Liv i bevægelse – dans, afspænding & healing

Her er din invitation til at lade alt det som livet bevæger i dig, få fuldt udtryk i et rum til din frie bevægelse. I frisættelse af spændinger, følelses-energi og mentale begrænsninger.

I bevidst bevægelse undersøger vi præstationspresset, der så let vækkes i alt, hvad vi foretager os – og hvordan vi kan vende hjem i at udfoldes indefra – ud.

Bliv fortrolig med dit spejlbillede i leg med udtryk – så du i bevægelsen gennem livets mange spejlsale i mindre grad lader dig begrænse af det, de viser dig. Men derimod modigt og kærligt tør undersøge dine sansninger og reaktioner i mødet med verden.

For adgang til visdommen der findes i din krops celler

For fortrolighed med din indre navigation – der leder dig på rette vej, og signalerer, hvad der er det gode valg for dig – for dit helbred, din balance og dit frie liv.

Vi starter med guidet meditation som landing i rummet og med hinanden og blid opvarmning af hele kroppen, hvorefter vi vil lade musik, rytme, puls, melodi og stemninger føre os ud på en kropslig, sanseligt åbnende rejse.

I nærværende bevægelse med energi-praksis:

  • harmoniseres dit energifelt – der genskabes balance
  • sættes der stagneret energi i bevægelse – for udrensning
  • frisættes der energi – for mere overskud og kreativ energi

Afslutningsvis gennem dyb guidet afspænding og helende berøring :

  • integrerer og grounder vi i kroppen – for mere stabilitet fysisk, mentalt og følelsesmæssigt
  • lander vi i et stærkere, klarere, autentisk udtryk

For mere rum til en mere rummelig væren.

Jeg glæder mig til at møde dig og lade os udfoldes frit i et udforskende fordybelsesrum.


Praktisk

Dato : 18/4-2024

Tid : 16.30-19.30

Pris : 333 kr.

Tilmeld dig her


Lidt om Louise
Fascineret af livet levet som proces – og den magi der opstår når det lykkes ikke at knytte sig til resultat – arbejder jeg med bevægelse, krop-sind praksis og kreativt udtryk. Jeg er her for at facilitere et trygt rum og formidle værktøjer til at gendanne kontakt til din krop, til jorden og den intuitive visdom der ligger heri. Jeg har danset og sunget hele mit liv, og bruger særligt dansen meget terapeutisk selv.

Bevægelses events udfoldes intuitivt med al min egen udforskning af bevægelse gennem livet som inspiration, heriblandt kan nævnes : qi gong, taiji, sukuma (dans fra tanzania), sabar (dans fra senegal) alt muligt slags dans og klassiske afspændings metoder – Reiki meditation, yoga osv.

Jeg er initieret i Reiki Healing for foden af Mt. Kurama, Kyoto, der hvor Mikao Usui (grundlægger) sad i faste i 21 dage. Til dagligt tilbyder jeg Reiki healing sessioner og udbyder Reiki selvhealing kurser. Reiki healing kan beskrives som dyb dyb afspænding der naturligt vækker og stimulerer kroppens egen restitution.

I mit arbejde bruger jeg også Human Design, som giver dig en personlig body-graph, der er et kort over din unikke energetiske krop. Et værktøj der hjælper til at få øje på dig selv, fintune og vække dig til et liv, i samklang med dine naturlige mekanismer, levet i dit ultimative flow.

Kærligst

Louise // Kansha – Healing