Hvad er Nada & Nada cafeer?

NADA-metoden involverer indsættelse af fem nåle i hvert øre og bygger på principperne fra kinesisk øreakupunktur. Øret ses som et mikrosystem, der reflekterer hele kroppen, ligesom foden gør i zoneterapi. De fem punkter i NADA-protokollen påvirker bredt alle organsystemer med det overordnede formål at berolige nervesystemet.

Metoden, udviklet af en amerikansk læge, har vist sig at lindre abstinenssymptomer hos stofmisbrugere under afvænning. NADA står for National Acupuncture Detoxification Association, og metoden har vist sig gavnlig for en bred vifte af lidelser, og den fungerer som et glimrende supplement til andre behandlingsformer som samtaleterapi.

En NADA-café følger en enkel proces, hvor ørerne sprittes af, og fem nåle placeres i hvert øre, eventuelt med en ekstra i panden. Efter behandlingen kan man vælge at sidde eller ligge komfortabelt på sofaer, brikse eller madrasser, og der er puder og tæpper til rådighed. Der er en uformel atmosfære, hvor deltagerne kan få vejledning fra behandlerne eller andre, der deltager.

Lige nu tilbyder vi ikke NADA-café i Favn, men vi får ofte nye behandlere, terapeuter og undervisere. Er du interesseret i NADA-café er du velkommen til at kontakte os, så vi kan undersøge muligheden for at tilbyde det.