Gravidyoga med Annemette

At være gravid er ofte noget, vi er ved siden af, at vi passer et arbejde og udfører andre pligter og gøremål i hverdagen. På gravidyoga har vi fuld fokus på dig og din gravide krop. Vi arbejder med styrke, smidighed og kropsbevidsthed med stor respekt for de særlige hensyn, der skal tages til en krop, der er i fuld gang med noget så fantastisk som at skabe nyt liv.

Yogastillingerne udføres i et roligt tempo og med fokus på åndedræt og mentaltræning. Vi arbejder særligt med de kropsdele, der ofte er udfordret under en graviditet såsom bækkenbund og lænd. Hver time afsluttes med en lang afspænding, hvor du har god tid til at sende noget kærlig opmærksomhed til dig selv og livet i din mave.

Når du deltager på gravidyogahold i Favn, vil du møde de samme deltagere hver gang, hvilket skaber tryghed og mulighed for at knytte et fællesskab med andre kvinder i samme situation som dig.

Alle gravide i 2. trimester og frem er velkommen på holdet, uanset tidligere erfaring med yoga. På gravidyoga arbejder vi med træning af krop og sind, som kan hjælpe dig i graviditeten, til fødslen og tiden bagefter, men undervisningen inkluderer ikke decideret fødselsforberedelse.

yogaunderviser aarhus

Om underviseren

Annemette er uddannet yogainstruktør i Yin og Vinyasa fra YogaUnlimited (200 timer) og har en overbygning i Hatha yoga (250+ timer) fra AyogaStory. Selv har hun praktiseret yoga de sidste 14 år og har gennem årene lært, hvordan yoga og hele yogauniverset kan være en stor hjælp, når livet indimellem er svært. Annemette har til stor gavn selv brugt yogaen under sin egen graviditet og ved hvilke hensyn, det er vigtigt at have for øje, når øvelserne skal tilpasses en gravid krop.

Uanset om du er helt ny til yoga eller selv har erfaring med, hvad yoga gør ved dig og din krop, så er du meget velkommen på mine yogahold. Så kan vi sammen udfordre kroppens uendelige bevægelsesformer, samtidig med, at vi arbejder os ud af hovedet og ned i kroppen.

Du er velkommen til at kontakte Annemette med spørgsmål inden holdstart på mail: annemette.ktn@gmail.com

 

”Yoga er for mig en måde at mærke ind i min krop. Kroppen som vi, ofte uden nærvær og opmærksomhed, bruger til alt muligt i hverdagen, men som vi indimellem glemmer at værdsætte for det, den kan og udfordrer den på forskellige gavnlige måder. Når jeg dyrker yoga, mærker jeg, at jeg er andet og mere end det mentale selvbillede jeg (ligesom mange andre), har så travlt med at opstille for mig selv. Det efterlader mig i en tilstand af dyb ro og nærvær, som jeg nok aldrig bliver træt af at mærke”.

Hvornår:

Fredag d. 16. februar – 23. februar – 15. marts – 22. marts og 5. april

 

Tid:

kl. 10.00-11.15

Pris:

5 fredage 600 kr.
20% rabat til studerende

Hvor:

Favn
Jægergårdsgade 14, 2. sal
8000 Aarhus