Bevægelse og ro, for krop og sind

MED DITTE

Tilmelding på +4522326044

Bevægelse og ro for krop og sind – Torsdage fra 16.30-18.00

Jeg blander det bedste jeg ved og kan fra min yogapraksis, fra min kropsterapeutiske baggrund og fra mit virke som mindfulnessinstruktør.

Når du træner hos mig vil du arbejde både med styrke & smidighed, ro & balance.

Træningen vækker muskler og bindevæv til live, stimulerer kredsløbet, styrker din ryg og mave og smidiggør dine led, så der kommer flow i kroppens energisystem. På den måde kommer du til at mærke alt det liv, som du har kroppen. Du mærker dig selv.

Du vil lære at lytte mere til de bevægelser/sansninger der sker i din krop og lære at mærke dine grænser. Det giver dig en større kropsbevidsthed og en dybere forbindelse til dig selv.

Vi bevæger os fra hovedets tanker og ned i kroppen og gennem dynamiske øvelser, stræk, afspænding og guidede meditationer kommer du igennem hele kroppen – fra fødder til ansigtsmuskulatur. Du vil arbejde med dit åndedræt og lære at bruge det som det stærke anker, hvori du altid kan finde ro. Med fokus på det frie åndedræt hjælper du også din krop til at give slip på stress og muskelspændinger.

Vi træner som de mennesker vi er og med de kroppe vi har!

Vi øver os i at stå blidt med og observerende på ´det der er i dig, lige nu´.

Vi arbejder med ro og tilstedeværelse, og du træner dit nærvær og din opmærksomhed gennem hele træningen. I mine træninger er der plads til alle ´buddha maver´ og jeg går forrest med min egen bløde mave. For vi er ikke optaget af skønhed og præstation, vi nyder frirummet til blot at være tilstede, med alt det der er os.

Hvornår:

Torsdag, start uge 1

Tid:

Kl 16.30 – 18.00

Pris:

10 træninger a´ 1,5 time kr. 1.300,-

5 træninger a´ 1,5 time kr. 750,-

En enkelstående træning a´ 1,5 time kr. 150,- pr. gang

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet:

Tilmelding på +45 22 32 60 44

Mød underviseren: