Essens kan oversættes til ”det væsentligste”. De værdier og måder at være i verden på som for hvert enkelt menneske er helt essentielle for at leve et meningsfuldt og lykkeligt liv.

Eller sagt på en anden måde: Lever du ud fra din essens, lever du et liv i samklang med din indre sandhed, med din sjæl.

Oplever du nogle gange, at du knokler dig igennem din hverdag, privat eller arbejdsmæssigt, oplever du, at nogle relationer er udfordrende for dig, har du svært ved at træffe bestemte beslutninger, eller oplever du, at du primært lever dit liv fra hovedet og ikke fra kroppen og hjertet?

Så er du med stor sandsynlighed kommet for langt væk fra din essens. For langt væk fra dine essentielle værdier og det der får dit hjerte og sjæl til at smile og juble.

Når du lever et liv ud fra din essens, i samklang med din sjæls sandhed, vil du opleve, at selv om livet fortsat vil byde på udfordringer, vil du ikke have følelsen af at knokle dig igennem hverdagen.

Du vil have en indre tryghed og lethed om hjertet, fordi du er dybt centreret i din essens. I din sjæls sandhed.

Både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt vil du opleve, at du har meget mere energi og fleksibilitet og kan bevæge dig gennem din hverdag med stor livslyst og indre autenticitet.

Ved essens vejledning støtter jeg dig til at genfinde dine essentielle værdier, det du tror på og som er din sjæls sandhed. Så du kan bevæge dig fra knokleri til lethed og vitalitet på alle plan.

Essens vejledning er både for dig, der måtte føle dig kørt fast i det indre knokleri rent arbejdsmæssigt, privat eller personligt.

I min essens vejledning trækker jeg på mine mange forskellige terapeutiske og kropsterapeutiske uddannelser samtidig med, at jeg anvender mine stærke intuitive evner og healings kapacitet. Det helt centrale for mig i min essens vejledning, er kærligt at guide og støtte dig til at genskabe kontakten til den indre visdom, du allerede selv bærer på. Giver det mening for dig at gå i dialog med dine spirituelle guides og hjælpere, eventuelt afdøde, vil jeg integrere mine clairvoyante evner og evnen til afdøde kontakt i vejledningen.

For at høre nærmere og bestille tid kontakt mig enten via mail: charlotte@favnaarhus.dk eller sms: 50931914.

Pris: 1 time 950 kr
Forløb af 3 gange : 2550kr

Jeg glæder mig til at støtte dig hen imod et liv og hverdag i samklang med din sjæls sandhed – Kærligst Charlotte Holm

Udtalelse fra klient: “…af hjertet tak for din guidning i dag. Jeg mærker det er rigtigt på mange planer fordi den fineste ro er landet her. Jeg elsker din måde at lave disse komprimeringer af kompliceret proces i få ord. “