Vinyasa Yoga

MED ANNE

Blid Vinyasa Yoga

Blid vinyasa yoga med mig, foregår med dig i fokus. Vi mødes på måtten hver tirsdag til et blidt flow af forskellige yogastillinger, som skal være med til at skabe en dybere kontakt mellem din krop og dit sind. Vi vil afslutte hver klasse med en liggende afspænding, hvor du får muligheden for at give dig selv en pause fra hverdagen.

Blid vinyasa yoga er både styrkende, balancerende og kærlig. Alt det vores krop og sind oftest har brug for, men som vi som ofte glemmer at give den.

Har du brug for at mærke dig selv? Skabe en større kropsbevidsthed? Eller måske bare er klar på at mærke hvad yoga kan gøre for dig?

Så tøv ikke med at tilmelde dig mit blide vinyasa yoga hold. Yoga er for alle og dette hold er ingen undtagelse.

Om Anne Sønderskov

Jeg blev i april 2023 uddannet yogalærer på Bali. Efter flere år som fritidsyogi, havde jeg brug for at komme dybere ned i kroppen og få en forståelse af, hvordan yogaen kan hjælpe os på så mange forskellige områder.

Jeg ønsker at bruge min viden og redskaber til at guide andre mennesker til at mærke sig selv bare en smule mere.

For mig er yogaen mit frirum, her skal jeg bare være mig, mærke min krop og hvad den har brug for på det givende tidspunkt.

Yogaen er et sted hvor vi ikke skal være noget eller nogen, andet end os selv… Og det elsker jeg.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til forløbet, eller har ønske om at dele betaling op eller blot noget helt andet på hjertet, er du mere end velkommen til at kontakte mig på mail anne@ayogi.dk

Hvornår:

Start tirsdag d. 8. august
Sidste gang d. 10. oktober

10 tirsdage

Tid:

Kl. 19.00 – 20.15

Pris:

1.150 kr.
Early bird 1050 kr.
ved tilmelding før d. 1/7

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet: