Åbne Meditationsaftener

MED VINCENT

MEDITATION OG PERSONLIG UDVIKLING
ÅBNE MEDITATIONSAFTENER
ONSDAG KL. 19.30 – 21
——– • • ❖ • • ——–

På disse aftener inviterer vi dig til at komme og meditere sammen med os. Meditation er meget mere end blot at sidde og ”ikke tænke”. Det hjælper dig til at mærke bag om tankerne og ind i en dybere tilstand af ro, væren og udvidet bevidsthed.

På meditationsaftenerne træner vi denne tilstand, for som alt andet er meditation øvelse, og ikke noget vi mestrer fra første gang.

STØRRE BEVIDSTHED

At træne din bevidsthed via meditation gør dig bedre i stand til at takle hverdagen og dens mange store og små udfordringer. Hvis du altid har et sted inden i dig, der er i ro, kan du tage udgangspunkt der, når hverdagen giver dig udfordringer. Samtidig hjælper meditation dig også til at blive bevidst om – og tage imod alt det gode, livet byder på, så du dermed oplever større glæde og taknemmelighed.

Undervisningen er inspireret af traditioner inden for Buddhisme, Hinduisme, Kabbalah, Taoisme samt Shamanisme, og er hverken religiøs eller dogmatisk. Det er let tilgængelige værktøjer der er tilpasset vores moderne livsstil og giver let adgang til spiritualitet og personlig udvikling.

HVAD DU VIL OPLEVE 

* Et åndehul i hverdagen
* Mere glæde, ro og overskud
* Øget bevidsthed om dig selv som menneske
* Mere tillid til dig selv og livet generelt
* At være en del af et fællesskab, hvor fokus er autenticitet, nærvær og spiritualitet

Hver aften vil der tages udgangspunkt i gruppen, og undervisningen vil tage afsæt i bl.a. oplæg, fælles meditationer og sparring med andre. Alt vil kunne tages direkte med hjem og hurtigt gøre en forskel i din hverdag.

For alle uanset erfaring!

PRIS OG PRAKTISK INFO

Foreslået donation: kr. 120,- pr. gang.
Vi ønsker at alle skal have råd til at udvikle sig og finde balance inden i sig selv. Derfor er disse aftener baseret på donation. Hvis du ikke kan betale den foreslåede donation, så skriv til os og vi finder en løsning. Vi er fleksible og altid til at snakke med!!

Hvornår:

Onsdage i ulige uger
2021: 10/11, 24/11, 8/12
2022: 5/1, 19/1, 2/2, 2/3, 16/3, 30/3

Tidspunkt:

19.30-21.00

Pris:

Foreslået donation: kr. 120,- pr. gang.

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet:

Mød underviseren: