen og et barn 175 kr.
Har du mere end 1 barn med kan der tilkøbes en ekstra plads til 75 kr.

Læs mere og tilmeld

Skal både du og dit barn lave yoga? Kom med til en hyggelig formiddag hvor du får mulighed for at lave yoga sammen med dit barn, men i hver jeres lokale.

I Favns dejlige lokaler tager vi begge sale i brug og dit barn får mulighed for en sjov og lærerig yogatime med Charlotte og Ann. Imens børnene bevæger sig i det ene lokale vil der være et lækkert yoga flow med Maria for forældrene inde ved siden af. Yogatimen vil være ca 1 time, efterfølgende vil der være en lille snack og plads til hygge i Favns dejlige lokaler.

Til børneyoga rejser vi sammen på et spændende yogaeventyr. Gennem fortælling leger vi med vejrtrækning, yogaøvelser og afspænding. Det er sjovt, det er beroligende, det er fællesskabsskabende. Vi er 2 undervisere, Ann og Charlotte, så hvis du har et barn på 3 år, som du vurderer godt kan deltage sammen med en eventuelt ældre søskende, er han/hun meget velkommen.

I flow yoga timerne for forældrene vil der være fokus på at bruge vejrtrækningen sammen med bevægelsen. Vi bevæger os igennem et flow, hvorefter vi i slutningen af timen sætter tempoet ned og slutter af med rolige og blide stræk samt en afspænding.

Børn og voksne samles til fælles afslutning.

 

Hvornår: (ny dato på vej) kl 9.30-11.00

For hvem: Børn i alderen 4-7 år og forældre

Pladser: Der er plads til 15 børn og 9 voksne

Pris: 1 voksen og 1 barn 175
Du kan tilkøbe et ekstra barn for 75 kr.

 

Sted: Favn, Jærgergaardsgade 14.2, 8000 Aarhus C

TRE® – Ryst dig til indre ro, fokus og balance med Louise

2-dages workshop
Lørdag d. 7. og søndag d. 8. maj kl. 10-15.30

Pris: 2500,-

Læs mere og tilmeld

Ryst dig til din indre ro, fokus og balancen mellem krop og sind med TRE® – Tension and Trauma Release Excercises.

TRE® er en spændings, stress- og traumeforløsende metode bestående af 7 simple øvelser.

Workshoppen er målrettet til dig, som gerne vil have en daglig TRE® praksis.

Lær de simple TRE®-øvelser, der afhjælper fysiske, emotionelle og psykiske blokader. Metoden er udarbejdet at Dr. David Berceli, USA.

TRE® er for alle. Du behøver ikke have dybe traumer for at få gavn af det. Det hele vil foregå i et trygt rum i FAVNs smukke omgivelser med plads til den enkeltes behov.

TRE® er en skånsom metode, der aktiverer kroppens naturlige
evne til selvregulering. Kroppen kan således nemt skille sig af
med stress, gamle traumer og spændinger.

Brug af TRE® metoden skærper din kropsbevidsthed, dæmper
tankemylderet og du kan opnå at komme i en dybere ro og meditativ tilstand.

Tid: 7 og 8 maj – begge dage kl 10.00 – 15:30
Sted: Favn, Jægergaardsgade 14, 2.sal., 8000 Aarhus C.
Udstyr: Alt udstyr findes i salen
Tøj: Tag behagligt og løst tøj som du kan bevæge dig i.
Underviser: Louise Møldrup
Pris: 2500 kr

Program dag 1:
10:00 Kort Sharing/præsentationsrunde
10:20 guidet meditativ kropsrejse
10:30 Teori omkring TRE® 
11: 30 TRE® øvelser
ca 12:45 Frokost – mulighed for egen medbragt madpakke eller gå ned i byen og spise 
13:30 spørgsmål/runde om reflektion
13:45 TRE ® øvelser
15:00 afrunding

Program dag 2:
10:00 Kort opsamling fra dag 1
10:20 guidet meditativ kropsrejse
10:30 gennemgang af hvordan du får en daglig TRE® praksis.
11: 30 TRE® øvelser
ca 12:45 Frokost – mulighed for egen medbragt madpakke eller gå ned i byen og spise 
13:30 spørgsmål/runde om reflektion
13:45 TRE ® øvelser
15:00 afrunding og sidste sharing

Efter workshoppen
Du vil blive tilbudt 2 opfølgende samtaler, hvor vi snakker omkring din proces med at bruge TRE® i dagligdagen.

Tilmelding:
https://ezme.io/c/x8E/z8YW

Hvad er TRE® helt præcist? 
TRE® er en spændings, stress- og traumeforløsende metode bestående af 7 simple øvelser. TRE® er ikke psykoterapi, men en selvhjælpsmetode, til at forløse kroniske spændinger, stress, traumer og smerter.
Ved hjælp af stræk af muskulatur, bindevæv og nervevæv igangsættes kroppens egen evne til at vibrere eller ryste i daglig tale. Dette kaldes neurogen tremor. Den neurogene tremor er en naturlig mekanisme, som alle pattedyr besidder, til at genoprette kroppens balance.  
TRE® øger kroppens modstandsdygtighed overfor hverdagens stress og giver en dybdeafspænding i muskulatur og bindevæv.  
At ryste er at aktivere kroppens naturlige selvreguleringsmekanisme ift. at nedregulere stressniveauet, både kemisk og fysisk i hjerne og krop. Dyr benytter sig af at ryste stress og traumer af sig, som en naturlig del af deres selvregulering, når de er nervøse, har slået sig, er blevet jagtet m.m.
Det moderne menneske oplever ikke længere traumer som truer overlevelsen, men derimod daglig stress og ophobet spænding i muskulatur og væv. I dag anser samfundet desværre og fejlagtigt det at ryste og skælve, som værende forkert adfærd og derfor afkodet denne selvregulering og derved er de fleste mennesker i en konstant kropslig og mental stresstilstand.

Vibrationer / At ryste
Kroppens respons starter typisk med en blid skælven i- og omkring bækkenet.  
Det hele sker pr. automatik, og er måske lidt uvant og overraskende lige i starten. 
Når du bare slapper af og lader kroppen gøre hvad den oprindeligt er designet til, vil du snart opleve bevægelserne som behagelige og helbredende.  

Når du har lavet øvelserne en del gange, vil det blive nemmere og hurtigere at få vibrationerne i gang. Derudover oplever mange, over tid, at deres krop spontant begynder at lave bindevævsstræk og selvregulere kropslige spændinger i muskler og bindevæv.
Det er individuelt, fra person til person, hvornår kroppen starter disse rystelser. Hos nogle går kroppen i gang med det samme, mens andre må væbne sig med og udvise tålmodighed og nænsomhed overfor deres krop.

Forbehold ved brug af TRE®?
TRE bør ikke benyttes som erstatning for en psykoterapi eller medicinsk behandling af psykiske og traumatiske tilstande.
OBS: For dig, som er plaget af sværere tilstande, såsom f.eks sclerose, Parkinson’s, PTSD eller angst, så anbefales det, at du får regelmæssige supervisioner og guidning gennem hele din opstartsfase. 

1-dags workshop i yoga og ayurveda til dit forår

Forår 2022 – ny dato på vej

Pris: 850kr.

Læs mere og tilmeld

Gå vinteren i møde med en skøn yogapraksis og en masse viden om daglige, ayurvediske rutiner i den kølige tid. Ayurveda er yogaens lægevidenskabelige søster og læren om hvordan vi holder balancen i vores livsstil, gennem alle livets omskifteligheder, så vi er mest muligt sunde, glade og tilfredse.

Forår 2022 – dato kommer snart

Kl. 9.00 – 16.00

Sted: Favn, Jægergaardsgade 14, 2.sal., 8000 Aarhus C.

Alt udstyr findes i salen

Underviser: Yogalærer og vejleder i ayurveda Laila Elisabeth Møller-Rasmussen.

1- dags workshop om anvendelse af ayurvediske tips til afbalancering af vores livsstil, herunder vores yogapraksis, i vintermånederne. Der er fokus på vinterens betydning for vores velvære og hvad vi kan gøre, for at øge dette i den kolde og mørke tid. I ayurveda er der fokus på alle elementer af livsstilen; kost, søvn og aktiviteter mv. Vi kommer ind på alle delene med særligt fokus på hvordan vi indretter vores døgnrytme og  tilpasser vores yogapraksis til årstiden. Vi kommer også rundt om hvordan man med enkle redskaber kan øge energiniveauet og velværet, fordøjelsen og søvnen ud fra hver enkelt deltagers udgangspunkt.

Ayurveda betyder ‘viden om livet’. Ofte er de ting vi skal gøre for skabe balance i livet enkle, men virkningsfulde. Som en meget gammel sundhedsvidenskab, har ayurveda samlet og systematiseret viden om alle de redskaber vi har til at skabe denne balance. Måske har du hørt om de ayurvediske kropstyper og doshaerne,  men det går videre end det. Med ayurveda kan du skabe balance og velvære i alle aspekter af dit liv. Alt det vil du blive introduceret til og få viden om på dagen.  Ayurveda er med sit fokus på især livsstil og forebyggelse anerkendt af WHO som en af de typer traditionel medicin, der har en positiv betydning for folkesundheden i verden.

Workshoppen er for alle, der ønsker indsigt i hvordan vi bruger yoga ayurvedisk samt hvordan vi kan balancere livsstilen med ayurveda gennem vinteren til eget og familiens brug. Måske kender du allerede lidt til de ayurvediske grundbegreber såsom elementer og doshaerne, og får ny viden på workshopppen, men du får også denne viden på dagen, hvis du endnu ikke kender til ayurveda.

Tiden på workshoppen er delt mellem 2/3 praksis i yoga og ayurveda og 1/3 basisviden om ayurveda, enkel filosofi og forskning. Frokosten er en del af den praktiske udøvelse og vil være vegetarisk. Der vil også være vand, te og snacks. Dagsprogram tilsendes 10 dage forud for workshoppen sammen med et spørgeskema, som du bedes udfylde og medbringe.

Underviser er yogalærer og vejleder i ayurveda Laila Elisabeth Møller-Rasmussen.  Hun underviser kommende yogalærere og almindelige hold samt workshops. Laila Elisabeth har en stor viden og erfaring med yoga og ayurveda baseret på uddannelser, egne studier og en egenpraksis tilbage fra 14-årsalderen. Læs mere om hende på: www.leyoga.dk

Tilmelding til Laila Elisabeth på e-mail: lailaelisabeth@leyoga.dk, hvorefter betalingsinfo tilsendes.

Du kan også skrive eller ringe 28511042, hvis du har spørgmål.

Yin yoga workshop Med Nina Pfeiffer

Ny dato på vej

Pris: 375

Læs mere og tilmeld

Forkæl dig selv i 2 1/2 time. Hele din krop vil elske det.

Jeg, Nina Pfeiffer, vil guide dig igennem øvelser der virker beroligende for din krop, dit sind og dit nervesystem. Samtidig med øvelser der slipper spændinger skaber mere flow i dine energibaner.

I Yin Yoga praktiserer vi blide stræk i længere tid , ca. 3-6 minutter, som mødes med en holdning af medfølelse og accept, for at vække flere Yin dele af vores fysiske, følelsesmæssige og mentale dele af os selv som helhed.

Yin praksis giver os i alt mere smidighed og fleksibilitet, og samtidig mere flow i vores energi – livskraft. 

Vi lægger vægt på den meditative og passive stil, hvor vi binder praksis sammen med mindfulness, og gir alle musklerne en velfortjent pause.

Yin Yoga er en stille stil der fysisk er rettet mod bindevævet i ledbånd, knogler, og selv de led i kroppen, som normalt ikke udnyttes så meget i en mere aktiv yogastil, samt hofter, bækken og nederste del af rygsøjlen. 

Vi løsner også op i skuldre, arme, nakke, hænder. Stort set hele kroppen, så energien i meridianbanerne kan flyde bedre.

Yin Yoga, og “ikke gøren” gir´ systemet mulighed for at finde tilbage til sit naturlige niveau, og bevæger sig henimod fysisk, mental og emotionel balance.

Vi afslutter timerne med en dybdeafspænding, hvor du kan hvile og restituere endnu dybere.

Alle kan være med, uanset kendskab til yoga.

Tilmelding
https://ezme.io/c/xNC/z9Z9

Kurser og uddannelse

Yoga og mindfulness som pædagogisk redskab med Dorthe Eifer

Mandag d. 28. marts og d. 25. april 2022, begge dage kl.10-15.30.

Tilmeldingsfrist: 1. marts
Pris: 3495 kr. / medlemspris 2995 kr. ekskl. moms.
Max 12 deltagere.

Læs mere og tilmeld

På kurset vil deltagerne få teoretisk og praktisk kendskab til, hvordan man kan lave yoga og mindfulness sammen med mennesker med udviklingshandicap. Kurset foregår over to kursusdage med et interval, der giver deltagerne tid til at gøre sig egne erfaringer med de borgere, man arbejder med.

Hovedvægten vil således blive lagt på, at give deltagerne et indblik i en form for yoga og mindfulness, som er tilgængelig for alle, uanset mental udviklingsalder og fysisk formåen.

Tilgængelig yoga er en yogaform, der er inkluderende, rummelig og udbytterig og meget velegnet som pædagogisk værktøj. Deltagerne vil efter endt kursusforløb selv være i stand til at lave yoga med mennesker med udviklingshandicap.

Med i kursuspakken følger en omfattende manual.

TIdspunkt: 28. marts og 25. april 2022, begge dage kl.10-15.30.
Tilmeldingsfrist: 1. marts.
Pris: 3495 kr. / medlemspris 2995 kr. ekskl. moms.

Læs mere her: https://oligo.nu/kurser/kursusforloeb-yoga-og-mindfulness-som-paedagogisk-redskab/

Max 12 deltagere.

Clairvoyance & IntuitionsKursus med Rikke Mors

Weekenden d. 23.-24. april kl. 10-17

Pris: 2.500 kr.

Læs mere og tilmeld

Clairvoyance & IntuitionsKursus
Udvikler dine spirituelle evner – Løfter dig privat & professionelt

Weekenden den 23. – 24. april 2022 – Underviser Rikke Mors

Alle har spirituelle evner! Det er med dem som med muskler. Bliver de ikke brugt, bliver de svage, men de kan til enhver tid genoptrænes.

Clairvoyance & IntuitionsKurset er for dig, der er åben og nysgerrig på dine clairvoyante og intuitive evner, og som gerne vil afprøve dem i en tryg og kærlig atmosfære.

På kurset får du blandt andet:
* Transformerende øvelser, der vil udvikle og styrke dine spirituelle evner samt give dig tillid til dem, så du kan begynde at bruge dem lige efter kurset.
* Forståelse for de forskellige spirituelle evner, og hvordan de virker for dig, så du får bedst mulig gavn og glæde af dine evner.
* En vidunderlig spirituel meditation, der både skruer op for dine clairvoyante evner, styrker din kontakt til dine spirituelle hjælpere og giver dig indre ro og balance.

Du vil på første hånd opleve dine spirituelle evner, og hvordan du kan bruge dem til at skabe positive

forandringer i dit liv.

Det sker hos Favn i Århus. Prisen er kun kr. 2.500, og du kan endda betale i 2 rater.

Du kan læse mere og booke kurset ved at klikke på:
https://www.common-sense.dk/purchase/141467-Clairvoyance-Intuitions-Kursus

Info hos Rikke på rikke@common-sense.dk eller tlf. 40 59 60 90

Undervis i Familieyoga – Temadag for voksne med Emmamaria Vincent, LilleYogaHus

Forår 2022 – dato kommer snart

Pris: 1.500 kr.

Læs mere og tilmeld

Undervis i Familieyoga – Temadag for voksne.

Ny dato kommer snart
kl 9-17

STRÆK DIG LÆNGERE OG NÅ HØJERE. SAMMEN KAN VI GØRE HVAD VI IKKE KAN ALENE

Efterspurgt Tema og fordybelsesdag, om en af tidens mest populære yogahold. Du får alt du skal bruge til at kunne undervise familieyoga klasser. Er du ny til yoga, får du brugbare redskaber og gennemprøvet struktur til at komme i gang. Underviser du allerede i familieyoga, vil du få nye ideer, til fortsat at tilbyde disse klasser – samt inspiration til afholdelse af workshops. Fokus er på familier med børn alder 5-12 år. Forudsætning for deltagelse, er egen erfaring med yoga/mindfulness, så termer er nemmere at forstå. Velegnet for børneyogalærere, aspiranter, pædagoger, lærere, terapeuter og andre der arbejder med familier… OBS – er du forælder, vil du også kunne finde inspiration til aktiviteter og gode vaner i familien, og er hjerteligt velkommen.

HVAD:
1 dags fordybelsestræning, der forbereder og klæder dig på til at undervise i familieyoga til familier med børn fra 5 – 12 år. Dette både, hvor flere generationer deltager, såvel som ulige antal børn og voksne.

HVORFOR:
Fordi familieyoga tiltager i popularitet som en aktivitet fremmende for nærvær og kvalitetstid. Mange familier oplever yoga som anti-dote til en travl hverdag, hvor smartphones, Ipads mv, skaber afstand børn og voksne imellem, og kompromitterer emotionel og social kontakt.

Yoga giver et åndehul i hverdagen og strategier for mere balance og glæde i familielivet.

Særligt efter snart 1 års restriktioner, hvor arbejde, fritid og privatliv er smeltet sammen, og vi har tilbragt mere tid foran en skærm, end reel kontakt.

HVEM:
Workshoppen henvender sig til alle voksne, der ønsker at undervise familier i yoga. Bl.a Yogalærere/børneyogalærere – aspiranter, pædagoger, skolelærere, terapeuter, mfl. Forældre kan også deltage, da der vil være masser af inspiration at bruge i hverdagen samt få en forståelse og følt oplevelse af principper bag praksis.

UNDERVISER:
Emmamaria Vincentz stifter af LilleYogahus og pionér indenfor børneyoga i Danmark. Emmamaria er mor til 3 børn og har mere end 30 års erfaring og uddannelse indenfor yoga, meditation, selvudvikling og terapi.

HVORDAN:
Med udgangspunkt i let teori om familiers og gruppers dynamik, gennemgår vi opbygningen af, hvordan du planlægger, strukturerer og udfører klasser og workshops for disse grupper.

DU FÅR:

 • Viden om principper for instruktion
 • En køreklar struktur for familieyogatimer
 • Masser af teknikker og øvelser bl.a:
 • Partnerøvelser & Sekvenser
 • Yogalege og aktiviteter
 • Sundhedstips og velvære (bl.a thai massage sekvens, afspænding)
 • Kreative indslag
 • Ideer til temaer
 • Færdige lektionsplaner tilsendt efterfølgende.
 • Tips til prissætning, marketing, rammer og steder for afholdelse

Pris : 1500kr

Tilmelding:
https://ezme.io/c/xNC/zGY1 

Tidligere deltager:
Bente Broeng – Enæringsterapeut DET & børneyogalærer Frederiksberg

Kære Emmamaria. Tusind tak for en fabelagtig workshop. Jeg glæder mig så meget til at bruge det? Endnu engang tak for du vil dele al din viden. Kh Bente?

1 Dags tema og fordybelsesworkshop om anvendelsen af Yoga Nidra til børn med Emmamaria Vincent, LilleYogaHus

Forår 2022 – dato kommer snart

Pris: 1.500 kr.

Læs mere og tilmeld

Ny dato kommer snart
kl 9-17

1 dages Tema og fordybelsesworkshop om anvendelse af Yoga Nidra for børn. Fokus på alder 5-16 år. Yoga Nidra er en særlig form for dyb afspænding og meditation, hvor opmærksomheden bevæges rundt i kroppen og skaber en tilstand af vågen opmærksomhed, hvor heling kan ske.

1 dages kursus om anvendelse af Yoga Nidra med børn alder 5-16 år. Under en Yoga Nidra afspænding bevæger man systematisk sindet opmærksomt rundt i kroppen, mens kroppen kommer ind i en dyb afspændt tilstand. Der vil være særligt fokus på de terapeutiske applikationer ved yoga nidra som af mange børn, kaldes for Yogasøvn. “Verdens bedste søvn.” Vi kommer ind over problematikker som angst, stress, sansebearbejdningsdysfunktioner samt søvnhygiejne blandt andet.

HVORFOR
Yoga Nidra dybdeafspændingerne er en god hjælp til stresshåndtering, mental træning og til at finde ind i en meditativ tilstand. Nogle af fordele ved yoga nidra er at du styrker din kropsbevidsthed, sanserne får hvile, blodtrykket normaliseres, immunforsvaret styrkes, hjernen slapper af og samarbejder bedre med kroppen. Yoga Nidra betyder “Yogasøvn” og er for mange en fantastisk måde at opleve en dyb afslappet tilstand . Yoga Nidra har flere tusinde år på bagen og er både en meditationspraksis og en afspænding af krop og sind.

HVEM
Denne træning er designet til enkeltpersoner og organisationer, der arbejder med børn/teens i den respektive alder. Det kan være professionelle der ønsker at udvide deres terapeutiske repertoire samt lærere og forældre der er nysgerrige på, hvordan de kan anvende denne praksis i hverdagen. Børneyogalærere og aspiranter vil kunne bruge denne Temadag som fordybelse og efteruddannelse. En vis forhåndsforståelse for yoga/meditation – afspænding, kan være godt ift en dybere forståelse, men er ikke en forudsætning. Skriv hvis du er i tvivl herom.

UNDERVISER
Yogalærer og terapeut med speciale i børn, Emmamaria Vincentz, grundlægger af LilleYogahus og hovedlærer på børneyogalæreruddannelsen.
Emmamaria er passioneret for at viderebringe denne gamle praksis, der kaldes “hjertet i yoga”, som hun selv blev introduceret til og har dyrket i 31 år.

HVORDAN
Denne Temadag vil primært være oplevelses og praksisorienteret, men rammesættes via en tydelig protokol med udgangspunkt i den klassiske Yoga Nidra samt I-rest Yoga Nidra. Du vil blive introduceret til let filosofi, neurovidenskab og samt forskning og casestudier omkring Yoga Nidra. Du vil blive guidet igennem 3-4 Yoga Nidra´s, som vil blive optaget til dig, så du kan bruge dem hjemme og dele med dine egne børn/teens eller dem du arbejder med i dit daglige virke. Det

DU FÅR INDSIGT I:
• Yoga Nidra´s historie
• Hvad er Yoga Nidra?
• Hvad er Yoga Nidra til børn?
• Fordele ved Yoga Nidra
• 5 Kosha teori og applikation
• 10 trin til Yoga Nidra
• Sankalpa/intention
• Kropssansning
• Åndedræt
• Lyd
• Modsætninger
• Visualisering
• Specielle hensyn respektive aldre
• Terapeutisk applikation
• Hvordan du skaber rum for afspænding
• Tone, rytme og stemmeføring
• Hvordan du selv kommer igang med egen praksis
• Pdf udleveres med scripts samt indtalte yoga nidras
• Deltagerbevis

Pris 1500kr

Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/zGYt 

Kursus i Afdødekontakt med Karina Graabæk

Ny dato på vej

Prisen er kr. 2.750, inkl. forplejning (frokost, kaffe, the og frugt).

Læs mere og tilmeld

Disse 2 dage er for dig, som ønsker at styrke din kontakt til den åndelige verden, og som tidligere har arbejdet med afdødekontakt.

Du vil her få muligheden for at udvikle dig fra hvor du er, og vil blive endnu mere skarp på din kommunikation med den åndelige verden, uanset om du skal bruge det privat eller professionelt.

Vi vil, gennem forskellige øvelser, arbejde med at give klare og tydelige beviser for, at den åndelige verden eksisterer, og dermed at kunne modtage og videregive et stærkt bevis og budskab.  

Prisen er kr. 2.750, inkl. forplejning (frokost, kaffe, the og frugt).

Tidspunkt: Ny dato på vej, begge dage kl. 9.00-15.30.

Tilmelding: Tilmelding skal ske til Karina på mail: kgraabaek@mail.tele.dk eller på tlf.: 25276533.

Har du spørgsmål til kurset, så kontakt mig endelig.

Retreats

Mini-retreat for dig med hjernerystelse: At bevæge sig tilbage til livet med Katrine Nørgaard

15.-16. januar Kl. 11-18 (overnatning er ikke inkluderet)

Pris: 2.400 Kr.

Læs mere og tilmeld

Et mini-retreat hvor du inviteres til at samles i et fællesskab for at sætte fokus bevægelse i dig selv og med de andre. Det starter med dig selv og med dine egne bevægelser. Med at finde de bevægelser der åbner for sammenhængen mellem krop og hoved, langt derinde i dybet hvor du længes efter at give slip. Vi undersøger om det kan blive mere ubesværet og lidt lettere at bevæge sig. Vi arbejder med åndedræt, sansemotorik og egne grænser. 

Og så undersøger vi hvordan vi kan tage den gode bevægelse med ud i livet. Vi øver os i det sociale samvær vi har med hinanden i løbet af weekenden. Vi undersøger en vekslen mellem kontakt og at trække os ind i os selv. Vi eksperimenterer med hvordan vi kan bevæge os i kontakten og hvordan vi kan være i kontakten lidt mere afspændt. 

Kan du genkende at du møder en mur af et tilbagefald når du prøver at træne eller prøver at bevæge dig ud i verden for alvor? Kan du genkende at dit liv sættes på hold derhjemme indtil du igen har et overskud? Og går du også ofte ud og brænder det overskud af hurtigere end du kan nå at stoppe dig selv, så du igen må hjem i din isolation? 

Hvis du har lyst til at eksperimentere med at bevæge dig bæredygtigt, så kom med. Vi skal bevæge os på måtten, få ro på nervesystemet, mærke vores åndedræt og åbne for nye bevægelser. Og vi skal bevæge os med hinanden i et fællesskab. Det er to hele dage, så det kan blive udfordrende for hovedet. Hvordan kan vi gøre det, så hovedet får sin ro og mulighed for at lade op OG vi kan være sammen og nyde at være sociale? Det spørgsmål synes jeg rammer ind i essensen af helbredelsesprocessen, det er trods alt målet, at komme tilbage til et levende og socialt liv. 

Tilmelding på:

61 33 32 84

www.katrinenoergaard.dk

Urban retreat i Favn med Charlotte

Læs mere og tilmeld

Tidligere arrangementer

5 dages nytårstreat i favn

Mandag d. 27. december kl. 10-11.15

Tirsdag d. 28. december kl. 15-16.15

Onsdag d. 29. december kl. 16-17.30

Torsdag d. 30. december kl. 10-11.30

Fredag d. 31. december kl. 10-11.15

Samlet pris 375 kr. for alle timer, 125 kr. for en enkelt time

Læs mere og tilmeld

5 dages nytårstreat i favn

Kom ned i favn til fordybelse og bevægelse. Vi åbner for forskellige hold, og du kan tilmelde dig alle hold, eller vælge bare at komme på det der passer dig.

Mandag d. 27. december kl. 10-11.15:  Bevægelse og ro, for krop og sind – med Ditte

Når du træner hos mig vil du arbejde både med styrke & smidighed, ro & balance.

Træningen vækker muskler og bindevæv til live, stimulerer kredsløbet, styrker din ryg og mave og smidiggør dine led, så der kommer flow i kroppens energisystem. På den måde kommer du til at mærke alt det liv, som du har kroppen. Du mærker dig selv.

Tirsdag d. 28. december kl. 15-16.15: Flowyoga med Maria

Gennem et yoga flow får vi varmen i kroppen og arbejder på at åbne op og skabe plads til bevægelse. Der er fokus på kroppens bevægelse, vejrtrækningen og at skabe ro, som også kan tages med, når timen er slut. 

Onsdag d. 29. december kl. 16-17.30: Qi gong med Roselina

En lille fordybelse på kanten af et det nye år, hvor vi også vil lave rum til at mærke ind i intentioner fra vores sjæl – hvad kalder på os og hvad har vi brug for/lyst til at kalde på.

Jeg guider dig gennem blide Qi Gong bevægelser og invitationen til sansning i energien. Qi gong´en jeg byder ind til udspringer af WuJi Gong. En blid meditativ qi gong form, designet til at vække din selvkærlighed og dybere kontakt til din udødelige sjæl.

Torsdag d. 30. december kl. 10-11.30: Nytårsyin med Marie

Rum til at nære din krop og energi med Yin Yoga, hvor du inviteres til at sætte tempoet ned og være nærværende med dig selv. 

I Yin Yoga guides du i gennem stillinger, der inviterer til stilstand og ro, for at skabe mere flow og blødhed i kroppen gennem længerevarende, blide stræk og afspænding. 

Fredag d. 31. december kl. 10-11.15: Mindfuld yoga med Charlotte

Du inviteres til at møde dig selv med venlig opmærksomhed, medfølelse og accept af det, du mærker lige nu i din krop, dit sind og dit hjerte.

Med en mindful tilgang som ramme for yogaen guides du via dit åndedræt gennem hele kroppen med både afspændende, genopbyggende og styrkende øvelser.

Du vil både opleve dig mere rolig og afslappet og samtidig mere klar og stærk.

Ved hele tiden at have opmærksomhed på og bevæge dig i forening med dit åndedræt vil åndedrættet komme til at fungere som dit anker gennem alle øvelserne.

 

Vi følger alle anbefalinger, og der er derfor krav om mundbind til og fra yogamåtten.

Ved spørgsmål kontakt Charlotte på charlotte@favnaarhus.dk

Du kan tilmelde dig alle 5 hold til den favorable pris af 375 kr. Tilmelding her https://ezme.io/c/xNC/ztQg

Tilmelding til et enkelt hold koster 125 kr.

Tilmelding mandag d. 27. https://ezme.io/c/xNC/zt6g

Tilmelding tirsdag d. 28. https://ezme.io/c/xNC/zt6I

Tilmelding onsdag d. 29. https://ezme.io/c/xNC/zUUl

Tilmelding torsdag d. 30. https://ezme.io/c/xNC/ztev

Tilmelding fredag d. 31. https://ezme.io/c/xNC/zt64

Nytårs Yinyoga

Torsdag d. 30. december Kl. 10-11.30

Pris: 125 kr.

Læs mere og tilmeld

Nytårs Yin stund d. 30.12 kl. 10.00 – 11.30

Rum til at nære din krop og energi med Yin Yoga, hvor du inviteres til at sætte tempoet ned og være nærværende med dig selv. 

I Yin Yoga guides du i gennem stillinger, der inviterer til stilstand og ro, for at skabe mere flow og blødhed i kroppen gennem længerevarende, blide stræk og afspænding. 

Denne yoga praksis handler om, at acceptere og være med det der er, kropsligt og følelsesmæssigt – at være, frem for at handle. 

Kom som du er, afrund 2021 og byd det nye år velkomment med næring til krop og nervesystem gennem denne praksis.  

Tag gerne behageligt tøj på, der ikke strammer. 

Jeg glæder mig til at se dig, 

Marie 

Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/ztev

 

Fuldmåne efterårsretreat på Samsø med Charlotte

Torsdag d. 18.11 kl. 16.00 til søndag den 21.11 kl. 14.00

Pris incl. overnatning, fuld forplejning og undervisning: Dobbelt værelse: 5.200kr. – Tillæg for enkelt værelse: 1.300kr.

Læs mere og tilmeld

På dette Fuldmåne Efterårsretreat, vil vi omgivet af Samsøs nærende natur, Fuldmånens intense transformationsenergi og Inspiratoriets rolige og smukke omgivelser, træde ind i 4 dages healende og manifesterende hjerte og sjæls praksis. 

Samsø har en helt magisk og hjerte åbnende energi, som inviterer dig til at omfavne og lytte ind i, hvad dit hjerte og sjæl hvisker til dig.

Du inviteres til at komme i endnu dybere kontakt med de stor slående dybder og drømme dit hjerte og sjæl indeholder og, fra et kærligt og medfølende sted, frisætte det, der ikke længere tjener dig.

Med den støttende energi fra fuldmånen og kraftfulde natur omkring Besser Rev, vil du guides til større bevidsthed og indre autoritet i forhold til, hvad der er Din Sjæls Sandhed, og hvordan du udfolder et liv i overensstemmelse hermed.

Du vil blive kærligt favnet, støttet og løftet gennem yoga, meditation, vandreture i Samsøs natur, dans, healing, stilhed, nærende kost og søster fællesskab.

Det er et retreat for kvinder, så vi har mulighed for at fordybe og spejle os ind i den feminine blide og kraftfulde energi og fællesskab.

Jeg, Charlotte Holm, vil, med mine intuitive fornemmelser for energi og mit klarsyn, kærligt facilitere og undervise til hver enkeltes og fællesskabets højeste bedste.

Program:

Du har mulighed for at tjekke ind fra kl 14 om torsdagen og benytte stedets faciliteter, evt gå en tur mm.

Programmet kan ændres undervejs, alt efter hvor den enkeltes og gruppens processer bevæger sig hen.

Endvidere er det vigtigt, at du ser undervisningen som et tilbud. Det betyder i praksis, at hvis du undervejs mærker, at du har mere behov for eksempelvis at gå alene en tur i naturen, så er det vigtigt, at du følger dine behov.

Vi samles til velkomst torsdag kl 16.00, hvor der vil være the/kaffe med snack og slutter søndag kl 14.00.

Torsdag:

Indtjekning fra kl 14
Kl 16.00 Fælles velkomst
Kl 17.00 Yoga med guidning til individuel intention for retreatet
Kl 19.00 Aftensmad
Kl 20.30 Healing og afspænding
Stilhed indtil efter morgenmaden lørdag

Fredag:

Kl 7.30 Ingefærshot
Kl 7.45 Morgenyoga i stilhed
Kl 9.00 Morgenmad i stilhed
Kl 10.00 Samling med yoga mm
Kl 13.00 Frokost
Kl 13.45 Siesta. Der sættes the, kaffe og snack frem
Kl 15.15 Vandretur omkring Besser Rev
Kl 18.30 Aftensmad
Kl 20.00 Fuldmåne ceremoni
Stilhed indtil efter morgenmad lørdag

Lørdag:

Kl 7.30 Ingefærshot
Kl 7.45 Stilheds gåtur og yoga ved vandet
Kl 9.00 Morgenmad
Kl 10.00 – 16.00 Manifestationsproces. Der vil være frokost undervejs
kl 16.00 – 17.00 Yoga
Kl 18.30 Aftensmad
Kl 20.00 Aftenssamling med dans og afspænding
Stilhed indtil efter morgenmad lørdag

Søndag:

Kl 7.45 Ingefærshot
Kl 8.00 Stilheds gåtur og meditation ved vandet
Kl 9.00 Morgenmad
Kl 10.30 Samling med yoga mm
Kl 13.00 Frokost og fælles afslutning

Sted:

Inspiratoriet, Sildeballe 17, 8305 Samsø
Retreat Centret er bygget i to af de gamle staldlænger på en gammel gård, der ligger i hjertet af Samsø. Der er 10 dobbelt og 4 enkeltværelser og fælles badeværelser og toiletter, smuk meditations / undervisningssal, en stor skovhave bygget på permakultur princippet, åbne marker, høje himler og gode vandreture lige uden for dørene og ca. 15 min. gang fra gode badestrande.

Se stedet her:

http://www.inspiratoriet.org/home/

Hvordan kommer du til Samsø:

Du kan tage en færge fra Kalundborg til Ballen eller fra Hou og Aarhus til Sælvig.

For nærmere info om færger se: www.faergen.dk (Sjællandssiden) og www.tilsamsoe.dk (Jyllandssiden).

Vi booker gerne taxa fra færgerne til Retreat Centret, hvis du fortæller, hvornår du ankommer.

Vi koordinerer også gerne fælles biltransport så skriv i tilmeldingen, hvis du har ekstra plads i bilen eller ønsker et lift.

Mad:

Maden er vegansk/vegetarisk og så økologisk som muligt.

Underviser Charlotte Holm:

Mediyoga terapeut, hatha yogalærer, spirituel vejleder og clairvoyant.

Læs mere om Charlotte her:

Charlotte Holm – Favn (favnaarhus.dk)

Pris:

For dobbelt værelse; 5200,-
Tillæg for enkelt værelse; 1300,-

Prisen dækker kost og logi fra torsdag eftermidag til og med frokost søndag samt undervisning.

Tilmelding:

Skriv en mail med navn og mailadresse, samt om du ønsker dobbelt eller enkelt værelse. Herefter modtager du en faktura.

Når pengene er betalt, er pladsen din.

Send mail til: charlotte@levyoga.nu 

Du er altid velkommen til at ringe eller sende mig en mail såfremt du måtte have spørgsmål.

Betalingsbetingelser:
Betalingen er bindende ved tilmelding og ombyttes ikke til andre hold eller workshops. Du er velkommen til at videregive pladsen til en anden, hvis du selv bliver forhindret i at deltage.

 

De kærligste hilsner

Charlotte Holm

Mobil: 50931914

Mail: charlotte@levyoga.nu 

Foredrag og fællesspisning

Åbne aftener – Lad os drømme en bedre verden sammen!

I FAVN ønsker vi at blive inspireret af nye tanker og ideer, at møde nye mennesker, som kan udvide vores verdensforståelse ved at tale ud fra deres unikke perspektiv og erfaring. Vi oplever, at disse dialoger er med til at skabe menneskelige fællesskaber og forståelse for hinanden, som er afgørende i vores samfund i denne tid, hvor vi ellers kan komme til at sidde fast i vores egen lille forståelsesramme. Vi ønsker at bidrage til en mere inkluderende samfundsudvikling ved at afholde nogle åbne aftener, som er gratis at deltage i. Her sætter vi nogle af de temaer på dagsordenen, som vi og brugere af Favn finder inspirerende og er nysgerrige overfor. Noget som støtter os i at holde fast i at drømme og i det daglige af handle ud fra at skabe en bedre verden. Det kan være foredrag om livshistorier, erfaringer, forståelser af verden, tilgange til personlig udvikling eller lignende, der både kan ligge i forlængelse af eller komme med nye perspektiver i forhold til det som i dagligdagen foregår i huset.

Åbne aftener vil nogle gange kombineres med indledende fællesspisning.