Gravidyoga

MED THIT

Gravidyoga: 7-ugers forløb til dig der er gravid uanset trimester

Det at bære og vokse et barn er i sig selv magisk og imponerende, men også en utrolig foranderlig proces både fysisk, mentalt og emotionelt. Gravidyogaen er et åndehul for dig og det lille barn, som vokser indeni. Et rum til at blive holdt med alt, hvad du rummer af tanker, følelser og fysiske forandringer.

Timerne spænder bredt, men med et gennemgående fokus på at styrke, stabilisere og støtte dig både fysisk og mentalt, så du kan møde graviditeten og fødslen såvel som moderskabet fra det bedst mulige udgangspunkt. Vi arbejder med den fysiske krop, som lige nu bærer på et ekstra lille menneske – at styrke, stabilisere, afspænde og bevæge kroppen, som den er i sin gravide form og imødegå gener forbundet med graviditeten. Vi arbejder med at (gen)lære kroppen at kende og med at lagre bevægelser, stillinger, åndedræt, teknikker og en grundlæggende bevidsthed i kroppen, som du kan tage med dig videre ind i din fødsel og dit moderskab. “Alle yogastillinger er fødestillinger” og gravidyogaen er et trygt rum til at udforske og være nysgerrig på alt det, der er dig.

Men gravidyogaen rækker langt ud over det fysiske aspekt. Forbindelsen mellem dig og din baby udvikler sig allerede, mens baby ligger trygt i maven til lyden af dit hjerteslag, det bløde lys og de milde lyde og stemmer fra verden uden for livmoderen. Netop den fine relation er et særligt fokus på gravidyogatimerne. Timen er et åndehul og en invitation til at lytte ind i dig og alt det, der rører sig i dig nu, hvor du bærer på et ekstra lille hjerte under dit eget. På den måde er gravidyoga på mange aspekter både fødsels- og moderskabsforberedende.

I gravidyogaforløbet følges du med en mindre gruppe af andre gravide kvinder, som er samme sted som dig på deres helt egen måde. Et kærligt fællesskab og et rum uden meninger og holdninger fra andre, men hvor du kan komme med alt det, der er dig lige nu.

Du er hjerteligt velkommen lige som du er og jeg vil elske at have dig med <3

Praktisk

Tirsdage kl. 17.15-18.30

Opstart: 25. oktober 2022, afsluttende: 6. december 2022

Pris: 900 kr., Earlybird: 800 kr. (tilmelding senest 1. september 2022)

Tilmelding: via e-mail til thitschmidt@hotmail.com

Om mig

Min vej ind i yogaens verden tog for alvor fart med min første uddannelse i den holistiske træningsform, Living Yolates. Jeg troede bare, jeg skulle trække vejret og finde tilbage til min tidligere smidighed, men blev mødt af så meget mere end det – på den bedst mulige måde. De sidste år har jeg fordybet mig i graviditeter, fødsler og moderskab – først med en uddannelse som Doula (Fødselspraktiker) og efterfølgende med gravidyogalæreruddannelse.

Yogaen fletter netop det fysiske og det mentale sammen, så vi kan møde livet med alt hvad det bringer os fra et stærkt, stabilt, tillidsfuldt og kærligt fundament – både kropsligt og emotionelt. Yogamåtten er for mig et rum til at møde mig selv med alt, hvad der bevæger sig i mig og et rum, hvor jeg kan gå nysgerrigt til værks. Undersøge, udvikle, mærke og lande. Måske falde, fejle og blive udfordret, men finde en måde at møde det med omsorg og et kærligt blik.

Gravidyogaen er for mig at se et særligt smukt rum qua det fokus, der lægges i timen. Et rum præget af kærlighed, sårbarhed, styrke, tryghed og fællesskab – alt sammen så ufatteligt vigtigt i så sårbar, særlig og omskiftelig en proces.

Facebook: https://www.facebook.com/Thit-Schmidt-K%C3%A6re-Kvinde-102102235858792

Instagram: https://www.instagram.com/thitschmidt/

 

Hvornår:

Start tirsdag d. 25. oktober
Sidste gang d. 6. december

7 tirsdage

Tid:

kl. 17.15-18.30

Pris:

900 kr.
Earlybird: 800 kr. (tilmelding senest 1. september 2022)

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet:

Mød underviseren: