Living Yolates

MED MILLE

En selvkærlig tid – til dig, som ønsker at vælge dig selv til.

Vinterperioden inviterer til mere indadvendt -og rolig energi. Tid til at kigge indad, oplade og trække vejret – kun for dig. Derfor vil der være fokus på at lande blødt i et nyt år. Bevæge dig med blidhed, blødhed og nærvær, og skabe dejlig gennemstrømning i din krop.

Min intention er at skabe et rum, hvor du kan slippe forventninger og overgive dig. En tid til at sætte farten ned og være til stede i din krop. Du får tid til at flytte din bevidsthed indad og tage et kærligt kig, på det som foregår inde i dig. Det som foregår på indersiden, er så vigtigt og en del af dig. Det må gerne have en plads og fylde – så vi skal bevæge vores fysiske krop med vores indre univers på den kærligste måde.

Det er tid til at sende kærlighed -og trække vejret ud til alle dine celler. Gå på opdagelse inden i dig selv, og skab en grobund for det år, der venter os. Der vil være rum og tid til, at du kan genopbygge dine ressourcer, så du bedst muligt kan spire og blomstre ind i det kommende forår.

Forløbet kommer til at indebære:

– Living Yolates bevægelsesflow med fokus på bløde og feminine bevægelse

– Æteriske olier

– Kort Sharing Circle første gang

– Mental/skrive-øvelse derhjemme i mellem vi ses

– Tid til en dejlig kop te efter

Jeg lover, at jeg passer på dig. Der er plads til at du kommer lige som du er – uanset mood, følelser og erfaring. Du er bare så velkommen!

Et Living Yolates bevægelsesflow kombinerer meditation, dans, yoga, pilates og energiarbejde. Meditation for at berolige nervesystemet. Dans for at skabe et frit flow af energi i dine led. Yoga for at samle og balancere energien. Pilates for at forbinde dig til din indre styrke. Energiarbejdet er inspireret af kinesisk medicin og zoneterapi, for at give en forståelse for af, at hele din krop og dit sind er forbundet.

Ved at sammensmelte flere elementer giver det dig plads til at skabe ro og klarhed mentalt, at give dig fysisk styrke og skabe flow i din krop.

Living Yolates hjælper dig med at skabe et selvkærligt miljø for din krop, sind og sjæl, hvor du får en følelse af at stå stærkt i dig selv og altid have et støttefelt, som du kan læne dig ind i.

Du kan læse mere om Living Yolates her

Jeg glæder mig til at møde dig!

Hvornår:

Start torsdag d. 12. januar
Sidste gang d. 9. februar
Pause i uge 4

Tid:

Torsdage kl. 19.45-21.15

Pris:

Early bird pris: 599,-
Efter d. 4/1 er prisen: 659,-

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet:

Mød underviseren: