Workshops og kurser

Her på siden kan du læse mere og booke:

Workshops

Kurser & uddannelser

Retreats

Foredrag & fællesspisning

Workshops

Gå vinteren i møde med glæde og energi – Gratis workshop om essentielle olie med Charlotte

Torsdag d. 18. november. Kl. 18.30-21.00

Pris: Gratis

Læs mere og tilmeld

Kom og smag, duft, mærk og lyt hvordan du med 100% plante-power kan få endnu mere glæde og energi til dit efterår.

Jeg er forelsket og føler mig på alle måder, som var jeg noget yngre end dåbsattesten fortæller;

doTERRA`s essentielle olier hjælper min familie og jeg til at styrke kroppen, berolige nervesystem, stå stærkt og centreret i forhold til tanker og følelser, krydder vores mad, gør vand smagfuldt at drikke, muliggør lækker Gin&Tonic uden GIN, og så vil jeg påstå, at jeg har fået en strammere ansigtshud, efter jeg er begyndt at bruge olierne i mine cremer. Derudover er slik og chips stort set aldrig på indkøbslisten længere, så tøjstørrelsen er gået et nummer ned.

Bliver du nysgerrig?

Så kom helt gratis og smag og prøv og hør om doTERRAs essentielle olier.

Du får endda en gratis lille prøve med hjem af din ynglings olie.

Workshoppen er også for dig, der allerede er i gang med olierne.

Du tilmelder dig ved at sende mig en sms på 50931914

Selv om workshoppen er gratis, er det en bindende tilmelding af hensyn til pladser.

På glædelig gensyn

Charlotte

Egenomsorg under graviditeten med Sofie Zinck Jacobsen

Lørdag d. 25. september. Kl. 10-17

Pris: 700 kr. (inkl. frokost og forfriskning)

Læs mere og tilmeld

Graviditeten er en vigtig og foranderlig tid, som medfører både fysiologiske og indre forandringer. Dette kan kræve en ekstra egenomsorg, hvilket skaber de bedste forudsætninger for både dig og dit barn. 

Derfor inviteres du til en velfortjent dag med tid til dig selv. Du guides trygt og sikkert gennem blide bevægelser, hvor du opfodres til at lytte kærligt til din krop og sind. Bevægelserne vil være en blanding af afspænding, flow, balance og let styrke, som alt sammen er tilpasset et tempo, som imødekommer de almene gener, der kan forekomme under en graviditet. 

Derudover vil jeg i workshoppen tage dig gennem fødslens faser, hvad en ve er, og hvad du kan gøre for at håndtere den, blandt andet via åndedrættet, og ve – og hvilestillinger. 

Dagen sluttes af med en afslappende hvilestilling, hvor du kommer helt ned i gear. 

Giv dig selv lov til at hive en dag ud af kalenderen, hvor der ingen forventninger er til dig selv. Du kan komme præcis som du er, med eller uden erfaring. 

 • Under hele workshoppen vil der være indlagt pauser,og midt på dagen inkluderet en god og nærende frokost.
 • Medbring egen vandflaske 
 • Kom i noget tøj, som du føler dig afslappet i. 
 • Salen er med fuldt yogaudstyr 
 • Antal max deltagere på holdet er 12 personer.

Praktiske oplysninger:

Hvor: Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, Aarhus C

Hvornår: lørdag d. 25. september. Kl. 10-17

Pris: 700 kr. (inkl. frokost og forfriskning)

Underviser: Sofie, certificeret yogalærer og jordemoderstuderende

Tilmelding: sker til mail sofie.zinck@hotmail.com. Du bedes heri oplyse:

 • Navn
 • Graviditetslængde (OBS! du skal være fra uge 12 i din graviditet)
 • Andet jeg bør vide

Herefter vil du modtage en bekræftelse på om der er plads på holdet, og få tilsendt et kontonummer, hvor pengene overføres. Tilmelding er bindende, når betalinger gennemført.  

Program

10.00-10.30 Ankomst og gensidig præsentation. 

10.30-11.15 blid yoga 

11.15-11.30 pause 

11.30-12.30 om fødslens faser

12.30-13.15 Frokost 

13.15-13.50 om ve, hvile -og fødestillinger 

13.50-14.00 pause 

14.00-15.00 hvad er en ve? og håndtering af den med fokus på åndedrættet

15.00-15.45 blid yoga 

15.45-16.00 pause 

16.00-16.30 women’s circle – vi deler tanker om dagens forløb

16.30 – 17.00 Afsluttende hensyntagende shavasana.

Yin yoga workshop Med Nina Pfeiffer

Fredag d. 1. oktober Kl. 16-18.30

Pris: 375

Læs mere og tilmeld

Forkæl dig selv i 2 1/2 time. Hele din krop vil elske det.

Jeg, Nina Pfeiffer, vil guide dig igennem øvelser der virker beroligende for din krop, dit sind og dit nervesystem. Samtidig med øvelser der slipper spændinger skaber mere flow i dine energibaner.

I Yin Yoga praktiserer vi blide stræk i længere tid , ca. 3-6 minutter, som mødes med en holdning af medfølelse og accept, for at vække flere Yin dele af vores fysiske, følelsesmæssige og mentale dele af os selv som helhed.

Yin praksis giver os i alt mere smidighed og fleksibilitet, og samtidig mere flow i vores energi – livskraft. 

Vi lægger vægt på den meditative og passive stil, hvor vi binder praksis sammen med mindfulness, og gir alle musklerne en velfortjent pause.

Yin Yoga er en stille stil der fysisk er rettet mod bindevævet i ledbånd, knogler, og selv de led i kroppen, som normalt ikke udnyttes så meget i en mere aktiv yogastil, samt hofter, bækken og nederste del af rygsøjlen. 

Vi løsner også op i skuldre, arme, nakke, hænder. Stort set hele kroppen, så energien i meridianbanerne kan flyde bedre.

Yin Yoga, og “ikke gøren” gir´ systemet mulighed for at finde tilbage til sit naturlige niveau, og bevæger sig henimod fysisk, mental og emotionel balance.

Vi afslutter timerne med en dybdeafspænding, hvor du kan hvile og restituere endnu dybere.

Alle kan være med, uanset kendskab til yoga.

Tilmelding
https://ezme.io/c/xNC/z9Z9

Kvindecirkel: Kropsforbindelse, Bevidsthed og Feminin Kraft

Søndag d. 17. Oktober Kl. 14-16 

Pris: 400 kr. 

Læs mere og tilmeld
Denne workshop er for dig, der er nysgerrig på krops- og bevidsthedsarbejde og personlig udvikling og længes efter at skabe en dybere forbindelse til dig selv, din krop og din feminine kraft. Dig, der længes efter mere connection, mere ro, mere dybde og mere autenticitet og er klar til at arbejde med dig selv.
Blid dans og bevægelse møder kropsbevidsthed, refleksion, fordybelse og flow i et støttende kvindefællesskab. Vi skruer ned for tempoet og op for nærværet og udforsker små krops- og bevægelsesøvelser med fokus på åndedræt, grounding og kropsforbindelse, og vi dykker ned i temaet gennem skriveøvelser og dialog i cirklen. Sammen skaber vi et trygt rum med plads til fordybelse og sårbarhed. Et støttende rum, hvor vi kan være nysgerrige, undersøge og undres sammen. Vi italesætter, afprøver, mærker efter og reflekterer. Vi øver os i at skrue op for tilliden og at *være med* kroppen og grounde i den feminine kraft.
Undervisningen foregår siddende, stående og dansende i en cirkel. Vi arbejder i et roligt tempo med workshoppens tema og fokuserer på forbindelsen mellem krop, sind og sjæl og på at slippe tankerne og flytte fokus ned i kroppen. Vi tager udgangspunkt i elementer, principper og værktøjer fra moderne dans, fri bevægelse, somatisk healing og bevidsthedsarbejde. Vi veksler mellem dialog, refleksions- og skriveøvelser og små krops- og bevægelsesøvelser.
Jeg guider dig hele vejen gennem workshoppen, og undervisningen foregår i et stille og roligt tempo.
Cirklen er et trygt rum, som vi skaber sammen, med plads til at lytte til sig selv og hinanden og til være sårbar. Et støttede rum, hvor vi bakker hinanden op og hepper på hinanden. Vi mødes med et fælles ønske om at vækste og skabe flow ved at udforske, lytte, mærke efter og dele i cirklen. Jeg er space holder i cirklen og guider dig kærligt og intuitivt fra den feminine kraft.
Praktiske detaljer:
Niveau: Åbent.
Medbring: Vandflaske, dansetøj inkl. strømper og evt. en trøje, en notesbog og en kuglepen.
Hvis du har lyst, må du også meget gerne tage en ting med, som du føler symboliserer din feminine kraft. Vi danser i strømpesokker. Det kræver ingen forkundskaber at deltage, blot at du er åben for og klar til at lytte og arbejde med dig selv.
Hvis du har spørgsmål ang. worskhoppen, er du meget velkommen til at sende mig en mail på lise@liseloensmann.com
Underviser: Lise Lønsmand

Blid meditativ Qi Gong workshop 

Fredag d. 29. Oktober Kl. 16 – 18

Pris: 275 kr. 

Læs mere og tilmeld

“Nature doesn’t hurry – yet everything is accomplished” Lai Tzu

Stil skoene, overtøjet og tasken fra dig og kom til stede på dine egne fødder.
Læn dig ind i dybere væren i denne workshop, hvor du guides gennem enkle virkningsfulde Qi Gong bevægelser, primært de groundende elementer fra den Qi Gong serie, der kaldes WuJi Gong.
WuJi Gong er en blid meditativ Qi Gong form, en Yin-form, der vækker din selvkærlighed og en dybere kontakt til din sjæl. De simple organiske bevægelser inviterer dig ind i en mere balanceret Væren, både fysisk og på energiplanerne.

Qi gong er skabt i en forståelse af vores forbindelse til verden omkring os. Og denne fredag vil vi undersøge og lege med energien i forbindelse til blandt andet  jorden, himlen og stjernerne. Ved at bevæge os dybere ind i vores eget center, får vi en stærkere kontakt udadtil.

Qi Gong øvelserne laves stående og der kræves ingen særlige forudsætninger for deltagelse. Afslappet hverdagstøj er fint til denne workshop, men medbring evt. et par ekstra sokker eller bløde flade inde sko. Vi afslutter med en guidet meditation (siddende eller liggende). Efter workshoppen er der mulighed for at nyde en kop te og en lille snack, eller at sive stille videre til din weekend.

Underviser: Roselina Damsgaard – WuJi Gong Teacher og Biodynamisk Kropsterapeut

Sted: Favn, Jærgergaardsgade 14.2, 8000 Aarhus C
Pris: 275 kr. 

 

Shake The Dust og Fredagsvin

Fredag d. 5. November Kl. 16.15 – 18.30

Pris: 250 kr.

Læs mere og tilmeld
Start din weekend med vennerne, kollegaer og fællesskabet i Favn med en sjov og svedig “Shake The Dust” workshop efterfulgt af lækkert fredagsvin og let tapas snack fra “Forlæns og Baglæns” i Favns hyggelige lounge område.
Alle kan deltage.
Favn inviterer indenfor til en sjov og anderledes Fredagsbar, hvor vi starter med 1 times lækker “Shake The Dust”, hvor du får rystet al støv af fra arbejdsugen og efterfølgende er klar til at nyde lækkert vin, tapas snack og fællesskab.
Program:
kl 16.15 – 17.15 Shake The Dust workshop
kl 17.15 – 18.30 Vin, snacks og hygge
Hvad er Shake the Dust:
Shake The Dust er en vanvittig skøn blanding af yoga, pilates, fri bevægelse, dans og hvile – alt sammen vævet sammen af en kick-ass playliste. Det er sjovt, det er nemt, det er hårdt og det er rørende. Du kan se frem til en fantastisk workout, en fornemmelse af frihed, SVED, et åbent hjerte og en stærk, robust krop. Kom og få rystet støvet af dig og hop ind i din fredag aften med god energi.
Underviser: Thea Green
Værtinne: Charlotte Holm, Favn
Sted:
Favn, Jærgergaardsgade 14.2, 8000 Aarhus C
Pris:
250kr. Du får workshop incl et glas vin og let tapas snack fra Tapas restauranten “Forlæns og Baglæns”.
Tilmelding:
https://ezme.io/c/xNC/zSAq

For spørgsmål kontakt Charlotte Holm
mobil: 50931914
mail:charlotte@favnaarhus.dk

Yoga og Gongbad

Fredag d. 12. November kl. 14-17 

Pris: 495 kr.

Læs mere og tilmeld
Yoga og Gongbad.
Start weekenden med tre timers skøn forkælelse for krop og sjæl.
Gennem en blid, men aktiv, yogaklasse gør vi krop og sind klar til at modtage gongens fantastiske vibrationer. Yogadelen rundes af med pranayama (åndedrætsøvelser) samt afspænding. I skiftet vil der være stilhed. Under gongbadet ligger vi i Savasana (afspænding). Bagefter serveres der the og lidt sunde snacks, til dem der har lyst. Så afsæt gerne en halv time ekstra.
Gongmeditation er en helt unik form for lydmeditation og kaldes også for et “gongbad”, fordi deltagerne “bades” i gongens lydbølger. Gongen frembringer lydbølger, der transcenderer vores krop og får kroppens celler til at vibrere. Gongmeditation bruges ofte som lydterapi til at løsne for spændinger og til at forløse traumer. Gongens lyd siges at repræsentere universets lyd og dens vibrationsenergi er et urgammelt og kraftfuldt værktøj, der bruges til at stilne sindet og hjælper kroppen til at give slip og til at opnå en dyb form for afslapning. Giv slip og overgiv dig til gongens lyd.
Medbring evt. sokker og en varm trøje til gongdelen. Der er tæpper og andet udstyr på stedet. Vi glæder os rigtig meget til at forkæle dig. 
Yogadelen undervises af Vivi Færch.
Gongbadet udføres af Ida Naja Michell Brieghel
Maks. 10 deltagere.
Sted: Favn, Jærgergaardsgade 14.2, 8000 Aarhus C
Pris: 495 kr.
Tilmelding:

Forældre og børneyoga – samme tid, men i hver sin sal

Søndag d. 14. november kl. 9.30-11

Pris: 1 voksen og et barn 175 kr.
Har du mere end 1 barn med kan der tilkøbes en ekstra plads til 75 kr.

Læs mere og tilmeld

Skal både du og dit barn lave yoga? Kom med til en hyggelig formiddag hvor du får mulighed for at lave yoga sammen med dit barn, men i hver jeres lokale.

I Favns dejlige lokaler tager vi begge sale i brug og dit barn får mulighed for en sjov og lærerig yogatime med Charlotte og Ann. Imens børnene bevæger sig i det ene lokale vil der være et lækkert yoga flow med Maria for forældrene inde ved siden af. Yogatimen vil være ca 1 time, efterfølgende vil der være en lille snack og plads til hygge i Favns dejlige lokaler.

Til børneyoga rejser vi sammen på et spændende yogaeventyr. Gennem fortælling leger vi med vejrtrækning, yogaøvelser og afspænding. Det er sjovt, det er beroligende, det er fællesskabsskabende. Vi er 2 undervisere, Ann og Charlotte, så hvis du har et barn på 3 år, som du vurderer godt kan deltage sammen med en eventuelt ældre søskende, er han/hun meget velkommen.

I flow yoga timerne for forældrene vil der være fokus på at bruge vejrtrækningen sammen med bevægelsen. Vi bevæger os igennem et flow, hvorefter vi i slutningen af timen sætter tempoet ned og slutter af med rolige og blide stræk samt en afspænding.

 

Hvornår: 14. november kl 9.30-11.00

For hvem: Børn i alderen 4-7 år og forældre

Pladser: Der er plads til 15 børn og 9 voksne

Pris: 1 voksen og 1 barn 175
Du kan tilkøbe et ekstra barn for 75 kr.

 

Sted: Favn, Jærgergaardsgade 14.2, 8000 Aarhus C
Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/zSjh

1-dags workshop i yoga og ayurveda til din vinter

Lørdag d. 27. November Kl. 9-16

Pris: 850kr.

Læs mere og tilmeld

Gå vinteren i møde med en skøn yogapraksis og en masse viden om daglige, ayurvediske rutiner i den kølige tid. Ayurveda er yogaens lægevidenskabelige søster og læren om hvordan vi holder balancen i vores livsstil, gennem alle livets omskifteligheder, så vi er mest muligt sunde, glade og tilfredse.

Lørdag den 27. November 2021

Kl. 9.00 – 16.00

Sted: Favn, Jægergaardsgade 14, 2.sal., 8000 Aarhus C.

Alt udstyr findes i salen

Underviser: Yogalærer og vejleder i ayurveda Laila Elisabeth Møller-Rasmussen.

1- dags workshop om anvendelse af ayurvediske tips til afbalancering af vores livsstil, herunder vores yogapraksis, i vintermånederne. Der er fokus på vinterens betydning for vores velvære og hvad vi kan gøre, for at øge dette i den kolde og mørke tid. I ayurveda er der fokus på alle elementer af livsstilen; kost, søvn og aktiviteter mv. Vi kommer ind på alle delene med særligt fokus på hvordan vi indretter vores døgnrytme og  tilpasser vores yogapraksis til årstiden. Vi kommer også rundt om hvordan man med enkle redskaber kan øge energiniveauet og velværet, fordøjelsen og søvnen ud fra hver enkelt deltagers udgangspunkt.

Ayurveda betyder ‘viden om livet’. Ofte er de ting vi skal gøre for skabe balance i livet enkle, men virkningsfulde. Som en meget gammel sundhedsvidenskab, har ayurveda samlet og systematiseret viden om alle de redskaber vi har til at skabe denne balance. Måske har du hørt om de ayurvediske kropstyper og doshaerne,  men det går videre end det. Med ayurveda kan du skabe balance og velvære i alle aspekter af dit liv. Alt det vil du blive introduceret til og få viden om på dagen.  Ayurveda er med sit fokus på især livsstil og forebyggelse anerkendt af WHO som en af de typer traditionel medicin, der har en positiv betydning for folkesundheden i verden.

Workshoppen er for alle, der ønsker indsigt i hvordan vi bruger yoga ayurvedisk samt hvordan vi kan balancere livsstilen med ayurveda gennem vinteren til eget og familiens brug. Måske kender du allerede lidt til de ayurvediske grundbegreber såsom elementer og doshaerne, og får ny viden på workshopppen, men du får også denne viden på dagen, hvis du endnu ikke kender til ayurveda.

Tiden på workshoppen er delt mellem 2/3 praksis i yoga og ayurveda og 1/3 basisviden om ayurveda, enkel filosofi og forskning. Frokosten er en del af den praktiske udøvelse og vil være vegetarisk. Der vil også være vand, te og snacks. Dagsprogram tilsendes 10 dage forud for workshoppen sammen med et spørgeskema, som du bedes udfylde og medbringe.

Underviser er yogalærer og vejleder i ayurveda Laila Elisabeth Møller-Rasmussen.  Hun underviser kommende yogalærere og almindelige hold samt workshops. Laila Elisabeth har en stor viden og erfaring med yoga og ayurveda baseret på uddannelser, egne studier og en egenpraksis tilbage fra 14-årsalderen. Læs mere om hende på: www.leyoga.dk

Tilmelding til Laila Elisabeth på e-mail: lailaelisabeth@leyoga.dk, hvorefter betalingsinfo tilsendes.

Du kan også skrive eller ringe 28511042, hvis du har spørgmål.

Kurser og uddannelse

Yoga og mindfulness som pædagogisk redskab med Dorthe Eifer

4. oktober og 22. november 2021, begge dage kl.10-15.30.

Tilmeldingsfrist: 1. oktober.
Pris: 3495 kr. / medlemspris 2995 kr. ekskl. moms.
Max 12 deltagere.

Læs mere og tilmeld

På kurset vil deltagerne få teoretisk og praktisk kendskab til, hvordan man kan lave yoga og mindfulness sammen med mennesker med udviklingshandicap. Kurset foregår over to kursusdage med et interval, der giver deltagerne tid til at gøre sig egne erfaringer med de borgere, man arbejder med.

Hovedvægten vil således blive lagt på, at give deltagerne et indblik i en form for yoga og mindfulness, som er tilgængelig for alle, uanset mental udviklingsalder og fysisk formåen.

Tilgængelig yoga er en yogaform, der er inkluderende, rummelig og udbytterig og meget velegnet som pædagogisk værktøj. Deltagerne vil efter endt kursusforløb selv være i stand til at lave yoga med mennesker med udviklingshandicap.

Med i kursuspakken følger en omfattende manual.

TIdspunkt: 14. oktober og 22. november 2021, begge dage kl.10-15.30.
Tilmeldingsfrist: 1. oktober.
Pris: 3495 kr. / medlemspris 2995 kr. ekskl. moms.

Læs mere her: https://oligo.nu/kurser/kursusforloeb-yoga-og-mindfulness-som-paedagogisk-redskab/

Max 12 deltagere.

Kursus i Afdødekontakt med Karina Graabæk

14. og 15. oktober 9-15.30

Prisen er kr. 2.750, inkl. forplejning (frokost, kaffe, the og frugt).

Læs mere og tilmeld

Disse 2 dage er for dig, som ønsker at styrke din kontakt til den åndelige verden, og som tidligere har arbejdet med afdødekontakt.

Du vil her få muligheden for at udvikle dig fra hvor du er, og vil blive endnu mere skarp på din kommunikation med den åndelige verden, uanset om du skal bruge det privat eller professionelt.

Vi vil, gennem forskellige øvelser, arbejde med at give klare og tydelige beviser for, at den åndelige verden eksisterer, og dermed at kunne modtage og videregive et stærkt bevis og budskab.  

Prisen er kr. 2.750, inkl. forplejning (frokost, kaffe, the og frugt).

Tidspunkt: Den 14 og 15 oktober, begge dage kl. 9.00-15.30.

Tilmelding: Tilmelding skal ske til Karina på mail: kgraabaek@mail.tele.dk eller på tlf.: 25276533.

Har du spørgsmål til kurset, så kontakt mig endelig.

1 Dags tema og fordybelsesworkshop om anvendelsen af Yoga Nidra til børn med Emmamaria Vincent, LilleYogaHus

Torsdag d. 25. November Kl. 9-17 

Pris: 1.500 kr.

Læs mere og tilmeld

Torsdag den 25.11 kl 9-17

1 dages Tema og fordybelsesworkshop om anvendelse af Yoga Nidra for børn. Fokus på alder 5-16 år. Yoga Nidra er en særlig form for dyb afspænding og meditation, hvor opmærksomheden bevæges rundt i kroppen og skaber en tilstand af vågen opmærksomhed, hvor heling kan ske.

1 dages kursus om anvendelse af Yoga Nidra med børn alder 5-16 år. Under en Yoga Nidra afspænding bevæger man systematisk sindet opmærksomt rundt i kroppen, mens kroppen kommer ind i en dyb afspændt tilstand. Der vil være særligt fokus på de terapeutiske applikationer ved yoga nidra som af mange børn, kaldes for Yogasøvn. “Verdens bedste søvn.” Vi kommer ind over problematikker som angst, stress, sansebearbejdningsdysfunktioner samt søvnhygiejne blandt andet.

HVORFOR
Yoga Nidra dybdeafspændingerne er en god hjælp til stresshåndtering, mental træning og til at finde ind i en meditativ tilstand. Nogle af fordele ved yoga nidra er at du styrker din kropsbevidsthed, sanserne får hvile, blodtrykket normaliseres, immunforsvaret styrkes, hjernen slapper af og samarbejder bedre med kroppen. Yoga Nidra betyder “Yogasøvn” og er for mange en fantastisk måde at opleve en dyb afslappet tilstand . Yoga Nidra har flere tusinde år på bagen og er både en meditationspraksis og en afspænding af krop og sind.

HVEM
Denne træning er designet til enkeltpersoner og organisationer, der arbejder med børn/teens i den respektive alder. Det kan være professionelle der ønsker at udvide deres terapeutiske repertoire samt lærere og forældre der er nysgerrige på, hvordan de kan anvende denne praksis i hverdagen. Børneyogalærere og aspiranter vil kunne bruge denne Temadag som fordybelse og efteruddannelse. En vis forhåndsforståelse for yoga/meditation – afspænding, kan være godt ift en dybere forståelse, men er ikke en forudsætning. Skriv hvis du er i tvivl herom.

UNDERVISER
Yogalærer og terapeut med speciale i børn, Emmamaria Vincentz, grundlægger af LilleYogahus og hovedlærer på børneyogalæreruddannelsen.
Emmamaria er passioneret for at viderebringe denne gamle praksis, der kaldes “hjertet i yoga”, som hun selv blev introduceret til og har dyrket i 31 år.

HVORDAN
Denne Temadag vil primært være oplevelses og praksisorienteret, men rammesættes via en tydelig protokol med udgangspunkt i den klassiske Yoga Nidra samt I-rest Yoga Nidra. Du vil blive introduceret til let filosofi, neurovidenskab og samt forskning og casestudier omkring Yoga Nidra. Du vil blive guidet igennem 3-4 Yoga Nidra´s, som vil blive optaget til dig, så du kan bruge dem hjemme og dele med dine egne børn/teens eller dem du arbejder med i dit daglige virke. Det

DU FÅR INDSIGT I:
• Yoga Nidra´s historie
• Hvad er Yoga Nidra?
• Hvad er Yoga Nidra til børn?
• Fordele ved Yoga Nidra
• 5 Kosha teori og applikation
• 10 trin til Yoga Nidra
• Sankalpa/intention
• Kropssansning
• Åndedræt
• Lyd
• Modsætninger
• Visualisering
• Specielle hensyn respektive aldre
• Terapeutisk applikation
• Hvordan du skaber rum for afspænding
• Tone, rytme og stemmeføring
• Hvordan du selv kommer igang med egen praksis
• Pdf udleveres med scripts samt indtalte yoga nidras
• Deltagerbevis

Pris 1500kr

Tilmelding: https://ezme.io/c/xNC/zGYt 

Undervis i Familieyoga – Temadag for voksne med Emmamaria Vincent, LilleYogaHus

Fredag d. 26. November Kl. 9-17

Pris: 1.500 kr.

Læs mere og tilmeld

Undervis i Familieyoga – Temadag for voksne.

Den 26.11 kl 9-17

STRÆK DIG LÆNGERE OG NÅ HØJERE. SAMMEN KAN VI GØRE HVAD VI IKKE KAN ALENE

Efterspurgt Tema og fordybelsesdag, om en af tidens mest populære yogahold. Du får alt du skal bruge til at kunne undervise familieyoga klasser. Er du ny til yoga, får du brugbare redskaber og gennemprøvet struktur til at komme i gang. Underviser du allerede i familieyoga, vil du få nye ideer, til fortsat at tilbyde disse klasser – samt inspiration til afholdelse af workshops. Fokus er på familier med børn alder 5-12 år. Forudsætning for deltagelse, er egen erfaring med yoga/mindfulness, så termer er nemmere at forstå. Velegnet for børneyogalærere, aspiranter, pædagoger, lærere, terapeuter og andre der arbejder med familier… OBS – er du forælder, vil du også kunne finde inspiration til aktiviteter og gode vaner i familien, og er hjerteligt velkommen.

HVAD:
1 dags fordybelsestræning, der forbereder og klæder dig på til at undervise i familieyoga til familier med børn fra 5 – 12 år. Dette både, hvor flere generationer deltager, såvel som ulige antal børn og voksne.

HVORFOR:
Fordi familieyoga tiltager i popularitet som en aktivitet fremmende for nærvær og kvalitetstid. Mange familier oplever yoga som anti-dote til en travl hverdag, hvor smartphones, Ipads mv, skaber afstand børn og voksne imellem, og kompromitterer emotionel og social kontakt.

Yoga giver et åndehul i hverdagen og strategier for mere balance og glæde i familielivet.

Særligt efter snart 1 års restriktioner, hvor arbejde, fritid og privatliv er smeltet sammen, og vi har tilbragt mere tid foran en skærm, end reel kontakt.

HVEM:
Workshoppen henvender sig til alle voksne, der ønsker at undervise familier i yoga. Bl.a Yogalærere/børneyogalærere – aspiranter, pædagoger, skolelærere, terapeuter, mfl. Forældre kan også deltage, da der vil være masser af inspiration at bruge i hverdagen samt få en forståelse og følt oplevelse af principper bag praksis.

UNDERVISER:
Emmamaria Vincentz stifter af LilleYogahus og pionér indenfor børneyoga i Danmark. Emmamaria er mor til 3 børn og har mere end 30 års erfaring og uddannelse indenfor yoga, meditation, selvudvikling og terapi.

HVORDAN:
Med udgangspunkt i let teori om familiers og gruppers dynamik, gennemgår vi opbygningen af, hvordan du planlægger, strukturerer og udfører klasser og workshops for disse grupper.

DU FÅR:

 • Viden om principper for instruktion
 • En køreklar struktur for familieyogatimer
 • Masser af teknikker og øvelser bl.a:
 • Partnerøvelser & Sekvenser
 • Yogalege og aktiviteter
 • Sundhedstips og velvære (bl.a thai massage sekvens, afspænding)
 • Kreative indslag
 • Ideer til temaer
 • Færdige lektionsplaner tilsendt efterfølgende.
 • Tips til prissætning, marketing, rammer og steder for afholdelse

Pris : 1500kr

Tilmelding:
https://ezme.io/c/xNC/zGY1 

Tidligere deltager:
Bente Broeng – Enæringsterapeut DET & børneyogalærer Frederiksberg

Kære Emmamaria. Tusind tak for en fabelagtig workshop. Jeg glæder mig så meget til at bruge det? Endnu engang tak for du vil dele al din viden. Kh Bente?

Retreats

Mini-retreat for dig med hjernerystelse: At bevæge sig tilbage til livet med Katrine Nørgaard

6-7. November Kl. 11-18 (overnatning er ikke inkluderet)

Pris: 2.400 Kr.

Læs mere og tilmeld

Et mini-retreat hvor du inviteres til at samles i et fællesskab for at sætte fokus bevægelse i dig selv og med de andre. Det starter med dig selv og med dine egne bevægelser. Med at finde de bevægelser der åbner for sammenhængen mellem krop og hoved, langt derinde i dybet hvor du længes efter at give slip. Vi undersøger om det kan blive mere ubesværet og lidt lettere at bevæge sig. Vi arbejder med åndedræt, sansemotorik og egne grænser. 

Og så undersøger vi hvordan vi kan tage den gode bevægelse med ud i livet. Vi øver os i det sociale samvær vi har med hinanden i løbet af weekenden. Vi undersøger en vekslen mellem kontakt og at trække os ind i os selv. Vi eksperimenterer med hvordan vi kan bevæge os i kontakten og hvordan vi kan være i kontakten lidt mere afspændt. 

Kan du genkende at du møder en mur af et tilbagefald når du prøver at træne eller prøver at bevæge dig ud i verden for alvor? Kan du genkende at dit liv sættes på hold derhjemme indtil du igen har et overskud? Og går du også ofte ud og brænder det overskud af hurtigere end du kan nå at stoppe dig selv, så du igen må hjem i din isolation? 

Hvis du har lyst til at eksperimentere med at bevæge dig bæredygtigt, så kom med. Vi skal bevæge os på måtten, få ro på nervesystemet, mærke vores åndedræt og åbne for nye bevægelser. Og vi skal bevæge os med hinanden i et fællesskab. Det er to hele dage, så det kan blive udfordrende for hovedet. Hvordan kan vi gøre det, så hovedet får sin ro og mulighed for at lade op OG vi kan være sammen og nyde at være sociale? Det spørgsmål synes jeg rammer ind i essensen af helbredelsesprocessen, det er trods alt målet, at komme tilbage til et levende og socialt liv. 

Tilmelding på:

61 33 32 84

www.katrinenoergaard.dk

Urban retreat i Favn med Charlotte

Læs mere og tilmeld

Fuldmåne efterårsretreat på Samsø med Charlotte

Torsdag d. 18.11 kl. 16.00 til søndag den 21.11 kl. 14.00

Pris incl. overnatning, fuld forplejning og undervisning: Dobbelt værelse: 5.200kr. – Tillæg for enkelt værelse: 1.300kr.

Læs mere og tilmeld

På dette Fuldmåne Efterårsretreat, vil vi omgivet af Samsøs nærende natur, Fuldmånens intense transformationsenergi og Inspiratoriets rolige og smukke omgivelser, træde ind i 4 dages healende og manifesterende hjerte og sjæls praksis. 

Samsø har en helt magisk og hjerte åbnende energi, som inviterer dig til at omfavne og lytte ind i, hvad dit hjerte og sjæl hvisker til dig.

Du inviteres til at komme i endnu dybere kontakt med de stor slående dybder og drømme dit hjerte og sjæl indeholder og, fra et kærligt og medfølende sted, frisætte det, der ikke længere tjener dig.

Med den støttende energi fra fuldmånen og kraftfulde natur omkring Besser Rev, vil du guides til større bevidsthed og indre autoritet i forhold til, hvad der er Din Sjæls Sandhed, og hvordan du udfolder et liv i overensstemmelse hermed.

Du vil blive kærligt favnet, støttet og løftet gennem yoga, meditation, vandreture i Samsøs natur, dans, healing, stilhed, nærende kost og søster fællesskab.

Det er et retreat for kvinder, så vi har mulighed for at fordybe og spejle os ind i den feminine blide og kraftfulde energi og fællesskab.

Jeg, Charlotte Holm, vil, med mine intuitive fornemmelser for energi og mit klarsyn, kærligt facilitere og undervise til hver enkeltes og fællesskabets højeste bedste.

Program:

Du har mulighed for at tjekke ind fra kl 14 om torsdagen og benytte stedets faciliteter, evt gå en tur mm.

Programmet kan ændres undervejs, alt efter hvor den enkeltes og gruppens processer bevæger sig hen.

Endvidere er det vigtigt, at du ser undervisningen som et tilbud. Det betyder i praksis, at hvis du undervejs mærker, at du har mere behov for eksempelvis at gå alene en tur i naturen, så er det vigtigt, at du følger dine behov.

Vi samles til velkomst torsdag kl 16.00, hvor der vil være the/kaffe med snack og slutter søndag kl 14.00.

Torsdag:

Indtjekning fra kl 14
Kl 16.00 Fælles velkomst
Kl 17.00 Yoga med guidning til individuel intention for retreatet
Kl 19.00 Aftensmad
Kl 20.30 Healing og afspænding
Stilhed indtil efter morgenmaden lørdag

Fredag:

Kl 7.30 Ingefærshot
Kl 7.45 Morgenyoga i stilhed
Kl 9.00 Morgenmad i stilhed
Kl 10.00 Samling med yoga mm
Kl 13.00 Frokost
Kl 13.45 Siesta. Der sættes the, kaffe og snack frem
Kl 15.15 Vandretur omkring Besser Rev
Kl 18.30 Aftensmad
Kl 20.00 Fuldmåne ceremoni
Stilhed indtil efter morgenmad lørdag

Lørdag:

Kl 7.30 Ingefærshot
Kl 7.45 Stilheds gåtur og yoga ved vandet
Kl 9.00 Morgenmad
Kl 10.00 – 16.00 Manifestationsproces. Der vil være frokost undervejs
kl 16.00 – 17.00 Yoga
Kl 18.30 Aftensmad
Kl 20.00 Aftenssamling med dans og afspænding
Stilhed indtil efter morgenmad lørdag

Søndag:

Kl 7.45 Ingefærshot
Kl 8.00 Stilheds gåtur og meditation ved vandet
Kl 9.00 Morgenmad
Kl 10.30 Samling med yoga mm
Kl 13.00 Frokost og fælles afslutning

Sted:

Inspiratoriet, Sildeballe 17, 8305 Samsø
Retreat Centret er bygget i to af de gamle staldlænger på en gammel gård, der ligger i hjertet af Samsø. Der er 10 dobbelt og 4 enkeltværelser og fælles badeværelser og toiletter, smuk meditations / undervisningssal, en stor skovhave bygget på permakultur princippet, åbne marker, høje himler og gode vandreture lige uden for dørene og ca. 15 min. gang fra gode badestrande.

Se stedet her:

http://www.inspiratoriet.org/home/

Hvordan kommer du til Samsø:

Du kan tage en færge fra Kalundborg til Ballen eller fra Hou og Aarhus til Sælvig.

For nærmere info om færger se: www.faergen.dk (Sjællandssiden) og www.tilsamsoe.dk (Jyllandssiden).

Vi booker gerne taxa fra færgerne til Retreat Centret, hvis du fortæller, hvornår du ankommer.

Vi koordinerer også gerne fælles biltransport så skriv i tilmeldingen, hvis du har ekstra plads i bilen eller ønsker et lift.

Mad:

Maden er vegansk/vegetarisk og så økologisk som muligt.

Underviser Charlotte Holm:

Mediyoga terapeut, hatha yogalærer, spirituel vejleder og clairvoyant.

Læs mere om Charlotte her:

Charlotte Holm – Favn (favnaarhus.dk)

Pris:

For dobbelt værelse; 5200,-
Tillæg for enkelt værelse; 1300,-

Prisen dækker kost og logi fra torsdag eftermidag til og med frokost søndag samt undervisning.

Tilmelding:

Skriv en mail med navn og mailadresse, samt om du ønsker dobbelt eller enkelt værelse. Herefter modtager du en faktura.

Når pengene er betalt, er pladsen din.

Send mail til: charlotte@levyoga.nu 

Du er altid velkommen til at ringe eller sende mig en mail såfremt du måtte have spørgsmål.

Betalingsbetingelser:
Betalingen er bindende ved tilmelding og ombyttes ikke til andre hold eller workshops. Du er velkommen til at videregive pladsen til en anden, hvis du selv bliver forhindret i at deltage.

 

De kærligste hilsner

Charlotte Holm

Mobil: 50931914

Mail: charlotte@levyoga.nu 

Foredrag og fællesspisning

Åbne aftener – Lad os drømme en bedre verden sammen!

I FAVN ønsker vi at blive inspireret af nye tanker og ideer, at møde nye mennesker, som kan udvide vores verdensforståelse ved at tale ud fra deres unikke perspektiv og erfaring. Vi oplever, at disse dialoger er med til at skabe menneskelige fællesskaber og forståelse for hinanden, som er afgørende i vores samfund i denne tid, hvor vi ellers kan komme til at sidde fast i vores egen lille forståelsesramme. Vi ønsker at bidrage til en mere inkluderende samfundsudvikling ved at afholde nogle åbne aftener, som er gratis at deltage i. Her sætter vi nogle af de temaer på dagsordenen, som vi og brugere af Favn finder inspirerende og er nysgerrige overfor. Noget som støtter os i at holde fast i at drømme og i det daglige af handle ud fra at skabe en bedre verden. Det kan være foredrag om livshistorier, erfaringer, forståelser af verden, tilgange til personlig udvikling eller lignende, der både kan ligge i forlængelse af eller komme med nye perspektiver i forhold til det som i dagligdagen foregår i huset.

Åbne aftener vil nogle gange kombineres med indledende fællesspisning.