Morgendans for Gravide

MED SARAH

Start dagen med dans!

Mandag 10-11

Da jeg selv er gravid føler jeg mig meget inspireret til at give en times morgendans med andre skønne gravide kvinder. Jeg invitere dig til at starte dagen med dans til dig og din baby! 

Bevæg din krop til behagelig og opløftende musik imens jeg guider dig gennem en times fri dans hvor du er i centrum for din dans og I dansen sammen den lille og gruppen. Bevægelse er godt for gravide kvinder og for vores voksende baby som sikkert glædeligt danser med 🙂 Morgendans kan hjælpe med at forbinde os med vores feminine energi der forbereder os på at blive mor som bl.a. er kærlig, medfølende og kreativ. Nogle gange bevæger vi os stille og blødt, andre gange hurtigere og energisk og de lækre kvaliteter der ligger ind I mellem. Morgen dansen giver dig muligheden for at mærke efter hvordan du og din krop har det og at lytte til dine behov. 

Dans og musik er også rigtig gode værktøjer til at løfte vores energi og humør op og vi vil gerne starte dagen positivt. 

Vær dig selv, bring danseglæden med og nyd en times morgen dans for dig og din baby i samværet med andre gravide kvinder.

Denne time er for alle uanset erfaring eller alder. Bring gerne en skriveblok med. Jeg ser frem til at se dig!

Hvornår:

Start mandag den 13. september til 4. oktober 

Tid:

Kl 10-11

Pris:

375 kr.

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet:

Mød underviseren: