Min første yogatime tilbage i 2010 skulle vise sig at blive starten på et langt og tæt følgeskab med yogamåtten. Jeg har siden dedikeret mig mere og mere til praksissen og elsker stadig at være studerende hver eneste dag. Jeg er tidligere springgymnast, og elsker yogastillingernes styrkelse og smidiggørelse af kroppen, men jeg har gennem tiden også oplevet yogaens healende effekt, når livet indimellem er svært. Som underviser er jeg drevet af at udbrede og videregive yogaens healende effekt til andre – uanset om årsagen er for meget tankemylder, en større livskrise eller alt derimellem.

Jeg er uddannet yogainstruktør fra København 200t og er i gang med min overbygning 200t. Jeg praktiserer primært Vinyasa og Hathayoga, og jeg elsker begge yogaformer. Men jeg er også dybt fascineret af meditation og den mere restorative del af yogauniverset. Du kan derfor opleve, at jeg låner lidt fra alle discipliner på mine hold.

Udover at være yoganørd, så er min anden store passion naturen. At opholde mig i naturen og se, dufte, mærke, fornemme og udfolde mig i den, bliver jeg aldrig træt af. Jeg har derfor også et stort og brændende ønske om, at vi skal passe bedre på den. Dels fordi naturen er så smuk, stor, uskyldig og kraftfuld, men også fordi, vi selv er en del af naturen. Vil vi passe på os selv, må vi derfor også passe på naturen. Yogaen lærer os blandt andet, at det hele starter med dig selv, og at du kan være den forandring, du ønsker i verden. Det prøver jeg at huske mig selv på hver dag, når jeg f.eks. skal sortere mit affald eller cykle i regnvejr.

yogaunderviser aarhus

Find Annemettes hold her