Hej, mit navn er Amalie og jeg er Ayurvedisk behandler og kostvejleder med en dyb passion for at forstå og fremme helbred og velvære på en holistisk måde.

Min rejse begyndte med min uddannelse i filosofi, hvor jeg især udforskede eksistentialisme, det menneskelige selv og søgte efter meningen med tilværelsen. Denne filosofiske rejse førte mig til Ayurveda, den ældgamle indiske helbredelsespraksis, som jeg ser som et værdifuldt redskab til at forstå og integrere fundamentale principper om balance og harmoni. Det blev kernen i min tilgang til sundhed og velvære. Gennem Ayurvedisk behandling, kostvejledning og filosofiske samtaler søger jeg at skabe en dyb forbindelse mellem de forskellige niveauer af vores væsen; krop, sind og sjæl. Med et Ayurvedisk perspektiv bliver sundhedstiltag skræddersyet til den enkeltes kropstype, fordøjelse og hormonelle (u)balance. Mine behandlinger består typisk af den massage, der hedder Abhyanga, som renser ud i kroppens affaldsstoffer, regulerer nervesystemet og hormonbalancen og efterfølges af dybdegående massage. Dette suppleres med enkelte kostråd og tiltag for den unikke krop, som sendes efter behandling.

Min egen rejse med angst og OCD har styrket min tillid til metoderne, jeg anvender i min praksis. Denne personlige rejse har inspireret mig til at hjælpe andre med at opnå balance og velvære i deres liv.

Som meditations-og yogalærer tilbyder jeg transformative processer, der fjerner energiblokader. Jeg faciliterer Osho meditationer, der hjælper med at frigøre os fra begrænsende tankemønstre og åbner op for en dybere forbindelse til os selv og verden omkring os. Desuden tilbyder jeg Yinyasa yoga, en unik kombination af den dybdegående yin yoga og den aktive flow yoga, der integrerer bevægelse, åndedræt og meditativ bevidsthed.
Find behandlinger, priser og book på min hjemmeside.

Ayurvedisk behandler og kostvejleder