Husker du at lytte til dig selv, eller nærmere mærke dig selv? Prioriterer du at tage en pause midt i en hektisk hverdag (blot 5 til 10 minutter nogle få gange om dagen kan være nok)? Bruger du naturen – et magisk og helende sted, hvor du kan berolige dit nervesystem?

En Manuvision kropsbehandling er en dybtgående og holistisk behandlingsform for krop og sind, hvor vi går på besøg i kroppen.

Behandlingen er effektiv til at afhjælpe ubalancer i kroppen, herunder skader og skavanker bl.a. muskelspændinger, hovedpine, skulderproblematikker samt ryg- og nakkeproblemer m.m. Det kan også være stress, angst, tankemylder og et fortravlet liv som fylder, og som behandlingen kan hjælpe med at tæmme. Jeg arbejder med massageteknikker, pulseringer, ledfrigørelse, tryk, stræk, åndedrættet, lymfesystemet og afspænder hele kroppen.

Behandlingen skaber balance i nervesystemet og sætter gang i kroppens naturlige helbredelsesprocesser. Det betyder, at du mærker dig selv på ny! Jeg vejleder og guider dig trygt gennem forløbet – og hjælper dig og din krop med at genfinde balancen og roen. Kroppen husker alt, og den har sin egen historie at fortælle. Vi skal blot lære at lytte til den.

Jeg behandler i Favn tirsdag, onsdag og torsdag.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

De bedste hilsner, Henriette

Kropsterapeut-aarhus

En Manuvision kropsbehandling varer ca. 60 minutter:

Kr. 700 for en times kropsbehandling.
Kr. 1.800 for klippekort x 3 kropsbehandlinger (varighed af 1 time pr. behandling).
Naturterapi: Kontakt mig direkte på 40 54 43 73 for sessioner i naturen.
Kontakt mig telefonisk på 40 54 43 73 eller send en SMS for en behandlingstid.
Du kan også booke online på min hjemmeside www.henriette-krop-sind.dk