Familieyoga i Århus

Familieyoga er en dejlig måde for familien at samles og skabe øjeblikke af nærvær, ro, glæde og masser af bevægelse sammen.

Gennem legende yogaøvelser og fortællinger støttes forskellige aspekter af yoga-praksissen. Timerne gør ofte brug af historiefortælling og inviterer jer til at fordybe jer i fantasifulde verdener som “Den lille hunds morgentur”, “En tur i zoo” eller “Drømme søen”. I familieyoga kan der også indgå elementer som massage, sanselege, musik og øvelser, hvor forældre og børn samarbejder, samt aktiviteter, der involverer hele gruppen. Hver session afsluttes med en dejlig afspænding, hvor I kan hygge jer under tæpperne.

Hos Favn har alle familieyoga-sessioner fokus på at skabe nærvær og glæde, og I skal gå herfra med en følelse af glæde og ro ved at have brugt kroppen og gjort jeres bedste i dag. Alt nødvendigt udstyr er tilgængeligt i Favn. Efter yoga-timen er det også muligt at medbringe en madpakke og nyde den i Favns hyggelige lounge. Dette tilføjer en ekstra dimension til jeres samlede oplevelse, hvor I kan forlænge de positive vibes og fællesskabet i et afslappet miljø.

Ann tilbyder familieyoga i Favn.