Vinyasa Yoga

MED MERETE

Blid Vinyasa Yoga

I disse timer skal vi mødes i det jeg kalder Blid Vinyasa Yoga. Denne form for yoga er blødgørende, styrkende og nærværende og balancerer yin og yang energierne i vores system.

Mød mig i et flow, der kan føles som en bevægende meditation, hvor du mærker varme fra inderst til yderst, uden at presse dig selv udover dine grænser. Mit fokus med disse yogaklasser er, at vi opnår en følelse af ren væren, at kroppen åbnes og føles både stærk og afslappet.
Vi slutter altid af i en dyb afspænding af hele dit nervesystem. Jeg elsker soundhealing og vil altid medbringe min singing bowl, Chime samt andre instrumenter jeg har hentet hjem fra Bali som akkompagnement til vores Shavasana.

Der er ingen krav om niveau eller tidligere erfaring. Her kan alle deltage.

 Om Merete Smedegaard

Bevægelse har altid været en stor del af mit liv. Lige siden min barndom, har det været naturligt for mig, at lede og guide mennesker til at finde glæden ved bevægelse.

Jeg er uddannet moderne danser og har i mange år beskæftiget mig med dans som kunstart både på scenen som performer og som underviser og koreograf. Den moderne dans blev min måde at forstå mig selv i verden og til at forholde mig til mig selv.

Jeg har praktiseret yoga ligeså lang tid som jeg har danset og da jeg for alvor trådte fuldt og helt ind i yogaens verden og uddannede mig som yogalærer, har livet åbnet sig endnu mere op for mig. Jeg ved, at jeg for altid vil kunne opdage nyt i yogaens smukke univers.

Der er så meget heling, så mange gaver og så meget kærlighed i yogaen og dét ønsker jeg at give videre. Som yogalærer og formidler ønsker jeg at skabe og faciltere et rum, hvor du kan opleve og udvikle dig selv.


Indtil sommeren 2023 arbejder jeg i et barselsvikariat som konstitueret leder af Aarhus Dance Education, hvor jeg varetager uddannelsens daglige drift samt underviser eleverne i dans og yoga.

Jeg elsker at opleve mennesker mærke og finde sig selv i bevægelse og åndedræt og ikke mindst i stilheden derimellem. Vi arbejder med den krop du har. Yoga er ikke en performance, men en samtale med sjælen. Yoga handler ikke blot om din fysiske krop, men ligeså meget om din indre verden, din sjæl og hvad der sker i dit hjerte.
Lad os opleve rejsen sammen.

Hvis du er nysgerrig på at se mere om mig og min yoga, kan du finde mig på:
Instagram: mereyogadk
Facebook: Mereyoga
Hjemmesiden: www.mereyoga.dk

Hvornår:

Start tirsdag d. 21. februar
Sidste gang d. 18. april
(Ingen undervisning d. 11. april)

8 tirsdage

Tid:

Kl. 19.00 – 20.30

Pris:

1.200 kr.
Deadline for tilmelding er d. 14/2

 

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet: