Væk din kraft – et forløb for kvinder

Ved Karen Gröndahl

Længes du efter at mærke din kraft og bruge den konstruktivt i dit liv?
Har du tendens til at tilpasse dig for at gøre andre tilpas og ikke være til besvær?
Glemmer du dine behov og hvad du har lyst til?
Lader du dig begrænse i dit udtryk?
Får du ikke sagt fra eller sagt til?

Rigtig mange kvinder pakker deres kraft væk eller gør den mindre – af angst for at være for meget eller for at andre ikke kan lide dem længere, når de folder sig ud. Vores opdragelse og kultur er stadig præget af idealet om den pæne pige, den perfekte kvinde eller den altopofrende mor.

På dette forløb vil vi pakke kraften ud – for at finde frem til, hvordan lige præcis din kraft er, og hvad du kan bruge den til. Vi vil se på, hvordan du kan få den mere i spil, så den kan styrke din færden i livet. Og vi vil undersøge, hvad der holder dig væk fra den – måske du går rundt med en gammel overbevisning, og tiden er inde til at slippe den?

Vi skal have fat i kraften for at stå stærkt i os selv. For at vi kan være autentisk til stede med det, vi er. For at kunne stå robust og solidt i en verden og en hverdag præget af krav, præstation, omskiftelighed og mange udfordringer. For at give vores ideer ben at gå på. For at udfolde det, vi ønsker at udfolde.

At begrænse adgangen til sin kraft er ikke uden omkostninger. Det koster først og fremmest på ens kontakt til sig selv. Der kan opstå ubehag, kropslige symptomer, angst, stress og ensomhed, når man ikke kan mærke sig selv. Vejen til at få fat i din kraft går gennem en god forankring i dig selv – gennem kontakt og kendskab til din krop og dit energisystem.

På forløbet vil vi arbejde med kropslige øvelser, bevægelse og meditation for at undersøge, hvad der rører sig i os og styrke kontakten til krop og energisystem. Der vil være korte oplæg til inspiration, og vi vil dele erfaringer og sparre med hinanden – både det svære og det skønne i en tryg og tillidsfuld ramme.

Deltagerantal: min. 8 – max. 12

Om Karen
Karen er cand. mag. og certificeret TOTUM kropsterapeut med praksis hos Favn og i Gedved.  Derudover holder hun kurser og workshops i meditation, selvudvikling og parforhold med fokus på krop, seksualitet, hjerte, kraft og bevidsthed. Siden 2005 har Karen haft en daglig meditationspraksis og fulgt undervisningen hos Anne Sophie Jørgensen på meditationscentret Tigerens Rede i Gedved.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Karen på kontakt@karengrondahl.dk eller tlf. 4018 2620.

Hvornår:

Søndag d. 4. februar – 3. marts – 7. april og 5. maj

 

Tid:

4 Søndage kl.14.00-16.30

Pris:

Forløb på 4 søndage 1.150 kr.

Hvor:

Favn
Jægergårdsgade 14, 2. sal
8000 Aarhus