Meditationsdag en fredag om måneden

Tag med til meditationsdag med Johannes Asmund Hansen, hvor vi dykker ind i fordybelse, meditation og udveksling omkring meditationspraksis. Dagen er en invitation til at være hjemme i det nuværende øjeblik og åbne op for stilhed, nærvær og den egentlige mening med at være menneske: forbundethed til iboende værenskvaliteter.

meditation i Århus

Vi vil udforske tre overordnede områder, der er relevante for moderne mennesker:

  1. Balancering af nervesystemet: Vi skaber en base af tilstedeværelse gennem selvregulerende og co-regulerende øvelser, da mange af os lever stressede og fortavlede liv i hovedet.
  2. Neutral iagttagelse, mindfulness og femkanten: Vi lærer at iagttage tanker, følelser og kropsfornemmelser uden at identificere os med dem. Vi praktiserer at være tilstede i nuet uden at dømme og vurdere, og vi træner grundlæggende kompetencer som kropsrum, åndedræt, hjerterum, kreativitet og bevidsthedsrum.
  3. Dybere meditationspraksis og hengivelse: Vi bevæger os i retning af det indre arbejde med at hengive os til noget større end os selv. Vi udforsker helhedssansning, samhørighed og hjertets potentialer gennem dybere meditationspraksis og videregivelse til andre.

Programmet inkluderer ankomst, en landing til musik, check-in med det der er tilstede, guidedet meditation, en pause med te, en meditationsperiode i stilhed, udveksling om meditationspraksis (konkrete eller eksistentielle spørgsmål omkring meditation) og en afslutning med videregivelse. Føl dig velkommen i dette meditative rum og dyrk indersiden af tilværelsen, hvad enten du er erfaren i meditation eller føler dig kaldet til at begynde at praktisere meditation og fordybet nærvær.

Om Johannes

Johannes Asmund Hansen er mindfulnessinstruktør og har praktiseret meditation i 20 år. Han er dybt dedikeret til selvudvikling og indre fordybelse. Uddannet højskolelærer, yogalærer, Master Practitioner i NLP og integreret udvikling samt workshopleder. Har undervist grupper siden 2007. Studerer SE® kropsterapi og drager inspiration fra Jes Bertelsen og Vækstcenteret i Nørre Snede, hvor han bor til dagligt.

Spørgsmål og kontakt rettes til:
Johannes Asmund Hansen
Tlf. 60666125
johannes@naturligfrihed.dk
naturligfrihed.dk

Udtalelser fra tidligere kursister

“Jeg er dybt taknemmelig for at have lært en anden måde at leve livet på, som ikke blot handler om at overleve.”

“Johannes’ undervisning er simpelthen fantastisk smuk og rørende. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.”

“Johannes’ indlevende tilstedeværelse er det bedste ved undervisningen. Han er en meget troværdig person og professionel underviser.”

“Jeg er vild med Johannes’ undervisningsmetoder og tilgang til meditation og mindfulness. Det var en fantastisk oplevelse.”

“Jeg oplevede en dyb afslapning af mit nervesystem. Det var den ‘naturlige frihed’, jeg har længtes efter i lang tid. Tak for denne oplevelse.”

“Efter kurset følte jeg en dyb forvandling. Jeg har fået en mere naturlig og nærværende indstilling til livet.”

“Det var simpelthen fantastisk! Jeg følte mig lettere og fyldt med energi efter kurset. En dejlig kombination af bearbejdelse og afslapning.”

“Jeg er ‘Hooked for life’.”