Kundalini yoga med Theresa

Kundalini yoga er en dynamisk og powerfuld form for yoga, som består af fysiske yogaøvelser, åndedrætsteknikker, meditation og mantraer.

Ordet “Kundalini” betyder livskraft og kan betragtes som en træning for sindet, kroppen og sjælen.

Når vi dyrker Kundalini Yoga aktiverer vi spinalvæsken i rygsøjlen, hvormed vi transporterer energi ud i kroppen via det subtile chakrasystem og vitale medianbaner. Gennem medianbanerne åbner vi op for kroppens energi, hvormed vi kan øge flowet af vitalitet i kroppen, opnå personlig indsigt og en stærk intuition, som fungerer som en indre guideline.

Med kundalini yoga kan du lære at aktivere og bruge din energi til at vokse i og med dine udfordringer, så du kan opnå det du gerne vil.

Kriyaer
Kriyaer i Kundalini Yoga er yogasæt af orkestreret mønstre af bevægelser, lyd, vejrtrækningsteknikker og meditationer, der guider kroppens og sindets energier til at opnå et specifikt resultat eller en bevidsthedsændring. Kundalini yoga renser dybt ud i gamle overbevisninger og tankemønstre i underbevidstheden, så de ikke længere kan sabotere det liv, som du ønsker at leve.

Med Kundalini yoga kan du opnå en bedre kontakt til din essens og styrke din intuition. Du kan opnå et klarere sind, en stærkere krop og en højere bevidsthed, hvormed du kan leve livet fuld ud og beskytte dig imod stress og sygdom.

Pranaymaer
I kundalini yoga har vi et stærkt indre fokus.
Vi bruger dybe og dynamiske åndedrætsteknikker, pranaymaer til at balancerer vores sympatiske og parasympatiske nervesystem og til at bygge bro mellem vores sind og krop. Åndedrætsteknikkerne er et vigtigt redskab til at aktivere hypofysekirtlen som producerer vores hormoner.

Magiske meditationer
Meditation i kundalini yoga er energetisk transformerende handling, som ikke kun nulstiller hjernen men som styrker intuitionen og forbedrer evnen til at mærke efter. Gennem en meditativ tilstand kan du opnå en højere grad af bevidsthed.
Mantraer hjælper dit sind med at forløse gamle mønstre og overbevisninger, slippe blokeringer og rense ud i underbevidsthed.
Med kundalini Yoga kan du arbejde med dine selvsabotagemønstre og erstatte dem med bevidste valg og livsglæde.

En kundalini klasse varer 90 minutter.

En lang række fordele

  • Øget selvværd og mod
  • Minidre nervøsitet og angst
  • Bedre søvn
  • Ro i krop og sind
  • Styrket opmærksomhed
  • Mere energi
  • Styrket intuition

 

Underviser Theresa Kepp
Uddannet ved Essens Yoga Uddannelsen ved Nikoline Camille, Sat Nam Academy.

 

Fra en deltager:

”Jeg har dyrket yoga af flere omgange, men det var først til kundalini Yoga at jeg kom helt ind i mig selv. Meditation og øvelser med brug af det tredje øje var det, der påvirkede mig mest. Øvelserne hjælper mig med at skabe indre ro, som er vigtig i mit ungdomsliv med studie, job og mange nye relationer.”

Hvornår:

Onsdag d. 7. februar – 19. juni

Ingen undervisning i uge 7 og 14

Tid:

Kl. 19.00-20.30

Pris:

2.880 kr. for hele perioden
2.448 kr. for studerende

Prøveperiode på 4 gange for 660 kr.
Prøveperiode på 4 gange for 560 kr. for studerende

Mulighed for prøvetime til intropris på 130 kr.

Hvor:

Favn
Jægergårdsgade 14, 2. sal
8000 Aarhus