Yin Yoga

MED MARIE

Rum til at nære din krop og energi med Yin Yoga, hvor du inviteres til at sætte tempoet ned og være nærværende med dig selv.

3 onsdage fra 19.30-21

Første gang 12. januar

Der er 20% rabat til studerende og langtidssygemeldte på dette hold.
Brug rabatkoden “20%rabat”.

På dette hold guides du igennem stillinger, der inviterer til stilstand og ro, for at skabe mere flow og blødhed i kroppen gennem længerevarende, blide stræk og afspænding. Helt praktisk vil det sige at vi bliver i stillingerne mellem 2-7 minutter. 

Denne yoga praksis handler om, at acceptere og være med det der er, kropsligt og følelsesmæssigt – at være, frem for at handle. Med en forståelse for, at krop og følelser er dybt forbundne.Hver gang vil vi fokusere på et specifikt fysisk, energetisk eller emotionelt tema, og bruge principperne fra Yin Yoga og vejrtrækningen til at møde eventuel spænding, og hvad der ellers måtte komme frem  – fysisk og emotionelt.

Guidningen ind i stillingerne vil altid være en invitation, således at du altid har mulighed for at gøre noget andet eller ligge i afspænding, hvis du mærker, at dét er dit behov. Yin Yoga kan være en måde, at finde ind i mere ro. Ro til nervesystemet, og ro på den måde, at det ikke handler om at presse sig selv og præstere, men at finde ind i stillingerne på en måde, der respekterer din unikke krop, og der du er den pågældende dag. 

Hver gang vil vi fokusere på et specifikt energetisk, fysisk eller emotionelt tema og mit ønske er, at du får mulighed for at nære sig selv, og opleve hvordan denne yogaform kan støtte dig.  

Tag gerne behageligt tøj på, der ikke strammer og hvor du kan holde varmen. 

Jeg glæder mig til at se dig, 

Marie

Hvornår:

Start onsdag den 12. januar til 26. januar (3 gange)

Tid:

Kl 19.30 – 21.00

Pris:

375 kr./ 20% rabat til studerende og langtidssygemeldte.
Brug rabatkoden “20%rabat”

Hvor:

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus

Book en plads på holdet: