Mindful bevægelse – Drop-in

Drop-in til Mindful-bevægelse. Med yoga øvelser som udgangspunkt guider jeg dig til ro og nærvær. Vi bruger vores sanser til at være i nuet og opdage lige præcis dette øjeblik, og den mangfoldighed det rummer.

Vi bruger blide bevægelser til at fornemme og forbinde kroppen og sindet og til at forankre opmærksomheden i nuet med fokus på at opleve kroppen som den er fra øjeblik til øjeblik. Det kræver derfor ingen forudgående kendskab til yoga øvelser eller særlig fysisk kunnen. Du kan komme stiv som et bræt, blød som en svamp, med fysiske eller psykiske udfordringer eller smerter, undervisningen tager nemlig udgangspunkt i dig og den du er… og vi skal ingen steder hen, hvilket giver både ro og glæde.

Den bevidste opmærksomhed kan åbne dig for alle livets øjeblikke, så du får endnu mere glæde af dem. Livet har så meget at byde på og mindfulness hjælper dig til at åbne sindet, fintune dine sanser og intuition, så du kan opdage endnu mere.

Alle er velkomne! Den eneste forudsætning er en åbenhed overfor det, som allerede er. Hvis du ingen erfaring har, så har du muligheden for at opleve, hvad mindfulness er på egen krop, og hvis du har erfaring, så kan du finde støtte og inspiration til din praksis.

Tilmelding senest kl.17 på dagen

Tilmelding og betaling via MobilePay 60449627

Ved tilmelding bedes du tilføje en kommentar: “Mindfulbevægelse og dato”

Ved spørgsmål eller hvis du vil sikre dig en plads, er du velkommen til at kontakte Majken på majken@aine.dk

mindfulness aarhus

Hvornår:

Nye datoer på vej

Tid:

Kl. 19.30-20.30

Pris:

Drop-in 99 kr.
Betales med MobilePay til 60449627

Hvor:

Favn
Jægergårdsgade 14, 2. sal
8000 Aarhus