Barselsdans

MED SARAH

Barselsdans (fra 0-1,5 år)

“Movement has the capacity to take us to the home of the soul, the world within for which we have no name.” – Anna Halprin
Den første tid med vores baby er en meget særlig tid. Den giver os muligheden for at lære os selv at kende på ny i Mor rollen og at lære sin baby at kende. I Barselsdans får vi netop muligheden for at dykke ind i mor og barn universet, idet vi bevæger os sammen og bliver ledt gennem danse med vores babyer til dejlig musik.

Vi nærer krop og sind gennem 60 minutter, lytter til vores behov, og kalder det ind i dansen, som vi har brug for at mærke, opleve og udtrykke. Vi vil opleve det moderlige fællesskab, som er så vigtigt og føle os støttet gennem forløbet.

Leg og cuddletime vil der også være plads til, samt tid til at dele med hinanden, hvad man måtte have på hjertet.

Dans har så mange positive egenskaber og benefits, men kernen er, at du vil få en dybere kontakt med dig og din baby.

Praktisk: Jeg bringer lidt fælles legetøj med til babyerne. I må også meget gerne bringe lidt med selv. Medbring et tæppe til din baby. Husk vand og også gerne en notesbog.

Det bliver sjovt, og denne stund er virkelig guld værd.

Du kan sagtens være med, selvom du ikke er på barsel, så længe din baby er mellem 0-1,5 år. Dette hold er for alle uanset om du har danseerfaring eller ingen.

Jeg ser frem til at møde dig og din baby!

Om Sarah:

Jeg er Sarah Brüning, danser, healing facilitator, og yoga underviser for børn og unge. Jeg har undervist indenfor dans og bevægelse i mange år samt danset på scenen og i kunstneriske projekter, både i Danmark og udlandet. Arbejdet med børn og forældre har altid lagt mig særligt på hjertet, og derfor ser jeg meget frem til et danse forløb med jer, som jeg ved vil bringe et rum for kærlighed, åbenhed og healing.

Tilmelding: sarahmarenjb@gmail.com Betaling sker ved første møde enten kontant eller mobile pay.

Hvornår:

Start i uge 43 – onsdag d. 26. oktober

10 onsdage

Tid:

kl. 12.30-13.30.

Pris:

Drop in: 140 kr.

Helt forløb: 10 uger 1.350 kr.

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet: