Mødrefællesskabet

MED ANE OG SARAH

Mødrefællesskabet

Vi glæder os til, i samarbejde med Favn, at åbne dørene for mødre og babyer, der søger et fællesskab med hjertet i centrum. I favns smukke og helende lokaler skaber vi et mødested med ro, nærvær og kærlighed til nybagte mødre.

“Mødrefællesskabet” er en mødregruppe, som vil skabe et bevidst og kærligt rum for alle interesserede mødre og babyer fra 0-1,5 år. Ønsket er, at vi sammen tager på opdagelse ind i mor- og baby-livets mange aspekter gennem et inspirerende og støttende fællesskab.

Når vi mødes, vil der være sat tid af til særligt udvalgte aktiviteter for mor & baby som vi, Ane Olesdatter og Sarah Brüning, vil guide:
Bevægelse & dans
Guidede meditationer
Massage & zoneterapi for baby
Stemme, klang og sang

…Og gæstefacilitatorer udefra kommer også på besøg med spændende input til os alle.

Vi vil sørge for at give plads og holde rummet for en åben og kærlig udveksling i gruppen, af hvad vi måtte have på hjerte. Der vil altid være plads til at gøre det du selv og baby har behov for; hyggelige snakke, at læne sig tilbage, lege med baby, og/eller nyde en kop kaffe eller te og sunde snacks i loungen.

Det er i vores højeste interesse, at vi sammen med vores dejlige babyer går nysgerrigt og legende til værks, derfor vil vi også meget gerne have løbende input fra andre mødre i fællesskabet.

Der er meget vi kan glæde os til i sammen og rig mulighed for fantastisk kvalitetstid med dig selv, din baby og andre ligesindede mødre.

Vi håber på at se dig, hvis du føler dig tiltrukket af vores skriv.

Varme hilsner
Ane, Sarah og Favn.

 

Tilmelding

Send  en e-mail til: aneolesdatter@gmail.com og betal via Mobilepay på nr: 60146744

Om os

Ane Olesdatter
Brobygger og dialogskaber på tværs af etniske, kulturelle og religiøse skel. I forløbet her trækker jeg på erfaringer fra studie og kurser i bl.a. kranio sakral terapi, MBSR-metoder, indiansk livsfilosofi, healing af tilknytningstraumer mm. Privat er jeg mor til Eva Eliana på 10 måneder. Jeg brænder for, at skabe et fællesskab, hvor et holistisk livssyn danner udgangspunkt for at nære forbindelsen mellem mor-barn samt for at vi som mødre finder stadigt dybere hjem i os selv.

Sarah Brüning

Sarah er danser, healing facilitator og spaceholder, og underviser i dans og yoga for børn og unge. Hun er selv mor til Sophia på 7 måneder og dette motivere hende til at skabe et bevidst fællesskab for mødre og babyer. Hun har ledt forskellige slags grupper med aktiviteter indenfor healing, meditation, bevægelse og kunstnerisk udtryk. Sarah er passioneret omkring at støtte og guide babyers unikke udvikling, og at motivere mødre til egenomsorg.

Hvornår:

Start mandag d. 12. september

6 mandage:
12/9, 3/10, 24/10, 14/11, 5/12 og 19/12

Tid:

kl. 10.30-13.00.

Pris:

1050 kr. 


Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet: