Afstressende Yin Yoga

MED ANNA

4 aftener med afstressende Yin Yoga

“Efter 14 år med kronisk stress, og efter at have prøvet alt mellem himmel og jord, er Yin Yoga det mest effektive anti-stress middel jeg er stødt på. Derfor blev jeg Yin Yoga instruktør.” – Anna Hinrichsen

Om du er gået ned med stress, eller bare er lidt små-stresset, så giv dig selv denne velfortjente pause.

Giv helt slip på to-do-lister, spændinger og tankemylder med denne dybdegående, langsomme og meditative praksis. Vi holder hvert stræk i 2-6 minutter, mens vi trækker vejret langsomt, slapper af i musklerne, og fokuserer på det vi kan mærke i nuet. 

Intentionen er, at alle muskler er så afslappede som muligt i hver stilling, så vi kan give kroppen lov til at komme ned i en tilstand af dyb hvile. Samtidig kommer vi dybt ind i sener, led og bindevæv, hvor fysiske og følelsesmæssige spændinger og blokader kan blive løsnet op for, så vi kan give slip på de ting der ikke længere hjælper os. Derfor er der ingen stående stillinger, og vi får ikke pulsen op på noget tidspunkt. Dette er en mere restorativ og afslappende version af yin yoga, end den gennemsnitlige. Vi kombinerer strækkene med en simpel vejrtrækningsteknik, der bidrager til at få nervesystemet i ro: dybe og rolige åndedrag, hvor udåndingen er længere ind indåndingen. 

Når man først er stresset, har mange mennesker svært ved at slappe ordentligt af. Ironisk nok, når nu det er hvad man har allermest brug for. Ofte skal der mere til end “bare” at sætte sig med en kop te i sofaen. Krop og hjerne vil ligesom ikke falde ordentligt til ro, og mange kan have svært ved at sove. Så er det, der skal mere til. Det er nødvendigt at aktivere det parasympatiske nervesystem, og slukke for det sympatiske. Meld dig til, og se om yin yoga virker lige så godt for dig, som det gør for mig.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive eller ringe på 60747629.

Hvornår:

Start torsdag d. 28. april

4 torsdage

Tid:

Kl 19.30-21.00

Pris:

500 kr./20% rabat til studerende og langtids-sygemeldte.
Anvend rabatkoden: 20%rabat

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet:

Mød underviseren: