Grobund Kvindefællesskab

MED MILLE & JOHANNE

Kære dig,
Grobund er for dig, som gerne vil mødes i et kvindefællesskab, hvor der er plads til at dele fra hjertet, udtrykke dig selv på den måde, som er sand for dig og arbejde med din krop gennem stor kærlighed og omsorg.

Her vil vi, sammen i cirkel, skabe et rum, et fællesskab og et anker, som du kan søge tryghed og læne dig ind i. Som ung kvinde, i et samfund med præstationspres og forventninger, måske både fra dig selv og samfundet, kan det være dejligt at skabe et rum, hvor du kan give slip på alt det og blot være dig i din reneste form. Du skal ikke være noget for nogen eller kunne noget særligt.

I denne cirkel af kvinder ønsker vi virkelig at støtte dig i at turde at mærke efter. Mærke fra dit hjerte og din mave. At turde læne dig lidt dybere ind i det, du har lyst til – det, dine behov er.

Vi ved, at det kan være svært, for vi er også unge kvinder, som føler og mærker, og kan have svært ved at navigere rundt.

Vi tror på, at alt er cyklisk, så der vil altid være perioder, hvor det går op og perioder hvor det går ned – men måden vi er med vores indre univers på, er der vi kan skabe en forskel.

Vi vil støtte dig i, at tage et kig indenfor i dit smukke indre landskab og lytte til de signaler, din krop sender dig.

Vores intention er at støtte dig op om at mærke ind i dine behov – at turde stå stærkt i dem.

At give dig mulighed for at spire og gro på den fineste måde med dit hjerte forrest. Vi er så heldige at få lov til at bevæge os igennem to forskellige årstider – nemlig fra vinteren og ind i foråret. Vi skal derfor, i vintertiden, arbejde blidt med at så små frø som, i forårstiden, kan få lov til at vokse og spire i dig. Små frø som forplanter sig og udvikler sig i det tempo, som din proces bevæger sig i – uden at forhaste eller forvente noget særligt

De små frø skal både forplantes i hovedet og især i kroppen, derfor skal vi arbejde med vores fysiske krop. Da vi, Johanne og Mille, har hver vores baggrund, kommer vi til at kombinere og bruge elementer fra blandt andet Yoga og Living Yolates samt alt det, vi selv synes er dejligt i vores krop.

I samgang med det kropslige arbejde vil vi mødes i cirkel og omfavne os selv og hinanden gennem Sharing Circle, mentaløvelser og afslutte det hele med en Cacao Ceromoni.

Igennem forløbet vil vi have en messenger-tråd/facebook-gruppe, hvor vi sender mentaløvelserne ud og inviterer til et online rum, hvor I kan dele med hinanden, inspirere, og vi alle kan checke ind efter behov.

Forløbet indeholder:

· Sharing Circle

· Dejlige bevægelsesflow, som vil variere mellem yoga, dans, ledarbejde, og pilates

· Afspænding og ro

· Åndedrætsarbejde

· Mentaløvelser

· Check ind, imellem vi ses

· Tid til proces og fordybelse

· Fokus på dig

· Afslutning med Cacao Ceremoni

· Æteriske olier

· Dejlig te efter

· Lille fin goodiebag

Pris:

Early bird: 2000,-

Efter d. 18 januar: 2250,-

Hvis du mærker, at forløbet kalder på dig, men af økonomiske årsager ikke har mulighed for at betale det fulde beløb på én gang, så er du velkommen til at skrive til os, og vi kan aftale at du betaler over rater i stedet.

Vi håber så meget, at du har lyst til at være med og bevæge dig med os

Kærligst Johanne og Mille

Om facilitatorerne:

Johanne Appelqvist og Mille Vedsted

Johanne er uddannet yoga-underviser med speciale i vinyasa og med en overbygning i præ/post natal-yoga. Hun er derudover under uddannelse som holistisk doula og afslutter sin uddannelse i september 2023.

Mille er uddannet i Living Yolates- og Living Yolates gravid-underviser. Hun har tidligere undervist enkelte sessioner samt længere forløb for unge kvinder.

Hvornår:

Søndage d. 12/2, 26/2, 12/3, 26/3, 16/4 kl.10-12 og d. 30/4 kl.9-12

Tid:

Kl. 10.00-12.00

Pris:

Earlybird: 2000 kr.

Efter d. 18. januar: 2250 kr.

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet:

Mød underviseren: