Qi Gong morgenhold

MED GRY

Medicinsk Ba Mai Qi Gong

Lær 8 klassiske qigong-bevægelser, der effektivt bruges til at styrke fysisk og psykisk sundhed.Intensiteten kan justeres og alle er velkomne.

Vi arbejder sanseligt og dedikeret med energien gennem kroppen i et roligt rum. Der er både beroligende og aktiverende øvelser.De kan samlet beskrive årets gang – relateret til organer, stemninger, bevægelser i naturen.Undervejs lærer du lidt om hver deres egenskaber, så det er muligt at vælge passende øvelser ud fra personligt tema eller tid på dagen, hvis du ikke har tid til hele den balancerende form.

Du får varmen! Kommer kroppen godt igennem og får styrket din grounding.Der vil være grundig fordybelse i nederste Dan Tian, vores kraftcenter og balancepunkt. At mærke en forankring her, kan støtte os i hverdagens bevægelser. Gennem qi gong næres og kultiveres energien.

Der afrundes hver gang med en meridian-meditation.

Ingen forkundskaber er nødvendige; øvelserne er enkle at gå til.Det hele starter med grundstilling, og den bliver man aldrig rigtig færdig med at vende tilbage til. En stærk, levende, smidig hjælper at have med i hverdagen.

BaMai beskriver de 8 (ba) dybereliggende meridaner (mai), der fungerer som en slags reservoir for de 12 yderliggende meridianer (jing).

Medbring tøj du kan bevæge dig i og gerne vandflaske. Der er måtter og tæpper på stedet efter behov.

Underviser Gry BuhrkallUddannet instruktør i BaMai QiGong ved Hui Zhang, Akupunkturakademiet 2020.Livslang interesse for holistisk behandling og shamanistiske traditioner.Kurser i traditionel kinesisk massage TuiNa, Guangzhou 2005-2006.Praktiserende qigong siden 2006.Faciliterer cirkler med klanghealing og 1:1 behandlinger med cupping, massage og lydhealing.

Hvornår:

5 Torsdage
2. marts – 30. marts

Tid:

Kl 9.15 – 10.30

Pris:

Pris 820 kr.

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet:

Mød underviseren: