Mit navn er Frank Løssl. Jeg er uddannet ergoterapeut og Manuvision kropsterapeut og træner. Jeg har valgt at specialisere mig i traumebehandling og har derfor udbygget mine kompetencer med en kropsterapeutisk specialistuddannelse inden for chok- og traumebehandling fra Manuvision. Jeg er aktiv af natur og elsker at bruge kroppen på alt fra meditative gåture og kajaksejlads til hård fysisk sport.

Min baggrund
Jeg er oprindeligt uddannet ergoterapeut med speciale i arbejdsrelaterede lidelser – et arbejde som har bragt mig ud på enhver tænkelig arbejdsplads i Danmark, samt på Færøerne og i Grønland. Et arbejde som har givet mig et dybt indblik i de forskellige ønsker, behov og drømme alle mennesker indeholder, og som desværre ofte bliver holdt fast i vores normer og tanker om, hvordan man bør leve ”et normalt liv”.

Selvom mit speciale er rettet mod den fysiske krop, har jeg gennem 20 år specialiseret mig i sammenhængen mellem fysisk og psykisk trivsel, da det for mig er to tæt forbundne størrelser. Af samme grund valgte jeg senere i livet at tage en kropsterapeutisk uddannelse som Manuvision kropsbehandler, da jeg havde behov for at tilgå et mere nuanceret billede af sammenhængen mellem krop og sind. Det medførte to fantastiske år hos Manuvision, hvor jeg, udover at få mere indsigt i vores komplekse krop, også selv kom igennem en vigtig personlig dannelsesrejse – en rejse som stadig fortsætter og som forhåbentlig aldrig ender.

manuvisionteapeut aarhus

Min tilgang
Det har slået mig, hvor mange af mine klienter der føler, at lige netop de er markant anderledes end alle andre, de møder på deres vej (familie, kollegaer, venner og omgangskreds mv.). De føler sig misforstået, ikke ordentligt set, ikke ordentligt hørt eller måske blot en smule ved siden af i forhold til deres omgivelser.

For mig bliver det mere og mere tydeligt; nemlig at de er præcis lige så anderledes og præcis så ligedanne som de fleste andre omkring dem. De er blot begyndt at blive mere opmærksomme og se deres egne udfordringer i øjnene og ønsker nu at lære at forholde sig til og håndtere dem på en mere hensigtsmæssig måde.

For mig som kropsterapeut er det helt essentielt, at man som klient modtages og behandles som et individ. Du er din egen med din egen unikke personlige historie, egne muligheder og udfordringer – alt sammen noget som kræver en individuelt tilpasset behandling, der er målrettet dig – og det er præcis det, kropsterapien tilbyder.

Jeg håber at kunne være med til at hjælpe dig og andre voksne mennesker med at begynde jeres helt egen personlige rejse. En rejse som tager udgangspunkt i det, du næres af og har behov for, og som tager dine problemstillinger i betragtning i hele processen. Det kan virke som store ”floffy” ord men efter en session eller to begynder brikkerne som oftest at tage form, så puslespillet stille og roligt kan lægges.

Så leder du efter en behandlingsform, som kombinerer viden fra den etablerede behandlerverden og samtidig benytter sig af den sidste nye viden om behandling af fysiske og følelsesmæssige belastninger via nervesystemet, så tilbyder jeg en tilgang til kropsterapi, som måske den rette løsning for dig.

Her behandler jeg
Jeg arbejde fra min klinik hos Favn i Jægergårdsgade i Århus samt på min hjemmeklinik i Boulstrup uden for Odder. Klinikkerne har forskellige udtryk, men fælles for dem begge er, at rammerne er rolige og er med til at skabe en nærværende og tryg atmosfære for selve behandlingen. De fleste vælger at benytte den klinik, der ligger tættest på bopælen, mens andre vælger at køre fra Århus til Odder eller omvendt, fordi de oplever atmosfæren netop der passer bedre til dem.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe på 3086 2402.

Jeg ser frem til at møde dig.