Grobund Kvindefællesskab

Vi, Mille og Johanne holder rum igen i vores kære Kvindefællesskab GROBUND – denne gang til efterårsforløbet: TEMPOSKIFTE. Dette forløb er for dig, som gerne vil mødes i et kvinde-fællesskab, med fokus på at tillade din smukke krop at bevæge sig med kærlighed og omsorg, og på at dele og mærke fra dit indre center – hjertet.

Vi vil sammen give kærlig opmærksomhed til, at slippe de lysende dage, og sammen arbejder vi os ind i efteråret og vinteren. Vi tror på, at alt er cyklisk. Vores følelser kommer og går, vores indre udvikling skifter i takt med erfaring og læring, årstiderne skifter og solens stråler forvandles til månens skær. Det cykliske er uundgåeligt.

Når sommerens magi med måske udadvendte og energifyldte dage er ovre, bliver det atter tid til at trække sig tilbage. Tid til at værne mere om stilheden og roen, for at vi igen kan blomstre når foråret kommer. Vi kommer på dette forløb til at værne om stilheden og roen, så vi i fællesskab kan samle ny energi og næring – næring i roen, næring i hvile, næring i stilheden. Tid til fordybelse.

Det kan være, at du kan genkende følelsen af, at det kan være svært at give slip på den lysende og udadvendte sommer, for derefter at tillade og give dig hen til en mere indadvendt tid? Det kan være, at du glæder dig over, at sommerens udadvendthed endelig er ovre, så du kan putte dig i din varme hule? Måske er en mere indadvendt energi virkelig overvældende, måske er det lige dig?
Lige meget hvilken følelse du sidder med, så er du mere end velkommen med alt hvad du er, og alt hvad du mærker.

Det kan være sårbart at mærke efter, det kan være sårbart at tillade det du mærker. Vi ved det – for vi gør det, vi mærker det selv, vi prøver og øver os også. Det kan føles som et efterårs træ, der langsomt slipper de gyldne blade, for til sidst at stå helt nøgen, åben og sårbar. Men hvad gør vi så, når vi lander der?

Derfor har vi skabt dette forløb, så vi ikke skal stå nøgne, åbne og sårbare når vi slipper sommeren. Men at vi sammen går ind i efteråret, og i fællesskab hylder det vi hver især kan møde i det temposkifte, det er at gå fra sommer til efterår og så til vinteren. Lad os tage hinanden i hænderne, lad os mødes i et kvindefællesskab.

Vi vil støtte, være nærværende og være sammen med dig om, at trække din energi tilbage og hjem i dig selv. At være sammen om at skabe et stærkt og smukt rodnet, som kan række dybt og langt inde i dig. Et rodnet som står stærkt og stabilt, selv i uroligt vejr, et rodnet som samler og nærer dig indefra og ud.

Dette er for dig, som ønsker at skabe en grobund og et stærkt fundament under dig selv, så du kan stå helt tryg og rolig i det du mærker. Så du kan tillade at nyde stilheden og den indadvendte tid. For inde i dig ligger der en kæmpe visdom, som skal have sin plads og som kan guide dig som en lysende kugle i de mørke timer, som efteråret kommer med. Du har det allerede boende i dig.

Under selve forløbet vil vi mødes i cirkel, skabe et anker du trygt kan læne dig ind i og et omsorgsfuldt fællesskab. Et fællesskab hvor vi kigger hinanden og os selv i øjnene – med blidhed og mildhed og hvor intet er for stort eller småt. Et gennemsigtigt, nærende og omfavnende rum.

Vi, Mille og Johanne, er uddannet indenfor for Yoga og Living Yolates, og vil med udgangspunkt i dette sammensmelte vores forskellige bevægelsesudtryk. Under forløbet vil vi guide igennem nærende bevægelse for hele kroppen, som vil støtte dig i at blødgøre din krop, samle din energi og forbinde dig til dit rodnet.

Vi vil invitere til, at dele fra hjertet til og med hinanden, lytte, give, tage imod og være. Nærværende med dig selv og sammen ind i fællesskabet. Gennem meditationer og visualiseringer vil vi lande i det temposkifte, som opstår mellem sommeren og efteråret. Lande blødt og trygt ved at lade temposkiftet forankre sig i dit nervesystem og alle dine celler.

Hvis du mærker at xxx kalder på dig, mærker at det er tid til at tage dig selv i hånden og give dig selv lov og tid til at dykke dybere ned og ind. Mærker at du ønsker at lade denne kommende periode være en tid med fokus på dig og din væren.

Mærker du lysten til at danse, bevæge dig, være i stilhed og nyde. Så vil vi stå lige her, helt klar til at støtte dig, gribe dig og være med dig.

De kærligste hilsner,

Mille og Johanne

kvindefælleskab i århus