Mødrefællesskabet

MED ANE OG SARAH

Mødrefællesskabet forår 2023

Vi glæder os til igen at åbne dørene for mødre og babyer, der søger et fællesskab med hjertet i centrum. I favns smukke og helende lokaler skaber vi en base som giver ro, nærvær og kærlighed til nybagte mødre og deres børn.   

Mødrefællesskabet er et mødregruppe-forløb, der vil skabe et bevidst, kærligt og nærende rum for alle interesserede mødre og babyer fra 0-1,5 år. Vi, Sarah Brüning og Ane Olesdatter, vil facilitere en rejse gennem de tre temaer:

Mor 
Barn 
Mor-barn-relationen  

Når vi samles, vil vi guide udvalgte aktiviteter til støtte og inspiration for både mor og barn. Disse omfatter:

  • Bevægelse, dans og sang 

  • Guidede meditationer

  • Kropsbevidsthed og nærvær

  • Babymassage og zoneterapi 

  • Åben og ærlig deling i gruppen

  • Og skønne gæster udefra; klangbad v. lydterapeut Gry Buhrkall, doTerras 100 % naturlige essentielle olier v. Charlotte Holm, og Chi Gong v. Roselina. 

Der vil altid være plads til at gøre det, som du og dit barn har behov for; hyggelige snakke, at læne sig tilbage, lege med baby eller nyde en kop kaffe/te og lidt sunde snacks i loungen.

Imellem hver gang vi mødes fysisk vil vi invitere til løbende at skrive lidt refleksioner ned for at skabe øget bevidsthed på de temaer vi berører. Der vil mellem hver fysisk samling også være mulighed for at mødes online i gruppen og dele det, der rør sig og du vil få en dejlig afslappende meditation guidet af en af os. 

Vores ønske er, at vi i fællesskab går på legende og nysgerrig opdagelse i mor-barn-livets mange aspekter, derfor er vi også meget åbne for inputs fra de andre mødre i gruppen.

Vi glæder os til en spændende og nærende rejse sammen og til at holde rummet for skøn kvalitetstid med dig selv, din baby og andre ligesindede mødre. 

Vi håber på at se dig og dit barn, hvis du føler dig tiltrukket af vores skriv.

Varme hilsner, 
Sarah & Ane 
Sophia & Eva 

Om os

Ane Olesdatter

Jeg er studerende og mor til Eva Eliana på 15 måneder. I forløbet her trækker jeg på erfaringer fra eget liv både privat og fra værdifulde kurser og uddannelsesforløb. Jeg brænder for, at holde rummet for et hjertevarmt fællesskab for mødre. Et rum som danner udgangspunkt for at nære forbindelsen mellem mor-barn samt skabe en selvkærlig forbindelse til os selv som mødre. Jeg er selv mor, med alt hvad det indebærer af både let og svært, og jeg inddrager mine egne læreprocesser som en naturlig del af forløbet. Jeg glæder mig meget til at møde en fantastisk ny gruppe mødre og børn i det nye år. 

Sarah Brüning 

Jeg er mor til Sophia på 1 år og bor i Risskov med min lille familie. Jeg er uddannet Danser, Healing Facilitator og Yoga underviser for børn og unge, og kører et internationalt barselsforløb med dans i Favn for mødre og babyer. Jeg har arbejdet og studeret i Danmark og i udlandet med forskellige grupper og mennesker, og samværet med børn og forældre lægger mig særligt nært. Jeg er passioneret omkring at dele af egne refleksioner og erfaringer i moderskabet og at lytte til gruppens samt at guide gennem bevægelse og dans i Mødrefællesskabet. Jeg glæder mig utrolig meget til at møde dig og dit barn til vores nye sæson opstart i Januar 2023! 

Hvornår:

Start mandag d. 23. januar – 8. maj.

6 mandage:
23.1 – 6.2 – 27.2 – 20.3 – 17.4 – 8.5

Tid:

kl. 10.30-12.00

Pris:

1.350 kr.

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet: