Manuvision Kropsterapi

VED HENRIETTE

Manuvision kropsterapi ved Henriette

Husker du at lytte til dig selv – eller nærmere mærke dig selv?

En Manuvision kropsbehandling er en dybtgående og holistisk behandlingsform for krop og sind, hvor vi går på besøg i kroppen. Kroppen husker alt, og den har sin egen historie at fortælle. Vi skal blot lære at lytte til den.

Behandlingen er effektiv til at afhjælpe ubalancer i kroppen, herunder skader og skavanker bl.a. muskelspændinger, hovedpine, skulderproblematikker samt ryg- og nakkeproblemer m.m. Det kan også være stress, angst, tankemylder og et fortravlet liv som fylder, og som behandlingen kan hjælpe med at tæmme. Jeg arbejder med massageteknikker, pulseringer, tryk, stræk, åndedrættet, lymfesystemet og afspænder hele kroppen.

Behandlingen skaber balance i nervesystemet og sætter gang i kroppens naturlige helbredelsesprocesser. Det betyder, at du mærker dig selv på ny! Jeg vejleder og guider dig trygt gennem forløbet – og hjælper dig og din krop med at genfinde balancen og roen.

En Manuvision kropsbehandling varer ca. 60 – 75 minutter – og koster kr. 600,-

Kontakt mig telefonisk på 4054 4373 eller send en SMS for en behandlingstid. Du kan også booke online på min hjemmeside www.henriette-krop-sind.dk

Jeg behandler i Favn tirsdag, onsdag og torsdag.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. De bedste hilsner, Henriette

Følg ’Henriette – Krop & Sind’ på Facebook og Instagram:

https://www.facebook.com/henriette.krop.sind

https://www.instagram.com/henriette.krop.sind/