Charlotte Holm er initiativtager og stifter af Favn

Derudover er Charlotte uddannet yogalærer og yogaterapeut med speciale i hormonyoga, spirituel vejleder og NHT®-vejleder

 

Drømmen om Favn opstod tilbage i 2011 i forbindelse med et længere sygdomsforløb, der opstod som følge af en arbejdsskade som lærer for specialklasseelever. I den svære tid manglede jeg et sted at finde ro, et sted hvor jeg kunne udforske forskellige holistiske behandlingsmetoder og bevægelsesformer, samtidig med at få vejledning i valget af disse. Jeg søgte efter et sted, hvor jeg kunne være en del af et kærligt fællesskab uden at skulle præstere eller “være på”.

Efterfølgende, som yogalærer og terapeut, opstod ønsket om et kollegialt fællesskab, hvor vi kunne støtte og inspirere hinanden med hver vores unikke personlighed og faglige baggrund til alles bedste. I april 2021 blev denne drøm endelig til virkelighed, og i dag er jeg dybt taknemmelig og stolt over at kunne byde dig hjerteligt velkommen indenfor i Favn – Et favnende og inspirerende fællesskab for alle.

Min essens

Jeg tror på kærligheden. Kærligheden til mig selv, mine medmennesker, alt levende, Moder Jord og den universelle guddommelige kærlighed.

Jeg har en daglig intention om at møde alt i og fra mit hjerte. Det er nemt, når alt er i flow. Når jeg bliver fortvivlet eller dømmende overfor mig selv, eller hvis gamle mentale overbevisninger stikker af med mig, så har livet lært mig, at kærligheden og et åbent hjerte fordrer tillid, mod og ansvar.

Tillid til min egen sjæls sandhed, til mine medmennesker, livet og støtten fra mine åndelige vejledere.

Mod til at være sårbar, mod til at være stille og tålmodig, og mod til at træffe valg og handle ud fra mit hjerte og min sjæls sandhed.

Ansvar for, at jeg til stadighed tilsigter at lade mit sjælslys skinne og står til tjeneste for det, der er langt større end mig selv.

En sprudlende livsdans

Jeg er idealist, og samtidig er jeg en livsnyder.

Jeg elsker hverdagen, og jeg tror på, at alt, hvad vi oplever, er små og store gaver på vores rejse mod at komme endnu mere kærligt HJEM til os selv, i tæt nærvær med vores sjæls lys.

Gennem yogaen, min kontakt til den åndelige verden, og ikke mindst hjertekontakten til mine medmennesker, oplever jeg, at det bliver så meget nemmere at leve ud fra min sjæls essens. Beslutninger og valg bliver som en legende dans, hvor jeg bare VED, hvad der er det rigtige for mig, modgang får ikke rigtig fat i mig og tager ikke min energi som før, og jeg oplever meget sjældent, at jeg bliver fanget af “knokler- og kampenergien”.

Min idealisme og totale livsnyder-personlighed forenes i en sprudlende livsdans.

Derfor brænder jeg også for at dele både min viden og livsvisdom med dig og støtte dig i at leve et liv og en hverdag ud fra din sjæls sandhed og netop det, der får dig til at stråle og udfolde dig til dit højeste bedste.

Jeg tilbyder

Jeg tilbyder forskellige former for yoga på hold og som yogaretreats. Derudover har jeg gruppeforløb samt afholder workshops.

Jeg tilbyder også individuel vejledning i Naturlig Hormonterapi – NHT®.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller komme forbi Favn til en snak om, hvad du kunne have glæde og gavn af på nuværende tidspunkt i dit liv.

 

Tine udtaler:

I det smukke univers FAVN findes der en helt særlig fordybelse. Det er så healende og forløsende at træde ind i det felt, som Charlotte skaber via sin meget smukke og rene intuitive tilgang til energier og til den enkeltes behov i gruppen. Via sit klarsyn, klarviden og klarfølelse og en meget ren kontakt til guider, mestre og universet kanaliserer Charlotte lige præcis den energi til os, som forløser, frisætter og øger vores individuelle og gruppens energi og de udfordringer, vi står i som mennesker på denne jord.

Charlotte guider os via sit hjerte, sit klarsyn og med sin altomfavnende kærlighed gennem meditationer, afspænding og yoga. Altid tilpasset gruppens fysiske og følelsesmæssige behov og den energi, vi alle er en del af. Hun afslutter altid med at lytte til hver enkeltes oplevelse og tager sig tid til kærlig guidning. Jeg føler mig altid løftet, forløst og tryg, når jeg fra FAVN og Charlotte begiver mig ud i verden.

Astrid udtaler:

Charlotte leder os på en smuk rejse ind i vores indre og ydre liv, og hun gør det gennem både yogaøvelserne og dansen imellem dem, mens hun indrammer bevægelserne med ord og tanker inspireret af filosofien bag yoga og mindfullness. En meget harmonisk rejseoplevelse.

Marianne udtaler:

Charlottes hold på Favn er klart det bedste yoga hold, som jeg har gået på. Har været på mange hold, også gode gennem 20 år, men dette hold er særligt. Særligt fordi Charlotte dels er så vildt dygtig, hun tilpasser programmet efter deltagers ønsker. Men der er også en utrolig god stemning fra man kommer til man går, og på et fast hold som dette, så er der en tryg og hyggelig stemning. Ingen er tilfældige deltagere, hænger også sammen med at vi max er 10 deltagere. Største anbefaling herfra.