Hvad er Touch of Presence?

Touch of Presence® metoden er udviklet af Giorgia Milne og har rødder i biodynamiske tilgange til krop, sind og ånd. Metoden blev navngivet under en meditation i 2009 og afspejler essensen af Milnes arbejde med kroppens iboende evne til healing, fornyelse, helbredelse og bevidsthed. Giorgia Milnes hovedfokus har været Biodynamiske Cranial Approaches, og hendes undervisning har spændt over internationale klasser og skoler som Milne Institute og Dynamic Stillness School. Touch of Presence® School for Biodynamic Studies er nu det seneste udviklingstrin.

Et af hovedprincipperne i metoden er “Wholeness as Health,” der stammer fra en biodynamisk synsvinkel inspireret af embryologen Erich Blechschmidt. Dette princip understreger, at der ikke er nogen adskillelse – vi er altid en komplet og funktionel helhed. Kræfterne, der skaber os, vedligeholder os også og påvirker vores vækst, udvikling og evolution. At se verden gennem helhedens øjne kan ændre perspektivet og åbne kraftfulde porte for sundhed og trivsel.

Lige nu har vi ingen behandlere, der tilbyder Touch of Presence® metoden, men hop ind og se vores udbud af workshops og andre terapiformer i Favn.