Morgen Hatha

MED ANNEMETTE

Morgen hatha – tirsdag og torsdag morgen

Start dagen med blide stræk og øvelser i et roligt tempo. Vi kommer nænsomt igennem hele kroppen, og i takt med et øget energiniveau, arbejder vi os ind i simple flows, smidigheds- og balanceøvelser. Ambitionen er, at du efter timen kan fortsætte din dag med ro i både krop og sind.

Spørgsmål og kontakt rettes til:

Annemette Terp-Nielsen: Annemette.ktn@gmail.com

Om Annemette
Min første yogatime tilbage i 2010 skulle vise sig at blive starten på et langt og tæt følgeskab med yogamåtten. Jeg har siden dedikeret mig mere og mere til praksissen og elsker stadig at være studerende hver eneste dag. Jeg er tidligere springgymnast, og elsker yogastillingernes styrkelse og smidiggørelse af kroppen, men jeg har gennem tiden også oplevet yogaens healende effekt, når livet indimellem er svært. Som underviser er jeg drevet af at udbrede og videregive yogaens healende effekt til andre – uanset om årsagen er for meget tankemylder, en større livskrise eller alt derimellem.

For mig er tiden på yogamåtten et kærligt frirum fra hverdagens projekter, pligter og gøremål, hvor det bare handler om at lege, finde ind til sig selv, og lytte til kroppen (uanset hvordan det lyder derinde). I mine yogatimer vil det altid være i højsædet, at du oplever det samme.

Jeg er uddannet yogainstruktør fra København 200t og er i gang med min overbygning 200t. Jeg praktiserer primært Vinyasa og Hathayoga, og jeg elsker begge yogaformer. Men jeg er også dybt fascineret af meditation og den mere restorative del af yogauniverset. Du kan derfor opleve, at jeg låner lidt fra alle discipliner på mine hold.

Udover at være yoganørd, så er min anden store passion naturen. At opholde mig i naturen og se, dufte, mærke, fornemme og udfolde mig i den, bliver jeg aldrig træt af. Jeg har derfor også et stort og brændende ønske om, at vi skal passe bedre på den. Dels fordi naturen er så smuk, stor, uskyldig og kraftfuld, men også fordi, vi selv er en del af naturen. Vil vi passe på os selv, må vi derfor også passe på naturen. Yogaen lærer os blandt andet, at det hele starter med dig selv, og at du kan være den forandring, du ønsker i verden. Det prøver jeg at huske mig selv på hver dag, når jeg f.eks. skal sortere mit affald eller cykle i regnvejr.

Uanset hvad du går op i, eller hvor du er henne i dit liv lige nu, så er du velkommen til en velfortjent pause fra det hele og på mine hold.

Hvornår:

Start tirsdag d. 26. september og
torsdag d. 28. september

Hold 1: 4 tirsdage 26/9-17/10
Hold 2: 4 torsdage 28/9-19/10

Tid:

Tirsdag kl. 6.45-7.45

Torsdag kl. 9.00-10.00

Pris:

4 tirsdage eller 4 torsdage:
440 kr.
studerende 368 kr.

 

 

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet:

Mød underviseren: