Mindfulness kursus med Majken

10 ugers mindfulness kursus

Dette mindfulness kursus er særligt effektivt til at forbedre fokus, refleksion og omtanke, der tilsammen giver et solidt grundlag for gode og bæredygtige beslutninger både privat og i dit arbejde.

Dette 10 ugers mindfulness kursus med 1 x 1,5 time/uge over 10 uger er en tilpasset udgave af det populære og evidensbaserede MBSR kursus og giver værktøjer til at balancere en travl hverdag.

Mental sundhed og trivsel kan trænes og dette 10 ugers mindfulness kursus er effektivt til lige netop det.

Du har mulighed for at starte året med mere accept, venlighed og tålmodighed. Med bevidst opmærksomhed og fokus kan du blive mere fortrolig med dine tanker, følelser og fornemmelser og dermed respondere mere velovervejet og i overensstemmelse med dine egne værdier.

  • Vi bruger vores sanser til at være i nuet og opdage lige præcis dette øjeblik, og den mangfoldighed det rummer.
  • Vi bruger stilheden og vores bevidste opmærksomhed til at opdage, det som er med os hele tiden, og hvordan vi forholder os til det.
  • Vi bruger blide bevægelser til at fornemme og forbinde kroppen og sindet og til at forankre opmærksomheden i nuet.

Hver session vil rumme guidet mindfulness meditation i form af mindfulness kropsscanning og andre mindfulness øvelser, refleksioner, digte eller musik samt blid bevægelse som yoga. Hver session bringer dig videre til den næste og du vil opleve en naturlig udvikling med refleksioner over egen praksis og livet i sin mangfoldighed. Derfor er det vigtigt, at du kan deltage alle gange.

Du vil få adgang til lydfiler med guidede mindfulness øvelser og lidt skriftligt materiale.

Det forventes, at du træner hjemme ved brug af lydfilerne min 15 min 3 gange om ugen.

Alle er velkomne! Den eneste forudsætning er en åbenhed overfor det, som allerede er.

Jeg er uddannet instruktør i Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) fra Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet og glæder mig til at byde dig velkommen!

Kærlig hilsen

Majken Nørskov Petersen

Mobil: 60446927
Mail: majken@aine.dk
www.aine.dk

mindfulness aarhus

Hvornår:

Nye datoer på vej

Tid:

10 Torsdage kl.19.30-21.00

Pris:

1.650 kr.

Betales via bankoverførsel. Detaljer sendes ved tilmelding. Har du brug for at dele betalingen op i to, kan du kontakte mig, og vi finder en løsning.

Hvor:

Favn
Jægergårdsgade 14, 2. sal
8000 Aarhus