Yin Yoga

MED MARIA SOPHIA

Hjerte-Yin Yoga med Tromme

Giv dig selv en dejlig start på det nye år med ro, nærvær og hengivelse.

Velkommen! Vinteren og det nye år kalder os til at søge indad og nære os selv med fuld opmærksomhed og nærvær. Du inviteres ind i et stille, kærligt og langsomt Hjerterum til hengivelse og bevidsthed. Yin yogaen bringer ro, et større nærvær i kroppen samt dybere forbindelse til dig og dit hjerte. Det gør at din energi kan cirkulere frit, og giver smidighed og fleksibilitet såvel i kroppen som i livet.

Hjerte-Yin Yoga hos mig er en rolig og nærværende yoga form, hvor vi ligger eller sidder i stillingerne i 3-5 min. Det er funktionel yoga, hvilket betyder at det ikke skal se ud på en bestemt måde – vores kroppe er forskellige. Stillingen bliver tilpasset dig på en god og givende måde til bedst muligt stræk og intensitet. Der skal være plads til HELE DIG.

Vi lander på yogamåtten med kort guidning og fokus på åndedrættet. Min tromme ”Grace” er med i starten til at skabe jordforbindelse og kontakt til kroppen. Derefter går vi over til et blødt flow af yin stillinger.

Jeg kalder det Hjerte-Yin Yoga, da der er fokus på en dybere hjerteforbindelse. Den kan komme, når vi hengiver os til krop, sind og sjæl, og giver plads til det der opstår. Lige der i nærværet skabes kærlighed til det som er!

Yin yoga har betydet meget for mig, og jeg er taknemmelig for yogaen, der har hjulpet mig med at få ro i nervesystemet. Det har givet healing og en dybere kontakt til mig selv, der gør at jeg meget bedre kan navigere i livet. En stor kærlighed og medfølelse til mig selv og verden omkring mig. Dette er også grunden til, at jeg har valgt at tage en uddannelse i yin yoga og formidle det videre.

Jeg glæder mig til at guide dig på yogamåtten. Vel mødt!

Du kan læse mere på min hjemmeside og min Facebook side

Kærligst
Maria Sophia

Maria Sophia Citrine
Det Magiske Liv

Om Maria Sophia Citrine:

Shaman fra Hjertet, Kranio-Sakral Terapeut, Kropsterapeut, Sexolog og Facilitator. Jeg arbejder intuitivt med krop, healing, kanalisering, vejledning, energi og bevidsthed. Tilbyder Hjerte Sessioner, Workshops, Foredrag og Retreats til mere selvkærlighed, forvandling og bevidsthed.

I over 25 år har jeg arbejdet med mennesker og udvikling på forskellig vis. Jeg har selv gennemgået en stor forvandling i mit liv. Jeg har bevæget mig fra en følelse af ensomhed / ikke at høre til, til at føle en dyb samhørighed med mig selv og omverdenen.

Jeg har en baggrund som socialrådgiver og har i mange år haft eget firma som kropsterapeut, healer og sexolog. Har faciliteret forskellige workshops, meditationer og kvindegrupper. Jeg er en leder der går med hjertet forrest og vil med mit firma ”Det Magiske Liv” inspirere til at vi lever et liv hvor vi er tro mod os selv og skaber det liv, som vi drømmer om.

Min tilgang er intuitiv, og jeg arbejder ud fra indre visdom og guidning. Jeg har mange års erfaring med forskellige redskaber som jeg anvender så som Kranio-Sakral Terapi, Energi & Bevidsthed, Healing, Følelsesmæssige forløsninger, Massage, Kanalisering, Klarsyn & Samtaler.

Jeg vil elske at guide og inspirere dig til at leve med et åbent hjerte, og skabe det liv som du drømmer om. VÆRE DIG i glæde og frihed indefra, og forbundet med det der er større end dig – KÆRLIGHEDEN

Hvornår:

Start tirsdag d. 10. januar
Sidste gang d. 7. februar

5 tirsdage

Tid:

Tirsdage kl. 15.15-16.45

Pris:

750 kr.

 

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet:

Mød underviseren: