Jeg er Majken Nørskov Petersen og jeg har dyrket Qigong og Taiji siden 2012. Derudover er jeg også uddannet instruktør i Mindfulness Baseret StressReduktion (MBSR) fra Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet. Hos favn underviser jeg derfor både i Qi gong og Mindfulness.

Min tilgang til Mindfulness:

Mindfulness er min livsindstilling, og MBSR er vejen til øget nærvær og højere bevidsthed. Det reducerer stress, behandler depression og angst, forbedrer fokus, arbejdsglæde og styrker samarbejdet. Hvis du søger en videnskabeligt baseret tilgang til stresshåndtering og trivsel, er mindfulness svaret. Jeg underviser i mindfulness både på arbejdspladsen og individuelt.

Min tilgang til Gi gong:

Qigong og Taiji er min livsfilosofi, og min instruktøruddannelse fra 2015-2018 med Master Yang Yubing og Master Lillian Wong har dybt forankret mig i denne praksis. Min kontinuerlige læring inkluderer Taiji-Qigong fra Wudang, guidet af Master Ángel Rubi fra Asia Salud, Barcelona. Siden 2016 har jeg glædet mig over at undervise i Qigong og dele denne berigende praksis.

mindfulness aarhus

Find Majkens hold her