Kvantehealing holdsessioner
med Diana Sommer

Kan man gå til healing?

Ja, det kan man!

Alt er energi.

Du er energi.

Din krop er intelligent. Den er skabt til at kunne heale sig selv.

Du påvirkes af oplevelser, gode og dårlige, gennem livet. De ubearbejdede følelser sætter sig som små blokeringer og kan skabe stress i kroppen.

Ved at gå til healing jævnligt afbalanceres stressen i kroppen, så dine energibaner hele tiden er i flow.

Vi arbejder i det energifelt, der omgiver os. Kvantefeltet.

Intentionen er at forløse stress i kroppen. Det kan være, du har fysiske symptomer tilstede, som du ønsker at arbejde med.

Dette forløb er en mulighed for dig at hjælpe din krop til større vitalitet, mere følelsesmæssigt overskud, mental klarhed og mere bevidsthed omkring dig selv.

Der er næsten ingen bevægelse i løbet af timen.

Der er måtter og tæpper på stedet, men medbring gerne din egen måtte eller madras, hvis du har brug for mere støtte. Det er vigtigt, at du kan ligge komfortabelt.

 

Om Diana Sommer

Fællesnævneren for Diana er, at hun arbejder med energi. Hun arbejder pt med fotografi, clairvoyance og healing. Hun er en vidensnørd og bruger en stor del af tiden på uddanne og udvikle sig selv.

Se mere på www.dianasommer.dk

Udtalelser fra tidligere deltagere:

“Det har været en kæmpe oplevelse og transformation at være med på kvantehealingsforløb med Diana. Diana yder et kæmpe nærvær og hun formår at rumme, som de færreste kan. Jeg har mærket en kæmpe forskel i min energi, og der er så meget kærlighed at hente. Diana’s rolige, trygge og varme rammer, som gør det nemt at lade sig gribe, selv når det føles mørkt eller svært. Jeg giver min varmeste anbefaling og jeg vil helt sikkert give mig selv gaven at komme på sådan et forløb igen.”

Jeg mærker et klart løft i min energi og en større tro på mig selv og i at være den jeg er. Jeg er slet ikke lige så tung i min energi, som før jeg startede. Det er både tankemæssigt, jeg har et klart fald i negative tanker omkring mig selv. Og følelsesmæssigt er jeg også bare lettere og gladere. Som om noget energi er lettet, forsvundet. Bevidsthedsmæssigt er jeg blevet klar over, hvor fantastisk et menneske jeg faktisk er.”

 

“Jeg er dybt taknemmelig for den healing jeg har modtaget fra Diana Sommer. Hun har været en afgørende støtte i en udfordrende tid med kritisk sygdom i familien. Gennem vores gruppe healingsforløb har jeg oplevet lindring af lændesmerter, øget energi, forbedret kreativitet i mit arbejde og forbedring i min søvnkvalitet. At gå til healing hos Diana kan varmt anbefales!”

“Den trygge healing med Diana gav mig mere fokus på mine traumaer, arbejdet med mit velvære og jeg endte med at have følelsen af at kunne trække vejret ordentlig igen med et roligt nervesystem.”

Hvornår:

Søndag d. 7. & 14. & 21. & 28. januar
d. 4. & 18. & 25. februar
& d. 3. marts

Tid:

Kl. 17.00-18.00

Pris:

8 søndage 1.250 kr.

Hvor:

Favn
Jægergårdsgade 14, 2. sal
8000 Aarhus