Jeg hedder Ann, er uddannet pædagog og har arbejdet med børn og unge i alderen 0-25 år i 35 år.

I 2015 var jeg på Vejle idrætshøjskole og mærkede for første gang, hvad yoga kan når man virkelig får den ind under huden. Siden da har jeg fulgt forskellige yoga hold og været på yoga rejser i udlandet.

Yogaen gav mig en mulighed for at komme ned i min krop og mærke hvad den kan, når den fik ro, nærvær og tid til fordybelse. Ting som jeg ofte slet ikke havde tid til, i den stressede hverdag jeg levede i. Jeg mærkede ret hurtig yogaen gavnlige virkning på en træt og udbrændt krop. Denne oplevelse fik jeg lyst til at give andre mulighed for at arbejde med.

I 2016 tog jeg en børneyoga uddannelse hos YogaRollinger ved Helle Nissen og jeg nyder at lave yoga med børn.

børneyoga i århus

I marts 2022 er jeg startet på en yoga uddannelse hos A Yoga Story ved Anette Meldgaard og Helle Yde på Samsø. Som en del af min uddannelse skal jeg have et prøvehold og det har jeg lige nu i Favn hver onsdag. Mit hold er Bild flow yoga. Hvor vi arbejder hele kroppen igennem på en blid og nænsom måde, hvor der er plads til hensyn den enkelts krop. Jeg tilslutter mig mottoet: Det er ikke kroppen der skal tilpasse sig til yogaen men yogaen der skal tilpasse sig kroppen.

Jeg vil gerne være med til, at alle der kommer på mine hold får en positiv oplevelse ved at mærke yogaens muligheder uanset kropsform,alder, smidighed, vægt og køn og at yogaen kan være en leg med uendelige muligheder for bevidst nærvær, ro, styrke, sved og latter.

Jeg går med en hemmelig drøm om at kombinerer yoga og gåture i naturen. To ting der begge virker afstressende på krop og sind.

Vi ses i Favn på yogamåtten.