Yin Yoga

MED NINA

Forkæl dig selv med Yin Yoga. Hele din krop vil elske det.

Jeg Nina Pfeiffer, vil guide dig igennem stillinger der virker beroligende for din krop, dit sind og dit nervesystem. Udover det fysiske i stillingerne, har vi fokus på hvilke meridianbaner vi stimulerer i de enkelte stillinger.

I Yin Yoga praktiserer vi blide stræk i længere tid, ca. 3-6 minutter, som mødes med en holdning af medfølelse og accept. Vi vækker flere Yin dele af vores fysiske, følelsesmæssige og mentale aspekter i os selv som helhed.

Yin praksis giver os i alt mere smidighed og fleksibilitet, og samtidig mere flow i vores energi – livskraft, så den kan flyde mere frit.

Vi lægger vægt på den meditative og passive stil, hvor vi binder praksis sammen med mindfulness, og giver hele vores system en velfortjent pause.

Yin Yoga er en stille stil og praksis, der fysisk er rettet mod kroppens bindevæv, ledbånd, sener og led, og selv de led i kroppen, som normalt ikke udnyttes så meget i en mere aktiv yogastil.

Yin Yoga, og “ikke gøren” gir´ systemet mulighed for at finde tilbage til sit naturlige niveau, og bevæger sig henimod fysisk, mental og emotionel balance.

Vi kommer igennem hele kroppen, får løsnet op for blokeringer og fastlåst energi.

Vi afslutter timen med en dybdeafspænding, hvor du kan hvile, restituere og lade kroppen tage imod virkningerne i ro og fred.

Læs mere her https://mind-and-motion.dk/yoga-kalender-nina/

Kontakt mig endelig hvis du vil vide mere eller har spørgsmål på tlf.: 2020 7709

Hvornår:

To nye hold starter tirsdag d. 22. marts

7 tirsdage – ferie i uge 15

Tid:

Kl. 11.00-12.15

Kl. 18.30-19.30

Pris:

910 kr.

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet:

Mød underviseren: