Morgen Hatha

Start dagen med blide stræk og øvelser i et roligt tempo. Vi kommer nænsomt igennem hele kroppen, og i takt med et øget energiniveau, arbejder vi os ind i simple flows, smidigheds- og balanceøvelser. Ambitionen er, at du efter timen kan fortsætte din dag med ro i både krop og sind.

For mig er tiden på yogamåtten et kærligt frirum fra hverdagens projekter, pligter og gøremål, hvor det bare handler om at lege, finde ind til sig selv, og lytte til kroppen (uanset hvordan det lyder derinde). I mine yogatimer vil det altid være i højsædet, at du oplever det samme.

Jeg er uddannet yogainstruktør fra København 200t og er i gang med min overbygning 200t. Jeg praktiserer primært Vinyasa og Hathayoga, og jeg elsker begge yogaformer. Men jeg er også dybt fascineret af meditation og den mere restorative del af yogauniverset. Du kan derfor opleve, at jeg låner lidt fra alle discipliner på mine hold.

Uanset hvad du går op i, eller hvor du er henne i dit liv lige nu, så er du velkommen til en velfortjent pause fra det hele og på mine hold.

yogaunderviser aarhus

Hvornår:

Tirsdag d. 2. januar – 30. januar

Tid:

kl. 8.00-9.00

Pris:

5 tirsdage 550 kr.
Studerende 460 kr.

Hvor:

Favn
Jægergårdsgade 14, 2. sal
8000 Aarhus