Living Yolates

MED MILLE

ÅNDEHUL – En invitation til kropslig forbindelse, refleksion og fornyelse.

Trænger du til at plante nye frø?

Er du klar til at se dem spire ind i foråret?

Foråret er lige om hjørnet – en spirende og omfavnende tid. Det er tid til, at lade dig selv og din energi vokse og blomstre. Lade dit lys skinne og dine spire gro. Vinteren har været lang – måske har du brugt tiden på at hvile og lade op, og nu er klar til vække din indre power.

Dette forløb handler i sin essens om, at komme ud af vinterhiet, nære kroppen og sindet. Kigge indad samt skabe klarhed og overblik over dine helt særlige ressourcer.

Vi kommer sammen til, at dykke ind i dejlige bevægelsesflow for at mærke hvad kroppen fortæller, mærke fra hjertet og tage et kærligt kig på det som foregår inden i.

Vi skal bevæge vores fysiske krop med vores indre univers på kærligste vis. Det er tid til at have kvalitetstid med dig selv – du er den vigtigste i dit liv.

Forløbet indebærer blandt andet:
– Living Yolates bevægelsesflow – meditation, åndedræt, dans, yoga, pilates og afspænding
– Æteriske olier
– Kort Sharing Circle første gang
– Mental/skrive-øvelser derhjemme i mellem vi ses
– Tid til en dejlig kop te før og efter
– Plads til at være dig

Giv dig selv et pusterum fra hverdagens ”hamsterhjul” – et sted hvor du trygt kan læne dig ind i nærværet, flowet og tilliden til dig selv. Jeg vil guide dig igennem kærlig bevægelse, meditation, afspænding og åndedrætsøvelser.

Jeg lover, at jeg passer på dig. Det kræver ikke at du har prøvet Living Yolates før, du kan blot komme lige som du er. Første gang vi mødes tuner vi ind på hinanden og bevæger os igennem ”grundteknikkerne”, så vi langsomt kan åbne op gang for gang og har et trygt fælles udgangspunkt.

Læs mere om Living Yolates

Jeg glæder mig sådan til at møde dig

Kærligst Mille

Hvornår:

Start torsdag d. 2. marts
Sidste gang d. 30. marts

Tid:

Torsdage kl. 19.45-21.15

Pris:

749 kr.

 

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet:

Mød underviseren: