Hatha Yoga

MED BERIT

Hatha Yoga – balance i krop og sind

Du inviteres indenfor i et trygt og inspirerende rum, hvor nøgleordene er fordybelse og ro.

Med min holistiske tilgang til den daglige tilværelse guides du gennem blide stillinger og stræk, hvor alle kan være med.

Vi vil gennem yogaen arbejde bevidst med hele kroppen samt åndedræt og sind for at opnå en tilstand, hvor krop og sind opnår en harmonisk balance.

God tid til, at mærke efter og omhyggelig gennemgang af stillingerne giver god og dybdegående virkning.

Vi starter hver undervisning med, at ”lande” i os selv og slutter undervisning af med en grundig afspænding af krop og sind.

Om mig:

Færdiguddannet yogalærer fra Dansk Yoga i januar 2023. Et forløb med 800 skole og studiotimer i yoga, anatomi og filosofi samt masser af undervisningserfaring i løbet af mit 2. skoleår.

Jeg har selv har haft stort udbytte af at gå til yoga. Yogaen giver mig balance i krop og sind, og bidrager til et større overskud.

I løbet af min karriere har jeg bl.a. som rejsearrangør ved SAS været med til at sende mange folk på tur ud i verden. Nu vil jeg gerne være med til at facilitere en rejse i krop og sind, hvor målet er at give dig en række værktøjer og øvelser, som du kan anvende når du trænger til at mærke dig selv i en travl hverdag.

Kontakt mig for mere information om det hele på yogastories@outlook.dk

Hvornår:

Start onsdag d. 5. april
Sidste gang d. 28. juni

Tid:

Onsdage kl. 17.30-19.00

Pris:

1.430 kr.

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet:

Mød underviseren: