Hvad er Sivananda Yoga?

Sivananda yoga inviterer dig ind i en blid og nærende yogapraksis, der strækker sig ud over blot fysiske øvelser. Denne yogastil, grundlagt af Swami Vishnu-devananda i 1957, er ikke kun en serie af asanas; det er en livsstil, der værdsætter en sund vegetarisk tilgang, positiv tænkning og meditation som nøgler til velvære.

Når du træder ind i en Sivananda yogatime, bliver du mødt med en harmonisk kombination af 12 klassiske Hatha yogastillinger, solhilsner og chanting. Disse elementer arbejder sammen for at skabe en dyb og integreret praksis, der går ud over det fysiske aspekt af yoga. Solhilsner bringer en energigivende start, de klassiske stillinger styrker kroppen, chanting skaber en resonans i sindet, og meditation åbner op for indre ro og bevidsthed. Det er ikke kun en træning af kroppen, men også en rejse indad, hvor du inviteres til at udforske din indre verden gennem meditation og dybdeafspænding. Swami Vishnu-devanandas vision om at bringe helhed og balance til menneskers liv afspejles i Sivananda yogaens helhedsorienterede tilgang.

Mens du udforsker Sivananda yoga, er det mere end bare en yogatime; det bliver en mulighed for at omfavne en livsstil, der fremmer sundhed, positivitet og indre fred. Tag det som en invitation til at opdage dybden af yoga ud over måtten og integrere det i dit daglige liv for et mere afbalanceret og opfyldende eksistens.

Lige nu tilbyder vi ingen specifikke Sivananda yoga hold i Favn, men elementer fra Sivananda indgår i mange af vores andre yogahold bl.a. Hatha yoga med Berit og Sunset Yoga flow med Marika.