Meditation med personlig udvikling

MED VINCENT

MEDITATION MED PERSONLIG UDVIKLING
Åbne meditationsaftener
ONSDAG KL. 19.30 – 21

——– • • ❖ • • ——–
På disse aftener inviterer vi dig til at komme og meditere sammen med os. Meditation er meget mere end blot at sidde og ”ikke tænke”.

For os handler meditation om at have et øjeblik, hvor det netop er det, ikke at skulle præstere eller gøre noget bestemt der er i fokus. Meditation handler om at kunne være med sig selv og kunne rumme alt, hvad sker i ens liv. Meditation handler om at tage ansvar for sit egen velbefindende og sin egen lykke.

Kom og lad dig guide af vores professionelle og dybe erfaring med meditation, og vær klar til en rejse ind i dig selv!

ØGET BEVIDSTHED
Bevidsthed er din evne at se. At se dig selv, at se andre og at se verden. Det drejer sig om at kunne se tingene som de er, uden fortolkning.

Bevidsthed er noget der skal øves, præcis som når du træner en muskel; nu mere du træner jo større bliver den. At træne din bevidsthed via meditation gør dig bedre i stand til at forstå din egen adfærd. Kun når du kan se dig selv, kan du ændre dig og blive den aller bedste udgave af dig selv.

Samtidig hjælper meditation dig også til at blive bevidst om – og tage imod alt det gode, livet byder på, så du dermed oplever større glæde og taknemmelighed.

VORES AFTENER

* Øget bevidsthed om dig selv som menneske.

* Læren om hvordan du tackler dine følelser.

* Mere glæde, ro og overskud.

* Mere tillid til dig selv og livet generelt.

* At være en del af et fællesskab hvor fokus er autenticitet, nærvær og spiritualitet.

Undervisningen er inspireret af traditioner inden for Buddhisme, Hinduisme, Kabbalah, Taoisme samt Shamanisme, og er hverken religiøs eller dogmatisk. Det er let tilgængelige værktøjer der er tilpasset vores moderne livsstil og giver let adgang til spiritualitet og personlig udvikling.

For alle uanset erfaring – både øvede og nybegyndere!

PRIS OG PRAKTISK INFO

Pris: 120,- pr. gang.

Vi ønsker at alle skal have råd til at udvikle sig og finde balance inden i sig selv. Så hvis du ikke kan betale, så skriv til os og vi finder en løsning. Vi er fleksible og altid til at snakke med!!

Læs mere her: https://www.divinelife.dk/abne-meditationsaftener/

Hvornår:

Onsdage i ulige uger

Tidspunkt:

19.30-21.00

Pris:

120 kr. pr. gang.

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet:

Mød underviseren: