Qi Gong

MED ROSELINA

Qi Gong torsdage i Favn

Qi Gong betyder at træne (Gong) med energi (Qi). Og det er præcis det, du får mulighed for gennem 10 torsdage på forløbet her.

Alt er energi, og med vores fantastiske krop sanser vi og mærker vi det på så mange forskellige måder – mere eller mindre bevidst. På holdet her træner vi at sanse flere lag af den energi, og også hvordan vi kan påvirke energien, så vi får størst mulig vitalitet i vores liv.

Qi Gong øvelserne støtter dig til en dybere balance både i din fysiske krop og i din mentale/følelsesmæssige tilstand. Du kan opleve at finde mere ro, at du slipper spændingstilstande i både muskler og nervesystem, og ikke mindst at du føler en dybere glæde ved at være dig i DIT liv.

Qi Gong er udviklet i en forståelse af, at det der er i bevægelse i naturen og i universet, også er i bevægelse i os. Og det er derfor at Qi Gong giver os muligheden for at komme i dyb kontakt med os selv i universet og med universet i os selv.

Qi Gong øvelserne som vi laver, er ikke så meget sved-på-panden-bevægelser, men i højere grad en aktivering af energien gennem bløde bevægelser udført med en særlig opmærksomhed. Det væsentlige er, at din krop har det godt i øvelsen.

Vi fordyber os med en legende tilgang ind i en øget sansning af vores kropslige energi, udforsker yin og yang, de 5 elementer/faser; jord, ild, metal, vand og træ blandt andet.

Alt sammen med fokus på hvordan det kan hjælpe os til en større balance og dybere kontakt med livets naturlige flow. Vi mærker dybt ind i vores forbindelse til himmel og jord, og hvordan det kan støtte os i at leve fra hjertet.

Holdet er for dig, der har lyst til fordybelse ind i din egen væren, gennem Qi Gong øvelsernes kombination af rolige fysiske bevægelser og bevidst opmærksomhed.

Qi Gong laves primært stående, men der vil altid være mulighed for at sidde til nogle af øvelserne, som så bare justeres eller laves som visualisering. Hver gang slutter vi med en liggende meditation/visualisering, hvor vi integrerer energien, som vi har aktiveret.

Hvis du er i tvivl om det noget er for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig for en uddybende snak.

mkh Roselina

 

Din underviser Roselina Damsgaard er internationalt certificeret WuJi Gong seniorteacher, Biodynamisk Kranioskralterapeut og Touch of Presence® facilitator.

Jeg har praktiseret Wuji Gong (primordial Qi Gong) i 10 år, undervist i 9 og har undervejs taget andre qi gong praksisser og øvelser ind, som jeg også bruger i undervisningen. Jeg er evigt nysgerrig på livets uendelighed af dimensioner, og den enorme kraft vi har adgang til som mennesker. En kraft vi kan bruge til vores egen, andres og fælles heling.

Inspiration herfra, og min kropsterapeutiske erfaring og viden, tager jeg naturligvis også med ind i undervisningen, når det falder naturligt.

Du kan tilmelde dig og kontakte mig for spørgsmål på now@groundinyou.com
Eller på mobil nr. 22777379

Betaling på konto: 5370 0318105 eller mobileshop: 60145

Hvornår:

Opstart torsdag d. 13. april
Sidste gang d. 29. juni
ingen undervisning i uge 20 og 24

Tid:

kl. 18-19.30

Pris:

10 gange 1.500 kr.
Drop-in mulighed, hvis der er plads: 175 kr. pr. gang

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet:

Mød underviseren: