Mindfulness

MED MAJKEN

Mindfulness – Det Lille Vindue

Drop-in mindfulness

Det Lille Vindue er en mulighed for at åbne et lille vindue i din opmærksomhed mod en mere bevidst væren. Vi bruger vores sanser til at være i nuet og opdage lige præcis dette øjeblik, og den mangfoldighed det rummer.

Vi bruger stilheden og vores bevidste opmærksomhed til at opdage det subtile med vores sanser. Vi kan opdage det, som er med os hele tiden, og som ligger lige under overfladen, eller det, som er gemt for vores umiddelbare bevidsthed.

Vi bruger blide bevægelser til at fornemme og forbinde kroppen og sindet og til at forankre opmærksomheden i nuet.

Hver session vil rumme guidede meditationer og forskellige andre elementer f.eks. blid bevægelse som yoga og qigong, samt øvelser, refleksioner, digte eller musik.

Den bevidste opmærksomhed kan åbne dig for alle livets øjeblikke, så du får endnu mere glæde af dem. Livet har så meget at byde på og mindfulness hjælper dig til at åbne sindet, fintune dine sanser og intuition, så du kan opdage endnu mere.

Alle er velkomne! Den eneste forudsætning er en åbenhed overfor det, som allerede er. Hvis du ingen erfaring har, så har du muligheden for at opleve, hvad mindfulness er på egen krop, og hvis du har erfaring, så kan du finde støtte og inspiration til din praksis.

Jeg er uddannet instruktør i Mindfulness Baseret StressReduktion (MBSR) fra Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet. MBSR-programmet er et 8 ugers program, der har vist effekt på forebyggelse og behandling af stress, angst og depression samt en række andre lidelser. Dette kursus udbydes ligeledes i favn – læs mere om MBSR forløb

Ved tilmelding bedes du betale til MobilePay 60449627 og tilføj kommentar: Det Lille Vindue [dato]

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen

Hvornår:

Mandage d. 20/3 – 17/4 – 24/4 – 1/5 – 8/5 og 22/5

Tid:

kl. 20.15-21.05

Pris:

70 kr. pr. gang

Drop-in

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet: