Fascial Flow vækker indre ro og tillid til dig selv og din krop.

Gennem øvelserne vitaliseres og smidiggøres bindevævet. Bindevævet består hovedsageligt af vand og du vil erfare, at det har stor indflydelse på kroppens indre kommunikation og oplevelse af dit indre liv.

Undervisningen er en blanding af strukturerede og flydende sekvenser. De blide og flydende sekvenser skaber bevægelighed i kroppen, nervesystemet og i sindet. De strukturerede sekvenser aktiverer stagnerede områder og justere din holdningsmuskulatur. Efterhånden som oplevelserne og kroppens sprog inkorporeres åbnes for en ny form for kropsbevidsthed.

På rolig vis åbnes til en kropslige orientering og vækker en fysisk og psykisk tillid til dig selv, i din krop.

Fascial Flow som bevægelsesform, bygger på nyere viden om bindevævets betydning for din oplevelse af kroppen, kropsholdning samt afbalancering af nervesystemet.

Bevægelsesformen er udviklet af danskeren Jeanne Jensen med afsæt i hendes store viden og brede erfaring både indenfor Rolfing og Continuum.

INTRO og HOLD

På Fascial Flow holdet er tempoet langsomt og sansning er i fokus. Undervisningen vil altid tage udgangspunkt i den enkeltes vilkår og dagsform. Du kan også selv dosere hvor meget og hvor intense øvelserne udføres og vil derved opnå mere indre kontakt og autoritet. Processen er i sekvenserne fokuseret opmærksomhed i bevægelsen. Gennem deling og tilstedeværelse, stimuleres og vitaliseres kroppen og nervesystemet. Din kropsbevidsthed vil udvikles, udvides og fordybes.

Holdene består af max 8-9 deltagere, herved sikres individuel opmærksomhed og guidning.

Tilmeldingen er bindende, men du er velkommen til at give pladsen videre – husk at orientere mig.

Glæder mig til at dele Fascial Flow med jer.

Meretes faglige baggrund:
Advanced Fascial Flow guide
Relationel biologisk traumeterapeut
Sundhedsfaglig Bachelor i Psykosomatik og afspænding

Mailadresse: merete.l.n@mail.dk, mobil: 40552722

Hvornår:

Tirsdag d. 26. marts .- 16. april

Intro tirsdag d. 27. februar og d. 5. marts

Tid:

Kl. 17.30-19.00

Pris:

4 tirsdage 500 kr.
Intro 90 kr.

Hvor:

Favn
Jægergårdsgade 14, 2. sal
8000 Aarhus