Ansigtsmassage, der vækker liv i huden og giver ro helt ind i sjælen

Det er en pause til velvære og indre ro, for dig der ønsker at give omsorg og opmærksomhed til dit indre og ydre.

Med en blid og præcis massage, reguleres ansigt og krop, med teknikker, der består af blandt andre lymfedrenage, akupressur, Reiki Healing, vævsopbyggende massage og andre kropsterapeutiske og naturlige teknikker.

Du får en afslappende behandling, der kan hjælpe til at sænke indre stress og tankemylder, tænder for hudens naturlige rensningssystemer, udglatter linier i huden og vækker din naturlige glød frem igen.

SolVær er til for, at du får ro helt ind i sjælen og får pustet til din indre glød. Det er velvære indeni og udenpå, til dig i en times stilhed.

Behandling: 55 min. ~ 640 kr.

Klippekort: 4 x 55 min. ~ 2.400 kr. Bruges indenfor et år.

Intensivt forløb: 4 x 55 min. ~ 2.200 kr. Bruges indenfor 4 mdr.

Gavekort: Printet smukt kort i kuvert, med plads til din peronlige hilsen.

Stil eventuelle spørgsmål og bestil din tid via email solvaer.sigridthau@gmail.com

Behandlingen kan kombineres med en massage af hele kroppen, hvor vævet trykkes og masseres blidt. Da er varigheden 1,5 times forkælelse og prisen er 960 kr.

Det er min kærlighed til mennesker og et ønske om, at hjælpe på vej til, at vi finder en god forbindelse indadtil, der er drivkraften bag SolVær.dk. Jeg opdagede tidligt i livet vigtigheden af både kropslig, følelsesmæssig og mental regulering, og jævnlig kontakt til vores indre og ydre univers. Derfor har jeg specialiseret mig i ansigtsmassage og andre metoder, herunder Fascial Flow, der har mærkbar indvirkning på alle 3 dele.

Læs mere på www.solvær.dk og følg med på Instagram eller facebook  for indsigt og inspiration.

Glæder mig til at se dig✨

Kh Sigrid

Ansigtsmassage aarhus