Hvad er Viniyoga?

Viniyoga åbner døren til en indbydende verden af yoga, specielt designet med dig for øje. I denne blide praksis udfører vi yogastillinger i et behageligt flow, synkroniseret med din egen vejrtrækning, hvilket skaber en tilgængelig rejse for både krop og sind. Perfekt for dig, der er ny til yoga!

Udover de fysiske stillinger er åndedrætskontrol (pranayama), energilåse (bandhas) og chanting vigtige elementer, der fordyber din oplevelse. Meditation giver dig mulighed for at dykke ind i din indre verden, mens ritualer og studier af yogatekster beriger din forståelse af yogafilosofien.

Viniyoga, skabt af Gary Kraftsow, bygger på traditionen fra mestre som T. Krishnamacharya og T.K.V. Desikachar. Det betyder, at du ikke kun får en fysisk praksis, men også en tilpasningsdygtig og berigende oplevelse, der tager højde for dine unikke behov og krop. Kom med på rejsen, hvor yoga bliver en personlig gave til dit velvære, både fysisk og åndeligt.

Lige nu tilbyder vi ingen specifikke Viniyoga hold i Favn, men elementer fra Viniyogaen indgår i flere af vores andre yogahold. Du kan også holde øje med vores hold- og workshop kalendre, da vi ofte får nye instruktører og udvider vores udbud af yogastilarter.