Yoga er en fantastisk metode til at styrke krop og sind. Fordi yoga både er bevægelse og fordybelse – og fordi yogaen rummer et stort potentiale for personlig udvikling. Jeg forelskede mig for alvor i yoga for snart tyve år siden. Det blev starten på en fantastisk rejse, som helt sikkert vil fortsætte resten af livet. Jeg er helt vild med yoga og jeg elsker at undervise. Yoga har givet mig ro, styrke, smidighed, balance og øget bevidsthed – både fysisk og psykisk. Alt dette brænder jeg for at give videre.

Hvordan foregår min undervisning?

I Patanjali Yoga tager vi udgangspunkt i den fysiske træning og arbejder aktivt og koncentreret med yogastillinger og åndedræt. Der er stor fokus på symmetri og lige linjer, på detaljen, åndedrættet og hensynet til den enkelte krop.

Vi bruger ofte forskelligt udstyr, som blokke og bælter, så alle, uanset smidighed og fysiske skavanker, kan udføre stillingerne korrekt og få det fulde udbytte. Sekvensering (rækkefølgen af øvelserne) er desuden en meget vigtig del af Patanjali Yoga. Gennem dette detaljerede arbejde søger vi derhen, hvor krop og sind kan finde ro, glæde og balance. Patanjali Yoga er derfor i sit udgangspunkt meget jordnær og tilgængelig for alle.

Jeg lægger stor vægt på, at du lytter til kroppen og tager de pauser, du har brug for. Du kan læse mere om min yoga-undervisning her.

Patanjali Yogalærer aarhus