Jeg har uddannet mig til yoga instruktør hos ”A Yoga Story”. Min Yoga rejse startede i 2013 og har over tid gået til forskellige former for yoga, herunder deltaget i et Yoga Retreat i Goa. For mig har og er yogaen og meditation en personlig indre rejse, som er gået hånd i hånd. Under den rejse er jeg blevet uddannet som ledercoach, i det yoga for mig også er at tage et personligt lederskab.

YOGA:
For mig er yogaen en måde at være i verden på. Jeg har den grundlæggende tænkning, at vi kan præcis det vi skal, og vi er alle på en rejse. Om det så er stive kroppe, søgen efter indre ro, eller noget helt andet i yogaen, så er alle velkomne hos mig. Jeg vil gøre midt bedste for at du føler dig velkommen, så der er plads til lige at lande, arbejde med balance, sanse og vejrtrækning samt lidt sjov og til sidst ro. Glæder mig til at møde dig/jer i salen.

COACHING:
Derudover har jeg ledercoachenaarhus.dk. Jeg er uddannet ledercoach hos mindjuice – og her er mit fokus det personlige lederskab. Mit specielle er gennem coaching at finde nye måder at anskue problemer på og finde en vej, så du tager lederskab i dit eget liv. Jeg har lidt forskellige modeller i værktøjskassen – men mød mig i favn-aarhus.dk, og hør om coaching kunne være interessant. Vil glæde mig til at gøre en forskel i dit liv.

Mande Yoga instruktør

Find Mortens hold her