Bløde organiske bevægelser

En organisk massage, der med blødhed skaber bevægelse i dine indre systemer, så du får mulighed for at vække de skjulte iboende ressurcer og skabe ny balance indeni. Med nænsomhed og opmærksomhed på din krops spændinger og ubalancer, bearbejdes dit bindevæv med teknik fra Fascial Flow®.

SolVær er til for, at du får ro helt ind i sjælen og får pustet til din indre glød. Det er velvære indeni og udenpå, til dig i en times fordybelse og ro.

Under massagen ligger du med et blødt tæppe på og der snakkes stille sammen, efter behov.

Behandling: 55 min. ~ 640 kr.

Klippekort: 4 x 55 min. ~ 2.400 kr. Bruges indenfor et år.

Intensivt forløb: 4 x 55 min. ~ 2.200 kr. Bruges indenfor 4 mdr.

Gavekort: Printet smukt kort i kuvert, med plads til din peronlige hilsen.

Stil eventuelle spørgsmål og bestil din tid via e-mail solvaer.sigridthau@gmail.com

Behandlingen kan kombineres med ansigtsmassage, hvor spændinger i ansigtet løsnes og huden får sin naturlige glød tilbage. Da er varigheden 1,5 times forkælelse og prisen er 960 kr.

Det er min kærlighed til mennesker og et ønske om, at hjælpe på vej til, at vi finder en god forbindelse indadtil, der er drivkraften bag SolVær.dk. Jeg opdagede tidligt i livet vigtigheden af både kropslig -, følelsesmæssig -og mental regulering, og jævnlig kontakt til vores indre og ydre univers. Derfor har jeg specialiseret mig i ansigtsmassage og andre metoder, herunder Fascial Flow, der har mærkbar indvirkning på alle 3 dele.

Læs mere på solvær.dk og følg med på Instagram eller facebook for indsigt og inspiration.

Glæder mig til at se dig✨
Kh Sigrid

Ansigtsmassage aarhus