Yin Flow

MED MERETE

I disse timer skal vi mødes i det jeg kalder Yin Flow.

Vi har fokus på de klassiske yin yoga stillinger, som vi henholdsvist kan befinde os i op til 2-7 minutter, kombineret med meget blide og flydende bevægelser som overgange til de hvilende og udstrækkende stillinger. På den måde har vi mulighed for både, at løsne op i bindevævet samt aktivere energibanerne i kroppen ved at få cirkulation i hele vores system og givet slip på spændinger både fysisk og følelsesmæssigt.

Vores vejrtrækning er en vigtig del af Yin Flow og du vil blive guidet igennem forskellige åndedrætsøvelser i løbet af de 10 uger timerne står på.

I den første del af timen vil vi ligeledes møde os selv på skrift. Du inviteres til, at medbringe en notesbog, som du kan fylde med ord som opstår ud fra de små skrivemeditationer jeg fører dig igennem.

Musikken og de lyde som foregår under denne yogatime er nøje udvalgt og planlagt og vil bestå af både afpillede sange samt brug af sound healing instrumenter.

Disse Yin Flow timer er et særligt møde med dig selv, et rum du kan eksistere i som den du er og hvor der er plads til, at mærke hvad du har brug for og hvad du får ud af disse “bevægende meditationer” som disse yogatimer vil opleves som.

Der er ingen krav om niveau eller tidligere erfaring. Her kan alle deltage.

Om Merete Smedegaard

Bevægelse har altid været en stor del af mit liv. Lige siden min barndom, har det været naturligt for mig, at lede og guide mennesker til at finde glæden ved bevægelse.

Jeg er uddannet moderne danser og har i mange år beskæftiget mig med dans som kunstart både på scenen som performer og som underviser og koreograf. Den moderne dans blev min måde at forstå mig selv i verden og til at forholde mig til mig selv.
Indtil sommeren 2023 arbejder jeg i et barselsvikariat som konstitueret leder af Aarhus Dance Education, hvor jeg varetager uddannelsens daglige drift samt underviser eleverne i dans og yoga.

Jeg har praktiseret yoga ligeså lang tid som jeg har danset og da jeg for alvor trådte fuldt og helt ind i yogaens verden og uddannede mig som yogalærer, har livet åbnet sig endnu mere op for mig. Jeg ved, at jeg for altid vil kunne opdage nyt i yogaens smukke univers.

Der er så meget heling, så mange gaver og så meget kærlighed i yogaen og dét ønsker jeg at give videre. Som yogalærer og formidler ønsker jeg at skabe og faciltere et rum, hvor du kan opleve og udvikle dig selv i bevægelse og åndedræt og ikke mindst i stilheden derimellem.
Vi arbejder med den krop du har.

Yoga er ikke en performance, men en samtale med sjælen. Yoga handler ikke blot om din fysiske krop, men ligeså meget om din indre verden, din sjæl og hvad der sker i dit hjerte.
 Lad os opleve rejsen sammen.

Hvis du er nysgerrig på at se mere om mig og min yoga, kan du finde mig på:
Instagram: mereyogadk
Facebook: Mereyoga
Hjemmesiden: www.mereyoga.dk

Hvornår:

Start onsdag d. 12. april 

Sidste gang d. 21. juni

(Ingen undervisning d. 31. maj)

10 onsdage

Tid:

Kl. 19.30 – 21.00

Pris:

1.500 kr.

 

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet: